"minimagetest" dag 1

hei ☺️

Idag har jeg bestemt meg for å ta en "omstart" på magesekken. Noe som betyr at jeg skal gjennom den samme fasen som rett etter slankeoperasjonen. Men såklart ikke over like lang tid. Dette er en 5 dagers test. Så idag og i morgen er jeg på bare flytende mat, og onsdag går jeg over på most mat :-) skal poste hele testen, men har litt problemer med mobilbloggappen. 

Idag har jeg drukket 6 dl klar grønnsaksuppe, ca 1 dl styrk sjokolade melk, og masse vann. Til kvelds blir det en silt rett i koppen og et lite glass med Biola. (Biola pga jeg trenger litt næring!) jeg har kjøpt nøytralt proteinpulver fra apoteket og et virkelig good to go! 

Føler meg fantastisk etter bare noen timer. Innser det at jeg spiser en del mat jeg ikke tåler. Er overhode ikke oppblåst, og føler meg ikke gravid. Deiliiiig.

Prøvde å laste opp bilde, men det gikk ikke :( kommer tilbake med bilder! ☺️

Ha en fin kveld a dere ❤️

Pain is temporery, glory is forever

Hei på deg! Idag har jeg overlevd 9 økter på 9 dager på Barry's Bootcamp Bergen! Jeg har "bare" to økter igjen før jeg tar meg en dag treningsfri! Så fredag er det jobb, og så årsfest med jobben. En fest jeg kan nyte med god samvittighet :) før det er tilbake igjen på mølla lørdag kl. 16.30!

Føler jeg at formen og kondisjonen blir betraktelig bedre i løpet av januar, melder jeg meg på halv marathon som er i april! Hadde vært en milepæl for meg å fullføre et slikt løp. Min kjære er allerede meldt på.. Så jeg burde jo egentlig bare kjørt på jeg og? Noen andre som skal løpe Bergen Marathon?

Her er noen bilder fra ldag:

Dag 5/5

Hei godtfolk! Er så deilig å være godt i gang med trening :-) har liksom blitt hekta! :-) kan ikke si jeg gleder meg til trening i morgen - men gleder meg til følelsen når treneren/instruktøren "30 sekunder igjen, så kan du slå av møllen for idag". Du aner ikke hvor deilig det er å legge seg ned å strekke ut, og bare få igjen pusten og føle seg fantastisk! Ferdig trent, og kan gå resten av dagen med god samvittighet :) jeg er virkelig barry's hekta. Haha

Noen andre som føler det sånn etter trening?

Her er bilde av dagens resultat på trening:

Must have

Godt å være tilbake - Har egentlig savnet å blogge, men har liksom vært helt tom for ideer om hva jeg skal blogge om. Men nå er jeg tilbake, og jeg satser på at bloggingen blir bedre fremover :) 

Det har akkurat vært jul, og de fleste har gjerne brukt mer penger enn de hadde planlagt. (jeg er en av dem) Så det er hardt å måtte møte det nye året med tom bankkonto, og så mange ønsker. Jeg har så lyst å reise verden rundt, og ta meg en skikkelig fin ferie til sommeren. Jeg har veldig lyst å reise å være med i Poker NM for damer, men det er så dyrt at jeg faktisk måtte ha vunnet i JackpotCity But, let´s hope. Fortsatt mulighet for det :) 

Nå er vi godt i gang med januar, og treningen har jeg kommet godt i gang med. Jeg er litt av den typen som blir motivert av nytt treningstøy. En føler seg liksom litt.. mer fresh? If you know what i mean xD

Så jeg har en del treningsklær jeg sikler etter. Her er litt av det jeg har tenkt å gå til innkjøpt av:

 

Siden sist..

..har det ikke skjedd så mye! Bruker mye av tiden min på trening! Nå er det virkelig hardkjør mot sommeren. Har skaffet meg medlemskap på Barry's Bootcamp- og har som mål å gå hver eneste dag nå fremover.

Jeg har som de fleste gjør i julen klart å legge på meg noen kilo, som nå skal av ASAP!

Legger med noen bilder som jeg skal bruke i fremgangsprosessen :)

Blogges

2015 ..

... Startet med et brak! Startet året med en time på Barry's bootcamp! Fantastisk følelse å være edru etter nyttårsaften, å faktisk yte maksimalt. Love it.

Dette skal bli et sprekere år - ingen operasjoner. (Kanskje en.) men det viktigste av alt - sunnere år! Har fått meg smoothiemaskin som skal bli flittig brukt i 2015! :)

Dag 2 av 7 fullført - Hellweek

Hei, på deg. 

Idag var det rumpe og bein-økt som sto for turen på #Barrysbootcamp - I helveteee... så sinnsykt tungt det var idag! Opp kl. 05.10, for å rekke timen kl 06.00. Jeg har vondt i hver eneste muskel i kroppen min jeg! Klarer nesten ikke å sette meg på do, uten å lage de rareste grimaser for det er så vondt. I tillegg sitter gangsperren i etter mandagensøkt.. så dette skal bli en spennende uke! Lurer på om jeg klarer å gå neste uke. haha. 

 


Fikk no forbrent litt på timen idag! 

Anyways.. ble tilkalt på et vikaroppdrag i en resepsjon idag - så jeg sitter her i smerte og redsel for at noen skal spørre om jeg kan hjelpe de med noe å jeg må reise på meg. haha. Livet.. 

Nå sitter jeg å craver etter mat. jeg er så sulten at jeg snart besviiiimer. Skulle ønske jeg tok med meg noe mat på jobb idag - men hadde rett og slett ikke tid, da jeg fikk tildelt vikaroppdrag tidligere idag, å jeg bare måtte hive meg ut døren, å rekke båten til byn! 

 

Har du trent idag? Eller skal du trene? 

 

See you later, aligator. 

Barry's Bootcamp - Hellweek

Denne uken skal jeg og min kjære samboer prøve oss på det som kalles "hellweek". Da kan man velge mellom 5 og 7 dager. Vi satser på 7 dager i strekk! Det kommer til å bli tungt - men absolutt verdt det :-)

Begynte mandagen med armer og mage på Barry's idag! Tungt og jævelig for en som ikke er helt i form lengre. Men satser å være tilbake neste uke etter 5-7 dager med Barry's - å gjerne noen økter på basic fitness.

Its good to be back - pain is temporary, glory is forever!

Kanskje jeg prøver med litt fremgang bilder! Altså bilder som kan sammenlignes. Fra idag og nytt bilde neste uke ? Interesse for det?:-)

Motivasjon!

Jeg har en litt sær måte å holde meg motivert! Så lenge jeg har freshe, kule, og ikke minst sprekt treningstøy - holder det for å holde meg motivert! Jeg er kanskje litt sær. Men føler jeg meg bra i treningstøy, er motivasjonen på topp! haha. Noen andre som føler det sånn? 

Jeg har allerede lagt klart hvilket treningstøy jeg skal bruke på stoltzenopp løpet - da går det i (viktig): 2XU thigts med rød/rosa/orange farge, og 2XU knæsj orange/rosa topp som matcher og en hvit/grå gjennomsikt Nike løpejakke. Men har et lita skodilemma, har seg nemlig slik at de skoene som passer til antrekket, ikke er egnet for motbakkeløp.. så ender nok opp med en liten kræsj på skoene.. altså ender nok opp med favouritten, Asics :-) Det får faktisk bare bli sånn! Enig? haha. Satser på at jeg siden jeg ikke kommer til å vinne løpet, i allefall blir den kuleste i løypen. (mohaha.) (Det nederste bildet blir forresten årets antrekk, bortsett fra skoene!) 

Ellers slenger jeg bare med noen selfies! :D haha. 

#Motivasjon #Fresh #Nike #2XU #Running #Strength #Selfie #Selfies 

Hvor er du motivasjon?

God dag godtfolk.

Jeg er på jakt etter treningsmotivasjon! Jeg trenger virkelig hjelp - etter måneder med lite trening, ser jeg meg lei av å ikke trene.. Jeg trenger virkelig mer rutine i hverdagen - og trening er en av de viktigste rutinene jeg må få inn i hverdagen!

Jeg har kjøpt og fått en del nye treningsklær den siste tiden. (Fikk en del til bursdagen!) og hadde troen på at det skulle gi meg ny motivasjon. Men neida.. Nå er jeg jo nede for telling etter operasjon. Men planen er å begynne neste uke å trene igjen.

Noen som har noen treningstips? Motivasjonstips? Slik at jeg kommer meg tilbake igjen, ASAP! :-) ?

Lite utdrag av de nye treningstøyet :-)

Kjøp og løp!

Tipp topp, tommel opp! Har hatt et lite bloggfravær, og det har vært med "vilje". Har rett og slett hatt andre ting å tenke på, og ikke hatt noe særlig å blogge om, dessverre. :( But I'm back agian. :-)

Den siste tiden har det vært forferdelig lite trening, har hatt mye eksamen, jobbet på Bergenfest, Rema 1000, stand for Lerøy, vært 1 uke på Mallorca osv osv. Så dagene har bare flydd i fra meg. Nå er vi midt oppi flyttekaos, og beveger snuten vår mot Askøy neste uke. :-) Såå!

Anyways, idag var treningsmotivasjonen langt nedi kjelleren, hadde virkelig IKKE lyst å gå Stoltzen idag. Men min bestemte gutt hadde bestemt seg for at IDAG er dagen hvor vi begynner å trene for fult igjen. Jeg prøvde å drøye det så lenge som mulig, i håp om at han fant noe gøy å se på dataen eller noe annet. Men den gang ei... Han fant frem treningstøyet mitt, kledde av meg, og kledde på meg. Jeg hadde rett og slett ingen valg. Idag skulle jeg opp Stoltzen. Huff. Treningstøyet på, var det bare å komme seg ut døren, og opp dit Stoltzen begynner. Var et ork i seg selv det. Det å ikke ha gått opp Stoltzen på flere uker, kjenner man fort på formen i løypen. Jeg trodde serriøst jeg skulle død. Har slitt med tett nese og vond hals i litt over en uke, og det hjelper ikke akkurat for pusten, for å si det mildt. Men svimmel og jævlig kom jeg meg på toppen. På drøye 20 minutter. Uff.. Hvor er Stoltzen formen min?

På toppen ble vi angrepet av mygg, så her var det ikke snakk om å ta seg en pause. Vi jogget med det samme bort til Skredderdalen (ligger litt bortenfor Stoltzen, og fører til fjellveien), og gikk ned der og hjem. Vi snakket litt om at idag var det jo Bynatt i Bergenby, og masse av tilbud. Så vi bestemte oss for å sjekke tilbudskatalogen. Jagguuu var det ikke mye gode dealer. Fjellsko som Marius trente, og ting jeg ikke trengte. Men vi forsvant på bussen, og inn til byn. Vi hadde bare en time på oss, så gransking av butikker ble det ikke. Vi gikk målrettet på sportsbutikkene, siden Marius skulle ha fjellsko/Stoltzensko. "Ida du har ikke øye for tilbud. Se her!" Stolt som en Hane viste han frem en super kul Nike shorts, i fargen Lilla. "Den må du ha Ida!". Jeg er litt nølende, men ser på den, ser at de har størrelsen min. Ser på prisen. 50% av 400? Ja den tar vi! En fornøyd Ida gikk utav butikken. Vi gikk opp på en annen sportsbutikk som jeg ikke husker navnet på. Jeg har ingen planer om å kjøpe noe, men ser litt rundt på salget. Marius roper på meg, og jeg komme uvitene bort for å se. Marius peker, og jeg måper. Der henger jaggu 2XU thigtsen med blå farge på som jeg har ønsket meg i lang, lang tid. Den MÅÅÅÅ jeg ha, den er jo på tilbud! 20%!. Jaggu hadde de ikke akkurat den str jeg trengte! (ST) Marius sier vi må ned å se på de fjellskoene han så gjerne vil ha. Vi leter litt forfjamset rundt, men fant de til slutt. I hans str og, vell og merke :) Perfekto! Han drar fram en Nike boks, som tilfeldigvis lå der, noen super kule rød/rosa sko, i min str 39. Jeg prøver de, for de var sinnsykt kule! Aldri prøvd noen så sinnsykt gode sko før! Jeg ble rett og slett forelsket. De MÅ jeg ha. Lucky me, 20%!

Jeg storfornøyd med kjøpet mitt, går jeg smilende og glad ut av butikken.. Marius derimot, angrer før han hadde betalt. (Han liker ikke å bruke mye penger forbruksvarer!)

Anyways. Vi tok turen på galleriet, gudene må vite hvorfor. Jeg var jo storfornøyd med kjøpet mitt - jeg trengte jo ikke mer! Vi stakk innom enda en sportsbutikk.. "bare for å se liksom". Så kom jeg på. Jeg har jo ingen treningstrøyer som matcher den nye thigtsen! Må se etter noe blått og flott. Jeg finner ingenting :( Men hører Marius rope "denne da Ida". "Jo den var fin! Den tar jeg". Men problemet med den, var at den var litt åpen på sidene, så siden jeg kun har en knæsj rosa sports-BH måtte jeg ha en litt mer nøytral. Jeg ser litt, men øyet mitt faller ikke for noen. Så hører jeg Marius "Denne svarte da Ida, den vil jo passe fint siden thigtsen er svart, så blir den litt mer nøytral under toppen" Jeg tenker meg om. Og joo. Han har jo et poeng! Jeg tar den og jeg. Heldigvis var det 25% på alt!

Men poenget mitt med hele greia er at, nå som jeg har fått meg nye treningsklær er jeg virkelig motivert til å begynne å trene igjen. Gleder meg som en unge på julaften å prøve de ut på Barrys Bootcamp neste uke!! :) TRENIGSMOTIVASJON PÅ TOPP!! :-)


Så dette ble med meg hjem idag! :-)

 


Hvordan får dere treningsmotivasjonen tilbake etter et lite avbrekk?

Nede for telling?

Hei og god dag til alle mann! :) 

Er så hyggelig å logge inn å se at jeg fortsatt har en del som er innom å titter - men får litt vondt i hjertet siden jeg er så dårlig til å oppdatere! :/ 

Den siste tiden har jeg ikke gjort så mye sprell. Går i det samme! Mye jobbing og litt mindre trening. Elller.. trener så ofte jeg kan! :) Har akkurat fylt på med timer på Barrys, så nå skal virkelig sommerkroppen 2014 komme! Var der idag forresten, og uheldige meg fikk litt problemer med kneet på slutten. Så nå går jeg rundt å halter... Noen tips til hva jeg gjør med et vondt kne? Virker som om det låste seg. Knakk noe sykt i kneet, også bare låste det seg.. Er litt bedre nå, men fortsatt veldig vondt. Håper det ikke går utover treningen! :/ 

Har forresten også meldt meg på stoltzekleiven-opp! Starter Lørdag 27 september kl 16.30! Vet ikke om jeg gleder meg eller er nervøs. Jeg hater jo konkurranser, og det å måtte VIRKELIG prestere på sitt beste. Da går det som regel veldig dårlig når jeg har stort press på meg :( 


I love you, baby <3 

Skal prøve å bli flinkere å blogge! :-) 

 

BLOGGES

Fin dag med mye motbakke!

Hei alle! :-)

Idag har jeg rukket litt av hvert. Var først en tur på Stoltzen sammen med Marius. Fy så tungt det var idag. Virkelig hardt med påskeferie... Men sykt deilig å være igang igjen. Ser frem til å se progresjon og fremgang i Stoltzen i allefall! Gleder meg til den dagen jeg ser 15-tallet oppe på Stoltzen. Lenge leve Stoltzen liksom. Men jeg har litt små angst for å gå i stoltzen igrunn, da det i går ble sett en orm i trappene mens den solte seg så fint... Traff heldigvis ikke på en orm idag! Takk guuuud. Fått perfekt drikkebelte av min kjære Marius også, noe som jeg har ønsket meg utrolig lenge også! Perfekt i stoltzen nå om dagen, når solen steiker sånn! :-) 

 

Etter stoltzen var det rett hjem å få i seg noe mat, for såååå å møte en kompis å gå Veten. Aldri vært der før, men var kjekt å nå en ny fjelltopp idag og :-) Så i dag har jeg virkelig vært i mange motbakker! :-) 

 

Hva har dere gjort idag? 

 

Blogges

Frisk og deilig kvelds/dessert

Mmmmm. Snakket lenge om å lage meg en deilig dessert med jordbær, druer, Kiwi, banan og mager vanilje kesam. Og ikveld ble kvelden for det! Skulle egentlig ha det i går, men så orket jeg ikke å lage. Men siden ingrediensene var kjøpt inn, måtte de nesten brukes - glemmer alltid hvor godt det er! Ahh.. Lykke!

Dette må jeg bli flinkere å lage! Super fint til mellommåltid også :-)

Ser det ikke bare kjempe godt ut?!

Har dere noen lettvinte tips til en med lite energi og ikke har noe særlig overskudd til avansert matlaging? :-)

Vi blogges da!

Mattips: søtpotet

Hei alle. :-)

Jeg kan ikke fatte og begripe at jeg ikke før senere tid (2014!) har smakt søtpotet før! Poteten som ikke er en potet. Anyways. Jeg elsker å bruke søtpotet til kylling. Spesielt med litt ekstra chilli. Men i går lagde vi søtpotet, strimlet svinekjøtt og grønnsaker + masse chilli! Det var kjempe godt, men personlig syntes jeg det er best med kylling til. Søtpotet er kjempe sunt og kjempe bra for deg! Anbefaler deg til å prøve å bruke søtpotetmos neste gang du skal ha noe kjøtt :-)

Har du noen tips til hva som er godt til søtpotet?

Blogges da:-)

Fløyen og stoltzen i fine været :-)

God kveld godt folk! Idag skinte solen fint over Bergenby, så derfor kunne ikke "ny"opererte Ida holde seg unna fjellet lengre! Jeg er så rastløs at jeg blir helt galen... Først gikk turen opp og ned fløyen, så møtte jeg Marius for å gå opp stoltzen, ned skredderdalen og bort i fjellveien før vi gikk ned til byn. Så idag ble det en fin fin tur! Kjenner det godt i såret, så tror ikke kroppen hadde så veldig godt av tur :( men det hadde virkelig hodet, så derfor.. Verd det!

Lilo var forresten med på både fløyen og stoltzen :-)

Etter alle fjellturene reiste jeg, Marius og lilo på middagsbesøk hos Kenneth og Aili - hvor vi fikk servert noe afgansk god mat. :-)

Lilo på fløyen :-)

Stoltzen :-)

Lilo er helt død etter all gåingen idag! :p blir godt med søvn ;-)

Treningsmål for 2014

Jeg vil gjerne dele mine mål med dere - for da føler jeg en større motivasjon for å gjennomføre de også! 

1. Mitt første mål er å komme i form igjen! Med engang jeg kan begynne å trene igjen, er det rett tilbake på Barry´s bootcamp! 

2. Perse på under 16 minutter opp Stoltzen! (Men aller helst, KNUSE Marius sin rekord;)) 

3. Fullføre 7-fjellsturen

4. Gå "Stoltzen opp" løpet. 


(Foto: Verdens beste kjæreste, Marius Stenfelt ;)) 

Dette er de målene jeg har planlagt nå, kommer nok HELT sikkert flere mål med tiden :-) Hva tror dere? Realistiske mål? 

Når kjæresten lager middag..

Idag var det godeste Marius som ville lage middag - på menyen var det kyllingfilet, søtpotet, brokkoli og sweet chilli saus (uten sukker!)

Marius er veldig flink på kjøkkenet, og maten smakte himmelsk! Elsker at jeg slipper å være den som alltid lager mat - men at kjæresten faktisk kan lage noe annet enn å steike en pizza , ol. Fremtiden ser svært bra ut kjære! :-)

Slik ble resultatet: Mm, prøvde ny chilli saus idag, da den på butikken har så mye sukker i seg - var jeg innom en asiatisk butikk å kjøpte en uten sukker! og den var faktisk, KJEMPE god :) anbefales! 

Marius måtte jo såklart snappe mesterverket sitt; :) 

 

Hva syns dere? Ser det godt ut? Ønsker dere at jeg blogger mer om hva jeg spiser? 

3 forferdelige måneder uten...

God morgen! :-)

Ligger i sengen å venter på at alle skal våkne (Marius, som småsnorker ved min side). Vært våken siden ca 8 idag! Vet ikke hvorfor jeg ikke får sove lengre.. Men kanskje en blanding av en hoste og at eg er nyoperert?

Uansett. Lagt å tenkt litt på veien videre. Gikk opp for meg for sånn 5 min siden at jeg ikke får trene på 3 måneder! Det er jo faktisk SYKT lenge... Trodde jeg kun ble satt på "benken" 6 - 8 uker.. Men neida.. Hele 12 uker!:(

Har heldigvis hørt at er man kommer fort tilbake i den formen man var i, så lenge en ikke trøkker i seg søtsaker og fymat. Av en eller annen grunn (jeg er veldig glad i chips og nøtter!) har jeg mistet litt lysten på fymat. Merkelig! Mb utrolig positivt for min del :-) den værste siden ved meg er vel at jeg er sykt svak for chips! Uff... :p men det er jo så godt!! Enig? Noen som har noen alternative løsninger for en som vil slutte med chips? Noe godt og sunt der ute jeg kan knaske på?? Hjelp mottas ved et stort takk !!:-)

Her er et bilde fra Siste Stoltzen turen min forrige uke. Rart med det.. Men det er noe som heter "Stoltzen-avhengighet". Elsker og hater Stoltzen :-)

Kommer til å savne Barry's bootcamp også! Kommer til å bli helt jævlig å begynne igjen... Men gleder meg allerede :-)

Min halvtrente mage. (Mange lurer helt sikkert hvorfor jeg har tatt en ny operasjon på magen. Men hvis dere ser navlen min, så henger den for lavt og henger løshud over den slik at jeg slet med væsking, betennelse og infeksjoner i navlen. Men siden navlen skulle flyttes på, tok han flankene og litt ekstra hud og fjernet det mens jeg allerede var på operasjonsbordet :-))

Her ser dere "flanke" løshuden bedre - som forhåpentligvis er fjernet nå :)

Men vi blogges!

Barry's Bootcamp, 6am

God morgen! Jeg har vært våken noen timer. Sto opp 04.45 idag for å rekke 06.00 timen på Barry's Bootcamp!

Deilig å starte dagen med en fantastisk time hos Hannah. :-) hun er skikkelig motiverende, og man vil ikke skuffe den damen der! Så her er det bare til å kjøre på!

Idag begynte jeg på møllen med Marius. Vi måtte dele klassen i 2, så vi måtte bytte mellom mølle og gulv. 3 runder, oppvarming i ca 5 min, på gulv i ca 5 min, på møllen igjen i ca 15 min (tyngste!) og gulv 15 min også avsluttet med 3 min løp på mølle, 90 sekunder jogg/løp og 90 sekunder sprint! Sykt deilig å slå av møllen når en er halv død i beina.

Så avsluttet vi på gulv med 3 min flyes, og 30 sekunder der vi holdt hendene i ro med vekter liksom. Statisk? :p

Anyways - deilig når uttøyings musikken skrur seg på, og Vi bare kan strekke ut!

Gleder meg til å få litt muskler på de spinkle armene mine!:p

En stk sliten kjæreste! :-)

Anbefaler alle å prøve Barry's Bootcamp! :-)

Ha en fortsatt fin treningsuke!

06.00 økten - Barry's Bootcamp

04.52 var vekkerklokken klar til å vekke meg. (og Marius). Marius kan ikke forstå hvorfor i all verden jeg skal ha på klokken så tidlig, så i går sa jeg ikke noe om at jeg hadde den på så tidlig. Sååå... en litt irritert gutt i dag tidlig, kan man si ;) Uansett, vi ble hentet av godeste Kenneth som skulle ha seg en prøvetime på Barry's Bootcamp, så rundt halv 6 sto han klar utenfor og turen tok oss ned til sentrum, hvor Barry's holder til. Vi var så klart først, så da brukte jeg andledningen til litt "selfies" bilder!... Anyways!

Idag var det 5x5 - dvs, 5 ganger på møllen og 5 ganger på gulvet. Egentlig ganske grei måte å trene på, selvom hele treningen går uten stopp. Så har du 60 sekunder fra å komme deg fra møllen, hente vekter og matte, og komme deg på plass. Altså.. lite rom for å få igjen pusten. Etter gulvet har du 60 sekunder på å komme deg opp igjen, legge på plass vekter og matte osv.

Men, jeg føler jeg får mer ut av en slik treningsøkt enn feks 30 minutter på mølle og 30 minutter på gulvet. Man klarer å prestere bedre, og presse seg mer - føler jeg.

Så klokken 07.00, var det en stk sliten og svett Ida (..og Marius og...Kenneth)! :-) Men SYKT deilig å begynne dagen med en skikkelig GOD treningsøkt! :D

..Etter trening:
Så deilig frokost! :D Ja.. jeg er ekstremt glad i å krydre egget mitt med chillikrydder og pepper. :p

Såå! Håper dere får en nydelig dag videre - noen spesielle planer?

 

Blogges 

Gangsperr sa du!? Treningsmotivasjon på topp!

Jepp. Idag jar jeg tidenes gangsperr! Den har fordelt segt over hele kroppen. Legger, lår, rumpe, mage, rygg, nakke, armer osv. Helt sykt! Grunnen til denne gangsperren er at i går klarte Marius å lure meg med på Barry's Bootcamp. Han klarte (utrolig nok) å få meg med på første timen, 06.00. Dvs.. jeg måtte stå opp kl 05.00. Det gikk forsåvidt greit å stå opp. Men jeg gruet meg sykt, da de som går der er i relativt god form. 100 ganger bedre enn meg sikkert. Heldigvis fikk jeg en eldre herremann vedsiden av meg, som holdt mitt tempo. Aldri om jeg hadde klart å holde Marius sitt tempo feks. Anyways. Vi kjørte sammen med roomien til Marius, ned til Barry's. Når vi kom dit var det bare å finne seg en mølle! Jeg var serriøst livredd for hva jeg hadde i vente. Utifra Marius og Andreas sine tidligere statuser har det vært et blodslit. Men jeg fikk "Fri pass" fra instruktøren Hannah, så jeg prøvde igrunn bare å holde følge. Vi begynte på møllen, her var det ikke lov å hoppe av om man ble sliten. Her gjaldt det å bare holde tempo. Veksling mellom jogg, løp og "alt du klarer". Det minste vi fikk ligge på var 7, også det minste vi kunne ligge på når det var "gi alt du klarer" var vell 12(?). Egentlig ganske stolt over egen innsats, da jeg klarte å holde følge, å ikke ligge på det laveste. Det var i alle fall 3 ganger på møllen og 3 ganger på gulvet. Veldig spennende å være med, og tror dette er noe som passer meg - da jeg ikke klarer å pushe meg selv. Så vurderer sterkt å kjøpe meg en 10-timers pakke. Marius klarer jo ikke å presse meg dit han vil jeg skal være. Herre.. jeg må slutte å gi så fort opp! Uansett, etter en time der, var det å kjøpe frokost og komme seg til eksamenslokalet! Jeg skulle nemlig ha meg en matteeksamen. (som forøvrig gikk rett til helvete).

Når eksamen var ferdig fikk jeg en ide om at det skulle være skikkelig kult å ta en treningsøkt til. Så jeg stakk på Nr 1 Fitness og trente litt mer kondisjon og rumpe. :-) Sååå... vil nok påstå at det er derfor jeg har tidenes gangsperr!

Men heldigvis er jeg kommet inn i perioden min hvor trening er veldig viktig for meg - og jeg orker å ta meg tid til trening. Er også greit at jeg kan trene både på landås og åsane! Litt lettere å gidde å begi seg ut i dette drittværet Bergen er velsignet med fortiden. :-) Sykt deilig å føle å ha trent. Merker allerede forskjell på at armene mine feks at blitt litt strammere, og løshuden der har blitt mye bedre! etter bare sånn 2-3 ukers trening. Jeg er optimistisk, å regner med at over nyttår kan det nesten ikke se ut til at jeg har løshud der engang! :D Rumpen har også blitt bedre. Så, det hjelper i alle fall på treningsmotivasjonen min :-)Såå.. gleder meg sykt til å få disse tynne armene litt større :-)

Trener du? I såfall hva trener du? :-)

 

BLOGGES :)

Idag begynner alvoret igjen!

Hei alle som titter innom! Alltid hyggelig å se at jeg ikke blir helt glemt, ettersom at jeg er skikkelig dårlig på å oppdatere fortiden. Beklager det, finnes ingen unnskyldning for det - bare at bloggen har desverre blitt litt nedprioritert i det siste. Mye som skjer, og mye jeg så gjerne vil dele med dere men som jeg desverre ikke helt kan dele med dere enda! Men snart, i promise <3

Nå tror jeg ikke det er så lenge til artikkelen i Allers blir trykt - det blir jo spennende å lese?! :-) Dybdeintervju med meg og mamma.

Idag, begynner virkelig alvoret, idag skal jeg nemlig begynne å trene igjen! Skal melde meg på Fitness idag - så det blir gøy :-) Noen andre som trener på Fitness og som trenger en treningsbuddy? Kan trene på Landås og Åsane. :) Kostholdet skal også være sunt fremover, har bestemt meg for å ikke være NAZI streng, siden jeg skal prøve å gå opp i vekt! :-) Så ser igrunn frem til å komme inn i en sunn rutine! :D Så på bloggen vil det komme bilder av mat ol, som jeg liker å lage! Sunne måltider. Akkurat treningstips vil det nok være lite av her, men forteller dere kanskje om dagen min om det er av interesse. Hva jeg har trent, hvor lenge jeg har trent osv. :D

ELLERS; så hadde jeg en ekkel episode i går, med skjelvinger, kvalme, uvel, kald/varm, osv - fryktet igrunn at jeg hadde lavt blodsukker, da det hjalp med masse iiis. hahah! Jeg klarer ikke å begrense meg når det kommer til IS:p er så godt!


Treningsbuddyen min, min gode Marius! :-) Får no se hvor lenge han holder ut med meg..... ahha

 

BLOGGES <3

Stoltzekleiven idag og - NY pers!!

Idag tok jeg, typen og lilo oss en aldri så liten tur opp stoltzen! Det var vått, kaldt og jævlig. Men bedre idag enn sit. Gikk faktisk 4 minutter fortere enn sist. Det er jo faktisk veldig bra! :D

Når vi kom opp gikk vi ned munkebotn veien. Turen var vell på nærmere 6 km, og vi brukte ca 90 min fra bilen, opp stoltzen og ned igjen til bilen med pause.

Stolt over egen innsats idag!

Har dere vært på tur? Trent? Isåfall hva?

Stoltzen for første gang på ca 5 år!! Herre

Idag er jeg stolt over meg selv! 3 og en halv uke eller noe siden lårplastikken, og jeg bega meg ut på Stoltzekleiven sammen med Marius! Han er såklart 10000 ganger bedre trent enn meg, så han føk jo opp på 13 minutter og noe. Jeg var ikke så kjapp, men brukte 28,35 minutter opp. Men hallo!? Jeg er stolt over meg selv :D Jeg kunne gitt mye mer på, da jeg egentlig ikke var noe andpusten når jeg kom opp, men jeg tenkte på beina mine, og at jeg ikke måtte kjøre de for hardt. Så neste gang skal jeg under 25, men målet engang er vell kanskje 15 min? Hmm, vi får se :-)

Min nye personlige trener, Marius - Stoltzenslankeren blir han vell kalt. Han er en stor inspirasjon for i alle fall meg! Som har lagt fra seg 45 kg ca i stoltzen. Inspirerende? les bloggen hans HER. :)Haha, jeg var så tørst, men skjønte ikke hvordan jeg skulle klare å få vann inn i munnen. så slet litt der - men fikk litt til slutt. :-)

Såå - dagens tur var super fin! begynte ved sandviken sykehus,  Opp stoltzekleiven, hvor jeg seriøst trodde jeg skulle dø. Så gikk vi videre mot fløyen, men ned skredderdalen til vi møtte på fjellvegen, å gikk den ett stykke bortover, før vi tilslutt var i sentrum også tok jeg bussen, å gikk fra spondalen og ned til der jeg bor:-) Dagens premie var Oreokake, som jeg enda ikke har spist. Har sykt lyst på den!!! :p

Så - Nå ser jeg frem til flere turer på Stoltzen med min personlige og gode Marius! og sommerkroppen 2014 er rett rundt hjørnet! Stramrumpe, here i come!! :)

Step by step

Hei dere! Nå i hverdagen er det viktig å tenke litt økonomisk! Jeg som spiser så lite, kan spare masse penger på mat, bare jeg planlegger godt. Jeg er veldig dårlig på å variere av mat, så går mye i kyllingkjøttdeig og kyllingfileet. :p Jeg syntes faktisk kyllingkjøttdeigen er BEDRE enn vanlig kjøttdeig/karbonadedeig. Enig?

Anyways - Når jeg lager mat, lager jeg full middag, men tingen er at jeg har mat i 2-3 dager. Noe som er veldig greit, er det ikke?:p Jeg spiser ikke samme mat til vært måltid, men ja. Jeg har middag/lunsj/kvelds 2-3 dager.

Idag ble det favoritten min TACO! :D

Siden det bare er jeg som skal ha, gidder jeg ikke å lage det så fancy, så under kan dere se hvordan jeg lager mat step by step:


Sånn matkutter er helt genial, barer fyrer oppi den, så får du alt i små og fine biter! Jeg er veldig glad i sterkmat, så det går 1 og en halv chilli i kyllingkjøttdeigen, 1 fedd hvitløk og 1 stk vårløk. Så har jeg oppi tacokrydder. (Holder på å lære meg å lage eget tacokrydder, så skal si hvordan det går. men idag ble det posekrydder)


Også er jeg veldig kresen også, så det jeg har på er: Rødløk, chilli, paprika, salat og salsa. Så dette er hva jeg orker, nesten en hel sånn liten lefse. Så, 1-stappmett..

Nå er jeg skikkelig god og mett, så nå pakker jeg ned resten av maten, å kanskje det blir en lefse litt senere idag også! Litt ergelig at Kiwi her på tertnes aldri har grovelefser.... så blir alltid hvete, og de reagerer jeg litt på :( men men... alt for taco! I looove it.Ja, jeg har ikke ost på.. :p orker ikke å raspe ost. haha

Hvordan ser din taco ut? Syns alle er så forskjellige når det kommer til taco! Så min litttt god ut? Ville du spist den?

 

BLOGGES :)

5,01 km - Helt død i beina..

..Yes, idag har beina mine fått gjennomgå! Jeg prøver å ta det veldig rolig, men jeg er så motivert for å trene, at jeg presser meg kanskje litt for mye. Er feks helt forferdelig å gå i oppover bakker og nedover bakker, da kjenner jeg det godt! :p Veldig irriterende å være så "hemmet" at jeg ikke klarer å gjøre det jeg vil, men jeg har jo selv valgt det slik. Men bare typisk meg å bli treningsmotivert når jeg ikke kan trene slik jeg vil :/ baah.

Uansett, dro med meg min treige hund som skal snuse vær 3 metere.. så da går det automatisk litt saktere. Men, hun var flink idag, å stoppet ikke så mye! :-) Angrer på at jeg ikke har vært strenger under turdisiplinen. Men, det kommer seg :-)

Liloen min er min beste invistering noen sinne, hadde det ikke vært for hun (klisje), ville jeg nok ikke vært så aktiv som jeg er nå. For får man hund er man veldig forpliktet til å gå flere turer om dagen! Så, jeg må takke lilo for å ha dradd meg ut av døren de siste 3 årene :) Mine søteste lillebrødre <3 Thian (minstemann) og Lukas (nest eldstemann). Daddas gogutter <3 hehe. Ikke akkurat dems fineste øyeblikk, men vi skylder på at de akkurat kommer fra barnehagen :p snøttussen, Thian! heheFortsatt babystep her... Tørr ikke å slite meg ut for mye, med tanke på sårene/arrene mine. men jeg er ganske fornøyd med å ha gått 5 km idag! :-)

 

Hva har dere gjort idag? Gått på tur? Kommenter om du ønsker flere slike oppdateringer!

BLOGGES :-)


LIK facebooksiden min HER, om dere ønsker oftere oppdateringer! :)

PAKKE I POSTEN

Hellu og god kveld.

ENDELIG kom shakerne mine i postkassen, (den ene er min kjære sin da.. men ok) Merker jeg er SKIKKELIG motivert til å begynne å trene igjen og shake 1 - 2 ganger om dagen! For dere som lurer bruker jeg shake og proteinpulver fra www.herbalife.no

Veldig fonøyd, og syntes de klart har den beste shaken what so ever! Jeg er hekta på Karamell - eple og kanelsmak shaken. Sinnsykt god :-) også bruker jeg sjokoladebarer til mellommåltid eller etter trening. :)

Gleder meg også til å prøve lavkarbo pizzapunn! Har du prøvd den? Er den god?

EN STYKK GLAD JENTE I KVELD!! <3

 

 

babystep..

..Idag har jeg vært på over 1 og en halv times gåtur sammen med gode Chanett. Har ikke sett henne på evigheter, så vi hadde mye å prate om! =) Koslig tur, så tror vi glemte å telle hvor mange runder vi gikk, men ganske sikker på at vi var oppe i alle fall 15 runder! :) Jeg gikk fra huset idag kl 15:50, å var hjemme igjen ca 17:50! Da har jeg også gått fra butikken å hjem. Så idag kjenner jeg på beina at jeg har gått myyye! Hoven som bare det.

Vi var heldig med været stortsett hele turen, litt yring den siste halvtimen men helt ok :) Men når jeg gikk ut av butikken øøøste det ned. Føltes som om jeg gikk i en DAM, sokkene og skoene var klissvåt :p samme var treningsthigtsen. Heldigvis var jakken min vanntett! Var tenkt å gå uten jakke, noe jeg er glad for at jeg ikke gjorde :P Skal si det var godt å skifte til nye klær =)

Litt bilder til dere =)


Fortsatt sol, men ganske så truende skyer på vei!! Faktisk varmt i solen idag :)

Dobbel regnbue! Skikkelig fasinerende =)

Sniiiik skygge bilde =) haha!                                                                                  Godt å komme hjem, å få skifte!


Så dette har vært min dag! :-) Nå ligger jeg pladask i sengen, å vurderer sterkt om det er på tide å spise noe :-) Savner virkelig kjæresten min, som jeg ikke har sett siden søndag! Men er litt godt å savne han også, for da blir det så deilig å få han hjem igjen! :)

Hva har du gjort på idag? Sol eller regn hos deg?

BLOGGES

Kosthold

Etter en slankeoperasjon må man virkelig planlegge hvordan man skal spise. For at denne livsstilsendringen faktisk skal fungere, er det ingen vits i å fortsette i gamle spor. Her må man allerede FØR operasjonen legge om kostholdet, ellers vil du ikke være klar for de endringene som skjer på noen timer. Jeg husker jeg var veldig streng med meg selv før operasjonen, for jeg visste at for å lykkes må jeg faktisk slutte å trøstespise, og spise junk food. Det hele gikk ganske fort for meg, å jeg begynte på en nutrilettkur, for å klargjøre magen min for operasjon. Jeg måtte jo som sagt gå ned 7 kg, grunnen til det er at du skal minske underhudsfettet, så de får bedre plass inni magen, så de kiloene kirurgene ber deg gå ned, de må du faktisk bare få vekk. Jeg begynte vell rett etter jeg fikk klarsignal for operasjon om å gå skikkelig inn for å legge om kostholdet, sluttet å spise junkfood, og de månedene var virkelig vanskelig for meg, først gikk jeg ikke ned noen ting, å jeg møtte litt veggen. Hvorfor går jeg ikke ned? Jeg spiser mindre, jeg spiser sunt, jeg mosjonerer. Hva skjer? Hvorfor går jeg ikke ned ett eneste gram?! Jeg gikk faktisk opp i vekt. Så ble det desember, og jeg skulle da begynne på knekkebrødkuren, men jeg bestemte meg for å heller variere mellom knekkebrød og nutrilett. Ingenting skjedde! Jeg ble mer og mer lei meg, og veggen ble hardere og hardere. til det plutselig løsnet, og når jeg ble operert hadde jeg klart 7 kg. Da tuller jeg ikke, det er de vanskligste kiloene jeg noen gang har kjempet mot. Ikke tull!

Anyways, jeg orker ikke å gå innpå kostholdet rett etter operasjonen, så om det er av stor interesse får det skrive det i kommentarfeltet så får jeg vurdere å lage ett innlegg på det :-)

Nå er det 1 og et halvt år siden jeg la meg under kniven, og jeg har aldri vært mer bevisst på hva jeg putter i munnen. Jeg har ikke drukket brus siden 3 januar 2012. Ikke en dråpe! :) Det er jeg veldig stolt over, for jeg var pepsiholic, men har bevisst valgt å slutte å drikke brus. Det har med at jeg forbinner pepsi litt med overvekt, å føler at det ikke passer inn i kostholdet mitt. pluss jeg har ikke behov for det lengre. :)

En typisk dag for meg ser slik ut:

Frokost: Proteinshake eller 1 rugbrødskive med salat og ost eller egg.

Mellommåltid: Proteinbar

Lunsj: 1 Rugbrød skive med salat og ost eller egg. / eller rester fra middagen som var. (Taco, kyllingsalat, grov italiensk pizza osv osv. det som er greit å ta med seg på jobb/skole)

Mellomåltid: Rester fra lunsj eller en proteinbar

Middag: Kyllingfileet med grønnsaker eller salt. (her i hus går det også mye av Taco: kyllingkjøttdeig, grovelefser, chilli(MASSE), løk, salat, paprika, salsasaus, osv. Orker 1 liten en.

Kvelds: Rester fra middag eller 1 rugbrødskive med salat og ost eller egg.

Jeg er veldig kresen, og vi er veldig dårlig på å variere - noe jeg må bli flinkere til. Men, det viktigste er at det er sunn og næringsrik mat.

Jeg er veldig OBS på hva jeg spiser, som feks lager jeg pizza bruker jeg ikke hvetemel men grovbakst med fibramel. Jeg prøver alltid å velge det sunneste alternative, og om jeg vil kose meg midt i uken er det veldig godt med jordbær, druer og kiwi sammen med mager vaniljekesam.

Selvom jeg nå er en sunnere utgave av meg selv, skal jeg ikke nekte for at jeg fint kan gå ut å spise "junk food". Feks, på en slapp søndag, kosedag med familien, hender det at vi av og til går på Mc Donalds, men holder meg som regel unna pommesfrites, men om jeg føler for å skeie ut kjøper jeg en Barnemeny. Klarer ikke å spise opp alt som hører med, men får liksom smaken av litt pommesfrites. Om dere skjønner? Ellers pleier jeg å bare bestille en hamburger + vann.

Eller hvis jeg skal ut å spise med kjæresten, er det ikke forbudt å gå å bestille en pizza! Selvom jeg nå fremstår så sunn og sprek, har jeg dager der jeg ikke er så nøye på det, og bare koser meg :)

det er nå 1 og et halvt år siden operasjonen og hvis vi ser på størrelsen på portionene mine, er de ikke så store. Jeg prøver å spise 6 små næringsrike måltider om dagen, og det største måltidet mitt er middagen. For å prøve å forklare det i str, så har jeg plass til en halv kyllingfileet og en halvhåndfull med grønnsaker. (til middag) Holder også meg unna sauser og sånn, å bruker heller "sweet chilli". Jeg er veldig glad i sterk mat :p
Jeg har også konsekvent kuttet ned på karbohydrater, jeg er ikke på lavkarbo, men er mer opptatt på å få i meg fiber og proteiner, og det jeg prøver å spise minst av er da poteter, ris og pasta til måltider. Jeg kan fint spise det, men av erfaring er det noe magen min ikke tåler. Det samme gjelder hveteprodukter, magen liker ikke det heller!

- Bevisst på ett sunt og næringsrikt kosthold

Jeg er veldig glad for at jeg fikk denne muligheten, jeg kan ikke tenke meg til hvor jeg hadde vært nå om jeg ikke hadde fått mulighet til denne livsstilsendringen!      Jeg har lært så mye når det kommer til kosthold, og syntes det er så spennende at jeg ønsker å jobbe med det videre. :) Sunn mat er jo så mye bedre enn usunn mat! :D Lenge leve sunn og god mat.

Håper dette var til svar for noen, og om dere lurer på noe - ikke nøl med å ta kontakt enten i kommentarfeltet, e-post (idaeikenes91@yahoo.no) eller facebooksiden min som du finner HER.

Les mer i arkivet » September 2015 » Februar 2015 » Januar 2015
Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)
legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.
gratisdesign av Tonjemt

hits