I´m back.. again!

Hei og god dag alle sammen! :-) 

Er en stund siden jeg har blogget, å har faktisk ingen unskyldninger til mitt bloggfravær. Men tenkte å prøve å komme tilbake igjen - med et friskt pust? 

Lite som har skjedd den siste tiden, men treningen har begynt å ta seg godt opp igjen, og allerede nå til fredag er jeg å se i Stoltzekleiven-opp løpet! Jeg er i elendig form, så jeg gjennomfører BARE pågrunn av at jeg satt det som et mål tidligere i år. Jeg har nesten ikke trent på 3 mnd pga operasjon, og ferie. Men.. jeg er fornøyd bare jeg kommer meg opp på under 20 minutter! Har dere troen? 

Gikk en liten tur i går, å da knakk jeg bokstavlig talt sammen hallveis, med at jeg klarte å trakke over, så slet skikkelig med å komme meg opp til tops. haha! Uff. Startnummer er hentet - og jeg gleder meg bare til fredagen er ferdig! Da har jeg 1 år på meg å faktisk trene meg opp til å prestere BRA i neste løp! Vi snakkes på :-) 

#Trening #Stoltzen #Stoltzekleiven #Nike 

Tidenes gangsperr

Hei alle sammen! :-)

I skrivende stund sitter jeg på jobb, å jobber med lister og dill dall. Ikke så veldig gøy, men det må gjøres det og! :-) Nærmer meg ferdig som kontorlærling, noe jeg både ser frem til og samtidig gruer meg litt. Har liksom vært på Universitetet i snart 3 år! Så blir rart å ikke jobbe her lengre. Men gleder meg til å komme meg videre i livet, og virkelig finne ut hva jeg vil, og hva jeg vil bli. Tror ikke en kontorjobb er noe som passer meg i lengden, da jeg er mer den som liker å jobbe nærmt kunder og mennesker. Har vært sinnsykt lærerikt og gøy å være her jeg er nå. Men på tide å skifte kurs, og jobbe med det jeg alltid har villet. Nemlig i klesbutikk! (Har også en drøm om å bli hotelldirektør, så den er ikke helt lagt på hyllen enda. hahahah)

Men anyways.. tidenes gangsperr. Var på Barrys Bootcamp på fredag, og har ikke trent skikkelig styrke på flere måneder på grunn av siste operasjon i Januar. Så var deilig å komme tilbake, men var ikke så fult så deilig dagen etter. Du vet du har trent og gikk alt når du så vidt kommer deg utav sengen, ta på deg klær, sette seg på do, løfte beina i trappene osv osv. Hjalp ikke på å gå stoltzen litt senere på dagen, etter barrys heller. Gikk Stoltzen i går kveld og, og heldigvis... hjalp det litt på gangsperren! Ikke like gale idag. Så, idag.. 16.15, har jeg og Marius booket oss inn på armer og mage trening hos den fantastiske instruktøren, Hannah! Hvis dere vurderer å prøve Barrys Bootcamp, kan jeg anbefale hennes timer! :-)

Kjøpte også min første Barrys Bootcamp singlet, som var sykt deilig å ha på seg. Vil ha fler. hoho. Kan vise dere den senere :-)


Her er bilde på toppen av Stoltzen, på fredag :-) Nydelig utsikt!


og enda finere var det i gårkveld, men den fantastiske solnedgangen! :-)

 

Vi blogges da!

JA - Endelig så jeg 16-tallet!!! :D

Hei og god kveld alle sammen! :-) 

I skrivende stund sitter jeg småforlatt i sengen, mens mannen sitter inne med gutta å ser på United kamp. Jeg får med meg de fleste oppdateringer med jubel, banning og voldeligetendenser. Så.. hittil har jeg fått med meg at det er 0-0 til pause. Så vet no dere det.. :) 

Uansett, så må jeg beklage at denne gledelige oppdateringen fra min side ikke kommer før nå i kveld! Men i går, perset jeg noe jeg aldri hadde trodd jeg skulle gjøre. Klarte å klatre meg opp fra bunn til toppen av stoltzen på utrolige 16.56 minutt! Jeg er så stolt over egen presentasjon og ikke minst fremgang! Merker det blir lettere og lettere. Før kunne jeg aldri gått en "rolig" tur opp stoltzen, uten å bli sliten. Men i dag, feks. Gikk jeg med en, som ikke er i toppform, så ble en ganske rolig tur opp, og jeg ble verken andpusten eller sliten. Så merker at formen er betraktelig bedre! :D 

Så nå som jeg har nådd ett av mine delmål jeg har satt meg, er det bare å fortsette på neste - nemlig å se 15 tallet! Fortsetter fremgangen slik den har gjort til nå, så er det kanskje ikke så altfor lenge til !:) 


Lykkelig jente, som kom seg i mål på 16.56 minutt!

Kan med dette, 22.00 bekrefte at United scoret. Fy faen, som jeg kvapp av stormende jubel. haha! 

Vi blogges! 

 

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Juli 2014
Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)
legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.
gratisdesign av Tonjemt

hits