Lår oppdatering

Ja! Da var det på tide å vise frem mine nye lår igjen. Lenge siden nå ;-) Hehe

Ca 4 og en halv mnd siden lårplastikk - var hos kirurgen idag for kontroll og han var veldig fornøyd. Er en liten skjevhet i det ene låret, en liten "bul", for han har fjernet litt for lite der. Det er noe vi skal se på når det nærmer seg sommer :-) kanskje han må inn å fjerne litt til.

Ganske fornøyd :-)

Forskjell?Hva syns dere?

 

"Satt på benken" av legen

God kveld, alle.Jeg hadde en liten panikkepisode i går, da jeg så etter jeg hadde dusjet at det væsket fra operasjonsåret mitt. Tok raskt kontakt med "Kontakten" min. (Hvis du leser, vet du hvem du er!! :)) Fikk beskjed om å ringe legevakten. Så Ringe legevakten, og hun ville ha meg inn til sjekk. Hun spurte om jeg hadde feber, følte meg ikke så god, så var litt usikker - Men hadde ikke temperaturmåler, så jeg valgte å se det ann til i dagen etter. Ringte legen idag tidlig å fikk en akutt time, så fikk komme til 10.50. Han så på såret, og han så jeg hadde en infeksjon. Han tok av tapen lengre ned også, og der var det en til som hadde begynt :/ Såå.. Fikk streng beskjed om å holde meg mer med ro, og han sykemeldte meg 1 uke til. Bah..

Skulle gjerne vist dere bilde, men... akkurat den infeksjonen holder jeg for meg selv :p

Ellers idag, har jeg holdt mamma med selskap, på jobb siden jeg skulle hente min kjære som har vært å jobbet i Finse. Var også en tur  på skolen for å snakke med lærerene mine (I norsk og matte) Siden jeg henger litt etter. Så nå er det full fokus på skole, siden jeg ikke får lov å bevege meg sånn.

Sååå, nå er jeg endelig hjemme igjen, å har akkurat spist god god middag! :-)

Hjemmelaget kyllingtacoburger! Mmmmm.. :)Ser det godt ut ? :-)

 

BLOGGES SENERE :) Noe dere vil jeg skal blogge om? Kom med #Bloggtips #Kosthold

Oppdatering etter lårplastikk - BILDER

Da har jeg fått dusjet og skiftet tape. DEILIG. Men litt ekkelt også, jeg hater å se at jeg har hatt/har det vondt, så blir automatisk veldig dårlig :P Men, begynner å bli vant til dette nå. Verre var det etter slankeoeprasjonen, da var jeg jo helt ødelagt når jeg skulle skifte på bandasje feks. Men det blir visst bare bedre og bedre! :)

Jeg er forsatt en del hoven og øm rundt sårene, så det vil trekke seg tilbake mer etter hvert. Så gleder meg veldig til å se ett bedre resultat om 4-6 mnd, selvom det kan ta så mye som opptil 1 år før du ser det skikkelige og endelige resultatet! Vi får se hva kirurgen sier når jeg er på kontroll om noen måneder :)Fortsatt litt gul og blå, og det væsket litt fra såret idag - men syntes arrene kommer til å bli fine! Så lenge jeg er flink til å tape de fremover :)

Såå! Hva syntes dere?

Keen på sammenligningsbilde fra før og etter vedsiden av hverandre? Da er det jo lettere å se forskjellen :) "LIKE" og kommenter dette innlegget om det er av interesse :)


Keen på andre og flittigere oppdatering med bilder? LIK FACEBOOKSIDEN MIN HER!

Lårplastikk oppdatering - Bilder!

Hei alle mann. Først vil jeg bare si tusen takk for alle fine tilbakemeldinger! :) det setter jeg stor pris på! Fortsett også å send meg en E-post om dere vil snakke med meg på privaten: idaeikenes91@yahoo.no

Jeg har ikke så mye smerter lengre, har en litt sviende følelse på den ene foten, som kommer å går. Hvis jeg har gått for lenge, og setter meg ned, for så å reise meg igjen får jeg litt vondt. Går litt rart, siden det strekker litt i lårene når jeg går, så litt smerter har jeg hele tiden, men ikke så ille som forrige uke!! :-) Dere ser det ikke på bildet skikkelig, men har en litt hoven klump, hvor jeg er rett det har samlet seg noe væske. Men ser det litt an til mandag! :-)

Her kommer lårbildene:

Litt blå enda. Og veldig hoven!

De glemte å klippe av tråden helt nederst av arret... Må klippe den av selv på tirsdag!!:( buhu.. Dere må kanskje se godt etter for å se den :p?

Hva syntes dere? Vil dere kanskje ha en sammenligning fra før og etter?

Uansett, det var oppdateringen for idag :-) skal prøve å få lagt ut nye bilder på tirsdag når jeg skal bytte tape :-) så skal jeg ta bilde uten tape på! :-) noe dere er keen på å se?

Har litt innlegg på lur som kommer etterhvert :) del 2 av ulemper ved en slankeoperasjon og oppdatering etter mageplastikken :) kommenter om det er noe annet dere vil se eller lese mer av :)


Suss suss


Husk å lik facebooksiden min HER, for enda flere oppdateringer!

Oppdatering etter lårplastikk (Bilder?)

Hei!

Nå er det en stund siden jeg har postet resultat av lårene mine! Nå har det gått litt over en uke siden jeg opererte, og kanskje dere vil se resultatet? :-)

Men for at jeg vil legge ut nye bilder, må dere legge igjen en kommentar! :)

Håper dere ikke syntes jeg er for kravstor, men vet ikke om det er så interessant :-) Om noen ønsker oppdatering av bukplastikken jeg hadde for noen måneder siden, får dere skrike ut! :)

Husk; kom med tips på hva dere vil ha mer av her på bloggen og husk å LIK og DEL slik at jeg får delt historien min til flest mulig. Det setter jeg pris på! Dere kan også like FACEBOOKSIDEN MIN HER! Der kan dere alltid holde dere oppdatert! =)


#Bloggtips

If you don´t think you can, think agian - I know you can

Har fått så mange e-poster fra fantastiske mennesker som er fortivilet over at de ikke klarer å gå ned i vekt, og tenker en slankeoperasjon. Mange tenker at siden jeg er slankeoperert, er slankeoperasjon noe jeg automatisk står for. 

Vell.. Jeg mener ikke at hvem som helst skal få en slankeoperasjon. Personer som ikke gidder å egentlig gjøre noe med livet, men ser på slankeoperasjon som noe som bare forandrer livet ditt over natten, har ikke forstått hva slankeoperasjon er. At jada, jeg er tjukk - men jeg kan jo bare legge meg under kniven å fjerne masse av magesekken. Sånne mennesker som har akkurat den holdningen der, burde ikke få slankeoperasjon. 

Man må faktisk vite hva en går til. Jeg mener at det burde blitt strengere, noe det har blitt. Alle må innom ett livstilskurs, som går over 5 ganger. Der blir de evaluert og lært mer om kosthold, å at de derfra kanskje klarer å gå ned på egenhånd. Men det burde så absolutt vært flittigere møter, enn en gang i blant. Jeg syns også at alle burde få en skikkelig psykriatisk vurdering før man blir tilbudt en slankeoperasjon. Jeg er for at de som virkelig trenger det og er mentalt klar i hode, kan bli tilbudt en slankeoperasjon. Jeg har mange ganger angret, fordi jeg har vært så psykisk sliten, men til siste slutt, angrer jeg absolutt ikke over valget jeg tok. :-) Slankeoperasjon var det riktige valget for meg. Men om jeg kunne valgt, ville jeg valgt å IKKE bli overvektig. Begynt livet på nytt. Men heldigvis, har jeg fått den muligheten, nemlig starte livet på nytt. 

Tenkte å ta ett lite oppsummeringsinnlegg over veien min fra 126,6 kg til 63 kg. For den har ikke vært enkel. Det har vært blod, svette og tårer. Jeg har følt meg så langt nede at jeg ikke har sett noen utveier. Men så ble det bedre etterhvert. Jeg kom inn i rutiner med tanke på mat og drikke. Det første halve året er ganske uklart for meg, jeg husker lite fra jeg la meg under kniven og frem til juni/juli. Jeg vet ikke hvorfor, men muligens for det var en vanskelig periode for meg. Jeg følte jeg misslyktes, for jeg gikk ikke ned i vekt. Tenker jeg. Men i juni/juli sa det pang, å vekten begynte å rase av meg. fort. #Trening var gøy og livet var hærlig. 

 


 

Her kommer litt bilder fra 126 kg til 63 kg :)


Dette var meg sånn ca 126 kg


Dette er fra rundt april 2012, 3 mnd etter operasjonen 


Dette ble tatt juli 2012. 

 

Det var etter dette at vekten virkelig begynte å forsvinne, fort. 

Allerede i august, 1 mnd senere så jeg slik ut: 

Vekten forsvant fort, og huden begynte å si sitt. Mye hud gjorde ting veldig vanskelig, å jeg begynte å slite med selvbildet mitt, å følte meg ikke "tynn" nok. Jeg begynte å spise enda mindre, og gikk mange måneder slapp og sliten. 

Plutselig en natt, våknet jeg av forferdelige smerter. Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, eller hva jeg skulle gjøre. Svigermor var så snill å kjørte meg til legevakten i 3 tiden den natten. 


God i gassen på morfin, dette bildet er ikke fra samme natt, men en uke senere. Første gangen fikk jeg bare beskjed om at jeg hadde forstoppelse... Så fikk ingen hjelp der. Men når jeg kom på legevakten uken etter, fikk jeg morfin, og det ble sett mer alvorlig på. Like etter (noen dager) ble jeg henvist til ultralyd av magen, for å se etter gallesteiner. Jepp, alle smerter jeg hadde hatt i flere måneder, skyldtes noen jævla gallesteiner. Bah. i Desember var jeg på kirurgisk vurdering for fjerning av galleblæren, 8 januar lå jeg under kniven igjen, for å fjerne galleblæren. Under kikhullsoperasjon. 

Da hadde jeg gått flere måneder med dårlig matlyst og konstante smerter og galleanfall, så jeg raste fort fra 75 kg til 66 kg, tror det var på noen uker. Når jeg endelig fikk mat i meg, gikk jeg litt opp igjen i vekt. 


Dette er rundt februar/mars i år - gått opp rundt 5 kg. (Fant desverre ingen bilder rett før galleoperasjonen! skal fortsette å lete) 

I Februar fikk jeg vite at jeg hadde fått time til fjerning av fettforkle, altså bukplastikk. i slutten av april. Det var noe jeg virkelig gledet meg til, å bli kvitt dette henget som jeg skjemtes sånn over! For med klær på er det faktisk umulig å se denne bollemagen. Men, den så faktisk slik ut! 


BOLLEmagen skulle endelig fjernes! Dere aner ikke hvor deilig det var å bli kvitt henget, selvom jeg ikke er fornøyd nå. Så er alt bedre enn dette. 

Slik ble resultatet


Selvfølgelig ble det bedre, men tenker når jeg først ligger under kniven, kan de gjøre det best mulig for pasienten. tenker jeg. 

 

Etter mageplastikken gikk jeg ned 4 kg, og der har jeg nå blitt værende siden. Eller, gått ned 1 kg til nå etter lårplastikken. Men det er vell kanskje normalt?

Begynte også med #Trening av mage, noe som har gjort den vesentlig bedre, men ikke nok!

Så dette ble gjort 29 april 2013, og allerede 10 september 2013, gjorde jeg en lårplastikk. Vært veldig vanskelig i sommer, å ikke kunne gå rundt i shorts, bikini osv uten å føle at alt henger og dingler. 

Dette er før operasjonen;

Også etter! Veldig fornøyd

Så her er alt jeg har vært igjennom, og dette er kun operasjoner knyttet til en slankeoperasjon. Så nei, det er ikke quick fix. Frivillig såklart, men det er ikke en dans på roser å få muligheten til å spise minimalt, og gå ned i vekt. Jeg må hver dag tenke på hva jeg spiser. Hele tiden. Jeg legger gjerne ikke så fort på meg igjen, men plutselig er jeg tilbake i gamle vaner, og det vil jeg aldri! Jeg må alltid være på vakt, å ikke alltid falle for fristelser. Jeg har lov å kose meg men med måte. Kroppen min forfaller om jeg ikke er flink med vitaminer og kosttilskudd. Såå! Hvis du er en av de som har noe i mot slankeoperasjon, ta kontakt - vi har mye å snakke om :-)

This is me now, 63 kg. 


Nydlig bilde - men hadde ikke akkurat noen bilder fra hele meg idag :P

Siden dere har lest helt hit til, og jeg har brukt sykt lang tid på finne bilder, blir jeg veldig glad om du legger igjen noen oppmuntrende ord, eller negative for den saksskyld. (om du er i det humøret :)) 

 
#Bloggtips vær så snill? 

 

Helt på tampen, legger jeg til ett bilde av verdens fineste #Hund og meg! :) 

 
Blir glad for en kommentar, blogges <3

Demonstrasjon: Hvordan jeg klarer å gå på do etter lårplastikk (Bilde)

Hei dere.  

Kom til å tenke på isted at jeg har fått en del spørsmål om hvordan det er å tisse! :p Så tenkte å vise dere ett bilde om min tissestilling. Jepp - Anstrengende og svært ubehaglig. Men den eneste måten jeg klarer det på! Blir som å lære seg å gå på do på nytt. 

Hva syns dere om stillingen min:P?


Ett lite bilde av meg og min kjære, helt på tampen. 

 Ha en fin kveld!:) 

 


 

Hva gjør dere denne fredagskvelden? Noen bloggtips til meg? Vil du bli linket? 

 

 

Fjernet bandasjen fra lårene!

Da har jeg klart å manne meg inn i dusjen, og jammen var ikke det deilig å få dusjet! :-)

Beklager om det er noen unge lesere som blir dårlig av bildene under. Men nå er dere advart, det blir lagt ut en del bilder. Som kanskje ikke er for hvem som helst.

Jeg tok først av bandasjen, jeg så for meg at jeg ble liggende kjempe lenge med å "kjempe" for å få bandasjen av. Men jeg er så hoven og har mistet følelsen rundt operasjonssåret at jeg nesten ikke merket at jeg dro av bandasjen. Takk Gud!

Ble litt dårlig, da jeg så ferskt blod. Så derfor ble det en stk kvalmestillende tablett, ventet litt å lot den virke. Så, gikk jeg i dusjen. Skikkelig deilig. Men ble litt stressa når jeg så at jeg blødde litt. Men når jeg var ferdig, gikk jeg ut av dusjen og begynte å føne tapen og da kjente jeg at jeg ble skikkelig dårlig. Klarte å ta noen bilder før jeg bare måtte løpe(halte) inn i sengen igjen å legge meg ned på.

Så nå går det bra.

Konklusjon: føler meg fornøyd. Men ser ut til at det er enten tatt for lite på det ene låret eller for mye på det andre låret. Ser du det?

Høyre lår.

Hva syns dere? Ser det fint ut?:)

Hvorfor jeg ønsker å fikse på kroppen min etter slankeoperasjon

Hei! :-) 

Får en del mail og spørsmål om hvorfor jeg ønsker å "fikse" sånn på kroppen min. Vell, jeg ønsker å føle meg vell i egen kropp. Ønsker å kunne sprade rundt i bikini på stranden sammen med andre. Det er litt vanskelig å nyte sin egen kropp med for mye hud hengende å slenge. Skjønner? 

Jeg retter kun opp i ting som virkelig plager meg. å det er mage, lår, rumpe, bryst og rygg. Resten er noe jeg kan leve med. Slik som armene, der har jeg hud som henger og slenger, men hvis jeg fokuserer på å trene styrke på armene, tror jeg at det vil rette seg opp med tiden! :-) 

Jeg ønsker ikke å fikse på noe som ikke trengs å fikse på. Jeg prøver ikke å få den "perfekte" kropp, for det vet jeg er helt umulig. Jeg ønsker heller ikke den perfekte kropp. Jeg vil være Ida, i en normal kropp som jeg fint kan vise frem uten å få stygge blikk. Jeg ville aldri ha følt meg vell på stranden med denne magen her. Det setter sine spor etter å ha gått fra 126 kg til 63-64 kg på så kort tid! 

Så, selvom jeg ikke er 100 % fornøyd med magen min, er den i alle fall bedre nå. 


Så sier meg mer fornøyd med denne magen! Eller? 

Når det gjelder lårene mine, var det psykisk vanskelig for meg. Jeg kunne ikke gå i shorts uten at lårene dinglet. De skrapte sammen, noe som gjorde det ukomfortabelt for meg. Spesielt om sommeren. Så jeg gjør ikke disse plastikkoperasjonene uten grunn. Det er alltid en grunn, og det meste ligger i at jeg ønsker å føle meg vell. Kunne jeg valgt noe annet, ville jeg det. Skulle helst ønske at jeg aldri ble overvektig. Men, det er noe jeg nå betaler for. Jeg vil aldri få en flat og fin mage. Stramme lår. 

Jeg vil for alltid minnes om overvekten. Alle arrene setter sine dype spor. Ikke bare på kroppen, men i hodet også. 

 

Operasjonsdagen + bilder :-)

Hei!

 

Tenkte å lage ett lite innlegg over operasjonsdagen, i litt bilder! Har prøvd å tatt litt bilder, men noen av de er tatt i narkose"rus", så vet ikke helt hva jeg har tenkt med de bildene :P men slenger no de med. 

Første bilde er sykehusbaggen min, da pakket jeg med meg: 

Joggesko, truse, sokker, BH, singlet og en cardigan. Samt smertestillende tilfelle jeg ikke fikk der, mobil, penger/bankkort, musikk til ørene. 


Dårlig bilde.. 

Så tok jeg turen til bussen, 11.18! Byttet på terminalen her i Åsane, og tok bussen til byn. Hoppet på bybanen, og fikk selvfølgelig selskap av en veps vedsiden av meg. Men det var en snill mann som satt ovenfor meg som bare dengte han ned (selvfølgelig PÅ meg). Men død var han. 

Jeg var litt usikker på hvor jeg skulle gå av, og gikk selvfølgelig av på feil stopp (HOP) så måtte gå tilbake. Glad jeg var ute i god tid :-) 

Når jeg kom frem på Fana Medisinske ble jeg sendt på venterommet. Jeg var selvfølgelig begynt å bli nervøs, så jeg måtte tisse. Ble sendt inn på pasientslusen for å skifte. 


Venterommet! Nervøsiteten er på plass, og jeg begynner å grue meg!

Inne på pasientslusen fikk jeg tildelt ett skap, og en morgenkåpe. (Stiv som fén..) 


Før operasjonen!

Så kom kirurgen å skulle tegne litt på meg. 

Slik ble resultatet: 


Litt dårlig vinkling, men hadde litt dårlig tid - å ville ikke bli tatt på "fersken" med å ta bilder av meg selv i speilet. haha

Så var det operasjon, og her har jeg akkurat våknet, og ber den snille sykepleieren om å ta bilde av meg. (dette husker jeg ikke!) 


Tittei

Bilde av blodtrykk/puls maskintingen


Husker heller ikke hvorfor dette bildet ble tatt.. :p Men men! 

Så resultatet: 

Så uten kompressor bandasje: 

Og dette er da den kompressor thigtsen jeg bruker nå! 2XU, og den er super god! Anbefales etter lårplastikk, da den drakten du får der du opererer er veldig upraktisk når du skal på do og sånn!

Andre praktiske opplysninger: 

Jeg skulle møte kl 13.00, men møtte opp 12.30, og kom til da. Så ble vell oprerert rundt kl 13.00. Ble lagt i narkose, og anestesisykepleieren var kjempe hyggelig, og stelte godt med meg. Savner litt varmepleddet jeg fikk over meg. :-) hehe! Anestesilegen var noe for seg selv, sprudlende og glad. :-) 

Jeg husker så vidt at de vekket meg etter operasjonen, også sa de "1, 2 og 3" så føltes det ut som jeg svevde! Da løftet de meg altså opp i sengen :p også husker jeg de sa "Jaggu våknet hun fort" eller noe :p Så sovnet jeg igjen, og våknet rundt halv 4 (da jeg har sett jeg har ringt min kjære kvart på 4!) Mulig jeg våknet litt før. Men det husker jeg ikke. Hun sykepleieren var kjempe hyggelig, og tok bilde av meg og passet godt på meg. Hjalp meg å kle på meg, fant ut at trusen min var borte!! Buhu.. hadde jo kjøpt ny for anledningen. Men heldigvis pakket jeg med en ekstra truse :-) Hun tok på kompressorbandasje og hun fulgte meg på do. Fikk en kvalmestillende, og fikk beskjed om å sette meg ned litt og heve beina siden jeg ble veldig dårlig. 

Så fulgte hun meg ut til pasientslusen hvor jeg fikk møte min kjære, som hjalp meg å kle på meg. Så gikk vi ut å der satt svigermor, sjåføren min. Så betalte vi å kjørte hjem! Når jeg kom hjem var jeg egentlig veldig fin i formen, og hadde lite smerter. Men de kom litt utpå kvelden. Så rett før jeg la meg tok jeg 2 smertestillende å sov hele natten. Våknet i halv 8 tiden av at jeg måtte på do, så etter den turen på do - fikk jeg ikke sove. FOR DA HADDE JEG DET VONDT! 

 

Siden du har lest helt ned hit, hadde jeg satt pris på en liten kommentar eller om det er noe annet du lurer på, så spør i vei! Blir veldig glad for "God Bedring" kommentarer, da føler jeg meg så mye bedre, siden jeg har litt vondt atm. :/ 

 

Blogges siden, i morgen er det dusjing og da kommer det flere bilder! SÅ håper dere stikker innom i morgen også :-) 

 

Før og etter bilder

Hei dere!

 

Tenkte å dele før og etter bilder med dere. Ble som sagt operert i går, lårplastikk. 

Litt vanskelig å se forskjell nå kanskje. Så kommer bedre bilde etterhvert uten all bandasje på og sånn :)Noen som ser forskjell? :-) 

 

Blogges

Ett lite bilde til dere

Hei dere!

 

Jeg er gaktisk ganske mørbanket ass we speak, men ønsker å oppdatere dere litt mens smertene er ferske! :p Det er ikke sånn ekstremt vondt, men smertene ligger i lysken! :p Der svir det, og strekker litt på seg. 

Smertestillende virker inn nå, så nå ble jeg litt sånn smålig svimmel og trøtt. Så blir nok til at det blir litt soving nå. 

 

Det som er blitt gjort er en såkalt "Vetikalt snitt" + fettsuging ned mot kneet. Han fjernet ca 200 g fra hvert lår. Så 400 g til sammen (for de som ikke orket å regne :P) 

 

Jeg slapp unna den bodyen, så jeg kan bruke kompressorthigts fra 2XU! Så blir det litt lettere å gå på do å sånn. Det som blir utfordringen nå, er å ikke få urin på bandasjen, da må den av med en gang, da det er stor fare på infeksjon. på Torsdag skal all bandasje av og jeg skal kun ha tape på og kompressjonsthigts. 

Ser forskjell, og håper så inderlig at jeg veldig fornøyd med resultatet!

 

Still gjerne spørsmål, da jeg har en tendens til å glemme ting :-) 

Før bilde kommer etterhvert! :-) 

Blogges 

I morgen er operasjonsdagen

Hei dere! 

 

Nå sitter jeg her å bare ønsker at tiden skal gå litt fortere. Jeg vil bare få dette overstått! :p I morgen går nemlig turen til Fana Medisinske Senter, for lårplastikk. Jeg gruer meg ikke, men kjenner jeg meg rett kommer nok "panikken" når jeg har fått narkosen, og det er ingen vei tilbake. Men, dette er noe jeg har tenkt meg grundig igjennom, og dette er noe jeg virkelig vil. Så det er såå verdt det! 

Nå har jeg tatt min første antibiotika pille, å dusjet første dusj med Hibiskrub. Nå gjenstår det en til i kveld, og en i morgen tidlig. I morgen tidlig begynner jeg dagen med en antibiotika pille, og 2 paracet 2X 1mg kl 11.00. Så setter jeg meg på bussen mot fana medisinske rundt da! :-) 

Jeg må også ha med meg ekstra klær, som jeg kan bruke etter operasjonen. Så da blir det Rosa joggebukse! Wihu. Nå har jeg støvsuget og vasket litt på rommet, blir nok en runde til senere. Lagt klær til vask, så jeg har masse koseklær som er rene og pene. 

Etter hver dusj nå må jeg jo ha nye klær på meg, så nå har jeg lagt det klart på badet, med håndklær, treningsthigst og t-skjorte + undertøy da. :p 

Såååå! Nå lurer jeg på hva jeg skal holde på med. Noen ideer? Noe dere tenker jeg burde hatt med meg? Skal jo bare inn og ut, så lesestoff og sånn er vell ikke så relevant?

 


så klar er jeg! 

Voss sykehus - next!

Hei dere!

 

Imorgen går turen til Voss Sykehus. Jeg sendte for en tid tilbake inn en klage på bukplastikken som ble gjort, og derfor skal kirurgen som opererte meg ta en titt, og ta noen bilder. Vet ikke hva som skjer i morgen, annet enn at han skal ta bilder som skal brukes til Norsk pasientskadeforbund. Ikke vet jeg hvorfor, da problemet mitt er mest kosmetisk. Sliter litt med smerter i og rundt navlen, noe som har med løshud som "tetter" igjen. Så jeg har en del betennelser. Men kanno aldri tenke meg til at det ligger noe erstatningskrav bak dette. Så er veldig spent på hva kirurgen sier. Mitt håp er at han sier at han får ordnet det slik at jeg får dekket reoperasjon av magen på ett annet sykehus som utfører slike operasjoner. På voss utfører de kun i enkelt tilfeller "mini bukplastikk" dvs fjerning av fettforklet. De snitter deg fra hofte til hofte, og fjerner da den overfløigehuden. Men, tingen er at jeg egentilig skulle ha flyttet på navlen også, da den henger for langt nede i forhold til magen min. :p hvis det gir mening! pluss, kirurgen på fana medisinske som også har sett på magen min, mente også at resultatet ville bli 90 % bedre med omvent t-snitt. Altså snitt fra hofte til hofte, og på midten av magen legger de ett snitt helt opp til under puppene. pluss de flytter/lager ny navle. #Slankeoperasjon #helse 

SÅÅ... er veldig spent for morgen dagen!

 


Superklar for morgendagen! 

 

Send meg noen gode tanker? :-)

 

Hva gjør du på ikveld? Noen planer for helgen? 

 

BTW; Super glad for at så mange har vist interesse ved å legge igjen bloggen sin! Legg igjen din, så skal jeg ta meg en titt. Etterhvert vil jeg linke til min favoritt blogg. kanskje det blir deg? Tar også i mot #bloggtips :-) 

Tilbakeblikk...

...Driver å ser igjennom gamle bilder, og der finner jeg mye rart! Er bare så rart at de to under her er samme person, bare i to forsjellige forpakninger. Uvirkelig! Jeg trenger det å se på bilder fra meg før, og bilder av meg nå, for jo mer jeg ser, jo mer innser jeg at jeg faktisk har gått ned 65 kg. Rart med det, at når man først har vært tjukk, vet man egentlig ikke når man er tynn. Det blir liksom aldri bra nok, for min del. 
Jeg får en del spørsmål "er du lykkeligere nå etter en #Slankeoperasjon enn før?" Det tenkte jeg å svare på i ett nytt innlegg, om det faller i smak? :-) Stay tuuuuned <3

11 days left!!!

Ååå!! Nå er det jammen ikke lenge til opereasjonen. 11 hele dager! Baaah. Vil egentlig bare få den unna gjort. :p Har ikke begynt å grue meg enda, men kjenner jeg meg rett kommer ikke skrekken før jeg ligger med masken over munnen å skal "sovne". Da begynner det å gå opp for meg. Spesielt når jeg kommenterer hvor kjekk feks sykepleieren er, eller anestesilegen. VÆRSTEfall kommer jeg til å røpe meg ovenfor kirurgen, hvor kjekke han er. hahah! 

Ellers, jeg sendte inn skriftlig klage til Voss Sykehus for noen uker siden å fikk brev i posten idag om at jeg måtte komme inn slik at kirurgen kunne ta noen nye bilder av magen min, for å opprette en sak for Norsk pasientskadeforbund. Vet ikke hvorfor... men de har vell en plan. Voss Sykehus operer egentlig ikke bukplastikk. Kun mini i fåtall tilfeller. Så kanskje de legger seg flate, slik at ett annet sykehus/privatklinikk kan fikse på "feilen". Skal i alle fall til Voss på torsdag!

Idag var jeg ute å kjøpte inn en kompresjons treningsthigts som jeg kan bruke etter lårplastikken. Siden jeg må gå med kompresjonsplagg i 6 uker eller noe, kan det være greit å ha en ekstra slik at jeg kan vaske den jeg tenker å gå med mest :-) Så da ble det en 2XU thigts. Må bare si, at den er syk behageelig. Litt greit å kunne kjøpe en ting som kan brukes til trening også. Men den er nå ment for etter lårplastikken, å når jeg begynner å trene igjen :-) #Trening 


Anbefaler virkelig denne :-)) 

 

Hva gjør dere i kveld da? Noe spennende?:) 

Se hva jeg fant!

haha, ser litt gjennom gamle bilder, og jammen dukket det ikke opp før bilde også! Får helt frysninger om at det var meg engang, jeg kan aldri huske at jeg har følt meg såå stor før. Men, jeg må faktisk bare innse det, at jeg var veldig, veldig stor før! Bah. Hva syntes dere? Stor forandring?

Blogges :-)

Jeg sliter psykisk med selvbildet + oppdatering vekt

Hei dere!

Nå er det vell 1 år og 7 mnd siden jeg la meg under kniven for første gang. 1 år og 7 måneder siden jeg bestemte meg for at nok er nok, jeg vil bli sunn. Men det har ikke kommet gratis. Blod, svette og tårer. Som dere sikkert vet var start vekten min 126,7 kg.Nå, 1 år og 7 måneder senere veier jeg 63. Kommer helt annpå hvor mye jeg har drukket, trent, spist osv osv. Går veldig frem og tilbake mellom 62-64 kg. Ligger mest på 63. Målet mitt er å komme ned på 60, og trene vekter, og "legge" på meg muskler så jeg veier rundt 65 kg. Ser for meg at det er ett sunt tall, og noe jeg kan føle meg fornøyd med. :-)

Dvs at jeg har gått ned ca 65 kg! Jeg har halvert meg. :-)

Idag er jeg mye sunnere, og tenker goodt over på hva jeg putter i munnen. Vell og merke har sommerferien vært en "spis hva du vil" ferie. Men idag, er det slutt. Skal begynne å trene igjen idag, å komme inn i nye rutiner. Jeg vil ikke påstå at jeg er på topp, da jeg er veldig sliten, lite energi, slapp, trøtt, svimmel, blodtrykksfall osv hele tiden. Uansett om jeg sover lite, passe, for mye er jeg trøtt og sliten hele dagen.

Jeg finner mye glede og energi i hunden min Lilo. Hun er som en ekstra støttespiller for meg, å hjelper meg faktisk under dager som er litt vanskeligere enn andre. Hun kjenner meg på en måte ingen andre gjør. Når jeg er trist og lei, kommer hun snikende innpå å legger seg helt inntil meg, og dulter borti meg med hodet. Da vil hun ha kos.

Min bestevenn, kjæreste og samboer - Vet ikke hvor jeg hadde vært uten denne karen her. Han støtter meg 110% og er der for meg hele tiden. (bortsett fra om natten...) Han hjelper meg til å prøve å forstå at jeg er god nok som jeg er, og at jeg ikke trenger å forandre på noe som helst. Han elsker meg for den jeg er, og ikke den personen jeg ønsker å være.

Jeg sliter psykisk med selvbildet - Det er vanskelig å være en person man egentlig ikke er. Jeg ønsker å oppnå den perfekte meg, noe som er umullig - da den personen ikke fins. Jeg klarer ikke å se meg selv i speilet å si noe fint om kroppen min. Jeg hater kroppen min. Det er vanskelig å få høre "å du er så fin, tynn, nydelig, vakker, osv osv" når du selv ikke ser noe av det. I mitt hodet er jeg langt i fra tynn.

Lykkelig - Jeg er lykkelig på mange måter. Jeg trives mer med meg selv. Men det er fortsatt vanskelig i sosiale situasjoner. Jeg liker meg best hjemme. Jeg har det mye bedre nå - og det er lettere å være meg. Hadde det ikke vært for familie, venner, kollegaer og kjæreste hadde jeg nok vært langt nede. Men jeg ser lyset i tunnellen, og det er bare en vei opp. Jeg er snart på toppen! :-)


 

Jeg avslutter med å takke dere alle sammen for gode ord, støtte og oppmuntring. Dere har hjulpet meg godt på vei - Tusen takk.Vi blogges :-)

Da ble jeg gjodkjent for operasjon! 4 uker til!!

Ååå jeg er så glad :-) Var hos kirurgen i går, på Fanamedisinskesenter, SKIKKELIG nervøs - for jeg følte virkelig at jeg ikke var aktuell for en slik operasjon. Det ble ikke bedre heller når han var litt "hmmm" når han så på lårene mine. Jeg forklarte han problemene mine med lårene, og så sa han "ja, jeg ser problemet ditt" - Så ser han på meg og sier "Hmm, jeg vil tilby deg en operasjon", hjertet mitt banket skikkelig fort, og jeg responderte ved å si "Du tuller?" Nei sier han og smiler, og jeg får ikke frem noe annet enn "ååå, takk"

Så, det blir operasjon allerede 10 september! Det er inn og ut operasjon samme dag, dvs at jeg møter fastende og blir operert kl 13.00 og reiser hjem igjen litt senere på dagen, rundt 17-18.00. Det blir litt merkelig, høy på morfin og skal da reise hjem? Men men, kanskje like greit å komme hjem å bli passet på. :-) Tenker at jeg må sende vekk Lilo for en periode, da de første ukene er fare for infeksjoner, og hun har en tendens til å sove i sengen. Vi legger henne i hennes seng, men vi våkner alltid med henne oppi sengen. Så vi er litt fortapt for hva vi skal gjøre der. Tips?

Ellers så snakket vi om magen min, og han ser definitivt problemet. Jeg kan ikke akkurat si at jeg føler meg noe bedre når jeg gjentatte ganger får bekreftet at jeg skulle hatt en annen operasjon, og ikke bare fjerne fettforkle. Men nå får jeg det ikke dekket lengre, pga jeg har for lite til å bli vurdert til at det er "helsemessig nødvendig"
Men, så jeg får leve med det nå, få noen barn og se det an om noen år :-) Mulig jeg kan få det senere!
Vi snakket litt om innlegg i brystene, noe vi skal se på etter denne operasjonen. Han anslo en pris på rundt 40.000 kr inklusiv proteser osvosv. Så det kommer jeg tilbake til når jeg vet mer :)

 

Men, jeg er i alle fall skikkelig glad i dag! og kanskje jeg blir gladere i morgen? Har enda ett prosjekt på gang som jeg håper går min vei :-) og dette har ingenting med kroppen å gjøre!

 

Kommer snart enda ett innlegg :-)

 

BLOGGES

Uvirkelig at dette engang var meg!

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne - Kan kanskje begynne med dette før og etter bilde?


Det er liksom helt rart at dette er meg. I manges øyne er ikke dette samme person. But, trust me - it is! Før bildet her er litt eldre, og er derfor ikke på mitt største her. og Etter bilde er noen måneder gammelt, og er derfor 6 kg lettere nå enn på dette bilde. Til info.

I morgen har jeg kanskje en god nyhet eller en dårlig nyhet. Så vi blogges i morgen :-)

Lavt blodtrykk

Hei dere.


Sorry lite blogging. Men helsen først. Har slitt litt med ekstremt lavt blodtrykk den siste tiden, noe som gjør meg svimmel bare av å bevege hodet. Har vært mye kvalm og dårlig pga det. Var hos legen forrige uke (jeg har alltid siden etter slankeoperasjonen hatt lavt blodtrykk) å målte blodtrykket, og det var lavere enn hva det pleier å være. Var ikke hos min lege, (pga ferie) så denne legen kjente ikke til meg, så fikk ikke så mye ut av timen, annet at jeg har lavt blodtrykk å må ta det litt mer med ro. Tok uendelige prøver, så håper noen av de sier noe fornuftig.

 

Ellers, er det 5 dager til ferie! gleder meg som en liten unge. Skal bli så sinnsykt godt med velfortjent ferie. :-) Var jo vekke fra jobb noen uker etter bukplastikk, men da gikk det mer i sengen, og stortsett ingenting... Nå har jeg sjansen til å nyte livet til det fulle! :D Jeg og min kjære fikk gratis overnatting på Scandic hotell i oslo, (2 netter) så det kombinerer vi med sverigetur og besøke familien min i oslo. Før vi tar turen videre i bryllup på Eid (i Nordjord). Turen tar oss deretter til Jan sin familie/venner/bekjente osv i Lavik på turen hjemmover. :-)

..Men først er det 2 uker passing av hunden til tante! Crazydog. Men vi får da huset for oss selv, å det gleder jeg meg masse,masse til<3

 

En liten oppdatering, skal prøve å bli flinkere til å blogge :)

 

Ha en fin uke!

Opp til Voss sjukehus!

Da fikk jeg time på Voss sykehus idag! Dr. Jensen skal se på magen min og museørene. Håper vi kommer frem til noe vetig! Eventuelt fikse det snarest eller komme frem til noe lurt! :-) Jeg er i alle fall kjempe glad for at jeg kom til så fort! Snakket med de for 2 dager siden. :-)

 

Sååå! er så glad for at jeg har verdens beste sjef, som sier OK til at jeg kan bare plutselig forsvinne en halv dag på jobb.

 

Tenkte bare å oppdatere dere på hva som skjer! Kommer tilbake senere om hva vi kom frem til eller hva som skjer :)

 

Blogges !

Galleanfall - er så leeei...

Hei og god morgen skjønninger! :-D

For meg.. ikke en så god morgen. Dagen startet helt greit, sto opp gikk på badet, og inn i sengen for å sminke meg/ordne håret. Jan lagde shake til meg, å jeg gikk til bussen. Når jeg reiste meg igjen fra bussen (skulle bytte til ny buss) fikk jeg skikkelige smerter i øvre del av magen. Altså.. Galleanfall! Er så rart at jeg får det, selv uten galleblære.. Uansett, anfallet ville IKKE gi seg, å holdt på hele bussturen og holder fortsatt på. Så nå har jeg hatt galleanfall i 1 time, såklart vesentlig mindre smerter enn da jeg hadde galleblære. Men uansett vondt og smertefult. Får ikke akkurat gjort det jeg burde, da jeg er veldig ukonsentrert!
Er virkelig lei av disse anfallene, nå kommer de bare oftere og oftere igjen - før kom de i forbindelse med alkohol og fet mat. Men det er noe jeg holder meg unna. Drikker sjeldent alkohol, og drikker jeg alkohol blir det i såfall vin. Så vet ikke hva jeg nå reagerer på.


Slenger med ett bilde fra 1 vgs på Bjørgvin, ca 3-4 år siden?!


Merkelig å se forskjellene! Men ser det best i ansiktet, og at klesstilen er vesentlig bedre! Eller? :p

 

Nå skal jeg ned på apoteket å få tak i litt smertestillende, for nå er det like før det klikker for meg her!!:P

Blogges

 

Magebilder + oppdatering

Hei dere! Beklager lite blogging i det siste, men har rett og slett ingenting å blogge om... Motivasjonen har jeg heller ikke! Men, tenkte å ta en liten 5 ukers oppdatering! 

Formen er helt OK, sliter litt med å få i meg nok mat så derfor er jeg litt slapp og sliten fortiden :/ Working on that! Det har nå gått 5 uker siden bukplastikken, og jeg er ikke fornøyd. Det er noe på sidene og frempå magen som gjør det vanskelig å godta. Men prøver så godt jeg kan! :-) 

Arret ser ikke bra ut. Veldig skjevt, og ujevn. Så det skal klages på. Ser egentlig ut som om de bare har kuttet meg i to også sydd meg igjen i mørket eller noe! :P 

Hva syns dere? 

Sier takk for bloggtips!

 

Blogges

Henvist til "Senter for Spiseforstyrrelser"

Hei bloggen! Dere ser nok sikkert overskriften å tenker "nå har hun fått spiseforstyrrelse" - Jeg kan med engang avkrefte det. Jeg har IKKE spiseforstyrrelse. Men var jo hos legen hin dagen, Tok litt tester, og vi snakket litt om kostholdet mitt og vekten min. Når jeg var der sist veide jeg 69 kg ca. Det er ca 5 -6 uker siden vi da veide meg. Når jeg veide meg der nå denne uken viste vekten 64 kg, så noe gjør jeg feil. Men da han ikke har så god peiling på kosthold til oss slankeopererte valgte han derfor å henvise meg til senter for spiseforstyrrelser for å høre om de kan hjelpe meg på riktig vei med kostholdet. Om de ikke kunne det, så skal han da rådføre seg med dem om det finnes noen psykologer andre steder som kan hjelpe meg. Ikke bare kostholdsmessig men jobbe med tankene mine også. Jeg føler virkelig at jeg trenger hjelp om jeg skal klare å kunne godta den jeg er. 

Det er på tide å innse at man ikke kan få drømmekroppen, men at det finnes hjelp her ute! :-) Bloggen er en veldig stor hjelp for meg. Men, nå må jeg ut av det at jeg ikke trenger hjelp. Jeg har innsett at jeg er tynn nok nå. Men pga jeg har hud som henger å slenger, føler jeg meg automatisk tykk. Jeg er sikker på at jeg kan klare å se vekk ifra strekkmerkene, men for at jeg i det hele tatt skal kunne klare å godta denne hengehuden eller egentlig kroppen min, må det en psykolog til. Jeg må få tankene mine på rett kjør! :-) Lære meg å tenke positiv. 


(Jepp, tar litt solarium men passer på å beskytte såret mitt med både bandasje og plagg. Slik at solen ikke går igjennom bandasjen :-) Er også tapet under bandasjen!) Jeg har forhørt meg, og så lenge du beskytter såret, (som har grodd) kan man fint sole seg! :) 

 

- Jeg må begynne å verdsette den kroppen jeg har fått. Selvom det er vanskelig - må jeg bare klare det! Jeg er jo vandt med å være veldig stor, og det å ha gått fra 126,6 kg til 64 kg på under 1 og et halvt år - sier sitt. Man klarer ikke å følge med. Man ser ikke den endringen som du feks ser. Jeg ser meg, med løshud og som ikke ser fint ut. Jeg kan sånn halvveis si at jeg ser en stor forandring med klær på. Men, hin dagen gikk det faktisk litt opp for meg. Når XS begynner å bli for stort og ikke sitter slik man vil - da er man faktisk smaal. Du ser den hvite singleten jeg har på meg på bildet. det er XS og nyvasket og sitter ikke stramt på kroppen. Hvis du ser over midjen. 

- Jeg er glad for denne muligheten jeg har fått. Jeg har fått sjansen til å starte på nytt! Med blanke ark. Det er jeg veldig veldig takknemlig for. :-) Jeg er også veldig glad for at jeg ikke har fått sånn ekstremt med hud. Feks armene mine, har jeg hud som henger - men det syns bare om jeg tar kyllingdansen eller skal vinke. Så da er det bare til å bygge litt muskler, og la være å vinke :-) Jeg liker armene mine så godt det lar seg like. De er ikke perfekt, har strekkmerker osv. Men, jeg sier meg fornøyd med dem!! :) 

- Kostholdet; Jeg har med tiden fått litt dårlig forhold til mat. Men, jeg er matelsker - ELSKER å lage mat hjemme. Det er vell i grunn velfig viktig for meg å lage maten selv. Maten smaker bedre da. Jeg er veldig glad for at jeg har en kjæreste som ser på mat på samme måte som meg. At det skal være sunt og masse grønnsaker. Vi har tatt ett valg, og det valget er å slutte med Ris, poteter og pasta. Så godt det lar seg gjøre. Er vi i besøk å får servert spaggethi, spiser vi det. Men vi prøver å ikke lage det selv. Så alle karbohydratbomber holder vi oss i bunn og grunn unna. :-) Men feks nå i grillsesongen spiser vi pølsebrød, hamburgerbrød og Jan får lov å spise litt potetsalat. Men med måte! 
Jeg er kanskje blitt litt kritisk til mat, og fy fy mat vil jeg ikke ha. Det skal ikke inn i dette huset. Jeg passer på at alt altid er sunt egentlig. Men nå den siste tiden, har jeg ikke hatt den stor matlysten og mangel på energi gjør det ikke bedre. JEg er vell inni en fase hvor jeg ikke klarer å spise alene. For da jeg var overvektig spiste jeg alltid alene, i smug. Den siste tiden har jeg følt den samme trangen om å smug spise, og spise alene. Så derfor, kan jeg ikke spise alene. For da blir jeg små deprimert, og ser på mat som egentlig min værste fiende. Derfor liten ulempe å IKKE være i jobb. Siden jeg ligger hjemme å slenger alene. Men, prøver å være flinkt il å lage smoothie, også spiser jeg en god middag når min kjære kommer hjem <3

Husk også spørsmålsrunden som ligger ute. Har ikke kommet så mange spørsmål så utsetter den litt :) DU finner den her. Still meg spørsmål, da blir jeg så glad :D 

 

BLOGGES 

 

The new me! (EKTE bilder ;))

Fra dagens photoshoot :p haha! Ikke fornøyd med bildene - men her på bloggen blir alt lagt ut. Dette er for dere - men også meg slik at jeg har noe å se tilbake til. Håper dere legger igjen en liten kommentar på hva dere syntes! Dette er da altså etter bukplastikk. (SÅ ja - HOVEN! ) :p Dette er den kroppen jeg nå skal lære meg å elske, sette pris på og verdsette. Derfor hjelper disse ekte bildene, som faktisk får frem sannheten, Slik ser jeg ut. This is the new me. (JA, digger buksen min, Kari Traa) Er fortsatt ganske hoven, så forhåpentligvis trekker magen seg litt tilbake! (ja, jeg har super kule sko på...) Jepp jeg har strekkmerker . men lite å gjøre med det nå etter at jeg selv har ødelagt kroppen min. :/ Så det får jeg bare leve med!

 

Avslutter med ett bilde av meg og min søte snupp som jeg er så glad i <3 :-) BLOGGES :-)

En tur til legen..

Hei bloggen, ett kjapt innlegg før jeg tar turen til legen! :-) 

Jeg ringte legen i går for jeg sliter litt med smerter på hoften(hvor jeg er operert) og at jeg er mye svimmel. Skal også høre om mulighetene for en psykolog, så kanskje hodet kan bli "fikset" litt :p For jeg sliter litt med å få hodet til å følge vektnedgangen min. :/ 
Tenkte også å bare ta noen tester for å sjekke om alt står bra til innvendig, blodtrykk osv. For den svimmelheten dreper meg! Kan ikke reise meg opp uten å føle å besvime :/ Heilt forferdelig!

 

Her er da fra Søndag når vi var på grillings hos mor. :-) Alltid kjekt å være med mor og lillebrødre <3 De to minste er hjerteknuserne mine, og elsker det at de er så glad i meg. Minsten er sånn "Idaa.. Idaa.. Ida..." og når han står opp om morningen å mamma ikke svarer når han roper, begynner han "Idaaaa.. Idaa..:" Gullgutten. Og Lukas som blir 5 år, er bøllegutten min, men også sjarmtrollet mitt <3 :-)  

Lilo slækker i solen. 

Gøy å kjøre bil under "broen/tunnellen" Ida :p

"Wiii..." 

"En gang til "

Storebror må også prøve! hhaha 

 

Snakkes senere etter legen - Wish me luck? <3

 

Blogges

 

Brystforstørrelse

Hei bloggen! :-) 

Etter å ha mistet over 60 kg på kort tid, har det gitt sitt preg på kroppen. Jeg har aldri hatt store pupper, og det har ikke akkurat blitt bedre etter å ha mistet så mye i vekt. Nå har jeg to slappe, for å si det sånn! Vil derfor, etter å tenkt LENGE. Forstørre brystene mine. Jeg vil ikke ha store, men naturlige. Kan tenke meg å kunne fylle en B eller C. Altså, 70B eller 70C. Større enn det vil jeg nok ikke ha! 

Er det noen som har erfaring på dette omrdådet? Som selv har gjort det?

* Ble du fornøyd?
* Oppsto det noen komplikasjoner?
* Hvor gjorde du det? Kan du anbefale det stedet?
* Var det vondt lenge etter operasjon?
* Lagt innlegget under muskelen eller over? Hva er best? (har lest at det er best å legge den under muskelen) 
* Hvordan er det med amming? (ikke at det egentlig spiller noen rolle nå, men om noen år)

Håper noen kan ta seg tid til å svare på mine spørsmål, så jeg kan bli helt sikker på at dette er hva jeg vil! For jeg har snakket om det i MANGE år at jeg vil gjøre det. Tenker at nå er tiden inne å få det gjort. Blogges <3

MIN FØRSTE VIDEOBLOGG - Enjoy! :p

Hei, 

Jeg har for første gang i historien laget video! haha, det er IKKE lov å mobbe. :p Hvis dette er ønskelig, kan det komme flere :-) 

Blogges

Les mer i arkivet » Oktober 2016 » September 2015 » Februar 2015
Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)
legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.
gratisdesign av Tonjemt

hits