23. Desember

Idag var det skikkelig vanskelig å stå opp, jeg lå og dro meg minst 1 time over tiden.. Men det var så deilig å bare sove, og slappe av.

Jeg klarte til slutt å dra meg utav sengen, og kom meg på vekten. Yes, gått ned 2,3 kg! Da har jeg nesten nådd målet mitt til operasjonen.

Jeg fikk ikke spist frokost, så når jeg kom meg på jobb løp jeg til kantinen og kjøpte 2 salater med kylling, 1 til frokost og 1 til lunsj. Mmm, det smakte mye bedre enn Nutrilett kuren.. Spiser 3 nutrilett om dagen, og en middag. Dvs middagen består av 150g kjøtt , fisk eller kylling. også grønnsaker, helst ikke poteter, pomfri eller ris.
merker på magen at den ikke er så sulten lengre, den har "krympet" litt, og det er jo veldig bra.

Må også påpeke det at etter jeg var på konsultasjonstime, fikk jeg beskjed om å besøke "Seksjon for spiseforstyrrelser", på grunn av min overspising. Jeg gikk der, men fikk valget " Behandling eller operasjon?" Jeg valgte operasjon, og etter den timen har jeg IKKE overspist, og det er vell ca 1 mnd siden, og det er veldig bra for min del, ettersom at jeg overspiste en del, spiste mye alene, og gikk på fast food resturanter og kjøpte med meg 2-3 menyer hjem, til bare meg selv. Så jeg er jo syk, jeg har jo diagnoser "overspiser", men ettersom at jeg vil og må ha denne operasjonen har jeg klart å holde meg unna alt som er ulovlig, :: Brus, chips, snop, fast food, mat med over 400 kalorier osv. Så jeg vil si at jeg har vært veldig flink!

Er det noen andre som skal ha denne operasjonen? Isåfall, er det bare til å legge igjen e-posten sin, så kan jeg sende en mail tilbake, eller jeg vet ikke om det er mulig å sende til bloggen? hehe, er helt ny på dette...

Ønsker hvertfall alle en riktig så god jul, for jeg tar juleferie om vell 2 timer.

-

Slutten på det vonde, men begynnelsen på det gode

Hei alle sammen!

Vil gjerne fortelle litt hvorfor jeg skriver denne bloggen, slik at dere kan få forståelse på hvorfor jeg gjør som jeg gjør. For jeg kan tenke meg flere av dere ikke klarer å tenke seg til hvilken situasjon man er i når man er overvektig.

De første årene mine på barneskolen var som en dans, alle i klassen var en "gjeng", alle snakket med alle, ingen var utenfor. Men, så ble det besluttet at vi skulle flytte langt, langt vekk. Noe jeg ikke hadde lyst til, men det ble no så.
Første dag, helt greit.. Men andre dag, ikke så greit. Jeg hadde ingen venner, ingen ville snakke med en dust som kom fra "byn" --> tenkte jeg. Men fant fort ut at de ikke likte meg som person, fordi jeg "snakket" for mye. Dagene gikk, og jeg gikk på skolen, tok i mot all styggprate de sa, og gikk hjem. Jeg ble mer og mer isolert, var mer og mer på rommet, og begynte å bli en god venn med maten. All mat var godt, hamburgere, pomfri, sjokolade, chips osv. Kiloene begynte å ta form, og jeg ble større og større. Des større jeg ble, jo mer dritt fikk jeg mot meg. Men til slutt så orket jeg ikke å høre mer, og konfronterte de. Lurt? Tror ikke det. Nå var hele skolen i mot meg. Ungdomskolen kom å jeg gledet meg som en liten unge, jeg kunne endelig finne meg noen nye venner! Men uheldige meg, kom i klasse med alle fra barneskolen.. og noen andre fra en annen skole. Så det hjalp ikke meg så mye.
Jeg ga meg selv ett løfte, og et mål "Hev deg over det, de er ikke verdt det. Nå skal jeg virkelig klare dette", jeg kom på skolen gjorde det jeg fikk beskjed om av lærerne, og gikk hjem å gjorde lekser. De andre snakket fortsatt stygt om meg. "Pass dere, der kommer tjukken", eller " faen så feit du", "Du er så stor, større enn en elefant"... Alle de stygge komentarene isolerte meg... jeg hadde så lyst å flytte... 9. klasse kom, og ting var ikke noe bedre, faktisk verre! Jeg skulket veldig ofte.. om jeg hadde forsovet meg, valgte jeg å ikke gå, for jeg ville ikke komme inn i klasserommet mens andre stirret på meg med store øyne! Det var noen forferdelige år på ungd.skolen. Verre ble det på videregående, da hadde jeg gått opp fra 55 kg - 120 på noen år.. Gymmen var det værste, endte med at jeg fikk fritak ettersom at jeg ikke orket å gymme med de "tynne"...


Men jeg har veldig lyst å si at det er andre sin feil, men det er det ikke. Alt er min feil... det var jeg som tydde til maten, det var jeg som godtok at kg dro seg på. Men nå sitter jeg her, har prøvd flere slankemetoder, men ingenting har funket for meg. Men endelig, har jeg fått tilbud om slankeoperasjon som kan forandre hele livet mitt.

jeg har det bra igjen nå, og jeg ønsker alle mobbere lykke til i livet - Jeg tilgir dere for alt det vonde dere har sagt og gjort mot meg.

 

-

This is me! :-)Hei dere.

Hvem er da jeg? Jo, jeg heter da Ida Kristine, er 21 år og kommer ifra Bergen. Jeg har verdens beste og snilleste kjæreste i mine øyne, en gutt som behandler en jente bedre skal man lete lenge etter!:) Jeg eier også en liten tibetansk spaniel. Fortiden bor hun hos min mor, til jeg finner ut hvor jeg bor :p Litt innviklet. But anywaays!

04.01.12 ble jeg slankeoperert, med Gastricsleeve. En kikhul operasjon. Etter det har jeg gått ned rundt 60 kg - men lagt på meg litt nå med muskler. I januar i år, 2013 fjernet jeg galleblæren min.
Så nå er neste operasjon bukplastikk! Den er planlagt 10.04.13 - Gruer meg veldig!

Jeg er fortiden kontorlærling på Universitetet i Bergen, noe jeg trives veldig godt med. Jeg er støttekontakt, har vært det i over 3 år nå. En fantastisk følelse å vite at jeg hjelper en familie! :-) Ellers så går hverdagen min til kjæresten, hunden, jobb og trening. Den siste tiden har jeg blitt veldig oppdatt av trening og kosthold - noe som dere kommer til å merke på bloggen.

 

Ta kontakt om dere lurer på noe! :-)

idaeikenes91@yahoo.no


Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)
legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.
gratisdesign av Tonjemt

hits