Gangsperr sa du!? Treningsmotivasjon på topp!

Jepp. Idag jar jeg tidenes gangsperr! Den har fordelt segt over hele kroppen. Legger, lår, rumpe, mage, rygg, nakke, armer osv. Helt sykt! Grunnen til denne gangsperren er at i går klarte Marius å lure meg med på Barry's Bootcamp. Han klarte (utrolig nok) å få meg med på første timen, 06.00. Dvs.. jeg måtte stå opp kl 05.00. Det gikk forsåvidt greit å stå opp. Men jeg gruet meg sykt, da de som går der er i relativt god form. 100 ganger bedre enn meg sikkert. Heldigvis fikk jeg en eldre herremann vedsiden av meg, som holdt mitt tempo. Aldri om jeg hadde klart å holde Marius sitt tempo feks. Anyways. Vi kjørte sammen med roomien til Marius, ned til Barry's. Når vi kom dit var det bare å finne seg en mølle! Jeg var serriøst livredd for hva jeg hadde i vente. Utifra Marius og Andreas sine tidligere statuser har det vært et blodslit. Men jeg fikk "Fri pass" fra instruktøren Hannah, så jeg prøvde igrunn bare å holde følge. Vi begynte på møllen, her var det ikke lov å hoppe av om man ble sliten. Her gjaldt det å bare holde tempo. Veksling mellom jogg, løp og "alt du klarer". Det minste vi fikk ligge på var 7, også det minste vi kunne ligge på når det var "gi alt du klarer" var vell 12(?). Egentlig ganske stolt over egen innsats, da jeg klarte å holde følge, å ikke ligge på det laveste. Det var i alle fall 3 ganger på møllen og 3 ganger på gulvet. Veldig spennende å være med, og tror dette er noe som passer meg - da jeg ikke klarer å pushe meg selv. Så vurderer sterkt å kjøpe meg en 10-timers pakke. Marius klarer jo ikke å presse meg dit han vil jeg skal være. Herre.. jeg må slutte å gi så fort opp! Uansett, etter en time der, var det å kjøpe frokost og komme seg til eksamenslokalet! Jeg skulle nemlig ha meg en matteeksamen. (som forøvrig gikk rett til helvete).

Når eksamen var ferdig fikk jeg en ide om at det skulle være skikkelig kult å ta en treningsøkt til. Så jeg stakk på Nr 1 Fitness og trente litt mer kondisjon og rumpe. :-) Sååå... vil nok påstå at det er derfor jeg har tidenes gangsperr!

Men heldigvis er jeg kommet inn i perioden min hvor trening er veldig viktig for meg - og jeg orker å ta meg tid til trening. Er også greit at jeg kan trene både på landås og åsane! Litt lettere å gidde å begi seg ut i dette drittværet Bergen er velsignet med fortiden. :-) Sykt deilig å føle å ha trent. Merker allerede forskjell på at armene mine feks at blitt litt strammere, og løshuden der har blitt mye bedre! etter bare sånn 2-3 ukers trening. Jeg er optimistisk, å regner med at over nyttår kan det nesten ikke se ut til at jeg har løshud der engang! :D Rumpen har også blitt bedre. Så, det hjelper i alle fall på treningsmotivasjonen min :-)Såå.. gleder meg sykt til å få disse tynne armene litt større :-)

Trener du? I såfall hva trener du? :-)

 

BLOGGES :)

Oppdatering lårplastikk - bilder

Hei! Jeg beklager at jeg er så sykt treg med å blogge fortiden. Og har faktisk ingen unnskyldning.. Bortsett fra matteeksamen på onsdag, men den har ikke tatt opp så mye tid. Så.. Ingen unnskyldning :p men skal prøve å bli flinkere!!

Anyway - her kommer oppdatering av lårene mine ca 2.5 mnd postop.

Trenger vell ikke å si hva som er før og hva som er etter?? Haha. Jeg er i alle fall veldig fornøyd med resultatet. :-)

Arret på ene låret. Syns det er litt rødt, men går utifra at det blir mindre og mindre synlig med tiden :-)

Fant også en liten bul på det ene låret jeg ikke har lagt merke til før! Vet ikke om det er en væskeansamling, hevelse pga trening eller sluttresultatet. Håper på en hevelse ;-) Hehe. Hva tror du?

Avslutter med et bilde som jeg kan se tilbake på om 1 år. Da jeg nå for fult har begynt med trening igjen. Satser på et mer muskuløst bilde til neste år :)

Ellers - fått en del mail fra en del av dere lesere, og ikke fortvil! Svarer alle, men enkelte dager går det litt ekstra tregt! Satser på å få svart dere på mandag :-) har lest alle mail!

Nå er det snart seng på meg, så vi får blogges :-)

Hatt gastroskopi idag - bilder

Idag var dagen kommet - gastroskopi sto for tur. Jeg gruet meg så sinnsykt, og var virkelig livredd og nervøs for hva jeg nå skulle igjennom. Jeg steppet opp på togstasjonen halv 8, og ikke klar for noe som helst. Sto å holdt på å skulle kjøpe billett - plutselig kommer det noen bak meg og tar på meg. Gjett hvem som sto der? Jo, min kjæreste Marius! Supriset meg, og skulle være med meg til Voss <3 merket jeg ble mye roligere når jeg visste jeg hadde en jeg var glad i der som kunne holde meg i hånden. Og ja.. Det var den beste moralske støtten jeg kunne drømt om! Tusen takk, kjære <3

Når vi var kommet til Voss tok vi bena fatt opp til sykehuset. (Var ganske så kaldt på Voss!) jeg meldte fra om at jeg var kommet, og vi satt oss ned å ventet. "Ida kristine Eikenes" ropte damen, og jeg fikk en forferdelig følelse i hele kroppen! Det var min tur. Neeei, vil ikke. Tenkte jeg.
Jeg la meg ned på bordet, fikk veneflon i Armen, og etterhvert kom legen som skulle utføre gastroskopi. Har møtt han før, og en veldig hyggelig lege! Mener å huske han var med på en annen operasjon :-) han sprayet en spray baki munnen på meg, den smakte ikke noe godt, men siden jeg ville ha det så behagelig så mulig, ville jeg ha så mye som mulig. Ble vell 4-5 spruter, og jeg begynte å få en rar følelse i munnen. Slet med å svelge, og følte meg hoven. Fikk beroligende inn i armen, og plutselig var jeg veldig lite til stede. Fikk en ring inn i munnen som jeg skulle ha, slik at jeg ikke bet i slangen. Han førte slangen inn, og jeg begynte å brekke meg og fikk følelsen av at jeg måtte rape. Så den første tiden gikk det i å brekke seg og små rape/få opp luft. Han blåste opp magesekken min tror jeg, og jeg var litt små urolig, men fikk beskjed om å puste rolig med magen. Jeg veivet med hånden i håp om at Marius skulle se det, og plutselig var han der! Holdt hånden min godt, og jeg slappet mer av. Når jeg slappet helt av, var det egentlig helt OK. Var ikke vondt i det hele tatt! Bare ubehagelig. Jeg var faktisk så rolig at jeg ville se på skjermen, for å se hva som skjedde. Det gikk egentlig helt fint, og gikk mye, MYE bedre enn forventet. Så om jeg fikk beskjed om å ta en gastroskopi igjen, kunne jeg fint gjort det. Såå.. I mitt tilfelle var det ikke forferdelig! Be om ekstra, ekstra spray i munnen og beroligende, så går alt så mye bedre :-) når han var ferdig dro han bare kameraet/slangen ut igjen, og det var en deilig følelse å få den utav! Jeg hadde mye spytt/slim som kom opp også. (Deilig?)

Når jeg da skulle reise meg opp var jeg ganske så ute. Helt lam i kroppen, og måtte ha støtte til å gå inn til legen. Han forklarte hva de hAdde funnet, (de tok forresten noen prøver innvendig også!) de fant dn klump (husker ikke hvilken klump, men begynner på P! Haha) som de må se nærmere på. Fant også en bakterie som kan minnes om magesår + jeg hadde ganske mye slim og var veldig rød ved slimhinnen. Ellers tror jeg det ikke var noe annet. Får svar innen 3 uker ca :-)

Her er vi klar! Noooot

Denne slangen skulle jeg da ha ned i halsen :p drit svær!

Her holder de da på nedi halsen/magen.. Haha

Her var jeg akkurat ferdig - ved godt mot!

Spør om dere lurer på noe- blogger fra mobil, så mulig en del skrivefeil og mangler.:p


Blogges <3

Hva vil dere lese mer om?

Hei og god kveld dere! :-)

Jeg står litt stille - og tenket lenge nå at det er på tide med en låroppdatering men jeg kommer meg aldri til å ta de bildene! Shame on me. Men skal prøve å få gjort det i løpet av morgen dagen!!! Så det er på vei. :-) Men sånn ellers, noe annet dere ønsker å lese mer om? Alt innen slankeoperasjon, plastikkoperasjoner, trening og kostholdet mitt :-) Bare skrik ut!

Jeg er i full gang med eksamenslesing til matteeksamen den 27 november, noe jeg gruer meg veldig til!! (Kan ikke akkurat si jeg er så flink å lese... men jeg tenker mye på den!!!)

 

Ellers, så har livet mitt tatt en ny vending, og har en spennende tid i møte nå! :-)

 

Vi blogges, nå skal jeg på kino!! :-)

Oppdatering etter møte med kirurg

Lykkelig!!!! Innvilget ny operasjon på magen! Så nå blir det full bukplastikk med flytting av navle. Også skal de ta snittet litt lengre på sidene å få vekk flankene! Operasjon innen 3 mnd:D yes!

Legevakten idag!

Jepp! Dette har ikke vært en god dag. Baah. Rundt 12 tiden idag fikk jeg intense smerter, jeg tenkte bare "fuck, dette orker jeg ikke!!" Løp inn på do, for å få fred. Satt meg på dolokket med hodet mellom beina, og prøvde å puste dypt. Det var så vondt. Jeg var på nippet til å bare legge meg ned å dø. Etter rundt en halvtimestid forsvant smertene. YES, tenkte jeg. Gikk tilbake på kontoret, prøvde å jobbe litt. 1 time senere, smertene snek seg inn i korsryggen, oppover ryggraden og ut i skuldrene. "Faen" tenkte jeg. Inn igjen på do, og samme rutine. Denne gangen holdt det i litt lengre. Var jæææævelig. Ga seg litt, men ikke helt. Så resten av dagen gikk jeg rundt med en intens krampelignende greie. Plutselig sa det stopp. Reiste inn til byn, for å møte Marius før skolen. Spiste litt av en wraps på big bite, og etter litt kjente jeg smertene komme igjen. Sa det til Marius, men han trodde meg ikke -.- siden jeg smilte og så glad ut?! Haha. Gikk på skolen, satt med ned. Men så utbrøt smertene igjen. No orket jeg ikke mer. Ringte mamma og hun kom å hentet meg. (Takk verdens beste mamma) kjørte meg til legevakten, og der ble jeg sittende! Var på legevakten fra halv 6 til rundt 8. Rett før jeg skulle inn dukket pine meg Tony opp for å være moralsk støtte! (Tusen takk snille Tony!!) han ble med inn for å holde meg med selskap. Glad for det. Snakket litt med legen, han skrev ett A4 ark forresten om symptomer osv. Han kjente på magen min, og syntes den kjentes litt rar ut. Jeg fortalte om sykeistorien min. Slankeoperasjon, fjerning av galleblæren, mageplastikk og lårplastikk. Fortalte jeg hadde gått på nexium i 2 uker etter forrige anfall uten at det hjalp. Så da strøk han det fra listen, og at siden nexium ikke hjalp - var det ingen vits med gastroskopi! (YES). Vi snakket litt om å kanskje legge meg inn, men at siden CRP ikke var høy og jeg ikke hadde feber, trodde han ikke sykehuset ville ta meg i mot. Men, han ville snakke med sykehuset og høre om en eventuell innleggelse. De var enig at det kanskje var lurt, men at vi først skulle prøve med en sprøyte for å få musklene å slik til å slappe av. Fikk sprøyte og det ble litt bedre, men ikke helt bra. Men sa jeg skulle til Voss i morgen til kirurgen som hadde operert meg, så da skrev han ut den A4 siden han hadde skrevet og ba meg ta den med til han. Så skal da kirurgen i morgen vurdere innleggelse og om de eventuelt på åpne meg opp for å ta en titt. Spennende! I skrivende stund merker jeg at smertene er på vei. (Orker ikke, vil ikke!!)

Må jo prøve å se fin ut :D hahah

Anfall igjen, hva skjer?!

ååå! Nå begynner jeg virkelig å bli gal. 2 gang på 2 uker jeg får disse smerteanfallene! Det har ikke noe med galleveien min i å gjøre (fjernet galleblæret januar i år), så skjønner ikke hvorfor jeg nå begynner å få slike anfall! De kjennes helt likt ut som ett galleanfall, men smertene ligger mer i mellomgulvet(der magesekken ligger). Var på ultralyd av magen forrige uke, uten at de fant noe på det. Smertene har heldigvis avtatt nå, men kjenner det kommer snart tilbake. Blir jo skikkelig handikappet av disse anfallene! Bleik, slapp, svimmel, trøtt osv osv. Også skal de alltid komme på en onsdag!?

Det kan jo ikke være magesår, siden smertene kommer kun av og til. Hjelper verken å spise eller drikke. Eneste som hjelper er hvis jeg legger hodet mellom beina, og sitter sånn i en halvtimes tid. Da forsvinner de litt, men kjenner som sagt at de er på vei tilbake. BLIR GAL! Hvis noen har noen formeninger om hva det kan være, tar jeg i mot råd og tips med ett stort TAKK.

Symptomer:
* Smerter i mellomgulvet
* Smertene stråler bak i ryggen
* Smerter i både øvre og nedre del av rygg
* Smert i skuldrene
* Feber lignende følelse
* Kvalme
* Hodepine
* Slapp
* Svimmel
* Trøtt

Tror jeg fikk med alt.

Noen som kan tenke seg til hva dette kan være? Det kan fortsatt være en liten stein som sitter fast i galleveien som ikke ble sett på ultralyd, så skal til MR etterhvert - men trodde virkelig jeg var ferdig med disse forferdelige smertene !!:(

Dagens klaging!

 

Blogges <3

Kyllingsalat

God morgen! Da har denne jenten nettopp inntatt frokosten sin, kyllingsalat! :D den store favoritten etter Taco såklart ;-) Hehe.

Den er litt kjedelig idag, men av og til må man bare jobbe med det man har. Så i denne godsaken er det: salat, chilli, løk og paprika. Kyllingen har jeg krydret med:kyllingkrydder, pepper, steak & chicken og paprikakrydder. Stekte også 1 stk chilli sammen med kyllingen!

Og for å toppe det hele anbefaler jeg dere å bruke en "sweet chilli saus" på! Da blir måltidet mye bedre :-)

Så kanskje ikke så delikat ut. Men godt smakte det!

Bon apetitt!

Blogges <3

This day

Idag har det vært skole! Har så sinnsykt gangsperr fra treningen i går.... At ja! Det ser bare rart ut når jeg går :p men det stopper ikke meg! Tok meg en økt på fitness idag og, bare i Åsane! :-) så nå har jeg enda vondere.

Gikk og tok sol etter treningen og jeg sovnet jo såklart, og når jeg skulle opp kom jeg meg ikke opp. Så vondt var det! Måtte seile meg ned på gulvet å reise meg opp med å holde meg i solariumet. Au!

Nå har jeg akkurat spist kyllingtaco noe som alltid slår godt an i magen min! Mmmm. Skikkelig spicy. Det må jo til!! :-) så nå ligger jeg lang flat på sofaen. Vondt i kropp og sjel! Send meg gode tanker :-) ?

Hva har dere gjort på idag da? :-)

Blogges! <3

Gårsdagens trening!

I går var det første skikkelige treningsøkt på fitness! Meldte meg inn i går, så ser frem til 12 mnd trening. Tok sånn medlemskap at jeg kan trene på alle fitness sentre. Litt greit, så har jeg litt å velge mellom :-)

Anyways; trente med Marius i går som tar PT rollen sin ekstremt seriøst. Kjæfter på meg og prøver så godt han kan å pushe meg. Kanskje litt vanskelig når jeg bare smiler? Hehe.

Begynte 30 min på mølle med jogg/løp. Jeg måtte kulan etter 20 min da lårene mine føltes sprengt. Men fikk streng beskjed å løpe en runde på 14! ( da hadde jeg akkurat løpt en runde på 15!)

Nei sa jeg, siden jeg hadde vondt i lårene. Nektet. Men han klarte å presse meg, så løp den runden. :p etter 30 min var jeg helt greit sliten, og vet at jeg kan pushe meg mer. Men må ta litt hensyn til lårene de første ukene :-)

Er forresten skikkelig svak i kroppen. Eier ikke muskler. Ganske slitsomt å være svak liksom. Men alt skal bli bedre fremover nå :-) gleeeeder meg til å få litt muskler!

Men vi blogges <3

Idag begynner alvoret igjen!

Hei alle som titter innom! Alltid hyggelig å se at jeg ikke blir helt glemt, ettersom at jeg er skikkelig dårlig på å oppdatere fortiden. Beklager det, finnes ingen unnskyldning for det - bare at bloggen har desverre blitt litt nedprioritert i det siste. Mye som skjer, og mye jeg så gjerne vil dele med dere men som jeg desverre ikke helt kan dele med dere enda! Men snart, i promise <3

Nå tror jeg ikke det er så lenge til artikkelen i Allers blir trykt - det blir jo spennende å lese?! :-) Dybdeintervju med meg og mamma.

Idag, begynner virkelig alvoret, idag skal jeg nemlig begynne å trene igjen! Skal melde meg på Fitness idag - så det blir gøy :-) Noen andre som trener på Fitness og som trenger en treningsbuddy? Kan trene på Landås og Åsane. :) Kostholdet skal også være sunt fremover, har bestemt meg for å ikke være NAZI streng, siden jeg skal prøve å gå opp i vekt! :-) Så ser igrunn frem til å komme inn i en sunn rutine! :D Så på bloggen vil det komme bilder av mat ol, som jeg liker å lage! Sunne måltider. Akkurat treningstips vil det nok være lite av her, men forteller dere kanskje om dagen min om det er av interesse. Hva jeg har trent, hvor lenge jeg har trent osv. :D

ELLERS; så hadde jeg en ekkel episode i går, med skjelvinger, kvalme, uvel, kald/varm, osv - fryktet igrunn at jeg hadde lavt blodsukker, da det hjalp med masse iiis. hahah! Jeg klarer ikke å begrense meg når det kommer til IS:p er så godt!


Treningsbuddyen min, min gode Marius! :-) Får no se hvor lenge han holder ut med meg..... ahha

 

BLOGGES <3

Les mer i arkivet » Oktober 2016 » September 2015 » Februar 2015
Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)
legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.
gratisdesign av Tonjemt

hits