Ultralyd av magen

Hei, og god morgen. :-) Er formen fin idag? Jeg er i alle fall sinnsykt sliten idag, etter en aldri så liten bytur med Marius som fylte år i går! :-) Alltid trodd at Contra bar er en dyr plass å drikke, men tok visst feil der :-) Koooselig sted.

Anyways - Curator ringte meg i går, og lurte på om jeg kunne komme til ultralyd allerede samme dag! Har jo slitt litt med anfall i magen den siste tiden, og skulle inn å sjekke om det lå steiner i galleveiene eller om det var noe annet gale. Hun fant ingenting, som forsåvidt er positivt - men dog... da må jeg til videre uteredning. Dvs... GASTROSKOPI og MR. VIL IKKE ha gastroskopi... tanken på at de skal føre ett kamera ned i halsen min gjør meg psykisk dårlig. i dont want to.


Her er bilde av noe inni magen miin. hohoho. vet ikke om det er galleveien eller noe. :p

Anyways! Har ikke hatt anfall på 1 uke nå, BANK i bordet :-) Har hatt noen sånne små ubehagelige episoder, men det har ikke slått helt ut. Har kjent litt smerter i korsryggen og i magen, men har gått bra :-)

 

Hva er deres planer idag? :-)

 

Kommer snart nytt innlegg og oppdatering av lårene med bilder :-)

 

Blogges <3

It's a good day

Hei og hå på denne vakre mandagen! Ja, nei altså. Hater at man ikke kan gå 100 meter uten å bli gjennomvåt. Bah!

Anyway - update fra helgen!

Fredagen var jeg på photoshoot med Petter og Isabell! That was fun. Angrer på at jeg ikke kjøpte bildene. Men men.. Får heller ta noen bilder selv? Var veldig gøy. Ble sminket og dullet med.

Haha. In action! Meg og Isabell :-)

Ellers så kom jo Petter ifra Oslo, han skulle på noe workshop greier. Så vi fikk låne hotellrommet hans mens han var vekke. Kjempe koselig! Plutselig var vi en fin gjeng, og Petter kom å joina oss etter workshoppen. Vi stakk på aura og luux litt senere. Jeg er fæl på å ta bilder i begynnelsen, også glemmer jeg det utover kvelden. Var kjempe gøy! Og møtte mange hyggelige mennesker :-))

Lørdagen var jeg med godeste Marius på innflytningsfest til en venninne av han. Noe som også var veldig gøy! Vi stakk på byn en tur da og, jeg gikk først på Tonga Bar, også Metro og luux. Traff på mange kjent folk, noe som er veldig gøy! Er en del som ikke kjenner meg helt igjen, men det gikk seg til :-)

Fikk også truffet mange av Marius venninner/venner - noe som var veldig koselig! :D så dette har vært en superfin helg :-))))

Ellers; så har jeg virkelig hatt en skikkelig spisehelg! Spist akkurat det jeg har følt for. Så idag er det innstramming. Haha. Lagde skikkelig god tacoburger til meg og Marius i går, så har spist litt sunt også! Haha

Haha. Og en annen ting! Var jo den store soldagen i går, så jeg og Marius fant ut (eller jeg) at vi skulle ta gratis sol! Jeg har ikke solt meg på en stund. Og måtte jo også dekke over lårene mine - så fikk låne en shorts av Marius. Slik ble resultatet: haha

Helt normalt :-)

Har dere hatt en fin helg? :D hva har dere gjort?

Ett smertehelvete

Denne morningen har vært helt for jææævelig. For å si det mildt! Det hele startet egentlig når jeg sto opp, men tenkte ikke mer over det, for det hender jeg får litt små murringer/smerter der galleblæren var før. Men når jeg kom på jobb, var alt egentlig OK. men følte meg igrunn litt rar i kroppen. Så boom, akkurat som om noen knivstakk meg i ryggraden, smertene kom så plutselig, jeg trodde virkelig jeg skulle dø. Satt sikkert en halvtime på toalettet å prøvde å kaste opp. Men, endte bare med brekninger. Det var så vondt, smertene satt i mellomgulvet, ned mot navlen, under ribbebeina, bak i korsryggen og helt oppe på ryggraden. Det var så vondt! Tok turen til en lege, og han syntes det hele var merkelig. Han la også merke til at jeg var veldig gul i øynene. Smertene hadde avtatt litt, og jeg klarte å "leve" med smertene. Jeg tok noen prøver, og satt meg ut i gangen på svar. Når jeg kom inn til legen igjen, kom smertene igjen. MYE vondere. Jeg måtte bare løpe på do, for fikk en følelse av at jeg måtte kaste opp, men klarte ikke det. Når jeg kom inn igjen snakket han om en mulig innleggelse, men at ingen ville åpne meg nå siden jeg var så bevisst som jeg var. Men, han vurderte det - men foreslo at vi først skulle prøve å ta en betennelsesdempende sprøyte i skinken. Fikk den å måtte sitte der en halvtimes tid. ahh, det var så deilig! Smertene ble sånn at jeg kunne leve med det. Men har fortsatt en del murringer i ryggen, og det kommer litt små stikk her og der, som er ganske vonde.

Ble henvist til ultralyd, så skal de se om det finnes noen steiner i galleveien som irriterer. Finner de ikke noe der, må jeg nok inn til en gastroskopi! :((((( Hjelp! Fikk skrevet ut en kur jeg skal gå på i 2 uker, å se om det hjelper. Hjelper de, er det tegn på noe gale i magesekken. Mulig magesår. :/ Nå venter jeg på svar fra leverprøvene, galleprøvene og noen andre prøver.


Lei smertene! :(( Vet ikke om dere ser gulheten/missfarginen i øynene?

Jaja! Satser på at jeg blir bra igjen snart!! :) Kryss fingrene for meg :-)))

 

BlOGGES

Dårlig periode

Yep. Jeg kan nok si at jeg har en ganske så lei periode når det kommer til selvbilde generelt, og forståelsen av hvordan jeg egentlig ser ut. Det er noe jeg jobber med hele tiden, 24/7. Selvom folk har sin mening om hvordan de ser meg, hjelper det ikke å si til meg "jammen, du ser så fin ut!" "nå er du jo så tynn og fin". Men setter pris på alle som i allefall prøver, å få meg til å se! Så blir absolutt glad for en hver hyggelig tilbakemelding. :-) men det som virkelig irriterer meg er kommentarer som "Du er jo alt for tynn nå!" "du veier jo alt for lite" "pass på så du ikke går feile veien nå" osv osv. Så folk må faktisk tenke seg litt om før de sier noe, for selvom du egentlig mener det godt, kan det for noen bli tatt som sårende. Som meg.

MEN, det værste, som faktisk er skikkelig irriterende er når folk vet at jeg er slankeoperert, og blir fornærmet om jeg ikke spiser opp maten min. Noen dager har jeg så liten matlyst, at noen biter med mat er nok. Men det betyr jo ikke at jeg ikke liker det jeg får servert? Skal si, at det kun gjelder ett par personer, jeg merker blir fornærmet :p

Men ja, over til den dårlige perioden min! Når jeg skriver "dårlig periode" mener jeg at jeg sliter med matlysten. Jeg har en tendens til å miste den totalt etter operasjoner, tror det har med medisinene å gjøre, for spiser veldig lite, og blir fort kvalm etter operasjoner, og da får jeg ikke i meg nok mat, og da blir det en "vane" for meg, å jeg kommer meg ikke ut av den "onde sirkel". Men har som mål hver eneste dag, å spise 6 måltider. Da er jeg ekstremt optimistisk, og ender opp med mellom 2-4 måltider. Noen dager er bedre enn andre, men idag er det en dårlig dag!

Hvis noen andre er i samme situasjon som meg, blir jeg veldig glad om du deler tips og erfaringer for å få matlysten på plass igjen! :-) Litt rart å si, men - når jeg er i denne "dårlige perioden", mister jeg all lyst på usunn mat. Og blir veldig opphengt i sunn og næringsrik mat, for i slike perioder som dette er det mye blodtrykksfall, og svimmelhet!

Ellers, håper jeg dere får en fin dag <3

 

BLOGGES

Helvetes Onsdag

Jepp! Som overskriften sier, er det helvetes Onsdag. Er akkurat kommet meg tilbake i jobb og på skolebenken. Onsdager er det jobb fra halv 8 - 16.00 og skole fra 16.35 - 19.45. Så ja! lange å kjedelige dager..Men har noe å se frem til idag, så da er ikke dagen så helvetes lengre. :-)

Bor hjemme hos mamma fortiden, og trives i grunn der. Deler rom med lillebror Adrian når han er her og lillebror Lukas når Adrian ikke er her! Koseelig. Er faktisk godt å få tilbringe mer tid med lillebrødrene, så jeg er sikker på at de ikke glemmer den fantastiske storesøsteren sin! :-)

I helgen var jeg ute på byn, og jeg har ikke vært på byn på månedsvis! Så det var veldig gøy :D Så kan si at denne helgen, har vært fantastisk! :D Har til og med fått tilbrakt tid sammen med verdens beste Camilla! Hun var hos meg i går, og jeg var så snill å lagde hjemmelagde tacoburgere! mmm, godt var det også. Er altid så deilig med Camillas selskap. Er så avslappende! og vi kan tyte om alt og ingenting. Vi har jo 20 års jubileeum i år. Så det må jo feires på ett vis! Tenk at vi har holdt ut i 20 år?! haha.

I morgen reiser jeg til Oslo, noe jeg gleder meg til. Blir deilig å klarne tankene på toppen av Norefjell. Sitte forran peisen å lese litt i historieboken og drikke vin. Spise god mat. Pappa og Kari lager ALLTID suvveren mat. Ahh, får vann i munnen når jeg tenker på maten de serverer! heheh. Blir der til søndag, sååå skal det bli godt med en "rolig" uke. Fokusere på skole og jobb. Prøve å komme meg på fjellet med "PTén" min Marius! Det er alltid like gøy. For han blir så irritert på meg, når jeg ikke klarere å prestere. Sååå.. blir gøy å se om han får meg opp stoltzen på under 20! Har dere troen? :)

Skal ha med meg kameraet til Oslo i helgen, så skal prøve å få oppdatert dere med bilder og sånn :-)

Skal også prøve å komme med låroppdatering med bilder i helgen også, om det er av interesse! Skrik ut. Noe dere savner jeg skriver om? Let me know.

Blogges

Sorrryyy!

Kommer nok ikke til å bli noe særlig blogging fremover. Litt ting som har skjedd, så velger å ned prioritere bloggen.

Jeg er nå på leilighetsjakt, så om noen vet om en leilighet som ikke er altfor dyr og at det er tillat med dyr i bergens området, ta kontakt!

Kan no oppdatere med at formen er fin! Men sliter med en del smerter i lårene. Så nå har jeg kuttet ut all form for trening inntil videre.

Håper dere fortsetter å følge med - og send meg gjerne en e-post om dere lurer på noe! Idaeikenes91@yahoo.no

Jeg kommer sterkere tilbake!

Stoltzekleiven idag og - NY pers!!

Idag tok jeg, typen og lilo oss en aldri så liten tur opp stoltzen! Det var vått, kaldt og jævlig. Men bedre idag enn sit. Gikk faktisk 4 minutter fortere enn sist. Det er jo faktisk veldig bra! :D

Når vi kom opp gikk vi ned munkebotn veien. Turen var vell på nærmere 6 km, og vi brukte ca 90 min fra bilen, opp stoltzen og ned igjen til bilen med pause.

Stolt over egen innsats idag!

Har dere vært på tur? Trent? Isåfall hva?

Stoltzen for første gang på ca 5 år!! Herre

Idag er jeg stolt over meg selv! 3 og en halv uke eller noe siden lårplastikken, og jeg bega meg ut på Stoltzekleiven sammen med Marius! Han er såklart 10000 ganger bedre trent enn meg, så han føk jo opp på 13 minutter og noe. Jeg var ikke så kjapp, men brukte 28,35 minutter opp. Men hallo!? Jeg er stolt over meg selv :D Jeg kunne gitt mye mer på, da jeg egentlig ikke var noe andpusten når jeg kom opp, men jeg tenkte på beina mine, og at jeg ikke måtte kjøre de for hardt. Så neste gang skal jeg under 25, men målet engang er vell kanskje 15 min? Hmm, vi får se :-)

Min nye personlige trener, Marius - Stoltzenslankeren blir han vell kalt. Han er en stor inspirasjon for i alle fall meg! Som har lagt fra seg 45 kg ca i stoltzen. Inspirerende? les bloggen hans HER. :)Haha, jeg var så tørst, men skjønte ikke hvordan jeg skulle klare å få vann inn i munnen. så slet litt der - men fikk litt til slutt. :-)

Såå - dagens tur var super fin! begynte ved sandviken sykehus,  Opp stoltzekleiven, hvor jeg seriøst trodde jeg skulle dø. Så gikk vi videre mot fløyen, men ned skredderdalen til vi møtte på fjellvegen, å gikk den ett stykke bortover, før vi tilslutt var i sentrum også tok jeg bussen, å gikk fra spondalen og ned til der jeg bor:-) Dagens premie var Oreokake, som jeg enda ikke har spist. Har sykt lyst på den!!! :p

Så - Nå ser jeg frem til flere turer på Stoltzen med min personlige og gode Marius! og sommerkroppen 2014 er rett rundt hjørnet! Stramrumpe, here i come!! :)

Dårlig periode

Helluen dere! Jeg har ikke hatt noen særlig god periode den siste tiden. Allmentilstanden er så og si på bånn, meeen... jeg er samtidig sinnsykt rastløs - så prøver å komme meg ut så mye som mulig i dette fine været. Men må derfor slappe godt av på kvelden. Øynene mine er tunge, å hodet mitt er tungt. Jeg er varm men samtidig kald. Mamma og kjæresten min har poengtert at jeg har guleøyne, jeg har ikke tenkt så mye på det, siden jeg forbinder det med galleblæreopersjonen. Men paranoide meg, måtte google det. Så nå ser jeg for meg en leversykdom. Uff... av og til skulle ikke google finnes. Snakket med en sykepleier isted, og hun mente at siden jeg hadde vært igjennom en så stor operasjon, pluss de 3 andre jeg har hatt, mente hun at leveren min kan ha blitt skadet av det. Ikke bare pga operasjonen i seg selv, men de sterke smertestillende i ettertid. Jeg har hatt gule øyne en stund, men som sagt - trodd det var pga galleblæren. Men nå etter at galleblæren er borte, har det egentlig bare blitt verre. Noen som har en formening om hva det kan være? :p

Ellers.. de siste dagene har vært så fiiine. Så det har blitt noen fine gåturer på meg og Lilo. Idag ble det til og med en liten tur med lillebrødrene mine, hvor vi matet endene! :-) Koslig dag. Men nå er jeg trøtt og sliten, så jeg blir å holde sengen til i morgen. Blir nok også en tur til legen.Fint ikke sant ? =)

 

Har dere gjort noe spennende i det siste? :-) Planer for resten av uken?

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)
legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.
gratisdesign av Tonjemt

hits