"minimagetest" dag 1

hei ☺️

Idag har jeg bestemt meg for å ta en "omstart" på magesekken. Noe som betyr at jeg skal gjennom den samme fasen som rett etter slankeoperasjonen. Men såklart ikke over like lang tid. Dette er en 5 dagers test. Så idag og i morgen er jeg på bare flytende mat, og onsdag går jeg over på most mat :-) skal poste hele testen, men har litt problemer med mobilbloggappen. 

Idag har jeg drukket 6 dl klar grønnsaksuppe, ca 1 dl styrk sjokolade melk, og masse vann. Til kvelds blir det en silt rett i koppen og et lite glass med Biola. (Biola pga jeg trenger litt næring!) jeg har kjøpt nøytralt proteinpulver fra apoteket og et virkelig good to go! 

Føler meg fantastisk etter bare noen timer. Innser det at jeg spiser en del mat jeg ikke tåler. Er overhode ikke oppblåst, og føler meg ikke gravid. Deiliiiig.

Prøvde å laste opp bilde, men det gikk ikke :( kommer tilbake med bilder! ☺️

Ha en fin kveld a dere ❤️

Im back!

Hei og god dag dere! Nå har jeg hatt et stort fravær fra bloggen. Noe jeg har bestemt selv. Men nå ønsker jeg å starte å blogge litt igjen - da ting ikke er så lett fortiden, finner jeg mye trøst og glede ved å skrive her :)

Det har skjedd mye siden sist. Har feks flyttet hjem til mamma igjen. Singel, og sliter litt med mat, og selvbilde. Tror det har sammenheng med at jeg er singel, og gjerne vært i en veldig trygg sone i flere år, tenker jeg. Har ikke måttet tenke på å alltid se "smashing", "opplagt", "pyntet", osv til enhver tid.

Anyways. Selvom ting ikke går på skinner, har jeg det fint. Jeg tar en dag om gangen å jobber med å klare å spise det jeg skal. De siste ukene har jeg ikke vært flink. Men jeg er bevisst på det, å det er det viktigste :)

Nå er det snart 4 måneder siden jeg fikset på magen (igjen), og arrene har desverre ikke grodd noe fint. :-( jeg er mer fornøyd enn før operasjon - men 100% fornøyd vil jeg aldri bli. :)

Slik ser jeg ut nå. Har vel lagt på meg ca 3-4 kg siden jeg var på mitt "tynneste". Så stresser litt med det, men ikke mye.

Herregud. At det skal være mulig å syte sånn? Jeg burde bare klare å akseptere den jeg er! Alle burde det. Vi er fantastiske på hver sin måte ❤

Ha en fin kveld da, dere :)

Les mer i arkivet » Oktober 2016 » September 2015 » Februar 2015
Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)
legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.
gratisdesign av Tonjemt

hits