Dag 2 av 7 fullført - Hellweek

Hei, på deg. 

Idag var det rumpe og bein-økt som sto for turen på #Barrysbootcamp - I helveteee... så sinnsykt tungt det var idag! Opp kl. 05.10, for å rekke timen kl 06.00. Jeg har vondt i hver eneste muskel i kroppen min jeg! Klarer nesten ikke å sette meg på do, uten å lage de rareste grimaser for det er så vondt. I tillegg sitter gangsperren i etter mandagensøkt.. så dette skal bli en spennende uke! Lurer på om jeg klarer å gå neste uke. haha. 

 


Fikk no forbrent litt på timen idag! 

Anyways.. ble tilkalt på et vikaroppdrag i en resepsjon idag - så jeg sitter her i smerte og redsel for at noen skal spørre om jeg kan hjelpe de med noe å jeg må reise på meg. haha. Livet.. 

Nå sitter jeg å craver etter mat. jeg er så sulten at jeg snart besviiiimer. Skulle ønske jeg tok med meg noe mat på jobb idag - men hadde rett og slett ikke tid, da jeg fikk tildelt vikaroppdrag tidligere idag, å jeg bare måtte hive meg ut døren, å rekke båten til byn! 

 

Har du trent idag? Eller skal du trene? 

 

See you later, aligator. 

Barry's Bootcamp - Hellweek

Denne uken skal jeg og min kjære samboer prøve oss på det som kalles "hellweek". Da kan man velge mellom 5 og 7 dager. Vi satser på 7 dager i strekk! Det kommer til å bli tungt - men absolutt verdt det :-)

Begynte mandagen med armer og mage på Barry's idag! Tungt og jævelig for en som ikke er helt i form lengre. Men satser å være tilbake neste uke etter 5-7 dager med Barry's - å gjerne noen økter på basic fitness.

Its good to be back - pain is temporary, glory is forever!

Kanskje jeg prøver med litt fremgang bilder! Altså bilder som kan sammenlignes. Fra idag og nytt bilde neste uke ? Interesse for det?:-)

Fullført Stoltzen-opp!

Idag 09.40.10 var det jeg som skulle i ilden. Planen var å begynne å gå, men etter å ha stått der i en halvtime og ikke en eneste sjel begynte med å gå - kunne ikke jeg være den som bare gikl i starten!

Begynte med rolig jogg, men ikke så lenge - små trippet oppover å følte jeg plutselig var hallveis - så i mål.. Gikk jo så fort! Var døden nær ved melkesyreskiltet, men hadde noen ord marius sa til meg tidligere idag "Pain is temporary, glory is forever!" , som fikk meg til å presse meg selv ENDA hardere! Hin dagen var min beste tid på flere måneder 19.19. Men idag tikket jeg inn på 18.04! Så stolt over meg selv :-) "bare" tre som gikk forbi meg, og jeg klarte å gå forbi tre selv! :D sååå!

Til neste år håper jeg at jeg ser 14-tallet :-) dette var gøy - men forferdelig kaldt og vått!

Hoho - krysser mållinjen med stil!(not)

Motivasjon!

Jeg har en litt sær måte å holde meg motivert! Så lenge jeg har freshe, kule, og ikke minst sprekt treningstøy - holder det for å holde meg motivert! Jeg er kanskje litt sær. Men føler jeg meg bra i treningstøy, er motivasjonen på topp! haha. Noen andre som føler det sånn? 

Jeg har allerede lagt klart hvilket treningstøy jeg skal bruke på stoltzenopp løpet - da går det i (viktig): 2XU thigts med rød/rosa/orange farge, og 2XU knæsj orange/rosa topp som matcher og en hvit/grå gjennomsikt Nike løpejakke. Men har et lita skodilemma, har seg nemlig slik at de skoene som passer til antrekket, ikke er egnet for motbakkeløp.. så ender nok opp med en liten kræsj på skoene.. altså ender nok opp med favouritten, Asics :-) Det får faktisk bare bli sånn! Enig? haha. Satser på at jeg siden jeg ikke kommer til å vinne løpet, i allefall blir den kuleste i løypen. (mohaha.) (Det nederste bildet blir forresten årets antrekk, bortsett fra skoene!) 

Ellers slenger jeg bare med noen selfies! :D haha. 

#Motivasjon #Fresh #Nike #2XU #Running #Strength #Selfie #Selfies 

I´m back.. again!

Hei og god dag alle sammen! :-) 

Er en stund siden jeg har blogget, å har faktisk ingen unskyldninger til mitt bloggfravær. Men tenkte å prøve å komme tilbake igjen - med et friskt pust? 

Lite som har skjedd den siste tiden, men treningen har begynt å ta seg godt opp igjen, og allerede nå til fredag er jeg å se i Stoltzekleiven-opp løpet! Jeg er i elendig form, så jeg gjennomfører BARE pågrunn av at jeg satt det som et mål tidligere i år. Jeg har nesten ikke trent på 3 mnd pga operasjon, og ferie. Men.. jeg er fornøyd bare jeg kommer meg opp på under 20 minutter! Har dere troen? 

Gikk en liten tur i går, å da knakk jeg bokstavlig talt sammen hallveis, med at jeg klarte å trakke over, så slet skikkelig med å komme meg opp til tops. haha! Uff. Startnummer er hentet - og jeg gleder meg bare til fredagen er ferdig! Da har jeg 1 år på meg å faktisk trene meg opp til å prestere BRA i neste løp! Vi snakkes på :-) 

#Trening #Stoltzen #Stoltzekleiven #Nike 

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Juli 2014
Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)
legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.
gratisdesign av Tonjemt

hits