I just wanna PUKE!

ææææææææææ. Drama drama drama. Hater drama. Hrmph.

Vil du hjelpe meg?

Hei søtinger!

Ida er i lykkensrus, og kjærlighetensrus - og i den andledning lurte jeg på om du ville hjelpe meg? :-) ja, begrunnelsen er faktisk bare den at jeg er lykkelig :D

Det du trenger å gjøre er å trykke på denne linken http://contest.kappahl.com/no/gallery og stemme på Ida Kristine Eikenes :-)

Så kan du se på det som dagens gode gjerning!

 

 


Snakkes <3

Favouritt stilling?

Hei og god morgen.

Jeg er ikke noe særlig flink til å blogge! Er lissm ikkje så kreaativ... :-) Nå har jeg akkurat ankommet kontoret, eller.. for 20 min siden. og nå inntar jeg frukosten, rett i koppen av smaken "kremet kyllingsuppe" - ikkje smakt før. :) men god var den no!

Nå nærmer det seg helg - og i morgen skal jeg på vennebyen show med han jeg er støttekontakt til. Jeg gleder no meg litt jeg også :) blir kjeekt!
Til helgen så tenkte jeg og Jan å gå på kino for å se "90 minutter" med Aksel Hennie. Den høres sykt bra ut! og legger ikke skjul på at Aksel Hennie er en syyykt god skuespiller også! :D

Ja.. nå var jeg ikke mer kreativ :-) Slenger med ett bilde av favouritt sovestillingen min (ehhh...not!)


Dont ask! haha.. :p

også ett lite kosebilde av meg og Jan <3


vi er så fiiin <3

Falskevenner

Det kommer vel ikke som et sjokk for de fleste når man skriver om "falskevenner", alle har en slik venn og noen er nok en slik venn også. (ikke alle, men noen) - Jeg har nok kanskje vært en slik venn, engang. Men når man selv opplever en slik person, som kan være så falsk, og prøver på en kontrollert måte å kontrollere hvem og hva du henger med - nei da... er det på tide å bli kvitt denne falske personen. Jeg har faktisk aldri opplevd maken. Jeg i god tro trodde da at denne personen hadde forandret seg, etter tidligere "forhold" men den gang ei.

årh, liker ikke at jeg er så naiv og godtroende til folk. Folk kan knivstikke meg og dagen etter kan personen si at H*n er forandret, og jeg godtroende som jeg er, godtar det - og vips friends igjen. Men nå er lunten blitt så kort, at jeg rett og slett gidder ikke mer. Når en person begynner å prøve å kontrollere hva jeg gjør da er begeret fult for min del. Jeg gjør hva jeg vil, og ingen kan bestemme/si hva jeg skal gjøre. De kan si ifra om jeg gjør noe som de ikke liker, og jeg retter meg etter det. Men bestemme hvem jeg henger med? No thanks. Det ligger jo selvfølgelig mer bak dette her, og jeg er jo ikke akkurat "en dans på roser" selv. Men jeg driver ikke med lavmål :-)

Det burde ikke finnes falske folk, som bruker deg som en klagemur og kommer til deg for egen vinning. Sier "åå du ser så bra ut", "åå, jeg ser på deg som en av mine nærmeste venner" når personen sier det stikk motsatte til en annen. Går rundt å må ta vaktene mine på en tidligere jobb for personen er redd for at jeg er forelsket i kjæresten?(som også jobbet på den tidligere jobben) off.. nei. :-)

Hva syntes dere? overreagerer jeg litt vell mye? Nok er nok for min del hvertfall :-)

Ha en strålende fin dag! :D

Besvimte - kan det ha noe med hodepinen og krampene i hodet?

Hei skjønnisser!

Ja.. jeg skal ikke legge skjul på at jeg er dårlig på å spise og få i meg viktige vitaminer. Jeg merker at det er noe gale med kroppen - den vil liksom ikke være med meg. Jeg har blitt veldig sullette, og glemmer veldig fort. Jeg klarer ikke å huske på 2 ting som skal gjøres i løpet av en time feks.
Eller hvis noen ber meg sette på kaffe til kl 13.00 - og jeg får beskjed 12.15, har jeg liksom litt tid på å få gjort det. Så tenker jeg "skal bare gjøre noe først" så var kaffen glemt...

Jeg glemmer hvor jeg legger mobilen, snusen, lommeboken, busskortet, pengene HELE tiden... Glemmer avtaler osv. Er egentlig et under at jeg husker å kle på meg før jeg går ut døren.

Jeg sliter også ekstremt med hodepine, kraftige anfall. Jeg kan sitte helt i ro og snakke med noen - også plutselig kommer det en stikkende, krampeaktig vond følelse i hodet - som gjerne varer i 1 minutt - 30 minutter. Det er helt forferdelig smertefult. Hinn dagen når det skjedde tror jeg faktisk at jeg besvimte, for alt ble svart og plutselig lå jeg på gulvet. Ekkelt..

kan heller ikke reise meg opp uten å måtte stå å samle meg igjen før jeg går videre. Jeg er konstant trøtt og sliten, slapp.. orker ingenting. :/ Trening har jeg lagt på hyllen - og stakkars vovven min får ikke de turene hun trenger. (hun får selvfølgelig tur, men ikke så mye som hun gjerne skulle ønske) - Skal heldigvis til legen på tirsdag, i håp om å få noen svar. For det kan ikke fortsette slik som dette.

Det er ikke det at jeg ikke har matlyst, har lyst på mat - men jeg orker ikke å lage mat.. og jeg glemmer å ta vitaminene, ikke fordi jeg ikke gidder å ta de - jeg bare glemmer de. Har vitaminer både på jobb og hjemme - men alikavel klarer jeg å glemme dem. :/

Jeg er jo klar over at dette har med operasjonen å gjøre - men håper bare det gir seg snart! Er så sykt lei av å gå rundt som en zombie. Skal gå til innkjøp av en ny joggebukse etterpå, så jeg kan flytte inn i den. Tanken på å ordne seg å se fin ut - FRISTER lite. Feks idag - sitter jeg på jobb med en litt for stor dongeribukse og en UiB hettegenser og ingen sminke. Håret er bare dradd opp i en hestehale... Uffffffff.

Alt i alt - livet er et helvete fortiden Ja! Da var jeg ferdig å syte :p

 

Det som går bra er jo at jeg har fått meg verdens beste og skjønneste kjæreste <3 og har kjempe gode venner som stiller opp for meg, og som viser at de er her for meg. Noe mitt store hjerte setter utrolig stor pris på :-) lots of love til dere <3

 

Holder dere oppdatert med hvordan det gikk hos legen på tirsdag :-)

 

Til neste gang,

Ida

Hjelp - Hvor skal jeg bo?!

Hei

Jeg er på leilighetsjakt, og ønsker å flytte for meg selv igjen. :-) Legger ved en link til annonsen, og om dere vet om noen som leier ut leiligheter i bergensområdet, så er jeg veldig interessert i alt fra hybel (med minikjøkken og bad) eller en liten leilighet. MAX 6000 kr!

  

 

9 mnd etter operasjon

For 9 måneder siden veide jeg hele 117 kg, teller vi med fra da jeg begynte å gå ned i vekt veide jeg hele 126 kg! Sykt mye... Kan ikke fatte og begripe at jeg lot det gå så langt.

Idag, ca 9 måneder senere (9 måneder 04.10.12) har jeg gått ned 55/57 kg. (med de 9 kg jeg gikk ned før operasjon) Idag veier jeg 68/70 kg, har en BMI22,3 og begynner å bli stor fornøyd :)
Er så sinnsykt deilig å ikke ligge i klassen "overvektig, fedme" osv.. jeg er i dag NORMALVEKTIG!! og elsker det.


Har fortsatt noen kg igjen, ettersom at når jeg først går ned i vekt, må jeg gå ned mest mulig slik at jeg kan klare å oppretholde vekten min. (Det sies at man kommer til å gå ned 10 kg ekstra, for så å legge de 10 kg på seg igjen. ) OG det vil ikke jeg ha noe av.

Så nå må jeg ta meg selv i nakken, få ett mer balansert kosthold og ikke minst trene mye mye mer - for øyeblikket er jeg bare støttemedlem på ett treningssentert....
Gje meg motivasjon til å fortsette kampen mot resten av kiloene!! :-)

---- Om noen ønsker å spise noe super godt og sunt, å har det like travelt som meg i hverdagen anbefaler jeg på det sterkeste kyllingfileet med salat. åååh, det er så sinnsykt godt. Jan lagde det til meg i går, og det bare var fantastisk godt :) Enkelt, kjapt å lage og ikke minst SUUUUPER godt.
+++++ Det er jo masse man kan eksprimentere med når det gjelder kylling. ååhh nå fikk jeg lyst på kylling. :)

 

Lagde mat til Jan og Kristoffer i helgen :)

   ______________________________________________________________

"Love is everywhere - maybe it's behind you?"

Ida und Jan - hahah!

Ja jeg har sinnsykt lite å skrive om, jeg er lite kreativ :P

Magesmerter

Sliter noe syyykt med magesmerter. Ikke mensensmerter, men intense, vonde og krampeaktige smerter i øvredel av magen (rett under boobsene) - og de strekker seg langt til H***** bak i korsryggen. Det er forferdelig rett og slett! Paracet funker ikke.

Skal heldigvis på 8 måneders kontroll neste uke, så får ta det opp da.

Ellers er det ikke noe særlig mye nytt. :-)

Dagene går no fremover. Jobb, skolelesing, være med han jeg er støttekontakt til og Jan'en min.
Vi har nemlig begynt på et lite pusleprosjekt (ingen av oss har ett liv..) Så i går satt jeg, Ramona, Jan og Krister å puslet på verdenskartet. (haha..) Faktisk ganske koslig. Jeg og Ramona fikk servert litt før på dagen, kyllingfileet med ris og salat. (KJEMPE GODT) også satt vi å drakk redbull og koste oss med snus og puslespil. :p

Senere idag skal jeg passe mine kusiner, for tante skal på seminar på Voss - Så da er det jente

kveld med Amalie, Hannah og Nathalie. (kos kos) - Tante har kjøpt inn grandiosa, men skjer ikke at jeg spiser det - så da får jeg handle inn noe mer fornuftig mat. Kanskje kylling idag også? :-D

Torsdag da er det Bowling med han jeg er støttekontakt til og muligens Ramona og hun som hun er støttekontakt til - så det blir veldig koslig og ikke minst gøy! :-D

Fredag  blir det dobbeldate muligens med en venninne og kjæresten, + meg og jan. :-) kosikos.

Lørdag skal vi ut å feire Sara som har bestått fagprøven, og som nå kan kalle seg frisør + vi må feire at hun hadde bursdag 3 september (bedre sent enn aldri..)

Søndag skal jeg nok bare chille med Jan, se film kanskje. Who knows. :)

 

Da har jeg opsumert min uke - hva skal du? :D

Slenger med ett bilde ifra festen i Førde som var på fredag :-) Hun på fanget er da meg, hun i blå er Grethe og hun i svart er Jantita :-)

Kjæreste

<3 Ida og Jan - 17.09.12 :)

 

....Hvor er matlysten!?

....Søkkvekk. Jeg blir så frustrert av å ikke klare å spise. Lagde til ett knekkebrød isted, så på det og kastet det. Tanken på å putte det i munnen gjorde meg kvalm! Jeg ville så absolutt ikke ha det. Ingen mat frister. Ikke drikke engang. What to do!? Jeg orker ikke en periode til nå hvor jeg ikke spiser på flere dager - da kommer hodepinen, svimmelheten og kvalmen tilbake. ORKER IKKE !!:(

Men tenkte jeg skulle prøve å få i meg litt appelsinjuice og en næringsdrikk så jeg hvertfall får i meg noe vetig.


Reiser til Førde idag, men Jan - og vi skal ut ikveld så burde så absolutt få i meg noe å spise. Har dere noen tips til noe som virkelig kan få opp matlysten? Alt mottas med ett stort TAKK!

 

Til neste gang,
Ida

New in

Måtte bytte en topp som var ødelagt og en jakke jeg ikke likte allikavel - så ble litt mer nytt!

Svart gjennomsiktig bluse fra Only. Str 36 - pris: 200,-

Oversize topp/genser fra Only. Str S. Pris: salg 100,-

Tunika fra Only. Str S. Pris 160,-

Funky highwaist legging fra Only. Str. S/M. Pris: 300,-

HJELP

hahah! Jeg må være den desidert DÅRLIGSTE til å redigere i photoshop. Jeg har virkelig ikke forstått hvordan folk klarer å klippe ut bare personen i et bilde. HAhA... Jeg er sikker på at jeg gjøre overdrevent mye arbeid :p brukt sikkert 2 timer på dette - OG DET SER JÆÆÆVLIG ut.
Men kan også hende det er pågrunn av at det er mobilkamera bilde?:p hehe -

Vell.. litt flaut... men her legger jeg det ut... Skjedde på hodet liksom?! :p


IKKE LOV Å LE! :-)Slik ser jeg ut akkurat NU :) haha - eller hvertfall i klesveien.

 

Til neste gang,

Ida

Helgens ablegøyer

Var ute å koste meg med fine folk i helgen :-) dødsgøy! Ble ikke Akkurat så mange bilder... Men her er noen som det faktisk gikk an å se noe :-)

 

Til neste gang,

Ida <3

Ukens blogg!

Her har jeg kåret ukens blogger! :-)

DU kan lese bloggen hennes her

Gratulerer!

 

Prøver igjen neste uke også - Så bare til å melde seg på! :-)

Det var den dagen idag ja

Ja, i dag har jo alt bare gått feil vei. Var med en tjommie i går, så ble litt sen hjemme - så jeg klarte jo å forsove meg! Kom meg på bussen 08.20, og opp til åsane. Rakk akkurat ikke buss mot jobb, så måtte stå å vente litt. Ut på motorveien, og den køeeen... laaaaaaaaang kø. Hadde vært ulykke i eidsvågtunellen, i 6-7 tiden, så køen hang litt igjen.

Opp på jobb, lage kaffe - for så å miste kaffekannen i gulvet. Yep. Bare ida kan! (jeg drikker ikke kaffe selv.. men lagde til alle damene på jobben)

sitter å jobber med litt dokumenter, og info avis i in design, photoshop og word... der krasjet PC'en... Yep! Så langt har ikke dagen vært med meg - får håpe dagen blir bedre utover dagen.

Har kjøpt nye klær, kommer bilde senere :-) Så føler meg litt fin og fjong på jobb idag! :D hohoho

 

Snakkes, søtisser. Ukens blogg blir kåret senere. Sitter å leser meg gjennom alle bloggene, og den jeg interesserer meg mest for - vinner! :-) Har 2 favouritter allerede, så dette blir spennende! :D (Alle sine er kjempe fine, BTW)
Fortsatt mulig å melde seg på! Tar en avgjørelse før kl 16.00 idag.

 

Til neste gang,

Ida

Vil du bli kåret til ukens blogger?

Hei!

Tenkte engang i uken å legge ut ukensblogg. Eneste du trenger å gjøre er å skrive at du er med! :-) Så poster jeg 1 gang i uken med link til den jeg har kåret til ukensblogg :-)

 

Er du med?

Dagen idag

Hei skjøønninger! :-)

Dagen i dag er ett HERK - rett og slett. Var ute på litt ablegøyer i helgen, og havnet jo såklart på nach. Så sluttett vell å drikke rundt 7 på morgenkvisten søndagen. Late som vi var, tok vi taxi hem litt utpå dagen... hehe!

Men kvelden var kjempe fin, og vi koste oss masse alle mann. (Håper jeg!) Men jeg er og veldig stolt over meg selv, gikk med 12 cm høye sko - og falt ikke ENGANG! :D:D (Ja, jeg har en tendens til å snuble i høye sko, ikke pga at jeg er full, men rett og slett fordi at jeg ikke kan gå i høye sko :P)

Så dagen i går var verre enn dagen i dag, så gikk å la meg i 7-8 tiden på kvelden. Men guuuud og fader det var vanskelig å komme seg opp idag. Etter mye om og men kom jeg meg opp, og hastet avgårde til bussen.

jeg er ekstremt dårlig til å blogge, og vet ikke lengre hva jeg skal blogge OM... Får en del spørsmål i inboksen, og tenkte at jeg kanskje kunne lage ett innleg av det. I don't know. :p
Blir ekstremt glad for spørsmål, enten det handler om operasjonen eller hverdagslige spørsmål. :) Det varmer mitt store hjerte.

<3 Peace and love,

 

Tiil neste gang,
Ida

Vinn utstyr til deg og dine lesere

Lik facebook gruppen HER og del på bloggen din. Nye muligheter hver uke!

 

LYKKE til :)

VA12SO

VA12SO
Stikkord:

FØR og ETTER bilder

APRIL 2012
SEPTEMBER 2012
Dadda loves you guys <3

 

Ett lite innlegg om mine elskverdige brødre! Jeg har vært så heldig, å fått 3 brødre. Adrian (16 år), Lukas Tiger (4 år) og Thian Alexander (ca 15 mnd)

Jeg og han eldste er vell som søsken flest, ikke så gøy å henge med hverandre :-) men jeg har klart å fått noen bilder av oss sammen, ikke det at han prøver å se fin ut, for der feilet han. men det er no minner! Han vet det kanskje ikke, men jeg er veldig glad i han :-) Har jo bodd med han i hele 16 år! Herregud, så stor han har blitt. 1 klasse på videregående og alt. :) Om du leser dette Adrian, vit at dadda er glad i deg :):) hahaha.

De to minste, er halvt koreanske - og verdens skjønneste. Sjarmørene til dadda <3 Er så glad for at jeg har fått 3 kjekke brødre. (skulle jo ønske jeg hadde en søster og da.. men da har jeg Karoline Datteren til min "eks stefar" som jeg har vokst opp med siden jeg var 2 år gammel :))

 

LITT BILDEDRYSS av søskenflokken. :)

(hun med brunt hår, eksstesøster. hahah)

Hverdag og vekt oppdatering

Hei og god morgen!

I går hadde jeg koslig besøk av Camilla, jeg lagde hjemmelaget lapskaus til oss - og det var kjempe godt! :-) Camilla er en kjempe god venninne, og om du ønsker kan du lese bloggen hennes her. Kjempe fin blogg, med masse fine bilder og spennende tekst. :)

Idag var det SKIKKELIIIG vanskelig å stå opp. Aner ikke hvorfor, men kunne sovet i evigheter. Så dro jeg meg ut av sengen, og fikset meg så godt jeg kunne! :) Kjørte lillebrødrene i barnehage og sitter nå her på work. Senere idag skal jeg på bowling med han jeg er støttekontakt til, og det blir jo veldig kjekt. for jeg suuger i bowling, og håper jeg får gjerder!

Til helgen skal det ut å drikkes med fine folk. Gleder meg! Begynner å bli ganske kjedlig å gå på byn her i Bergen, men så lenge man har fine folk med seg, og gode venner blir kvelden alltid uforglemmelig <3 Planen er Vors hos meg, byn og nach hos en kompis. Lykkelykke.

BTW.. Føler at denne bloggen har sporet litt av det den egentlig skal handle om, og har dere spørsmål ang. operasjonen må dere ikke nøle med å spørre! Jeg er ganske åpen om operasjonen, og ønsker ikke at det skal hemmelighetsholdes. :)

Kan jo slenge med litt hvordan ting går nå, og status på vekt.

Ting går ganske fint! Spiser ikke så mye, men får i meg mat. Spiser mellom 1 - 3 måltider om dagen, men ekstremt lite. Forrige uke hadde jeg en fin spise uke, og spiste masse - denne uken har ikke vært like god. Men til tider klarer jeg faktisk å spise litt!
Har begynt å få hodepine igjen, som nevnt for en stund til mage "hjernekrampe-syndromet" haha, føles ut som kramper i hjernen. Det er ikke så behagelig, er ganske svimmel, og sliter med sterke magesmerter oppe med magesekken/gallen. (Har sjekket dette, og lege finner ikke ut hva det er. så må bare vente å se det an)
Ehhm.. vekten ja! Den er vell ganske stabil, har ikke veid meg på 2-3 uker, men sist jeg sjekket var tallet 72 kg. Dvs at jeg har gått ned over 50 kg på ca 8 måneder. nærmer meg målet mitt på 65 kg nå.
Det som faktisk er veldig rart er at jeg fortsatt føler meg overvektig, jeg føler meg tjukk og jævlig. Jeg kan ikke se at vekten er vekke, jeg bare merker det på klærne. i hodet mitt er jeg fortsatt over 100 kg. Det ødelegger jo selvfølgelig selvbildet mitt og jeg ender derfor opp med å kjøpe masse masse klær, for da føler jeg meg sååå mye bedre. Skjønner ikke helt hvorfor ikke hodet lengre henger med. Men når man må bruke XS, S og M - burde man jo ikke føle seg tjukk? Jeg vet ikke. Er nok noe som ligger psykisk.
Alle sier at no må jeg slutte å gå ned i vekt, men jeg kan jo ikke slutte før jeg faktisk er vell med meg selv - og der er jeg ikke enda. Det kan skyldtes overflødig hud, i dont know!

Nå føler jeg at jeg ikke kan gå ut av huset uten å pynte meg. Høye sko, fine klær osv er et must!

Hvis du har blitt/skal operert/opereres vil jeg gjerne høre din historie :) send den på e-post: idaeikenes91@yahoo.no skriv nederst om du ønsker den publisert med navn og blogg :-)

 

Til neste gang..
Ida

MUST HAVE! :)

Hei og god morgen.

Jeg har da innvistert i 12 cm høye sko! Must have, loved them!! :):):) De er kjøpt på MANI, og kommer i brunt også. De er syntetisk, så derfor passet de fint inn i ett studentbudsjett! 599,-Så nå går jeg rundt på jobb, og øver meg å gå på dem. Jeg er jo ikke lav, er jo hele 176 på sokkelessen, så med disse skoene på er jeg 188 høy! haha, så... kanskje litt høyt, men jeg har aldri turt å gå i slike sko før, pga høyden min, men nå ser jeg ingen grunn til hvorfor ikke! Det er ikke så tabu over å være for høy lengre :) Så, er sikker på at noen kommer til å glo, og tenke " åherregud.." men i couldn't care less!

 

HA EN FANTASTISK FIN DAG :)

04.09.2012

Hei og god morgen :)

Mitt lille frustrasjonsbrev til "bobl'n" i går, er nå fikset. :-) Jeg har mulig, kanskje.. bare kanskje overreagert litt mye på enkelte ting - men ikke alt. Så han har fortsatt noen småting han skal jobbe med :-) Jeg og tydligvis! :p
Men, vi får se hvordan dette vennskapet fungerer :p Går sikkert fint, for vi er jo glad i hverandre, og jeg bryr meg veldig mye om han - og vet at det er gjensidig :) Ellers hadde han ikke giddet å prøvd så hardt for å fikse opp i ting. OG det er jeg veldig glad for :) <3

Men ja, idag skal jeg lege fotograf på jobben. Alle i administrasjonen skal avbildes en og en, også skal vi avslutte med ett litt morsomt gruppe bilde. Som kun skal brukes internt såklart. :-) Så dette blir gøy! Bildene skal taes med et speilreflekskamera, som jeg ikke helt vet hvordan fungerer skikkelig enda. Men da får jeg en gylden mulighet til å øve meg. :)

Ellers idag, så tenkte jeg og Ramona å spise middag på IKEA. Kjenner jeg meg selv rett blir det en barneporsjon med kjøttboller og grønnsaker (bytter ut potet med grønnsaker:)) og ett glassvann. Snille meg betaler for Ramona også!

Været idag er ikke så mye å skryte av, grått og jævlig. Ikke noe gøy å måtte ta buss i dette været her. :-)

Har du sett Paranormal Activity? (aner ikke hvordan det staves) - Men vertfall! Den såg jeg i går, og han jeg så den med... HAHA.. fy! Aldri sett en gutt være så redd for en film. Bare døren beveget seg var jo hodet hans gjennom taket. Fy så morsomt. Det kan ikke beskrives, det må faktisk oppleves ;)

Men håper dere får en fin dag i drittværet!

 

Til neste gang...
Ida :)

Til "boble" + outfit of the day

Hei og god kveld kjære bloggere og ikke bloggere.

Jeg har hatt en strålende helg i Oslo, med masse kos. Har opplevd latter på akerbrygge, blitt kjekket opp av en dame, kysset en bartender, blitt tatt for å være en annen, snakket med en hyggelig eldre dame på toalettet, sjekket opp av en pen gutt, vært på holmenkollen, vasket en bil, spist, drukket, sett brann slå Molde, vært lei meg, vært glad, fått nye ting, tatt fly, sittet på sportsbaren på Gardermoen, blitt sjekket opp av en gammel mann, kjøpt ny mascara, ny parfyme, spist burger, vært på frivellig joggetur i bærum. Alt i alt. En fin helg!

Men bare for å få ut litt frustrasjon:

Til deg som lever i din lille boble.
Jeg ønsker ikke lengre å være i din boble, jeg verken orker eller ønsker å ha en venn som behandler meg på den måten som du har gjort de siste 3 ukene. Ærlighet er det viktigste kriteriet for meg. Du kan være så drittsekk du vil, og allikavel være min venn. Men lyger du til meg, holder ting tilbake får det faktisk bare være! Jeg skulle gjerne sagt at jeg ønsker deg all lykke i fremtiden. Men jeg klarer ikke å se den fremtiden for deg lengre. Jeg tror virkelig du har gjort en stor feil. Men er du lykkelig om 1 år, kan du heller få lov å si "i told you so" - men inntil da håper jeg du skjerper deg, og ikke gjør slike dumme feil som du har gjort med meg. :) vi snakkes om 1 år, og håper virkelig jeg tar feil. For- ingen kjære mor her. Å komme krypende til meg funker ikke!

Jeg er glad i deg, "boble". Men motbevis meg at du er verdt å beholde, så skal jeg selvfølgelig høre på hva du har å si. :)

Til neste gang...
Ida.

- vell da var frustrasjonen ute!

Her er dagens fly- antrekk :)

Outfits

Var på latter i går, på akerbrygge - sommerlatter. Kjempe morsomme komikere! Alle sammen hadde en form for vinkling inn på sex. Spesielt han første, ikke så morsom. Snakket kun om fingring. At ingen lot han fingre dem, men så kom han opp med en ny plan "får jeg ikke fingre deg, får ikke du sove her.." han ga seg tidlig, for ingen lo! Uff

Men her er litt forskjellige outfits :

De to siste bildene - slik gikk jeg da i går :-) med røde converse sko, en litt stor parkas jakke og et rødt hodebånd - bare for å være litt wannabe cool liksom :-) kommer mer outfits of the day, senere :) tenkte å vise dere hvordan jeg går kledd når jeg skal ut å fly! :-)

Viktig å alltid prøve å se bra ut - drømmemannen kan jo sitte rett vedsiden av deg på flyet liksom :):) who knows?

Ha en fin dag alle :-)

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)
legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.
gratisdesign av Tonjemt

hits