Hvor er du motivasjon?

God dag godtfolk.

Jeg er på jakt etter treningsmotivasjon! Jeg trenger virkelig hjelp - etter måneder med lite trening, ser jeg meg lei av å ikke trene.. Jeg trenger virkelig mer rutine i hverdagen - og trening er en av de viktigste rutinene jeg må få inn i hverdagen!

Jeg har kjøpt og fått en del nye treningsklær den siste tiden. (Fikk en del til bursdagen!) og hadde troen på at det skulle gi meg ny motivasjon. Men neida.. Nå er jeg jo nede for telling etter operasjon. Men planen er å begynne neste uke å trene igjen.

Noen som har noen treningstips? Motivasjonstips? Slik at jeg kommer meg tilbake igjen, ASAP! :-) ?

Lite utdrag av de nye treningstøyet :-)

Nyoperert

God morgen!

Da har jeg vært gjennom min 6 operasjon - i går hadde jeg en korrigering på lårene hvor ca 350-400 g ble fjernet via fettsuging.

Jeg har slitt enormt i denne varmen pga lårene har "gnisset". Har ikke klart å gå med skjørt, kjole ol uten strømpebukse. Vært et blodslit med å bare gå i shorts.. Snakket med kirurgen min rett før sommeren angående problemene mine, og han mente at han hadde tatt litt for lite på det ene låret. Hadde en forskjell på lårene. Så han har nå fjernet mest på venstre lår og gått vekk to "fettputer".

Gleder meg til endelig resultat! Men må sies at kun fettsuging er mye verre en å bli snittet fra lysken og ned. Har så sinnsykt vondt og sliter med å gå på do, gå, sove, sitte og trapper er min værste fiende. Og trapp er noe jeg må gå i hvergsng for å gå på do :(

Litt bilder:

Ser dere forskjell? Det røde er sårvæske, og sikkert lekket flere liter ut! Uff.. Blir så kvalm av å se på det :p

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)
legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.
gratisdesign av Tonjemt

hits