Magebilde oppdatering - 6 mnd siden bukplastikk!

Da har det gått hele 6 mnd siden jeg tok siste bukplastikk! Jeg er mye mer fornøyd nå enn etter 1 operasjon - meeen.... Liker ikke at jeg har henge hud på flankene å ryggen :( men er vel noe jeg bare må lære meg å leve med! :-) kan aldri få en perfekt kropp. Så , jeg må slutte å henge meg opp i "småting"! :-)

På tide med en ny start

Et lite livstegn fra meg! Det er sommer, sol, ferie og alt som hører med - kiloene kommer snikende tilbake, så sommer eller ei - nå er det på tide å ta seg selv i nakkeskinnet og spise sunt! De siste ukene har det gått i altfor mye fymat. "Flytte pizza", "male pizza", "aldri hjemme hos mamma, da må vi kose oss med chips!", "is i solen", "øl til maten", "koseøl", "kosevinflaske", "hangoverburger", "slækkepåstrandenBrezeer", "pommes frites til all sydenmat", "trener i morgen!!" og listen er uendelig! Det er liksom alltid noe. "Skal bare ha en øl - ender opp med 5", "skal bare ha litt hamburgerdressing på - woops, tok visst halve flasken". Nei nå er det slutt ida! Har som sagt klart å legge litt på meg. Og jeg har mange unnskyldninger til hvorfor:
1. Eksamen kaos (egentlig ikke, men er en unnskyldning!)
2. Mye jobbing (oog? Hvorfor ikke spise sunt fordi?)
3. Vært i syden. (Kanskje den eneste holdbare unnskyldningen:p)
4. Ferie. (Har kanskje ferie fra skole og jobb. Men finnes vel ikke ferie i trening og kosthold?)
5. Obs. Hadde visst bare 4 unnskyldninger.


Anyways! Idag startet jeg mitt nye og sunne liv. Ned kutt på brus og andre usunnheter. Mer trening og mer hvit kjøtt! Gikk til innkjøp av en pakke NOKA bolognes, som jeg skal bruke til 3-5 ganger i uken. Kjøpte meg 5 styk svinefileet på 100 g, (fersk - dødsgod!), brokkoli, paprika, råløk, gulrot, kålrot, chilli og chillisaus. (Jeg må ha en eller annen saus til maten. Så da ble det sweet chilli. Tips til god saus/dressing som passer til svin og kylling?)
Har også kjøpt meg knekkebrød som er supergode! Det er de knekkebrødene du får på Rema 1000 og kommer fra mesterbakeren!:) og som pålegg, salat, vita hjertego hvitost og paprika!

Jeg har ikke tenkt å gå på noen superdiett, da planen ikke er å gå noe særlig ned i vekt men holde vekten stabil. Skal unne meg 1 kose dag i uken hvor jeg kan Spise litt sånn som jeg vil! Og deg er sommer så is og øl/vin kan jeg ikke boikotte. :p skal også prøve å unngå unødvendig tilbehør til mat, som potet og ris. Men heller få i meg mer grønnsaker da jeg må prioritere hva som skal få plass i den lille magesekken min. Hvete produkter er fyfy - blir uansett bare dårlig av hvete, så like greit å holde seg unna :-)

Jeg skal også bli flinkere på å få i meg vitaminer slik at kroppen er mer i balanse. Noe den ikke er nå. Mye hodepine, humørsvigninger, generelt slapp, trøtt, sliten og sliter med magesmerter.

Treningen skal også skjerpes. Meldte meg inn på nytt treningssenter hin dagen da jeg og min kjære har flyttet til Askøy. Ganske greit med treningssenter 200 meter fra huset :) elsket det treningssenteret!! Der skal jeg virkelig slå meg løs og utnytte det de har å by på :-)

Såå.. En liten oppdatering :-) legger med noen bilder og:

Er forresten snart 6 mnd siden bukplastikk nå! :-)

Blogges

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)
legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.
gratisdesign av Tonjemt

hits