Lykkelig!

Hei dere. 

Jeg hadde jo bursdag på fredag, og det var gøy! :-) Alltid gøy med bursdag. Jeg har spart en stund slik at jeg kan få råd til Mac, og endelig fikk jeg råd !:D Så idag kjøpte jeg meg en MacBook pro 13" med Retina skjerm. Lykkeeelig. I tillegg kom det jaggu meg ett Canon D650 speilreflekskamera i postkassen fra pappa! Masse klær har jeg også fått + penger som da har gått til Macén :) 

Var også i bryllup på lørdag, noe som var veldig gøy. Jeg leste til og med "Johannes Brev" i kirken. Skummelt. Etterpå ble det fest og morro. 

Nå har jeg endelig kommet hjem etter 1 uke i bilen. (sånn ca..) Har kjørt Bergen - Oslo, Oslo-Sverige, Oslo-Sverige igjen, Oslo-Nordfjordeid og Nordfjordeid-Bergen. Så kom vell frem til at vi hadde vært 26 timer i bil tilsammen. :p Tusenfryd, hotell, Hard Rock cafe, akerbrygge, harryhandel og shopping har vi også opplevd! Hatt en superfin ferie sammen med min kjære! 

Men skal si det var godt å komme hjem til Lilo, og hun var skikkelig glad for å se oss igjen :D 


Anntrekket i bryllupet :-) 

 

Har dere det fint? Hatt en fin sommer? :-) 

 

Blogges!

Bursdag idag! :D

Idag fyller jeg hele 22 år! Hipp hipp Hurra for meg :-)

Kos i Oslo - shopping i Sverige i morgen!

Hei dere! :-)

Idag tidlig kjørte vi kvart på 7 og ankom Oslo halv 3. Sjekket inn, solte oss litt, tok ett bad og fikset oss. Turen gikk til Akerbrygge og Eataly.(?) maten var litt smakløs, men helt ok. Desserten falt i smak :-)

Etter det stakk vi å tok oss en øl i Karl Johans gate.

Nå ligger vi som to slakt i sengen. Drit varmt.

I morgen tidlig kjører vi en tur til Sverige å shopper. :-) så ut å spise i Oslo City.

Håper dere har det fint :)

Fine gutten min <3 love u.

Oslo here i come! :D

Yes, om noen timer sitter jeg og min kjære i bilen mot Oslo! Gleder meg som en liten unge. 2 netter på hotell, harrytur til Sverige, besøke pappa, og trolig en tur på Tusenfryd! KUnne ikke bedt om mer. Også er det jo bursdagen min til Fredag! hele 22 år blir jeg da! :-) Tok meg ett halvt år å innse at jeg var 21, så bruker vell litt lengre tid å innse at jeg nå er 22 år. :-) 8 år til jeg er tredve! Innser at det er på tide å leve litt :-)

 

Håper dere alle har en fin sommer! :-)

Hva gøy har dere gjort? Å hvilke planer har dere videre? Noen som begynner på skole til høsten? Isåfall hvor? :-)

 Magebilde oppdatering etter bukplastikk! (Ca 3mnd siden)

Stund siden magebilder nå, så slenger med noen nye.

Jeg er ikke helt fornøyd med resultatet- skal inn til ny vurdering i august. Håper det går min vei :-)

Hva syns dere?

JEG LEVER!

Har vært mye stress fortiden og mye jobbing så har derfor ikke tenkt så mye på bloggen. Dessverre. Men satser å være 100% tilbake nå!

Har ferie nå, men har jobbet litt andre plasser i ferien. Litt på Cafe Opus og nå Farmors Hus.
Trives så absolutt best på Farmors Hus :-) er så koselige kunder og altfor mye font interiør og klær. Stor trives. Merker at det kanskje er butikk jeg vil jobbe med. Men da som sjef/eier :-)

Her er ett bilde av litt av interiøret som selges! Masse fint :-)

Jeg reiser på ferie med min kjære i morgen. Vi skal kjøre til Oslo, Sverige og Nordfjord på 1 uke. Hotell i 2 nettet først, så en dagstur til Sverige, etter det blir det noen dager hos pappa og feiring av bursdagen min på Hard Rock cafe, tilslutt kjører vi til Nordfjord i bryllup og avslutter det hele med to dager i Lavik :-) kosetur! :D

Topp fra Farmors Hus :-)

Topp fra Farmors Hus :-)

Sååå! Håper dere får en fin dag i solen. Kom gjerne innom Farmors Hus Knarvik! :-)

Hva gjør dere idag?

Blogges

Lavt blodtrykk

Hei dere.


Sorry lite blogging. Men helsen først. Har slitt litt med ekstremt lavt blodtrykk den siste tiden, noe som gjør meg svimmel bare av å bevege hodet. Har vært mye kvalm og dårlig pga det. Var hos legen forrige uke (jeg har alltid siden etter slankeoperasjonen hatt lavt blodtrykk) å målte blodtrykket, og det var lavere enn hva det pleier å være. Var ikke hos min lege, (pga ferie) så denne legen kjente ikke til meg, så fikk ikke så mye ut av timen, annet at jeg har lavt blodtrykk å må ta det litt mer med ro. Tok uendelige prøver, så håper noen av de sier noe fornuftig.

 

Ellers, er det 5 dager til ferie! gleder meg som en liten unge. Skal bli så sinnsykt godt med velfortjent ferie. :-) Var jo vekke fra jobb noen uker etter bukplastikk, men da gikk det mer i sengen, og stortsett ingenting... Nå har jeg sjansen til å nyte livet til det fulle! :D Jeg og min kjære fikk gratis overnatting på Scandic hotell i oslo, (2 netter) så det kombinerer vi med sverigetur og besøke familien min i oslo. Før vi tar turen videre i bryllup på Eid (i Nordjord). Turen tar oss deretter til Jan sin familie/venner/bekjente osv i Lavik på turen hjemmover. :-)

..Men først er det 2 uker passing av hunden til tante! Crazydog. Men vi får da huset for oss selv, å det gleder jeg meg masse,masse til<3

 

En liten oppdatering, skal prøve å bli flinkere til å blogge :)

 

Ha en fin uke!

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)
legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.
gratisdesign av Tonjemt

hits