Lite mat på 3 dager

Om ca 4 uker "forfaller" målet mitt med å nå 65 kg. og det ser ut som jeg skal klare det! Må bare begynne på hardtreningen igjen :p Men det er ikke alltid så lett når man har mangel på energi! :-) og litt andre ting som tar opp tiden min :)

Ellers så er jeg inne i en SVÆRT dårlig spiserytme, har spist 1 og en halv karbonade på 3 dager - OG det er ikke bra! Blir bare forferdelig dårlig av tanken på mat.. og forferdelig dårlig når jeg spiser mat. Så nå lever jeg på appelsinjuce. (selvom det ikke er så veldig bra.. får jeg vertfall i meg litt næring og "mat")

Jeg har fortsatt litt for høyt nivå av urinsyre i blodet, men det har gått betraktelig ned, tok en kontrollprøve i begynelsen av Juli og da var den nede på 407, og man skal ikke ligge over 350. første prøven da lå jeg godt over 500! Så det går virkelig riktig vei :D
Har også lavt blodtrykk så blir fort svimmel om jeg reiser meg fort opp! :/

Ellers så er formen fin, og gleder meg sykt til en uke ferie nå ^^

 

Q: Hatt en fin ferie?

 

Klem fra meg!

Dagens antrekk!

Fikk verdens fineste bursdagsgave av mamma idag <3

Har siklet etter dette skjørte og denne toppen!

Bursdagsbarnet!

Idag er det min tur til å bli 21 år :-) Dagen er egentlig allerede feiret litt på forskudd, så idag blir det å bare nyte dagen :-)

<3 mihi

Oppdatering!

Jeg har da ingenting å oppdatere! :-) Ettersom at jeg har vært ekstremt lat siden fredag, og ikke våget meg på vekten. :p Så kanskje det kommer en oppdatering neste uke! Kan jo få med det at jeg spiser ekstremt lite, og at det er forferdelig frustrerende det å gå rundt med sultfølelse, men når man prøver å spise blir man bare ekstremt dårlig. Hipp hurra for det!

Nei, fra mandag av er det full skjerpings, nå skal jeg bare nyte rolige dager på jobb før det braker løs med bursdagsfest for meg på lørdag :-) Boblebad og grillparty!

 

Har dere en fin sommer?:)

Jentetur til Oslo! :-)

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)
legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.
gratisdesign av Tonjemt

hits