Kjøp og løp!

Tipp topp, tommel opp! Har hatt et lite bloggfravær, og det har vært med "vilje". Har rett og slett hatt andre ting å tenke på, og ikke hatt noe særlig å blogge om, dessverre. :( But I'm back agian. :-)

Den siste tiden har det vært forferdelig lite trening, har hatt mye eksamen, jobbet på Bergenfest, Rema 1000, stand for Lerøy, vært 1 uke på Mallorca osv osv. Så dagene har bare flydd i fra meg. Nå er vi midt oppi flyttekaos, og beveger snuten vår mot Askøy neste uke. :-) Såå!

Anyways, idag var treningsmotivasjonen langt nedi kjelleren, hadde virkelig IKKE lyst å gå Stoltzen idag. Men min bestemte gutt hadde bestemt seg for at IDAG er dagen hvor vi begynner å trene for fult igjen. Jeg prøvde å drøye det så lenge som mulig, i håp om at han fant noe gøy å se på dataen eller noe annet. Men den gang ei... Han fant frem treningstøyet mitt, kledde av meg, og kledde på meg. Jeg hadde rett og slett ingen valg. Idag skulle jeg opp Stoltzen. Huff. Treningstøyet på, var det bare å komme seg ut døren, og opp dit Stoltzen begynner. Var et ork i seg selv det. Det å ikke ha gått opp Stoltzen på flere uker, kjenner man fort på formen i løypen. Jeg trodde serriøst jeg skulle død. Har slitt med tett nese og vond hals i litt over en uke, og det hjelper ikke akkurat for pusten, for å si det mildt. Men svimmel og jævlig kom jeg meg på toppen. På drøye 20 minutter. Uff.. Hvor er Stoltzen formen min?

På toppen ble vi angrepet av mygg, så her var det ikke snakk om å ta seg en pause. Vi jogget med det samme bort til Skredderdalen (ligger litt bortenfor Stoltzen, og fører til fjellveien), og gikk ned der og hjem. Vi snakket litt om at idag var det jo Bynatt i Bergenby, og masse av tilbud. Så vi bestemte oss for å sjekke tilbudskatalogen. Jagguuu var det ikke mye gode dealer. Fjellsko som Marius trente, og ting jeg ikke trengte. Men vi forsvant på bussen, og inn til byn. Vi hadde bare en time på oss, så gransking av butikker ble det ikke. Vi gikk målrettet på sportsbutikkene, siden Marius skulle ha fjellsko/Stoltzensko. "Ida du har ikke øye for tilbud. Se her!" Stolt som en Hane viste han frem en super kul Nike shorts, i fargen Lilla. "Den må du ha Ida!". Jeg er litt nølende, men ser på den, ser at de har størrelsen min. Ser på prisen. 50% av 400? Ja den tar vi! En fornøyd Ida gikk utav butikken. Vi gikk opp på en annen sportsbutikk som jeg ikke husker navnet på. Jeg har ingen planer om å kjøpe noe, men ser litt rundt på salget. Marius roper på meg, og jeg komme uvitene bort for å se. Marius peker, og jeg måper. Der henger jaggu 2XU thigtsen med blå farge på som jeg har ønsket meg i lang, lang tid. Den MÅÅÅÅ jeg ha, den er jo på tilbud! 20%!. Jaggu hadde de ikke akkurat den str jeg trengte! (ST) Marius sier vi må ned å se på de fjellskoene han så gjerne vil ha. Vi leter litt forfjamset rundt, men fant de til slutt. I hans str og, vell og merke :) Perfekto! Han drar fram en Nike boks, som tilfeldigvis lå der, noen super kule rød/rosa sko, i min str 39. Jeg prøver de, for de var sinnsykt kule! Aldri prøvd noen så sinnsykt gode sko før! Jeg ble rett og slett forelsket. De MÅ jeg ha. Lucky me, 20%!

Jeg storfornøyd med kjøpet mitt, går jeg smilende og glad ut av butikken.. Marius derimot, angrer før han hadde betalt. (Han liker ikke å bruke mye penger forbruksvarer!)

Anyways. Vi tok turen på galleriet, gudene må vite hvorfor. Jeg var jo storfornøyd med kjøpet mitt - jeg trengte jo ikke mer! Vi stakk innom enda en sportsbutikk.. "bare for å se liksom". Så kom jeg på. Jeg har jo ingen treningstrøyer som matcher den nye thigtsen! Må se etter noe blått og flott. Jeg finner ingenting :( Men hører Marius rope "denne da Ida". "Jo den var fin! Den tar jeg". Men problemet med den, var at den var litt åpen på sidene, så siden jeg kun har en knæsj rosa sports-BH måtte jeg ha en litt mer nøytral. Jeg ser litt, men øyet mitt faller ikke for noen. Så hører jeg Marius "Denne svarte da Ida, den vil jo passe fint siden thigtsen er svart, så blir den litt mer nøytral under toppen" Jeg tenker meg om. Og joo. Han har jo et poeng! Jeg tar den og jeg. Heldigvis var det 25% på alt!

Men poenget mitt med hele greia er at, nå som jeg har fått meg nye treningsklær er jeg virkelig motivert til å begynne å trene igjen. Gleder meg som en unge på julaften å prøve de ut på Barrys Bootcamp neste uke!! :) TRENIGSMOTIVASJON PÅ TOPP!! :-)


Så dette ble med meg hjem idag! :-)

 


Hvordan får dere treningsmotivasjonen tilbake etter et lite avbrekk?

Livet i Mallorca (bilder!)

Jeg og min kjære er på en aldri så liten romantisk kjærestetur på Mallorca :-) da har jeg i en alder av 22 år (snart 23) opplevd det å være med på skumparty! Og vet dere hva? Det anbefalest! SYKT GØY :) fikk ikke til å skrive tekst under bildene, så det får bli slik som dette :p bare en liten oppdatering fra Mallorca ??

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)
legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.
gratisdesign av Tonjemt

hits