Spiseforstyrrelse

Jeg prøver å finne litt mer ut av spiseforstyrrelser, kanskje noen av dere som blogger vet litt om det/eller har erfart det tidligere?

Etter en slik operasjon som jeg har hatt, er man jo redd for å få en form for spiseforsyrrelse - at når man liksom har blitt "tynn" er man redd for å bli "tjukk" igjen. Jeg er vell kanskje på det stadiumet nå, hvor jeg ikke orker å lage mat, og velger å heller gå en dag på tom mage. Så det jeg er redd for at det skal bli en vane for meg, en vane at mat trenger jeg ikke for jeg kan fint gå 2 dager uten å spise.

Hvor fort utvikler man egentlig en spiseforstyrrelse og når skal man be om hjelp?

 

Må bare understreke det at jeg ikke har noen form for spiseforstyrrelse, men er redd jeg skal få det - grunnet at jeg spiser så lite som jeg gjør.

 

Så hvis noen har noen erfaringer de vil dele med meg, blir jeg veldig glad for det.. må gjerne sende det som en melding!

Urinsyre???

 

Jeg var som sagt på 6 mnd kontroll i går, og tok en bønsj med prøver oppe på Haukeland. Idag morres, ser jeg at LEGE min ringer?? på en lørdag?? Jeg tar no telefonen, og han sier at svarene på prøvene hadde kommet, og at alle så fin ut, utenom EN. Jeg tenkte jo det værste siden han ringte meg på en lørdagsmorning....

Jeg har da altså et for høyt nivå i urinsyren(?) - og har prøvd å lese litt om det men forstår ikke helt hva det er, men det fører hvertfall til betennelse i leddene, spesielt i "storetå leddet", og eventuelt betennelse på øreflippen(?) Forsto det egentlig ikke, så får vente å se hva legen sier når jeg er inne å tar en kontrollprøve. Men han var hvertfall ekstremt alvorlig, og sa hvis jeg merket noen form for smerte i "storetå leddet" måtte jeg dra på legevakten umiddelbart. Hvorfor skremme meg slik dagen før jeg reiser til oslo??? Åårrrh...

Men hadde også et litt lavt blodtrykk enn hva jeg pleier å ha, lå på 110/60. Så er ikke sånn veldig lavt, men lavere enn hva jeg pleier.

Men ellers så alt ting bra ut, og jeg angrer ikke på denne operasjonen :-)

 

Nå har jeg tatt 2 uker ferie å skal prøve å kose meg så mye som mulig.

 

 

 

 

Ha en fin fin sommer :-) 

6 mnd kontroll

Ja idag har jeg vært på 6 mnd kontroll hos fastlegen - og det gikk jo greit! :-) Har ikke gått ned noe særlig, men det kan ha med å gjøre at jeg har trent intensivt denne uken, og kanskje fått litt mer muskler? Er jo slik at muskler veier med enn fett - wiiii

 

MEN nå tar jeg ferie - :):) Jentetur til OSLO!

Update + irritasjonsmoment

Eeeeeheey!

I morgen tar jeg ferie, og ja - man kan si at jeg GLEDER meg som en liten kid. Skal til oslo med girlsa på søndag, så det blir jo superkjekt!! :-)
2 uker med bare trening og avslapping - er langt ifra feil! Gleder meg til å henge med venner osv, som jeg ellers ikke får gjort like mye som jeg selv vil!!
Eeehm.. Ja, skal og til legen i morgen på 6 MND kontroll - det blir jo ekstremt spennende! Har ikke veid meg på 1 uke, så siden jeg nå har trent hardt i 3 dager så kanskje jeg har gått ned litt til? Eller hvertfall noen gram kan man jo håpe på!

Ellers er det vell ikke noe nytt å oppdatere,

Ok - LITT frustrasjon må man få ut: Jeg har hatt en irriterende person som har fått 2 beskjeder om å fjerne bilen sin, først så fjerner personen bilen sin, men til en annen plass jeg administrerer, personen får igjen beskjed, - og da tar personen seg GOOOOOD tid til å flytte den. Jeg ringer etter parkeringsvakten som da kommer opp å skal gi denne personen bot da, men da har personen flyttet seg.
Går tilfeldighvis ut 30 min senere - OG DA HAR EFFEN MEG PERSONEN PARKERT PÅ NYTT - MEN ikke på de plassene jeg administrerer. Så har derfor ringt hele Universitetet for å finne ut hvem som administrerer den plassen slik at personen får seg en ekkel bot!! JEG blir så sinna!!! :P

Dette er da en person som gjentatte ganger har parkert der ulovlig(personen er ikke ansatt her) - Så nå får efffen meg det v'ære nok!! :P

Takk for å få ut litt frustrasjon!

Planer for sommeren da?

Gangsperr

Hei godt folk! :-)

Jeg var på trening i går sammen med 2 venninner, og det begynte jo greit - løp litt på 3D-mølle osv. Men herregud så svak jeg er i kroppen, sliter skikkelig på styrketrening. Så føler meg som den pinglen når jeg trener! Jeg er jo ganske så kraftig i beinbygningen, så skulle no tro at det var litt muskler i kroppen, men den gang ei.

Skal tilbake igjen i dag - og skjønner ikke hvorfor jeg utsetter kroppen min for mer smerte, men skal man bli "fit" så skal man bli fit! :-) (Høres ut som jeg trener skikkelig hardt, men jeg overtrener ikkje kroppen min) hhohoho

Ellers er det ikke noe nytt! :-)

 

Snart ferie!! Se you

Den med det beste tipset - får ett innlegg med bloggnavnet sitt!! :-)

Jeg har offisielt begynt å løpe opp og ned trappene på jobb igjen - og jeg må si at jeg merker det allerede etter 1 dags "trappetrim" at energinivået er bedre. Det er ikke snakk om 2-3 etg, men 9 etg. opp og ned. God trim + gratis trim.

Hvis du tenker litt over det er det ikke mye som skal til for at du trener litt ekstra per dag. Feks:

* Du er på shopping - Det er jo ikke nødvendig å ta heis eller rulletrapper? Alle sentre er utstyrt med trapper.
* Du skal ta buss - Hvorfor ikke gå 10 minutter tidligere slik at du kan gå til neste bussstopp?
* Du går fra jobb - Hvorfor ikke ta den ruten som er litt lengre?
* Husarbeid - Støvsugeren vil nok gjerne danse sving med deg! :)
* Må du ta heis? - Uansett hvor du er (der en heis er), har de alltid trapper tilgjengelig.
* Kontorjobb? - Istedet for å ringe bort til kollegaen, ta bena fatt! Eller om du skal printe, ikke velg printeren som er rett bak deg - ta den som er uti gangen!!

Liten oppsumering - Ta trappen!! :) - Dette er jo lekende lett!!

 

Hvis noen andre har noen tips om hvordan man kan få litt mer trening i hverdagen må du bare skrive det i kommentarfeltet :) Den med best tips, skal få ett innleg med bloggnavnet sitt :-)

Pust og pes...

Jeg var da på trening i går, og helledussen jeg merker at jeg ikke har trent på flere uker! Det brant innvendig :p Skal på trening igjen idag, og det skal jo bli spennende ettersom at jeg har gangsperr i hele kroppen...

Gårsdagens treningsprogram:
10 min løping på 3D-mølle
Styrketrening (Bein,arm, mage,rygg)
15 min løping på 3D-mølle

DET var det jeg orket....

 

Dagenstrenings program:

15 min oppvarming 3D-mølle (løping)
styrke
25 min svett løping!

Noen som har noen innvendinger på hva jeg burde trene? :-)

Stem på meg i fotokonkuransen :-D

Stikkord:

Trening og kosthold

Ja - jeg lover! Skal prøve å få laget noen innlegg om hvordan jeg trener og spiser for å nå opprettholde vekten min NEDE. Det er nå kampen virkelig begynner.
Hvis noen har tips mottas det med ett stort takk!

Magetrening, lårtrening, armtrening, ryggtrening, leggtrening - noen som har noen gode treningsøvelser på disse områdene? og ikke minst RUMPEtrening :--)

Mattips vil jeg gjerne ha, sunne og gode oppskrifter - men det må være lettvint og lage, og ikke med melkeprodukter, fisk osv.

Gi meg tips :D:D

Sommerklem fra Ida :-D

Helgens ablegøyer

Yepp da! - Ble en tur ut i helgen, og nå merker jeg virkelig det at jeg ikke tåler noenting. Det blir bare verre og verre for vær gang jeg rører alkohol. Så kan vel trygt si at jeg gikk på en liten smell i helgen. Men sånn skjer vell avogtil?

Ellers, så står jeg dønn i ro på vekten, 84 kg i 2 uker nå. Frustrerende.

Ja, ellers har jeg en venninne nå som opererte forrige uke, så det blir spnnende å følge hennes vektnedgang <3

Ha en fin dag da!

Babyen min har fått valper!! :-)

Ja, da har babyen min fått to stk fantastisk søte jentevalper. :-)
Matmor i lykkerus <3

Søøte?

 FØR - ETTER bilde

Yes, då har jeg klart å finne ett bilde av "hele" meg, er litt gammelt så var litt større i Desember 2011, men ca som på dette bilde, markert (før).
Skal se om jeg etterhvert kan finne ett hvor jeg står, slik at det sees på riktig måte.

Jeg liker ikke å legge dette bilde ut, minner meg kun om hvor stor jeg engang var. (ikke at jeg ser så stor forskjell, men det ligger psykisk)

 

Have a nice day!

Ida Kristine

Beklager lite blogging!!

Jeg har desverre helt glemt at jeg har en blogg - og derfor ikke blogget. Men kan jo komme med en liten oppdatering.

Per idag har jeg gått ned 45 kg - og ligger på en BMI på 26,6. Så nå nærmer jeg meg virkelig NORMALVEKT :):):) Klær passer, og det er suuuuper gøy å gå i butikk å handle klær.

MEN sliter med en ting som virkelig er forferdelig - LØS hud... Spesielt rumpe, lår, mage og armer. Det er en konsekvens av en slik operasjon, men jeg hadde ALDRI trodd at det skulle bli så ille. Så nå skal jeg søke om bukplastikk. Noen som har noen erfaringer med det? Da tenker jeg på Arr osv.

Jeg spiser helt greit - noen dager bra andre dager ikke så bra. Ligger på mellom 1 og 4 måltider om dagen.

Noe annet dere lurer på så spør i vei :)

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)
legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.
gratisdesign av Tonjemt

hits