Nede for telling?

Hei og god dag til alle mann! :) 

Er så hyggelig å logge inn å se at jeg fortsatt har en del som er innom å titter - men får litt vondt i hjertet siden jeg er så dårlig til å oppdatere! :/ 

Den siste tiden har jeg ikke gjort så mye sprell. Går i det samme! Mye jobbing og litt mindre trening. Elller.. trener så ofte jeg kan! :) Har akkurat fylt på med timer på Barrys, så nå skal virkelig sommerkroppen 2014 komme! Var der idag forresten, og uheldige meg fikk litt problemer med kneet på slutten. Så nå går jeg rundt å halter... Noen tips til hva jeg gjør med et vondt kne? Virker som om det låste seg. Knakk noe sykt i kneet, også bare låste det seg.. Er litt bedre nå, men fortsatt veldig vondt. Håper det ikke går utover treningen! :/ 

Har forresten også meldt meg på stoltzekleiven-opp! Starter Lørdag 27 september kl 16.30! Vet ikke om jeg gleder meg eller er nervøs. Jeg hater jo konkurranser, og det å måtte VIRKELIG prestere på sitt beste. Da går det som regel veldig dårlig når jeg har stort press på meg :( 


I love you, baby <3 

Skal prøve å bli flinkere å blogge! :-) 

 

BLOGGES

Tidenes gangsperr

Hei alle sammen! :-)

I skrivende stund sitter jeg på jobb, å jobber med lister og dill dall. Ikke så veldig gøy, men det må gjøres det og! :-) Nærmer meg ferdig som kontorlærling, noe jeg både ser frem til og samtidig gruer meg litt. Har liksom vært på Universitetet i snart 3 år! Så blir rart å ikke jobbe her lengre. Men gleder meg til å komme meg videre i livet, og virkelig finne ut hva jeg vil, og hva jeg vil bli. Tror ikke en kontorjobb er noe som passer meg i lengden, da jeg er mer den som liker å jobbe nærmt kunder og mennesker. Har vært sinnsykt lærerikt og gøy å være her jeg er nå. Men på tide å skifte kurs, og jobbe med det jeg alltid har villet. Nemlig i klesbutikk! (Har også en drøm om å bli hotelldirektør, så den er ikke helt lagt på hyllen enda. hahahah)

Men anyways.. tidenes gangsperr. Var på Barrys Bootcamp på fredag, og har ikke trent skikkelig styrke på flere måneder på grunn av siste operasjon i Januar. Så var deilig å komme tilbake, men var ikke så fult så deilig dagen etter. Du vet du har trent og gikk alt når du så vidt kommer deg utav sengen, ta på deg klær, sette seg på do, løfte beina i trappene osv osv. Hjalp ikke på å gå stoltzen litt senere på dagen, etter barrys heller. Gikk Stoltzen i går kveld og, og heldigvis... hjalp det litt på gangsperren! Ikke like gale idag. Så, idag.. 16.15, har jeg og Marius booket oss inn på armer og mage trening hos den fantastiske instruktøren, Hannah! Hvis dere vurderer å prøve Barrys Bootcamp, kan jeg anbefale hennes timer! :-)

Kjøpte også min første Barrys Bootcamp singlet, som var sykt deilig å ha på seg. Vil ha fler. hoho. Kan vise dere den senere :-)


Her er bilde på toppen av Stoltzen, på fredag :-) Nydelig utsikt!


og enda finere var det i gårkveld, men den fantastiske solnedgangen! :-)

 

Vi blogges da!

B-12 sprøyte i skinken

Hei alle. =)

En liten oppdatering ifra meg. Suger på blogging for tiden, men aner ikke hva jeg skal blogge om. Så kom gjerne med forslag ;)

 

I går fikk jeg min etterlengtet dose med B-12 sprøyte i skinken. Merket med engang at det hjalp på! Har ikke merket noe endring tidligere, men nå merket jeg det. Så det viser bare at nå var nivået ekstremt lavt! :o Skal i grunn ta hver 3 måned, men kan ikke si at jeg har vært så særlig flink på det. Men nå er det faktisk full skjerpings der. Spesielt siden jeg merket så stor forandring på kroppen :-) og det bare etter 5 minutter!

Ellers er det ikke så mye å oppdatere. Livet går sin gang, og prøver å trene så mye som mulig. Har desverre ikke blitt like prioritert den siste uken, da det har vært mye jobb på gang. Har nemlig signert ny arbeidsavtale med TopTemp bemanning, slik at jeg har litt ekstra jobb vedsiden av studiene, og mulighet for sommerjobb. Er ferdig som lærling 10. juli, så da står jeg faktisk uten jobb. Lurer på hva jeg skal finne på! Skole eller rett i jobb? Tenker å bruke sommeren på å finne utav det :-) Det jeg må konsentrere meg om nå er å bestå 4 eksamner + en fagprøve. Så orker ikke helt å tenke hva som skal skje til høsten. Tenker det er på tide å leve litt i nuet! :D haha.

I går ble jeg faktisk utfordret til å bade, så jeg prøvde meg på det. Litt misslykka, da jeg feiget ut når jeg var 80% uti. Så skal prøve på nytt idag. Kanskje jeg legger ut video på bloggen og! Keen på det? ;) haha.

 

har du blitt utfordret til å bade?

 

Ha en fantastisk fin dag alle sammen! :)


 

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)
legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.
gratisdesign av Tonjemt

hits