Henvist til "Senter for Spiseforstyrrelser"

Hei bloggen! Dere ser nok sikkert overskriften å tenker "nå har hun fått spiseforstyrrelse" - Jeg kan med engang avkrefte det. Jeg har IKKE spiseforstyrrelse. Men var jo hos legen hin dagen, Tok litt tester, og vi snakket litt om kostholdet mitt og vekten min. Når jeg var der sist veide jeg 69 kg ca. Det er ca 5 -6 uker siden vi da veide meg. Når jeg veide meg der nå denne uken viste vekten 64 kg, så noe gjør jeg feil. Men da han ikke har så god peiling på kosthold til oss slankeopererte valgte han derfor å henvise meg til senter for spiseforstyrrelser for å høre om de kan hjelpe meg på riktig vei med kostholdet. Om de ikke kunne det, så skal han da rådføre seg med dem om det finnes noen psykologer andre steder som kan hjelpe meg. Ikke bare kostholdsmessig men jobbe med tankene mine også. Jeg føler virkelig at jeg trenger hjelp om jeg skal klare å kunne godta den jeg er. 

Det er på tide å innse at man ikke kan få drømmekroppen, men at det finnes hjelp her ute! :-) Bloggen er en veldig stor hjelp for meg. Men, nå må jeg ut av det at jeg ikke trenger hjelp. Jeg har innsett at jeg er tynn nok nå. Men pga jeg har hud som henger å slenger, føler jeg meg automatisk tykk. Jeg er sikker på at jeg kan klare å se vekk ifra strekkmerkene, men for at jeg i det hele tatt skal kunne klare å godta denne hengehuden eller egentlig kroppen min, må det en psykolog til. Jeg må få tankene mine på rett kjør! :-) Lære meg å tenke positiv. 


(Jepp, tar litt solarium men passer på å beskytte såret mitt med både bandasje og plagg. Slik at solen ikke går igjennom bandasjen :-) Er også tapet under bandasjen!) Jeg har forhørt meg, og så lenge du beskytter såret, (som har grodd) kan man fint sole seg! :) 

 

- Jeg må begynne å verdsette den kroppen jeg har fått. Selvom det er vanskelig - må jeg bare klare det! Jeg er jo vandt med å være veldig stor, og det å ha gått fra 126,6 kg til 64 kg på under 1 og et halvt år - sier sitt. Man klarer ikke å følge med. Man ser ikke den endringen som du feks ser. Jeg ser meg, med løshud og som ikke ser fint ut. Jeg kan sånn halvveis si at jeg ser en stor forandring med klær på. Men, hin dagen gikk det faktisk litt opp for meg. Når XS begynner å bli for stort og ikke sitter slik man vil - da er man faktisk smaal. Du ser den hvite singleten jeg har på meg på bildet. det er XS og nyvasket og sitter ikke stramt på kroppen. Hvis du ser over midjen. 

- Jeg er glad for denne muligheten jeg har fått. Jeg har fått sjansen til å starte på nytt! Med blanke ark. Det er jeg veldig veldig takknemlig for. :-) Jeg er også veldig glad for at jeg ikke har fått sånn ekstremt med hud. Feks armene mine, har jeg hud som henger - men det syns bare om jeg tar kyllingdansen eller skal vinke. Så da er det bare til å bygge litt muskler, og la være å vinke :-) Jeg liker armene mine så godt det lar seg like. De er ikke perfekt, har strekkmerker osv. Men, jeg sier meg fornøyd med dem!! :) 

- Kostholdet; Jeg har med tiden fått litt dårlig forhold til mat. Men, jeg er matelsker - ELSKER å lage mat hjemme. Det er vell i grunn velfig viktig for meg å lage maten selv. Maten smaker bedre da. Jeg er veldig glad for at jeg har en kjæreste som ser på mat på samme måte som meg. At det skal være sunt og masse grønnsaker. Vi har tatt ett valg, og det valget er å slutte med Ris, poteter og pasta. Så godt det lar seg gjøre. Er vi i besøk å får servert spaggethi, spiser vi det. Men vi prøver å ikke lage det selv. Så alle karbohydratbomber holder vi oss i bunn og grunn unna. :-) Men feks nå i grillsesongen spiser vi pølsebrød, hamburgerbrød og Jan får lov å spise litt potetsalat. Men med måte! 
Jeg er kanskje blitt litt kritisk til mat, og fy fy mat vil jeg ikke ha. Det skal ikke inn i dette huset. Jeg passer på at alt altid er sunt egentlig. Men nå den siste tiden, har jeg ikke hatt den stor matlysten og mangel på energi gjør det ikke bedre. JEg er vell inni en fase hvor jeg ikke klarer å spise alene. For da jeg var overvektig spiste jeg alltid alene, i smug. Den siste tiden har jeg følt den samme trangen om å smug spise, og spise alene. Så derfor, kan jeg ikke spise alene. For da blir jeg små deprimert, og ser på mat som egentlig min værste fiende. Derfor liten ulempe å IKKE være i jobb. Siden jeg ligger hjemme å slenger alene. Men, prøver å være flinkt il å lage smoothie, også spiser jeg en god middag når min kjære kommer hjem <3

Husk også spørsmålsrunden som ligger ute. Har ikke kommet så mange spørsmål så utsetter den litt :) DU finner den her. Still meg spørsmål, da blir jeg så glad :D 

 

BLOGGES 

 

The new me! (EKTE bilder ;))

Fra dagens photoshoot :p haha! Ikke fornøyd med bildene - men her på bloggen blir alt lagt ut. Dette er for dere - men også meg slik at jeg har noe å se tilbake til. Håper dere legger igjen en liten kommentar på hva dere syntes! Dette er da altså etter bukplastikk. (SÅ ja - HOVEN! ) :p Dette er den kroppen jeg nå skal lære meg å elske, sette pris på og verdsette. Derfor hjelper disse ekte bildene, som faktisk får frem sannheten, Slik ser jeg ut. This is the new me. (JA, digger buksen min, Kari Traa) Er fortsatt ganske hoven, så forhåpentligvis trekker magen seg litt tilbake! (ja, jeg har super kule sko på...) Jepp jeg har strekkmerker . men lite å gjøre med det nå etter at jeg selv har ødelagt kroppen min. :/ Så det får jeg bare leve med!

 

Avslutter med ett bilde av meg og min søte snupp som jeg er så glad i <3 :-) BLOGGES :-)

Blogg vs blogg

Jeg er med i blogg vs blogg. Vil dere stemme på meg? :-) takk!

Gå innpå denne bloggen, å stem! (Setter stor pris på det!:)) hihi 

Blogges :-)

Fjernet stripsene fra magen

... Så for meg at når jeg endelig skulle få se magen uten bandasje/strips ville bli glad. Men den gang ei! Jeg er ikke fornøyd med resultatet. Jeg er fornøyd med at den ser bedre ut enn hva den gjorde. Men jeg har fått ett såkalt "øre" på høyre siden. Uff. Det ser igrunn bare unormalt ut hele greien. Jeg er fortsatt hoven, så det vil nok trekke seg litt tilbake. Men akkurat nå, ååå.. Ble faktisk lei meg da jeg fikk se min nye mage :-(

Men tror mye skyldes alle strekkmerkene jeg har pådratt meg. At jeg derfor ikke helt blir fornøyd. Nei, vet ikke. Det jeg må gjøre nå er å lære meg å faktisk godta hva jeg har fått. Jeg kan ikke drive å forandre på alt uansett. Hvis jeg skal på stranden, kle av meg - da får folk bare viske til sidemannen hva den personen mener om strekkmerkene, at det henger litt osv. Men de fleste jeg kjenner vet om sannheten til hvorfor strekkmerkene er der, at det henger litt her og der osv.

Jeg kan bare være glad for at jeg ikke er overvektig og veier 126 kg lengre. Den jenta vil jeg aldri bli igjen. Dette er meg, den nye Ida. 65 kg tung og Med litt strekkmerker og hud som henger. So what? :-) jeg er sunn, ingen helse problemer - jeg burde da være fornøyd da?


Er bedre enn før operasjon, men er nok ikke helt fornøyd :-(

Hva syntes du?

Hv har du gjort idag? Her er det snart grilling :-)

Blogges :-)

En tur til legen..

Hei bloggen, ett kjapt innlegg før jeg tar turen til legen! :-) 

Jeg ringte legen i går for jeg sliter litt med smerter på hoften(hvor jeg er operert) og at jeg er mye svimmel. Skal også høre om mulighetene for en psykolog, så kanskje hodet kan bli "fikset" litt :p For jeg sliter litt med å få hodet til å følge vektnedgangen min. :/ 
Tenkte også å bare ta noen tester for å sjekke om alt står bra til innvendig, blodtrykk osv. For den svimmelheten dreper meg! Kan ikke reise meg opp uten å føle å besvime :/ Heilt forferdelig!

 

Her er da fra Søndag når vi var på grillings hos mor. :-) Alltid kjekt å være med mor og lillebrødre <3 De to minste er hjerteknuserne mine, og elsker det at de er så glad i meg. Minsten er sånn "Idaa.. Idaa.. Ida..." og når han står opp om morningen å mamma ikke svarer når han roper, begynner han "Idaaaa.. Idaa..:" Gullgutten. Og Lukas som blir 5 år, er bøllegutten min, men også sjarmtrollet mitt <3 :-)  

Lilo slækker i solen. 

Gøy å kjøre bil under "broen/tunnellen" Ida :p

"Wiii..." 

"En gang til "

Storebror må også prøve! hhaha 

 

Snakkes senere etter legen - Wish me luck? <3

 

Blogges

 

Ute å nyter sola!

Hva gjør du? :-)

Blogges :-)

Ser du forskjell? Jeg kan!

haha, så igjennom bildene på dataen, å la merke til at fjeset mitt faktisk har blitt mye tynnere! Før bildene er tatt mellom mai og juli 2012, og etter bildene April og mai 2013. 

 Føler jeg ser litt mer voksen ut :-) Ellleeer.? 


haha, ha en fin kveld videre <3 Jeg er vist i bloggrus i kveld! Masse å blogge om :D hihihi 

 

BLOGGES

Perfekt sa du?

Nei, langt ifra. Perfekt vil nok aldri noen bli. Men fornøyd med seg selv, er mulig. Selvom man har ting man missliker, betyr ikke det at det er noe negativt med det. Eller? Jeg er langr ifra perfekt, jeg har ting jeg overhode ikke er fornøyd med, men det betyr ikke at jeg vil endre på det. Ja, jeg har enkelte ting jeg faktisk vil ordne på, så da ble den forrige setningen litt merkelig kanskje? Men for de som kanskje ikke har fulgt bloggen min, så har jeg vært veldig stor, og mistet mye vekt på veldig kort tid. Huden min har ikke klart å henge med vekttapet, å det har resultert i overskuddshud. Altså, ødelagt hud som aldri vil kunne trekke seg tilbake med trening. Dette er derfor noe som jeg ønsker å fjerne, for å bedre livskvaliteten. Men det betyr ikke av den grunn at jeg legger meg under kniven for å bli perfekt. For det er noe jeg aldri komme til å bli. Jeg har strekkmerker, appelsinhud, løshud, full i arr. Så perfekt sa du? Det har også blitt skrevet om her på bloggen at jeg skal ha brystforstørrelse. Ja, det stemmer. Men ikke fordi jeg ønsker store pupper, og for å se bedre ut. Dette er noe jeg har tenkt på i mange år. Men tanken falt litt ut for 1 år eller 2 siden. Men, etter operasjonen har fettet jeg har hatt på skuldrene/brystet og øvredel av magen forsvunnet, og da har puppene blitt mindre (trodde ikke det var mulig), og de er rett å slett punktert. De er der ikke lengre. :( Derfor ønsker jeg brystforstørrelse. gir det mening?

Det jeg tenker er at man må finne ting man faktisk er fornøyd med, å jobbe derfra. Har man dårlig selvtilitt vet jeg at det er sinnsykt vanskelig. Men det er mulig. Jeg kan begynne; Jeg er fornøyd med øynene mine. Hva er du fornøyd med? Jeg har alltid slitt med selvtilitt og selvbilde, og aldri følt meg komfortabel i noens selskap. Jeg har alltid vært veldig utilpass. Redd. 

Nå fortiden får jeg høre mye at jeg er for tynn. Jeg forstår dem som sier det, at siden jeg har vært så stor som jeg har vært er det kanskje unormalt å se meg så tynn som jeg er? Jeg er ikke for tynn, jeg er normal. Men, ikke perfekt. 

Poenget mitt, som kanskje ikke gir helt mening? Er at, det er ingen poeng å prøve å bli perfekt. Du vil nok alltid finne noe nytt du er missfornøyd med. Gang på gang. Du er vakker, fin, spesiell på din egen måte. Ikke prøv å bli som noen andre. Vær den utgaven du ble skapt som. :-) 

Legg igjen bloggen din? Skriv gjerne en kommentar om hva du ikke liker ved deg selv? 
BLOGGES 

Spørsmålsrunde!

Hei og hå i dette fine været!

Hvordan står det til?:-) noen gøye planer for helgen? Tell me :D

Tilbake til overskriften; tenkte å kjøre igang en spørsmålsrunde :-) noen keen på det? Dere kan spørre om alt mellom A og Å! Svarer nok på alt. Kommer det nok spørsmål, lager jeg ett innlegg på søndag :-) spør i vei!

Jeg vil så gjerne legge meg ned slik å sole meg! Ååå - elsker sol! Gjør ikke du?:-)

Blogges fininger :)

Oppskrift på protein lavkarbo brød; Bon apetitt

Lavkarbobrød; Doble gjerne dosen for å få litt størrelse på brødet :-) 

4 egg - Piske lett

1/2 beger creme fraiche el kesam -> Bland med egg

3 ss oliven el. rapsolje

1 ss bakepulver

1/2 ts salt

50 g Linfrø

60 g havrekli

50 g sesamfrø

50 g Solsikkefrø 

Deigen skal vere som en tjukk grøt. Ha over i bakepapirkledd brødform. 

Temp: 180 grader

Tid: Ca 55 min  

 

Jeg anbefaler å doble dosen, og tilsette litt ekstra solsikkefrø :-) Dobler du, blir steiketiden automatisk litt lengre. 

TIPS: Legg litt solsikkefrø i bunnen av brødformen og på toppen av deigen :-) 

Gi meg en lyd om dette falt i smak! : ) 

Brystforstørrelse

Hei bloggen! :-) 

Etter å ha mistet over 60 kg på kort tid, har det gitt sitt preg på kroppen. Jeg har aldri hatt store pupper, og det har ikke akkurat blitt bedre etter å ha mistet så mye i vekt. Nå har jeg to slappe, for å si det sånn! Vil derfor, etter å tenkt LENGE. Forstørre brystene mine. Jeg vil ikke ha store, men naturlige. Kan tenke meg å kunne fylle en B eller C. Altså, 70B eller 70C. Større enn det vil jeg nok ikke ha! 

Er det noen som har erfaring på dette omrdådet? Som selv har gjort det?

* Ble du fornøyd?
* Oppsto det noen komplikasjoner?
* Hvor gjorde du det? Kan du anbefale det stedet?
* Var det vondt lenge etter operasjon?
* Lagt innlegget under muskelen eller over? Hva er best? (har lest at det er best å legge den under muskelen) 
* Hvordan er det med amming? (ikke at det egentlig spiller noen rolle nå, men om noen år)

Håper noen kan ta seg tid til å svare på mine spørsmål, så jeg kan bli helt sikker på at dette er hva jeg vil! For jeg har snakket om det i MANGE år at jeg vil gjøre det. Tenker at nå er tiden inne å få det gjort. Blogges <3

Når er jeg egentlig fornøyd?

Det er ett spørsmål jeg ofte stiller meg selv. Først var det bukplastikk, men ser meg ikke fornøyd. Men når blir jeg egentlig fornøyd? Nå har jeg søkt om lårplastikk, vil det gjøre meg fornøyd om jeg får det utført? Eller hva blir det neste jeg klager på da? Brystene mine? Jeg eier jo ikke bryster, og har snakket lenge om å legge inn litt silikon. Men, ett sted må jeg sette grensen, og se meg fornøyd. Jeg må jo se det i en helhet, jeg har fått livet i gave på nytt. Men burde jeg ikke da være fornøyd? hvorfor blir jeg ikke fornøyd? 

Har jo snakket med legen min om å få snakke med en psykolog, og det tror jeg at jeg har veldig godt av. Har tenkt å ringe legen i morgen for en ny time, hvor jeg snakker seriøst om at jeg ønsker en psykolog. For, jeg innser at dette kommer til å bli ett problem. At jeg aldri vil bli fornøyd. Nå er det på tide at jeg godtar kroppen min, som den er. Nå skal jeg legge meg i hard trening, å trene regelmessig. Det vil bli bedre. Det er jeg nesten overbevist om at det vil. :-) 

Jeg er veldig glad for at jeg innser selv at det er på tide å snakke med noen, jeg tenker at lårplastikk er nødvendig. Jeg tenker at å forstørre brystene er nødvendig og jeg tenker at det må gjøres noe med magen. For der er jeg langt i fra fornøyd. Jeg har hud på ryggen som kommer frem når jeg bøyer meg, og jeg tenker at kanskje ryggplastikk er løsningen. Men, det er viktig at jeg nå setter begrensninger, og tenker at nok er nok. Det er 3 plastikk operasjoner jeg må ha etter hvert. Lårplastikk, Bryst forstørrelse og fjerning av hud på øvre del av mage/rygg. Jeg tenker at når det er ordnet, er det faktisk NOK. Jeg kan ikke begynne å henge meg opp i små detaljer som at det henger litt på armene, under halsen, rumpen osv. 

Jeg må begynne å finne ting på kroppen som jeg er fornøyd med. og se det positive i det! :-) 

Bloggen hjelper meg veldig mye, dere fantastiske lesere med positive kommentarer hjelper virkelig! VIRKELIG. Bloggen er virkelig en stor hjelp for meg. :-) 

Mange tenker nok etter å ha sett bilder at jeg ikke har noe overskudd hud, men jeg har det. Det vises lite på mage bilder, og jeg ønsker ikke å legge ut slike bilder. Med mindre det blir en slik operasjon. Altså, jeg bøyer meg ikke fremover for å ta bide av huden som henger på øvre delen. Men såklart, blir en slik operasjon aktuelt, vil før og etter bilde komme. :-) 

Men ja, datt litt ut av "når er jeg egentlig fornøyd"- spørsmålet. Jeg er sikker på at jeg aldri kommer til å trives i egen kropp. Men jeg vet at jeg trives bedre i denne kroppen, enn den andre kroppen jeg før hadde. Nå kan jeg kle meg fint, og føle meg skikkelig fin. Det kunne jeg ikke før. Det eneste problemet jeg egentlig har, er den nakne sannhet! 

Men, jeg håper med tiden at jeg vil godta hvordan jeg ser ut. Det er min egen feil, min egen feil at kroppen min er blitt ødelagt. Men, jeg klandrer ikke meg selv. Jeg har tilgitt meg selv, for å ha ødelagt min egen kropp. Nå kan jeg bare se fremover, og prøve å gjøre noe med kroppen. Det er faktisk viktig å trives i egen kropp. Trives man ikke, kan livet by på store problemer. 

 

Noen andre som har det som meg? (Kanskje mest relevant spørsmål til slankeopererte, og personer som har gått mye ned i vekt) 

Legg gjerne igjen bloggen din,
Blogges <3

Deilig, frisk, søt og god smoothie!!:)

Hei dere!

Fikk så lyst på smoothie i kveld, og heldigvis har vi alltid bær i fryseren! Det er ett MUST HAVE altså! Samme er det med druer og mager vanilje kesam. (Hekta!)

Her er i allefall dagens smoothie! Jeg er litt sånn: litt av det, litt av det.. Oppi mikseren. Men dette har jeg oppi;

Frosne Jordbær
Frosne skogsbær blanding
Vanilje yoghurt
Tropisk nektar

Bland sammen! :-)


Noen som har tips til sunn og god smoothie?:-) gjerne henvis til ett innlegg på bloggen din! :-)

Takk og blogges <3

Lavkarbo protein brød! NAM

Hei bloggen! Jeg har bestemt meg å kutte ut det meste av karbo. :-) og da skal jeg og begynne å bake lavkarbo ting og legge ut på bloggen. Er dere interessert i det? :-) blir også sunne varianter. "Sunne" kaker, noe sunt på lørdagskvelden, sunne snacks, knekkebrød osv! Legg igjen ett pip i kommentar om det er av interesse :-)

Her er i alle fall ett kjempe godt lavkarbo brød! Keen på oppskrift?

Dette er ett skikkelig proteinbrød! I dette brødet er det 8 egg, og 1 boks mager kesam. Og mye frø(linfrø, sesamfrø og solsikkefrø). Proteinbombe :)

Blogges !

Verdens beste pinsehelg! (Bilder)

Hei bloggen, og beklager dårlig blogging denne fine pinsehelgen! Jeg har vært på rundtur i Sogn og Fjordane, besøkt bestefar, venner av mamma, fadderbarna mine, onkel dag osv osv. Vært en kjempe fin Pinsehelg, med familien og kjæresten. Vi har jo fått oss nytt speilreflekskamera, så det har vi jo testet ut! :-) Under er litt bilder fra turen.

Thian ville så gjerne uti, og da Jan skulle ta han med - var han ikke så villig lengre :PLilo fikk også seg ett bad! Hun var jo så varm stakkars, tror faktisk hun likte det! :-)

Var så tidig, hun begynte å svømme før hun var i vannet :P

Rister seg tørr! :p

Her er vi på Stårheim, super nydlig vær! (og nye klær)

17 Mai :)

17 Mai, og fine lillebror <3

Fine kjæresten min <3

Nye sko fra SJARME på Sandane! :-) Loveit

17 Mai :-)

Se så kjekk han er! :-) ELSKER DEG <3

Vi fikk også en tur med Mustangen, Cabriolet :-) Døds gøy!Brom, Brom <3

LIllebror, Rakel, fadderbarnet mitt Kristian J og lillebror/fadderbarnet mitt :-) <3 og meg da.

Hestenesøyra, hos Bestefar. :-)

haha, mamma mente vi måtte være mer kreative med bildene. Siden vi bare tok bilder av oss selv. Her ble da resultatet! :p

Finingen min, i Ålfoten :-)

Akkurat hentet Jan i Førde, så vi stoppet og tok noen bilder :p


Yep. Har tatt mange flere bilder. Men, JAVA klikker på denne dataen, så tar så sinnsykt lang tid å laste opp :( Men andre ting som ble gjort i pinsehelgen; Jeg tok med lillebrødrene mine opp til tremenningen min Linda, så de fikk lekt seg med sønnen hennes, og sett på sauene! Lukas fikk også kjøre traktor. DA var han glad :-) hehe
Vi har grillet og kost oss.


Hvordan har deres pinsehelg vært? :-)

 

BLOGGES

MIN FØRSTE VIDEOBLOGG - Enjoy! :p

Hei, 

Jeg har for første gang i historien laget video! haha, det er IKKE lov å mobbe. :p Hvis dette er ønskelig, kan det komme flere :-) 

Blogges

Kjøpt Nikon D5200 - Nye leketøyet til meg og min kjære

Hei dere! 

Idag har jeg og min kjære gått til innkjøp av skikkelig kamera! yay :D Så her er da litt prøve bilder;

 

 

Hva syntes dere?:D 

Matlyst... hvor er du?!

Hei igjen! 

Jeg har virkelig fått motivasjon til å blogge fortiden. Får så søte kommentarer, og fine meldinger i inboks både her og mailen. Varmer! :-) 

Nå fortiden, etter siste operasjon har matlysten falt helt i do.. Nå spiser jeg egentlig bare fordi jeg må eller kjeder meg. Nå som dagene er ekstra lange for min del, blir det sjeldent frokost, mellommåltid, lunsj, mellommåltid, middag og kvelds. Nå blir det gjerne frokost eller lunsj, middag og kvelds. Men i svært små mengder! :/ Det bekymrer meg litt. Har gått ned 4-5 kg på 2 uker faktisk. Først var jeg 69 kg, så gikk jeg ned til 66 kg, og opp igjen til 69/70 kg. Nå ligger vekten på 64,9 og 66 kg. Så rundt 65 kg! Jeg er rett og slett ikke sulten. Eller, jeg er sulten... men sjeldent. Prøver vell å "fornekte" at jeg ikke spiser. og snakker ikke høyt om det til noen, at jeg spiser lite. Noen dager har jeg matkick og spiser kanskje 6 måltider, men de dagene er for sjeldent. 


Noen som har tips? Har jo alltid ønsket at vekten skal ligge mellom 60 - 65 kg. Men vil at jeg skal gå ned der på en naturlig og sunn måte. Ikke en måte hvor jeg ikke får mat i meg :( Noen som har noen tips for å få opp apetitten igjen? Jeg er også veldig flink til å kose meg litt på kveldene med druer, jordbær, banan iog mager vaniljekesam. og spiser egentlig bare sunt. Var i konfirmasjon i går, og prøvde meg på kake, men fy så dårlig jeg blir! Altfor mye fett for min del... Bare glad for at jeg ikke liker kake i grunn :P Marsipankake var min store favouritt før.. men den liker jeg ikke lengre. Blir bare kvalm og dårlig i magen! Så det er jo bra?:) 

 
Sånn ser magen min ut nå med klær på. ser jo såklart forskjell :-) 

 

blogges 

Lårplastikk? hjelp meg :(

Hei dere fine lesere!! :-) 

 

Akkurat vært hos legen å sett på sårene mine. Bortsett fra at jeg er gul å blå fra hofte til hofte, ser det veldig bra ut. Han betrygget meg med at jeg fortsatt hadde en del hevelser, spesielt ved hoften som vil gå ned. Så, jeg har ett bedre resultat i vente! :-) 


Fine liloen min <3

 

Ellers, så så legen på lårene mine idag, og han mener jeg kan søke om lårplastikk. Så fikk med meg en henvisning som jeg må sende til fana medisinske. Må først ta med noen bilder av mine store lår! Fikk helt sjokk selv jeg, da han mente dette var nok til å få operasjon. da jeg har tenkt at de kanskje bare hadde trengt en oppstramming :P men har en del fettansamling og mye hud. Jeg kan feks ikke gå uten strømpebukse om jeg skal gå i shorts, da får jeg sykt ondt! :( Så må alltid ha strømebukse, og det kan jo bli ett problem i varmen. Ellers, må jeg gå med beina langt fra hverandre. og - det ser kanskje litt teit ut? :p 

 

Noen som har tatt lårplastikk og som kan fortelle litt om sin historie ? :)  

Jeg har en slapp dag idag, vært en tur på Gina Tricot å kjøpt meg en grønn jakke, som jeg elsket. BIlde kommer vell etterhvert :-) Hva skal dere idag? Er jo dritt vær ute... :( 

Konfirmasjon - og wannabebilder

Hei! Var i konfirmasjon til fetteren til min kjære idag. Var litt skummelt siden jeg skulle møte slekten på faren sin side. Men gikk jo greit! Kjempe koselig :-)

Photoshoot'en til meg og Jan!

Hva syntes dere? Fine bilder? Sant kjæresten min er kjekk??:)

Gjort noe gøy idag? Noe å dele med meg? :-)

Blogges

Flere mage bilder!

Får en del spørsmål om flere mage bilder, så da får jeg jo bare legge ut :-) jeg er fortsatt veldig hoven, så den stikker en del ut! Håper det går ned etterhvert :p også har jeg vært så heldig å få 'ører' på begge sidene :( det er noe jeg må inn å korrigere om noen måneder.

Here we go:

That was That.

Ellers sitter jeg å koser meg med litt velfortjent chips, ser på gullruten og skal snart legge meg. Er barnevakt ikveld, så i morgen skal jeg stå opp med mine brødre, gå en tur på lekeplassen og bare kose oss :)

Gjør dere noe kjekt i kveld? Planer for morgen dagen?:)

Blogges

Flere mage bilder!

Får en del spørsmål om flere mage bilder, så da får jeg jo bare legge ut :-) jeg er fortsatt veldig hoven, så den stikker en del ut! Håper det går ned etterhvert :p også har jeg vært så heldig å få 'ører' på begge sidene :( det er noe jeg må inn å korrigere om noen måneder.

Here we go:

That was That.

Ellers sitter jeg å koser meg med litt velfortjent chips, ser på gullruten og skal snart legge meg. Er barnevakt ikveld, så i morgen skal jeg stå opp med mine brødre, gå en tur på lekeplassen og bare kose oss :)

Gjør dere noe kjekt i kveld? Planer for morgen dagen?:)

Blogges

Mer forskjell på disse bildene?

Hei og god morgen :-)

Tenkte å dele litt flere før og etter bilder med dere, litt vanskelig å se hele resultatet nå, men da har dere noe å glede dere til om noen måneder!! ^^


Før:

Det de har gjort er å fjernet det henget som henger over buksekanten og dradd sammen og sydd/tapet.


Etter:

Hva syntes dere?

Og; hva skal du idag?

Blogges

Min 'nye' mage!

Hei dere!

Fortiden ser magen min slik ut; hva syntes dere?

Ha en fin kveld, verdens beste lesere <3

Dere er så søte!

Hei på dere :-)

Jeg er verdens dårligste blogger. Er så gøy å se at folk stikker innom, sender mail eller personlig melding. dere er super søte! Men her er i alle fall en liten update!

Hevelsen har begynt å gå ned etter operasjonen, men må si at jeg ikke er fornøyd. Magen henger enda, men så klart mindre. Henger over navlen. :-( så må snakke med kirurgen å høre hva som kan gjøres! Ønsker også å ordne lårene mine, da jeg ikke kan gå i bikini uten å se helt rævva ut. Men, tar det litt mer på sikt. :-)

Tenkte å legge ut nye mage bilder om en måned ca :) hvis folk virkelig vil se - så skriv "jeg vil se" i kommentarfeltet så kommer det mer enn 10 kommentarer legger jeg ut nye bilder :-) hihi

Ellers, så har jeg fått smaken på dette:

Mager vanilje kesam med jordbær, druer og banan. (Litt ivrig på kesamen, men- spiste ikke opp alt dette:p)

Men nå kom min kjære med mat, så dette skal spises nå!

Ha en fin dag :)

Vil dere også prøve?

Postet ett innlegg tidligere angående SMSgruppe - Praktisk, enkelt og genialt! :-)


Du finner innlegget her.

 

Håper alle tar seg tid og faktisk prøver dette! Det koster ingenting om du har inkluderte SMS i abbenomentet ditt. Til dere som feks ikke har dette koster det som en vanlig SMS. SMSgruppe tar ikke betalt for dette med andre ord.

Prøv da vell? :-) Opprett en festgruppe og avtal festen samlet! Hold alle oppdatert til enhver tid.

 

Jeg bruker dette, gjør du?

 

Blogges

Jeg er med i en eksklusiv kampanje for SMSgruppe! DU BURDE PRØVE, super praktisk

? og du kan begynne å registrere deg og dine grupper allerede nå!

SMSgruppe er en ny tjeneste for gruppemeldinger via SMS. Alles svar går til alle. Super praktisk? Har du mange studievenner og ønsker at alle meldinger skal gå mellom dere alle? Ja, da burde du opprette en slik gruppe nå! Det gjøres her

Det er super enkelt, jeg har allerede opprettet en gruppe for min "faste" vennegjeng. Mye enklere, og planleggingen går så mye fortere. Har også en for familien. :-) Så, om det er middagsplanlegging eller andre planlegginger får alle i denne gruppen samme SMS og alle svar som blir svart! :-)

Hva koster det?
Tjenesten er gratis. En melding til gruppen ? uansett størrelse ? koster like mye som en vanlig SMS. Har du med andre ord gratis SMS i abonnementet ditt, så er det gratis.

5 enkle trinn for å komme i gang!

Kom i gang med fem enkle trinn! For å kunne bruke SMSgruppe trenger du din telefon og dine venners (potensielle gruppemedlemmers) telefonnummer. En gruppe kan være for eksempel et idrettslag du er på, kollegene på jobben, medstudentene, koret, syklubben, golfgjengen, foreldrene i barnehagen, matlagingskurset, familien eller hvilken annen gruppe som helst der du enkelt behøver å nå mange mennesker på en gang.

  1. Klikk på denne linken: http://smsgruppe.no/tipsa/9UPnlf
  2. Finn på et navn på gruppen, og skriv inn ditt mobilnummer og ditt navn. "Gå videre".
  3. Skriv inn telefonnummer og navn på de som skal inngå i akkurat denne gruppen. "Opprett gruppen".
  4. Du får en sms som du skal bekrefte med "OK". Din gruppe er i gang og du kan begynne å sende meldinger.

Høres ikke dette gøy ut?

 

Gi en lyd om du prøver det og evt hva du syntes om det!


#smsgruppe  #buzzador  #buzzadorsmsgruppe.

 

Dansk rugbrød med salat, ost og en dææsj søt paprika

Mmmm! Jeg bare elsker skikkelig god mat. Og dansk rugbrød er virkelig fantastisk godt! :-) jeg skal lære meg å lage det selv, men dette brødet har jeg kjøpt på REMA 1000. Det er en perfekt avslutning på kvelden, og godt for både kropp og sjel! :-)

Ser dette godt ut?

Hva spiser du til kvelds?:) noen tips?

Jordbær med mager vanilje kesam

Åå! Jeg er forelsket. Jeg har aldri vært en person som liker bær og kesam. Og andre slike ting. Men nå som jeg holder på å legge om alt i kostholdet mitt til det sunne, skulle jeg prøve dette idag.

Det var skikkelig godt!! Og noe som skal prøves med andre typer bær. Jeg er litt kresen av meg, men det må det bli slutt på :-)

Her er resultatet:

Hva syntes dere? Ser det godt ut? Og har dere noen gode sunne oppskrifter som man kan kose seg med god samvittighet? :)

Før og etter bilder etter bukplastikk (6 dager siden)

Hei dere! :-) 

Jeg er så utholdmodig, og bandasjen var sånn halvveis av idag, og tenkte at jeg sikkert kunne dra av bandasjen. Men for å være helt sikker ringte jeg opp til Voss og fikk klarsignal på at det var OK. Har gått med kompressor en uke (noe som har vært syyykt irriterende!!) Så var deilig å få av å få luft til magen. Kan ikke dusje enda, så må punkt vaske meg. Så idag er det håret som skal få en vask! :-) Blir så sliten av krevende ting, så må ta en ting av gangen :) 

 

Anyway - Her er det da før og etter bilder, ja - jeg ser litt tjukk ut på før bildene. :p Jeg ser at jeg har fått en smalere midje faktisk, og er blitt mye strammere! Bøyer jeg meg fremover er det lite som henger, og det er visst noe jeg kan trene opp selv. Er fortsatt litt hoven, så vill nok ikke se endelig resultat før om 3-6 mnd. :-) 

Ser dere forskjell? 

Jeg vil jo si at jeg er fornøyd, men helt fornøyd er jeg ikke..enda! Føler fortsatt jeg har ett lite heng. Men det er nok pga jeg er hoven? Gleder meg i alle fall til endelig resultat. :) (Føler egentlig at jeg ser litt gravid ut..) haha 

Jeg har slitt med en del smerter de siste dagene, lite søvn om natten da smertene slår til som værst. Veldig slapp å sliten, mistet 2 kg, dårlig matlyst men stigende, klarer ikke helt å gå skikkelig, og blir fort sliten. 

Yeah. :-) Det er hva jeg sliter med!

 

Kommer flere bilder etterhvert! :) 

 

Blogges <3

Les mer i arkivet » Januar 2015 » September 2014 » August 2014
Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)
legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.
gratisdesign av Tonjemt

hits