Fin dag med mye motbakke!

Hei alle! :-)

Idag har jeg rukket litt av hvert. Var først en tur på Stoltzen sammen med Marius. Fy så tungt det var idag. Virkelig hardt med påskeferie... Men sykt deilig å være igang igjen. Ser frem til å se progresjon og fremgang i Stoltzen i allefall! Gleder meg til den dagen jeg ser 15-tallet oppe på Stoltzen. Lenge leve Stoltzen liksom. Men jeg har litt små angst for å gå i stoltzen igrunn, da det i går ble sett en orm i trappene mens den solte seg så fint... Traff heldigvis ikke på en orm idag! Takk guuuud. Fått perfekt drikkebelte av min kjære Marius også, noe som jeg har ønsket meg utrolig lenge også! Perfekt i stoltzen nå om dagen, når solen steiker sånn! :-) 

 

Etter stoltzen var det rett hjem å få i seg noe mat, for såååå å møte en kompis å gå Veten. Aldri vært der før, men var kjekt å nå en ny fjelltopp idag og :-) Så i dag har jeg virkelig vært i mange motbakker! :-) 

 

Hva har dere gjort idag? 

 

Blogges

This can´t be good

Hei på dere! Litt for lenge siden sist. Men, den siste tiden har jeg slitt med forferdelig dårlig overskudd og lite energi. Jeg er slapp og sliten, svimmel, lavt blodsukker og oppå det hele små forskjøla. Mistet motivasjonen til å trene, for tanken på å trene gjør meg svimmel. Jeg har mine tanker om hva det kan være, da det er en stund siden jeg har tatt B12 sprøyte. Har akkurat hentet ut nye doser, så må komme meg til legen på tirsdag å få min etterlengtet dose. 

Nærmer seg snart 2 uker uten trening, og jeg har så sinnsykt dårlig samvittighet for det. :( Gi meg motivasjon!? Savner virkelig å trene, men samtidig ikke. Hadde jeg feks løpt opp stoltzen idag, hadde jeg nok besvimt. Føler meg virkelig ikke på topp! 

Meen.. jeg må ærlig innrømme at matinntaket ikke har vært så bra de siste ukene heller, så kansje jeg bare mangler næring, og må ta meg litt i nakkeskinnet å spise skikkelig, mer og oftere. Ligger på mellom 2-4 måltider om dagen, og det er virkelig ikke optimalt for meg. Spesielt ikke når jeg har vært/er så aktiv. 

Men tenkte bare å komme med en aldri så liten oppdatering til dere - Jeg lever! Men bloggen er desverre litt nedprioritert :/ 

Kan jo vise dere noen bilder fra da jeg lekte modell, slik at Rakel Christine Vangberg kunne øve seg på å ta bilder i studio :-) 

Hva syntes dere? :-) 

 

Vi blogges da, og ha en RIKTIG GOD PÅSKE ALLE SAMMEN <3

Min nye mage :)

Hei alle sammen : -) 

I skrivande stund ligger jeg langflat i sengen, å ser på alle menneskene som går ute i det fine værret. Jeg klarer bare ikke å få meg til å gå ut :/ bah. Vil så gjerne ut! Men kan tenke meg det blir en liten stoltzentur om ikke så lenge, når kjæresten/samboeren kommer seg hjem fra jobb! :-) 

 

Anyways - tok noen speilbilder i sted, som jeg tenkte å dele med dere. Er sikkert veeeldig spennende for dere å se hvordan magen min ser ut.. haha. Not. Men, kanskje noen syntes det er kjekt hvordan resultatet er? Håper i alle fall det :-) Jeg har desverre litt røde arr, noe som er litt kjipt... men satser på at de lysner mer og mer! Hva syns dere?:)

Frisk og deilig kvelds/dessert

Mmmmm. Snakket lenge om å lage meg en deilig dessert med jordbær, druer, Kiwi, banan og mager vanilje kesam. Og ikveld ble kvelden for det! Skulle egentlig ha det i går, men så orket jeg ikke å lage. Men siden ingrediensene var kjøpt inn, måtte de nesten brukes - glemmer alltid hvor godt det er! Ahh.. Lykke!

Dette må jeg bli flinkere å lage! Super fint til mellommåltid også :-)

Ser det ikke bare kjempe godt ut?!

Har dere noen lettvinte tips til en med lite energi og ikke har noe særlig overskudd til avansert matlaging? :-)

Vi blogges da!

Mattips: søtpotet

Hei alle. :-)

Jeg kan ikke fatte og begripe at jeg ikke før senere tid (2014!) har smakt søtpotet før! Poteten som ikke er en potet. Anyways. Jeg elsker å bruke søtpotet til kylling. Spesielt med litt ekstra chilli. Men i går lagde vi søtpotet, strimlet svinekjøtt og grønnsaker + masse chilli! Det var kjempe godt, men personlig syntes jeg det er best med kylling til. Søtpotet er kjempe sunt og kjempe bra for deg! Anbefaler deg til å prøve å bruke søtpotetmos neste gang du skal ha noe kjøtt :-)

Har du noen tips til hva som er godt til søtpotet?

Blogges da:-)

JA - Endelig så jeg 16-tallet!!! :D

Hei og god kveld alle sammen! :-) 

I skrivende stund sitter jeg småforlatt i sengen, mens mannen sitter inne med gutta å ser på United kamp. Jeg får med meg de fleste oppdateringer med jubel, banning og voldeligetendenser. Så.. hittil har jeg fått med meg at det er 0-0 til pause. Så vet no dere det.. :) 

Uansett, så må jeg beklage at denne gledelige oppdateringen fra min side ikke kommer før nå i kveld! Men i går, perset jeg noe jeg aldri hadde trodd jeg skulle gjøre. Klarte å klatre meg opp fra bunn til toppen av stoltzen på utrolige 16.56 minutt! Jeg er så stolt over egen presentasjon og ikke minst fremgang! Merker det blir lettere og lettere. Før kunne jeg aldri gått en "rolig" tur opp stoltzen, uten å bli sliten. Men i dag, feks. Gikk jeg med en, som ikke er i toppform, så ble en ganske rolig tur opp, og jeg ble verken andpusten eller sliten. Så merker at formen er betraktelig bedre! :D 

Så nå som jeg har nådd ett av mine delmål jeg har satt meg, er det bare å fortsette på neste - nemlig å se 15 tallet! Fortsetter fremgangen slik den har gjort til nå, så er det kanskje ikke så altfor lenge til !:) 


Lykkelig jente, som kom seg i mål på 16.56 minutt!

Kan med dette, 22.00 bekrefte at United scoret. Fy faen, som jeg kvapp av stormende jubel. haha! 

Vi blogges! 

 

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)
legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.
gratisdesign av Tonjemt

hits