Min nye mage!

Jeg er fortsatt ganske håven også ligger jeg med beina opp og ryggen opp, så sitter i en liten grop som gjør at magen ser litt rar ut.

Men de fjernet bandasjene isted så legen kunne se hvordan det så ut. Så faktisk bra ut! :-)

Blir sendt hjem idag, heldigvis. :-) blir godt å komme hjem å kjede seg i sengen med TV enn å kjede seg på sykehuset med å se i veggen :-)

Ser ut som jeg har skikkelig med strekkmerker, men det er pga de har presset kompressor på magen og dyttet det sammen. Hahah!

Gleder meg til å se det endelig resultatet om noen mnd.

:-)

Blogges

Ferdig operert - bilde

Hei dere!

Har ikke vært så ivrig med å fortelle om denne operasjonen de siste ukene. Var så redd for at jeg skulle bli sendt hjem igjen - slik jeg gjorde sist. Har i alle fall utført en minibukplastikk.

Kom i alle fall opp til Voss halv 9 idag, og kom fort til og lå på operasjonsbordet mellom 10-halv 11. Var en ganske morsom Ida idag, sykepleierne lo av meg. Makan!
Sa sikkert veldig mye rart.

I alle fall. Hun ene sykepleieren var litt morsom, man må jo være glatt barbert der nede. Så hun bare "vi må og barbere deg, men vi tar kun den øverste dusken" til hennes forskrekkelse fikk hun ikke barbert ;-) skjønner? Haha

Våknet i halv 1 tiden, og ble løftet over i ny sent. Så lett som jeg er, gikk det strålende fint.

Var veldig redd for store smerter, men akkurat nå - har jeg ingen smerter. Vært å tisset 3 ganger i dag. Holdt på å besvime hver eneste gang. Men men.

Her er ett bilde;(dårlig)

Før og etter bilde kommer :-) livredd for at de har tatt for lite. Føler huden henger på siden enda :( men men!

Håper dere legger igjen en liten hilsen til meg. Da jeg trenger det!

Takk - og blogges :-)

Hyttetur med gode venner + Lilo!

Hei igjen. :-)

 

Jeg og min kjære ble invitert med på hyttetur i sogn og fjordane. Fantastisk fin plass! Vil virkelig tilbake der. Fikk virkelig slappet av, og nytt livet. Vi reiste med ett vennepar av oss, Diana og Atle. Digger dem, super kjekke folk! :-)

Vi reiste opp litt på kvelden fredag, men først skulle vi hamstre Rema av grillmat, alkohol og diverse andre matartikler! Så, vi møtte dem i knarvik, jeg, Jan og Lilo. Når vi kom frem etter ca 1 og en halv time, var det fortsatt lyst ute. Så, vi fikk litt kos ute også! Lagde taco til middag, spratt en vin flaske, og tok oss noen øl. Etter middagen begynte vi å spille kort. Super kjekt! Var skikkelig god stemining. Blir jo ikke bedre? Hyttetur med fine folk, kort, alkohol, og musikk? Loveit.

Vi gikk å la oss etter en fantastisk kveld, for å lade opp til morgendagen. Da begynte det med god frokost, fantastisk god frokost! Så stakk vi ut, og ned til vannet. Her er litt bilder derfra: (kommer mer)


Hææ!? Var ikke dette var dødsskjønt? Lilo bare satt seg ned med Atle, å så utover sjøen. IKKE planlagt! Digger dette bilde :)


Fina mi <3


Kjekken <3

 


Liker at sokkene stikker opp. Hello Kitty!

Diana og Atle har flere bilder på speilrefleksen. Så det blir lagt ut flere bilder. Selvom det kanskje ikke er så sinnsykt interessant :P

I alle fall;

Så ble det grillings oppe ved hytten.


Gutta får fyr på grillen! :) Ida Drikker Øl. Diana... litt usikker på hvor hun er. Tror hun hugger ved :P


Kjekken min <3


Verdens søteste hund, i mine øyne <3


<3 Lilo'en min!


Avslutter med ett bilde av familien min :-) hihi love <3

Hva syntes dere? Fine bilder? Gjorde dere noe gøy forrige helg?


Peace. 

Beklager så mye

De siste dagene har det gått til jobb og forbredelser til operasjon neste uke. Mye som må bli gjort! Er litt stresset, for jeg aner ikke hvordan jeg skal komme meg hjem fra sykehuset, siden veiene er stengt og store omkjøringer! Så litt teit, men er redd for å måtte bære på sekken min, og sitte på tog helt alene. Tenk om noe skulle skje?

 

Uansett! Finner alltid en løsning på det :-)

 

Men skal prøve å få oppdatere dere når jeg er på sykehuset :-) Håper at ingenting skal skje denne gangen! kryss fingrene for meg?

 

Blogges :) Kommer ett innlegg fra hytteturen straks også:)

Strekkmerke olje som funker!

Hei dere.

En stund siden blogging, og dårlig oppdatering! Jeg har vært på hyttetur i helgen! (Kommer innlegg;-))

Nevnte for en tid tilbake en strekkmerke olje som jeg har prøvd ut nå! Brukt den i rundt 1 uke, og merker forskjell allereden! Strekkmerkene mine var veldig røde og synlige før, men etter å ha massert denne godsaken på merkene, har huden blitt mye bedre! Strekkmerkene har blitt mye mindre og mer hvite i fargen.

Denne oljen er egentlig for gravide. Skal brukes under graviditet for å forhindre strekkmerker. (Den kan også brukes der ungen skal komme ut. For å forhindre rifter! Bli mer mottakelig for at ett barn skal ut det:p)

Uansett! Den ser slik ut og den heter "weleda -strech mark massage Oil" jeg kjøpte den på life. (Helsekost..)

Glemte å ta før bilder - men her er i alle fall bilde etter 2 dagers bruk!

Tatt ca 1 uke før jeg begynte med oljen. Blir litt feil, siden det er to forskjellige lys. Men, man ser at merkene er med røde på bilde nr.1! Eller?

Anbefaler alle til å prøve den :-) if you do - gi meg en lyd om hva du syntes! :-)


NB: ikke ett sponset innlegg!!:)

Blogges søtinger <3

Ble bare sendt hjem igjen

Hei dere!

Nå er jeg sur, lei meg, skuffet og oppgitt. Jeg har gått flere måneder og ventet på denne dagen. Også skal det bare snu seg så fort? 30 min før jeg skulle være på operasjonssalen, kommer kirurgen inn og sier at det har kommet ett akutt tilfelle - og kan derfor ikke operere deg idag! Verden bare raste sammen. Alle forberedelser som er gjort i forkant... til ingen nytte!

Kirurgen var til og med innom litt før å tegnet på magen min. Snakket med sykepleier klokken 1130. INGEN forsinkelser. men 12.00... da var det plutselig ett akutt tilfelle. Jeg forstår veldig godt at min operasjon er mindre prioritert. Men det er så sinnsykt irriterende. Kommet langt, fastet, til og med fått smertestillende... så får du vite at det ikke blir noe av og du må bare reise hjem igjen.

Jeg ble så oppgitt at jeg bare kledde på meg og gikk. Rakk toget 12.36. Så brukte ikke lange tiden på å komme meg ut av sykehuset. Nå sitter jeg her. i sengen min. Fortvilet. Jeg skulle vell egentlig ha vært på oppvåkning nå. Men den gang ei. Jeg visste dette ville skje! Dette skjedde når jeg skulle slankeopereres, men da klarte jeg å få operasjon dagen etter istedet. hrmph. Typisk min flaks dette her!

 

Fikk ny time igjen 29 april. så da blir det 2 nye uker med venting. Tilbake igjen i morgen. Jeg var jo ikke klar for det! men men - sånn er no livet. Krysser fingrene for at det går bra neste gang.

Tenkte å bare oppdatere dere.

 

Ha en fin dag!  

Innleggelse og nerver

Hei dere!

Ble som sagt lagt inn i går. Og det gikk vell bra. Litt lavt overtrykk på blodtrykket. Men ellers så alt fint ut!

Nå ligger jeg å venter på anestesilegen og kirurg. Kjedelig å vente. Skulle ønske jeg var først.

Nå ligger jeg bare her å gruer meg og merker at jeg begynner å bli litt redd. Redd for resultatet. Redd for at de ombestemmer seg. Jeg vet jo ingenting!!:(

Her på innleggelse. Hvor puls, blodtrykk og feber ble målt.

Ny Kari Traa bukse og viktig lesestoff. :)

Rett før innleggelse. Måtte sitte utenfor sykehuset å roe meg ned med en redbull! (Uten sukker såklart..)

Midt oppi alt savner jeg gutten min. Min beste støttespiller som er der alltid for meg. Han er verdens beste. Min bestevenn. Skulle ønske han kunne vært her med meg. Men han må jo jobbe og passe påLiloen min. Som nå er begge sin. Hun har nemlig flyttet inn Med oss :)


Anyway... Wish me good luck?

Sykehusbaggen er pakket - klar for avreise!

Hei dere!

Idag er dagen her. Jeg skal legges inn. I morgen er operasjonen. Gruer meg ganske mye, kan man si! Men er fortsatt sjanser for at operasjonen blir avlyst. Om det skulle komme noe akutt. Typisk min flaks, er dagen i morgen da uhellet er ute for en person. Men kan ikke gå rundt å tenke slik.

Nå skal jeg ta Toget til Voss. Så vi kan blogges i kveld :)

Hadet på badet <3

Tørr å løpe etter bussen

Hei dere :-)

Kom på en liten ting som jeg tørr å gjøre nå, men som overhode IKKE var aktuelt før. Nemlig det å løpe etter bussen! Før var det sånn hvis jeg rundet hjørnet og så den lukke dørene, snakk om 30 meter i fra. Ikke snakk om å skru opp tempoet. Tvert om. Sakket gjerne ned, slik at det skulle se ut at jeg ikke skulle ta den bussen. Men var jeg nærmt nok å var sikker på at jeg skulle rekke den, da kunne jeg gjerne vise det. haha.

Men nå, om jeg så er 200 meter ifra løper jeg etter bussen. Føler meg ikke dum lengre når jeg løper. Rart er det. Men på en måte også litt forståelig?

 

Idag måtte jeg løpe etter bussen, og det er bare digg. Du får opp pulsen litt, og samtidig får du deg en spurt! :-D Er dere ikke enig?

Hvordan er det med dere? løper dere etter bussen? Eller tenker dere "kommer nok en til snart"? let me know.

 

:-) Dette var egentlig ett helt meningsløst innlegg! Men ville bare gi livstegn i fra meg :)

London here we come

Hei søtisser! :D

I morgen går endelig turen til London. Jeg gruer meg fælt siden jeg aldri har vært der før og har ansvar for 2, 15 åringer som jeg skal ta med på One Directions konsert i 02 arena. Jeg kan ikke si at jeg er noe stor fan, men de kan no synge - og har noen brae sanger. Så tror det blir bra. Jeg gleder meg mest til shopping på lørdag! Tror det blir Oxfordstreet om vi finner frem. Jeg er heldigvis blitt velsignet med geografisk minne, så har jeg vært der en gang, husker jeg det igjen. Jeg er også en sånn person som alltid har klart seg selv, og finner alltid frem - SÅ dette blir bra! :-D Kan si jeg alltid har vært veldig selvstendig.

Buut anywayyys. Avvreise er i morgen. Men av en eller annen grunn må vi bytte fly i Stavanger. Begge veier. Det er litt kjedelig. Så flyturen blir ekstra lang. Men men. :-) Når vi omsider kommer til Heatrow, London er det å finne bagasjen og "piccadilly" - banen som går til Green Park, hvor vi derfra bytter over til "Jubilee" som tar oss helt til North Greenwich for the 02. :-) Turen tar ca 1 time og 30 minutter. Vi har selvfølgelig bestilt hotell på feil side av London, men - siden 02 arena ligger 10 minutter fra Hotellet, går det litt opp i opp. Så vi kan bare gå frem og tilbake. Så vi slipper å tenke på buss eller andre transport muligheter! Yay :D

Lørdagen må vi klare å komme oss til Oxfordstreet, så jeg får shoppet litt. Har tross alt spart i noen mnd for å finansiere denne turen! :-) Det som er litt nedsig er at jeg ikke kan kjøpe bukser og sånn. Ettersom at neste uke blir en del hud på magen fjernet, og da går jeg kanskje ned en bukse str (?) så tørr ikke å gamble på det. Eller hva sier dere?

Hm, nei.. blir nok lite klesshopping. Skal i alle fall ha meg ett par nye joggesko, løpethigts, løpejakke og t-skjorte. Om jeg finner noe jeg faller for :-) hihi

 

Kommer i alle fall til å bli lagt ut bilder når jeg kommer hjem! :D

 

Skal prøve å få oppdatert litt i fra London også! :-)


Her er hotellet! :)

Blogges!Ikke lenge igjen!

Hei dere :-)

Idag er det 1 uke til jeg sitter på toget opp til Voss. 1 uke og 1 dag til smertehelvete inntreffer. Jeg kjenner jeg virkelig gruer meg nå! Har du tatt keisersnitt før? Bukplastikk er så og si det samme. Bare her tar man vekk overflødighud og syr igjen, slik at det strammer i flere uker i magen. Herre, hva har jeg begitt meg utpå? Jeg kan fortsatt snu. Men det vil jeg ikke. Jeg vil virkelig bli ferdig med denne operasjonen, så kanskje neste sommer tørr jeg å sprade rundt på stranden i bikini. Who knows. Det kan jo bli ett elendig resultat. Ser for meg att strekkmerkene blir dradd utover hele magen. DET blir jo ikke ett pent syn. Er jo såklart spent på resultatet. :-)

Noen som har erfaring med enten bukplastikk eller keisersnitt som kan fortelle meg hvordan de kommende ukene vil bli for meg? Jeg har forstått det slik at dette inngrepet er verre en slankeoperasjon og galleblæreoperasjon. Hmm!

Jeg får i alle fall opplevd noe bra før jeg blir sengeliggende i flere uker - London på torsdag! Yes. Gleder meg.

Har forresten lagt opp treningen for denne gang. Nå blir det ikke trening før om 2-3 mnd. Ganske nedsig å tenke på. Jeg som endelig er på topp når det kommer til formen min. Men jeg har rett og slett ikke tid å trene nå. Det blir jo såklart kondisjonstrening frem til neste uke. Men styrketreningen er nå lagt på hylla! :/

Jeg lå i påsken med omgangsyken, men fredagen var jeg ganske OK i formen. Men har jo svimlet av meg 2-3 kg på noen dager. Omgangsyken er ikke bra for oss slankeopererte - Har hørt at de fleste ikke kan kaste opp? Merket det selv også. Jeg kastet liksom opp, men.. ikke slik som før :p haha. Hadde jeg spist måtte jeg gjerne hjelpe meg selv til å kaste skikkelig opp og ikke bare brekke meg. (I ett øyeblikk trodde jeg faktisk at jeg skulle dø!)

En annen ting som virkelig er tilbake for å plage meg er galleanfall. Hvorfor? Jeg aner ikke. Har jo ikke galleblære lengre. Tror anfallene ble utløst etter en fuktig tur på byen. Dagen derpå var helt jævlig. Heldigvis hadde jeg liggende noen tabeletter jeg brukte under anfallene tidligere. Så gikk ganske OK over.

 
Mine herligheter! Thian Aleksander og Lukas Tiger <3


Har dere hatt en fin påske? hva har dere gjort? :-) Tell me!

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)
legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.
gratisdesign av Tonjemt

hits