Går for gull!

Med en slik fremgang jeg har i Stoltzen nå, begynner jeg å smake på hovedmålet mitt som er på under 15 min! Litt til nå, så vet jeg at jeg klarer det. :-) Merker at det blir bedre og bedre, å komme seg opp fortere med tanke på at jeg har blitt så godt kjent i løypen, og jeg begynner å finne ut hvor i løypen jeg VET jeg kan gi mer. Jeg har så mye mer å gå på i både begynnelsen og slutten, at jeg håper jeg klarer å gi det jeg kan for å komme under 17 min idag. Har du troen? :)

Hadde virkelig ikke vært der jeg er idag, uten den fantastiske støtten fra min kjære Marius! :D Takk for at du pusher meg, og får meg til å gi maximalt. :-)

Men bare pass deg, kjære - Snart løper jeg forbi deg og. :-)

Blogges!

 

Q: Har du gått stoltzen? Hva er din tid? :-)

Stoltzen for the win - fremgang

Hei og hå. Denne uken har solen skint over Bergen by. Så i løpet av 4 dager har jeg klatret meg til tops 8 ganger opp stoltzen denne uken :-)

Har forbedret tiden min hele 2 ganger! :D fra 17.55 min til 17.34 min, og 17.34 min - ny personlig rekord på 17.15! Jeg er stolt over fremgangen min :-) ser jeg 16 tallet neste uke?

Så fra jeg begynte med stoltzen i september i fjord har jeg forbedret tiden min med nærmere 11 minutter. Det syntes jeg er veldig bra, med tanke på at jeg har vært gjennom 2 operasjoner og trent relativt lite i vinter halvåret. :) sykt å gå fra over 28 min og ned til 17.15 min! Føler meg i skikkelig god form :) hadde aldri trodd for over 2 år siden at jeg skulle begynne å gå stoltzen 2 ganger for dagen. Sjuuukt.

Litt bilder fra uken på stoltzen ! :-) gotta love it.

Blogges :-) nå er det sovetid og jobb i morgen tidlig : D

Endelig samboere!

Da har jeg og min kjære flyttet midlertidig inn på et koslig fint rom i sandviken. Hvor vi skal bo frem til sommeren! Vi er nemlig på leilighetsjakt, så derfor passet det med en liten prøveperiode før vi flytter til noe mer permanent :p so far, so good. Elsker å tenke på at jeg skal våkne opp sammen med verdens fineste og beste gutt hver dag! :D

Det som er så super genialt ved å bo her, er at vi bor sånn 2 min fra stoltzen! Så de dagene vi nå har bodd her har vi faktisk vært to ganger på stoltzen hver dag! Kommer tilbake til det i neste innlegg :-)

Your the best man in the whole world. <3

Igang med trening igjen - DEILIG

God morgen alle :-) eller for meg er det ikke god morgen lengre, da jeg har vært våken siden kl. 5.00.

Idag ble det barrys igjen! Trøtt som bare det, etter en dårlig nattesøvn. Idag bar deg mage, rygg og bryst trening - og idag fikk vi kjørt oss! Jeg måtte ta det litt med ro med magetreningen, da magen min ikke er helt klar for hardtrening :-)

Idag følte jeg at jeg hadde så mye å gi, da Hannah er så sinnsykt motiverende, får man en indre styrke til å gi maksimalt. Jeg ga nok litt for mye på runde 1 og 2, så slet på siste runden kan en si! Men kom meg opp i en fart på 16,4. Ikke så mye å skryte av, men er som sagt ikke helt i form og tørr ikke å gi 110% enda pga siste operasjon :)

Idag avsluttet alle sammen med 10 runder push-ups, og det var tungt! Helt ødelagt i armene. Haha.

Så nå (for en stund siden) inntok jo frokost og litt sjokolademelk, for å bedre restueringen etter trening :-)

Blogges

Hoven og utslitt

Idag begynte jeg og Marius dagen hos #Barry's Bootcamp klokken 6.00.

Jeg må ta det veldig med ro med treningen, for jeg blir så sykt hoven i flere dager på magen! Sykt ubehagelig, for det presser sånn på magen.

Idag var det rumpe og lår trening, og tirsdagen er den værste dagen i uken på barrys! Men alt man gjør for å forhåpentligvis ende opp med en stram og fin rumpe :)

Ser kanskje ikke så godt at jeg er hoven her, men det er jeg!

Kanskje det Seest bedre her?:p

Ha en strålende tirsdag! :-) husk; 30 minutters tur bedrer helsen din :-) så, beveg deg, tren og oppnå overskudd i hverdagen :-)

Blogges

Nå er det slutt

Ja da har jeg tatt et valg - i går smakte jeg på brus igjen etter over to år uten. Grunnen til at jeg slutter, er pga avhengigheten jeg fikk til red bull uten sukker. Jeg er/var helt hekta. Prøvd å slutte flere ganger, men det å leve på bare vann og saft gjør en lei.

Så derfor, har jeg valgt å drikke litt brus enn mye red bull.

Jeg smakte derfor i går på Pepsi Max, og det smakte ikke godt! Husker overhode ikke at når jeg var pepsiholiker at smaken var slik. Haha.

Men så langt har jeg ikke hatt noen redbullsug, så dette er lovende!

Men merker jeg er veldig trøtt og sliten, for gjennom red bull, fikk jeg i meg B12 vitamin som jeg mangler i kroppen. Så må derfor bli flinkere til å gå til legen å ta B12 sprøyte i skinken :)


Vi blogges

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)
legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.
gratisdesign av Tonjemt

hits