Hjernekrampe - Syndrom

Ja, du leste rett! Tror jaggu at jeg har fått "hjernekrampe - syndromet" - Plutselig får jeg en akutt smerte i fremredel av hode, men så føles det ut som om det letter på trykket, og det avtar. det skjer kanskje 10-15 ganger om dagen... og i tillegg til det, sliter jeg noe sykt med at jeg er svimmel.
Når jeg først er i sytemodus kan jeg få med at jeg har øyebetennelse, ørebetennelse og muligens en liten halsbetennelse. Bare for å toppe alt!

Jeg vet ikke om "krampene" kan ha noe med operasjonen å gjøre, men var hos legen i forrige uke og tok noen blodprøver - å da viste det seg faktisk at verdiene på vitamin osv har blitt bedre etter operasjonen. (Noe jeg ikke forstår i det hele tatt...)
Så det kan ikke være det!

Noen som har opplevd lignende?

 

Status på vektnedgang: 16 kg etter operasjonen.
Totalt: 25 kg!

 

- Have a nice day -

Lei

Livet kunne vært mye bedre!

Gastric Sleeve operasjon

Spørsmål, spørsmål og spørsmål!

Still spørsmål nå - og jeg skal svare så godt jeg kan!

Gastric Sleeve operasjon

Rise and shine everyone

Da er det vell egentlig bare til å begynne dagen! til tross for at min dag begynte for 2,5 time siden!

Dagene mine er tunge og vanskelige - jeg er veldig trøtt, sliten og har verken lyst å gå ut døren eller generellt ut av sengen! Jeg fikk akutte magesmerter forrige torsdag, og var til legen osv - men tror ikke det var noe alvorlig. Ernæringsfysiologen frykter gallestein, så hun vil ha meg opp til voss for en sjekk.
Jeg er litt bedre i magen idag, men det er fortsatt vondt. Jeg gikk ned 2 kg på 2 dager ettersom at jeg ikke har fått i meg noe særlig med mat på flere dager. Jeg kan heller ikke trene for jeg har jo ikke energi. Prøvde å trene i går, men det gikk ikke så bra - ALDRI vært så svimmel før. Så, jeg må klare å skjerpe meg!

Akkurat nå sitter jeg på jobb og presser i meg 1,5 dl med rett i koppen - har nå brukt 36 minutter på en halv kopp. deilig med kald rett i koppen! :D

Ha en fin dag alle sammen!

Vektnedgang

God morgen,

Idag veide jeg meg 104 kg blank! dvs at siden første mars har jeg gått ned ca 22-23 kg - etter operasjonen har jeg gått ned 12 kg (2 mnd siden operasjonen), 12 kg virer så utrolig lite - men ettersom at jeg har gått inn mange CM også går det vell egentlig opp i opp. Jeg føler meg som en ny person - 12 kg er vekke og jeg kommer inn i normale klesstr. som 42-44 i bukse, M på topper og det best er at jeg ikke lengre trenger å bruke sånn "ekstra krok" for å få igjen BH! :D Jeg kunne ikke vært mer happy.

Jeg skal nå begynne å svømme 1 gang i uken tenkte jeg - har allerede gått til innkjøp av ny badedrakt! Så på søndag blir det bading med brødrene, begynne litt rolig :)

Ellers har det blitt veldig - veldig lite trening den siste uken, har hatt så utrolig mye på meg som jobb og andre ting og tang som skal gjøres på kveldstid! Men neste uke er det full skjerpings.

Håper alle kvinner får en super dag på idag ! :)

ps: Tenkte å legge ut før/etter bilde etterhvert. :)

-

 

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)
legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.
gratisdesign av Tonjemt

hits