Addicted to work out - Farlig?

Hei dere!

 

Jeg har den siste uken virkelig steppet opp med trening. Har blitt 100 ganger flinkere med kostholdet. Snop? nei vettu ka - det hører ikke hjemme hos meg! I helgen kan det (om jeg har vært flink) komme på besøk :)

Nå har jeg litt sånn konkurranse med meg selv. Prøver å overgå meg selv til enhver tid. Isted da, så spiste jeg pizzasnurr (grov), med kjøttdeig, chilli, hvitløk, paprika og råløk. (bare for å illustrere at det ikke er usunt!:p) Men av en eller annen grunn føler jeg den trangen til at jeg må bevege meg like mye som jeg spiser. hvis det gir mening? Det er jo litt kalorier i en pizzasnurr, kan tenke meg at det er rundt 100 - 150 kcal. (ganske så liten) Så for at alt skal gå opp i opp må jeg trene like mye som kommer inn. Altså forbrenne antall kalorier som kommer inn. Skjønner? :p Dette kan nok helt sikkert forklares på en mye enklere måte. men nå ble det noe bare slik.

 

Før var det sånn at jeg gruet meg til å gå på trening. Syntes ikke styrketrening var noe gøy. Hvorfor skulle det være gøy å trene styrke? Det var jo så slitsomt! Men nå blir jeg super stresset om jeg ikke får trene i hvertfall 6 dager i uken. Sikkert lurt å ha en treningsfri dag. Selvom tanken på 1 dag fri stresser meg litt :p Flere som har det slik? Er det farlig å være "sånn"?

Men uansett. Får skikkelig motivasjonsboost når jeg ser forskjell. Noe jeg virkelig gjør etter denne uken med trening. Har trent sånn ca hardt siden begynnelsen av januar. Har ikke tatt det så alvorlig som jeg har tatt ting denne uken :-) Nå er jeg virkelig på gli!

Får litt små kjæft av kjæresten om at jeg må la musklene restituere. Men de får jo 24 timers pause. Får de ikke det, så velger jeg bort akkurat den øvelsen som går på den muskelen. Neste uke/uken etter skal det bli mer strukturert trening. 3 ganger i uken overkropp og 3 ganger i uken underkropp. Mulig 1 dag i uken med Aerobic :-) men da blir det nok styrke etterpå også. ^^

Får se!

 
Dette bildet ble tatt 27.02.13 - Altså da har jeg trent 3 dager med virkelig overkroppstrening! Ser sykt forskjell :D

 

Men nå tar jeg snart mini vinterferie, så får dere ha en fantastisk fin dag :D

Er du lat? 1 million nordmenn er - Er du en av dem?

Hei bloggen :D

 

Visste du at over 1 million nordmenn er overvektig? Det er mange mennesker det. Det er faktisk en veldig stor del av norges befolkning. Det tallet burde virkelig justeres på. Jeg var for 1 år siden en av den millionen.

Hvorfor er egentlig over 1 million mennesker overvektige? Etter min mening og erfaring - er vi i for lite aktivitet. Det begynner på barneskolen, også bare fortsetter det derfra. Det er altfor lite gymnastikk på skolen, spør du meg. Det er altfor mye spilling av PC-spill og andre type spill. Vi blir faktisk bare latere med årene, tenker jeg! Hva tenker du?

- Jeg er kanskje helt på bærtur, men dette er bare min oppfatning av menneskeheten -

Men syntes også at vi blir flinkere å være aktiv - det er viktig å være aktiv fra tidlig alder. Noe jeg angrer mye på at jeg ikke var - spilte en del fotball (6 år) og prøvde det mest av aktiviteter. Men det hjelper ikke å være aktiv, om man ikke har ett sunt kosthold.
Jeg tror det er veldig enkelt å velge det lette fremfor det litt vanskeligere og sunnere. Det er travle hverdager med barn som skal til og fra bhg/skole, og til og fra på forskjellige aktiviteter som ridning, turn, dans, korps osv. Da er det faktisk vanskelig å få tid til alt. Spesielt om man er alene mor/far. Er man to er det nok mye enklere. :-)

Men jeg syntes ungdommen har ett altfor dårlig kosthold. Jeg var en av de med ett ekstremt dårlig kosthold - Var veldig lett for meg å kjøpe en burger og pomfri midt i uka. Men av erfaring av å ha jobbet på bensinstasjon i ca 3 år, legger man merke til at det er en del ungdommer og faktisk mange menn litt oppover i årene som kjøper mye hurtigmat. Man ser de gjerne flere ganger i uken. (- og mindre blir de iikke)

Spesilt nattmat og alkohol er en farlig kombo om man har tenkt å holde vekten. Om natten forbrenner man ikke like godt som man gjør på dagen, så det å presse i seg en kebab, burger, pølse hver eneste helg + den mengden med alkohol - hjelper det nok ikke i like stor grad å trene mandag - torsdag. (om du er en av de som er ute torsdag, fredag og lørdag!) eller mandag - fredag.

Tror ikke så mange tenker over det at en halvliter med øl inneholder 200 kcal? eller at et lite glass vin inneholder rundt 100 kcal? En drink kan inneholde bortimot 300 kcal. såå.. enkel hoderegning - en helg ute på byen, ødelegger nok den fine treningsuka du har hatt om du er ute hver eneste helg! (Noe jeg vet en del ungdommer/litt voksne folk er) :p

Datt litt utav det jeg egentlig skulle frem til - Det er om du ser deg selv som lat?

Har du ett sunt og godt kosthold? Beveger du deg i snitt mer enn 30 minutter om dagen med høy intensitet? Velger du trappen istedet for heisen om du er på jobb eller andre plasser med heis? Parkerer du litt lengre vekke ifra butikken når du skal handle? Tar du deg en liten runde i huset bare for å bevege deg? Tar deg en gå tur på 1 time eller mer bare for å komme deg ut å gå? Reiser på fjellet i helger/sesong for å gå på ski? Drikker alkohol sjeldent? Er medlem på ett treningssenter og bruker det? Da er du ialle fall ikke lat!! :)

Eller er du en som kjører helt frem til døren når du skal handle? Velger grandiosa over kyllingfileet? Kjører direkte fra jobb og hjem til døren? Tar heis istedet for trapp? Slenger deg på sofaen og ser på TV hele dagen når du kommer hjem fra jobb? Går ut å drikker hver eneste helg? Er støttemedlem på ett treningssenter? Vil nok påstå at du er lat da ;)

Eller er du litt sånn midt i mellom? Tror de fleste nordmenn er litt midt i mellom :-)

 

hva mener du? 

Jeg kan no si såpass at før var jeg ekstremt lat, gikk over på midt i mellom - men nå er jeg faktisk IKKE lat :-) Blir stresset av tanken på at jeg ikke får trene. Går trapper frivilig bare for å gå de. (tar heis om jeg bærer på mye). Parkerer lengst vekke når jeg skal på butikken. Kommer det musikk på når jeg lager mat eller står på badet begynner jeg å danse.. ahha. Reiser på fjellet i sesongene for å stå på ski og reiser på fjellet om sommeren for å gå. Er medlem på ett treningssenter og bruker det opp mot 7 ganger i uken! Drikker sjeldent alkohol :-). Har ett sunt og godt kosthold. Beveger meg mer enn 1 time om dagen i kun i å gå. (løping på treningssenter kommer utenom)

 

Såå.. Jeg kan stolt si at jeg ikke lengre er lat! :D

FØR bilder - Fremgang

Hei!

 

Tenkte å slenge med 2 bilder av meg før jeg begynner med hard trening. Det gjør jeg for min egen del for å se om jeg ser resultater etter hvert. :-) Nå har jeg trent regelmessig i noen uker, og føler jeg ser litt resultater. Men, har ikke tatt bilde av meg før nå. 

Så fra nå av skal jeg bli flinkere å oppdatere fremgangs bilder! :-) 

 

 Holder armene litt rart her, vet ikke helt hva jeg gjør :p menmen

 

Yep; Skal holde dere oppdatert - om det er ønskelig :D 

 

Blogges <3

Neew shoes <3 + Fått med meg gubben på Aerobic!

Hei! :-)

 

Igår kjøpte jeg meg nye Nike sko! :D Sånne super lette, som man nesten ikke kjenner at man har noe på foten engang. Passer fint til studiotrening :-) Jeg er rett og slett forelsket! Er så mye bedre å trene i disse skoene :-) De andre jeg eier er litt små :p sååå... var virkelig godt med sko som satt som ett skudd!:D

Kjøpt på XXL for 799,- :)

 

hehe, neste Tirsdag har jeg meldt på meg og kjæresten på Aerobic. Han var faktisk IKKE vanskelig å overtale :p så det bli jo kjekt! :-) han eier jo INGEN kordinasjon.. såååå (unnskyld kjære) gleder meg syykt til Tirsdag nå! :D hehe

Idag har jeg den mest sinnsyke gangsperren i ryggen - bøyer jeg meg helt opp strekker det fra nakken til hælen. Syk følelse. Men litt digg :-) ett tegn på at jeg har trent godt! :D Er så svak i ryggen forresten, så fremover skal jeg konsentrere meg hardt om ryggen :-) Litt kjipt at om en måned må jeg avslutte ALL trening igjen, da jeg skal opereres... Blir nok ikke trening på 2 mnd da :( litt nedsig.. Men må jo la kroppen komme seg igjen etter inngrepet :)

 

Ha en fin dag <3

JEG SKAL PRØVE CROSSFIT!

Haha, jeg har da tatt i mot utfordringen å være med på en prøvetime på CROSSFIT! Ååå herregud. Jeg gir jo så sinnsykt lett opp, så lurer på hvordan dette går. Det er da meg og min bror som skal være med. Så konkurranseinstinktet er godt på plass! Er ikke så godt kjent med hva Crossfit går utpå, men har forstått det slik at du bruker ALL din kraft på å gjennomføre en øvelse.

Det er i alle fall ingen kjære mor!

 

Trener du crossfit? noen anbefalninger til en som gir litt fort opp når musklene verker?!:p

 

Kjenner jeg gruer meg skikkelig - Da jeg vet dette er en skikkelig utfordring for meg. Men, jeg tror jeg har godt av å kjenne at kroppen har det litt vondt og utfordre meg selv. :-)
Jeg har troen på at dette blir gøy! Tviler på at det blir noe nr 2. Skal blogge mer om dette. Kanskje jeg får til noen bilder? haha uff..

 

Snakkes, igjen - Lunsj :D Hva spiser du til lunsj?

Trening + TANITA test

Hei kjære bloggen!

Jeg har nå for fult begynt med trening igjen - og hadde min første trening igjen i går. Det var skikkelig motiverende å trene i går - Har lagt opp ett helt nytt opplegg med mindre maskiner og mer trening med manualer og egen kroppsvekt.

Jeg har faktisk aldri gjort verken markløft eller knebøy, men det prøvde jeg i går - og det var jo bare super gøy! :-) (med stang) bortsett fra en liten kink i ryggen - gikk treningen superbra! :D Tok også en kroppsanalyse og fikk strålende resultater! :D Ingen fett rundt organene, kroppen min består av 47,7 kg muskler (har litt fett som kan omgjøres til muskler også!) så ca 20 kg fett. (-2,5 kg som da er beinmassen min) Men uansett - skal ta den testen på nytt om ca 2 mnd. Da har jeg forhåpentligvis fått operasjon også, da vil jeg automatisk få litt mindre kroppsfett. Siden sist jeg tok en lignende test på Voss sykehus har jeg gått ned ca 2 % i kroppsfett også. :-) på litt over 1 mnd, og ikke så altfor hard trening!
Det er så gøy når man får resultater!! love it.

 

Idag tenkte jeg å invistere i nye joggesko, NIKE air eller hva de heter. Får se om de har på XXL :-) Har du noen å anbefale? Skal brukes til løping og generell styrketrening inne på treningssenter!

 

Blogges <3

Har så sinnsykt vondt

Hei kjære dere!

 

Idag når jeg sto å lagde frokost på jobb - kom en sånn plutselig slag på en måte i hodet (altså, som om noen slo meg i hodet). Etter det har jeg hatt konstant vondt! Jeg er svimmel, vugger litt på en måte - og er gul/hvit i øynene med utvidede blodkar og store pupiller! Hva kan det være?

Kjennes i grunn ut som en bihulebetennelse fremme, for føler meg helt tett oppi mellom øynene og pannen, men har liksom også en bankende følelse baki hodet :(


Kanskje det var kroppen som skjønte at den skal på trening idag? Har tatt meg 2 pinex nå, og forsvinner den ikke da - vet jeg ikke hva jeg skal gjøre!

Jeg er kanskje litt hypokonder, og har litt "ondt i ondten" av og til. Meeeen... hater å ha hodepine! : (

 

Uansett, trening skal det bli - og taco's skal det også bli! Taco på en Mandag, er jo suverent! :D:D

 

Hva blir din mandagsmiddag idag da? :)Alt for tynn?Hei bloggen. (og eehh.. nei)

Har hatt en kjempe fin helg. Bakedag på fredag (skal legge ut bilder :)), lang og fin tur i fine været på lørdag og prøvd moped søndag, pluss bursdagsbesøk søndag. Alt i alt, en kjempe fin helg! :-D

Men tenkte å blogge litt om kroppen min. Jeg får en del kommentarer om at jeg er altfor tynn, og har "anoreksi armer", og kan ikke gå ned mer i vekt. Slike kommentarer irriterer meg grenseløst. Det er jeg som skal leve i denne kroppen, det er jeg som skal se denne kroppen i speilet hver eneste dag - det er min kropp. Jeg er ikke fornøyd enda, og vil ned 4-6 kg til. Veie rundt 60 kg. Så syntes folk burde holde slike kommentarer for seg selv. Greit nok om jeg ikke hadde spist og sånn, at folk da kunne reagert. Men jeg spiser jo. Jeg har ikke hensikt til å veie 60 kg. Men har til hensikt å bli kvitt all ekstra fett, og så bygge meg opp igjen i muskler. Så til slutt vil jeg nok veie rundt 70 kg. Men da skal jeg ha lite fett! :p

Men uansett - over til at jeg er for tynn. Hvordan kan en person definere at en person er altfor tynn når BMI er helt normal og ikke under gjenomsnittet? Jeg forstår jo at det er rart for personer som har sett meg tjukk, at jeg på 1 år plutselig er 60 kg lettere. At kontrasten fra tjukk og tynn er for stor. - at jeg derfor får stempelet "altfor tynn"? Ikke vet jeg. Men det at jeg har tynne armer, stemmer nok ikke slik jeg ser det. Jeg har ikke tjukke armer eller muskuløse armer. Jeg har svake armer, som må trenes opp. Derfor er de kanskje litt små? i don't know!

Jeg føler meg i alle fall ikke altfor tynn, ikke i det hele tatt. Jeg føler og ser tjukk ut i mine øyne - MEN det betyr ikke at jeg har lettet helt ifra bakken og skal veie minst mulig. Jeg vil trives med kroppen. Jeg vil bli trent og fit. Det er målet. Men hvis folk tenker at jeg har anoreksia, har jeg ikke det - jeg spiser veldig mye (i forhold til andre slankeopererte) men det er fordi jeg trener mye. Jeg spiser ikke mye om gangen, men spiser mellom 5-7 måltider om dagen, sunne måltider med mye proteiner, sunt fett og gode næringsstoffer.

 

Jeg har ikke som mål å sulte meg selv, eller å pine meg tynn. Jeg har som mål å bli sunn, leve med ett sunt kosthold og trene og komme i god form! Thats my goal :-)


Tøff sa du? Hell yeah!

Ha en fin dag :)

 

Jeg er med - er du med?

Jeg er med i denne ESCADA kampanjen som vandrer rundt på bloggene :-)

esc13che
Stikkord:

Popcorn med sjokolade!

mmmmmmmmmmm..... Dette her må jeg nesten prøve altså! (er personlig ikke glad i sjokoldae - men popcorn er jo godt!) Så ikke dette godt ut!?:D

Tror ikke dette er så forferdelig usunt, så lenge du popper popcorn i kjele, og ikke micropopcorn. Så kan du selv salte det selv osv. :-) Såå! Tror jeg har funnet lørdagssnopet mitt :):)

Dette trenger du for å lage popcorn med sjokoladesaus
100 g kokesjokolade
50 g smør
1 ss maisolje
1 dl upoppet popcorn
1 ts salt

Smelt sjokoladen og pop popcornet

Brekk sjokoladen i mindre biter og smelt den over et vannbad sammen med smøret. I en annen kasserolle har du i maisoljen, popcornet og salt og setter på lokket. Ha høy temperatur på platen. Pop popcornet.

Når popcornet er ferdig, heller du sjokoladesausen over, setter på kasserollokket igjen og rister det sammen.

Sett fram en stor bunke med servietter, hell popcornet i en fin bolle og server.

Alt frister

Etter at jeg sluttet å snuse, frister all mat. Er sulten hele tiden, omtrent. Føler jeg. Blir helt galen om jeg ikke har noe å tygge på hele tiden. Men sannheten er jo den at jeg lurer meg selv, for alt i alt når jeg tenker igjennom hva jeg faktisk har spist den dagen, har jeg kanske kun spist 2-3 måltider, også små spist en håndfull nøtter, en fiber kjeks her og en der osv. Druer osv. Men min styggeste uvane er når vi har chips i hus. DA sliter jeg å motstå. Jeg sprakk skikkelig i går - Drakk vin med min kjære, også fristet noe salt til... Da kom chipsposen på bordet. :o

Hvordan kan jeg klare å motstå fristelser? Nå må dere ikke missforstå meg her - Jeg spiser lite snop. Så og si aldri noe snop. Men sliter litt med å motstå chips. Har vært veldig flink de siste ukene, å prøvd å holde meg til 1 gang i uken. men som sant skal sies, har det kanskje blitt 2-3 ganger i uken (forrige uke). 1 denne uken. Men uansett. Jeg må klare å lære meg å motstå fristelser - om jeg ikke ønsker å gå opp i vekt.

Super stresset. Er litt sånn - at jeg ikke ønsker å spise, for jeg er redd for å gå opp i vekt. Men, jeg spiser selvfølgelig. Har ingen planer om å slutte. Men av og til føles det som om alt går i mot meg, og at ingenting hjelper. Veldig stressende å måtte leve slik som dette. Mat betyr ikke det samme som det gjorde før. Spiser lite usunn mat som fast food og sånn. Det skjer sånn 1 gang i halvåret.. Har blitt veldig flink til å velge sunneprodukter :-) MEN, det er den helvettes chipsen som er så god!!! :p

Men det skal sies, at det er lettere de dagene jeg får i meg frokost og drikker mye vann - drikker mellom 2 og 3 liter vann hver dag (de dagene jeg trener) Så når jeg trener er alt så mye bedre. Men den siste tiden har jeg vært så opptatt å i morgen har jeg ikke trent på en hel uke!! Jeg er så stresset pga det.

Har også lagt på meg 1 kg denne uken, noe som IKKE er bra :p Såå Ida,  du må bare rette fokus på det sunne alternativ!!! :)

 

Har dere noen gode tips når man får skikkelig søtsug? Spiser en del sjokoladebarer, og føler det hjelper i en liten grad. Men hadde vært veldig greit å variert litt! :-)

 


April 2012 :p

Todays outfit - Det lille ekstra!

Hei! (Dette innlegget er bare for deg Marie - Vet du liker slike innlegg så godt :):):))

 

vel, ja! Jeg er ikke så moteflink, og vet egentlig ikke helt om dette passer så bra sammen igrunn. Mørkeblå kjole fra Gina Tricot, burgunderød strømpebukse ifra Fellini, Gult belte fra Fellini, vest fra Gina Tricot og sko ifra MANI. (70% - hihihi) 

Men uansett! Jeg syntes egentlig det gule beltet bare - gjorde anntrekket! kan godt hende det bare er meg som er av moten. (noe jeg helt sikker er) - Men, jeg føler meg veldig vell i dette antrekket. Føler jeg får litt utstikkende mage, men det er pga "fettet" som samler seg i strømebuksen. hohoho!

 

HVA SYNTES DERE?

Før og etter- bilder. Ser du forskjell eller?

 

 

Jepp. Har samlet sammen litt bilder opp igjennom. De fleste er mellom 2009/2010 - HAR veldig lite bilder fra 2011 da jeg var på mitt største. Men slenger de no med.

PS: JEG SER HELT FORFERDELIG UT PÅ ALLE :p Helledussen!

 

FØR Vekt mellom 105 kg og 126 kg ca.

 

OG NÅ; - 60 KG!

 
 

 

 

Jeg ser mest forandring i ansiktet jeg da! Hva sier du?


Vell - Jeg har ikke bedre bilder enn dette dessverre. Skal fortsette å lete. Men rart med det - Når jeg ser på bildene over, ser jeg egentlig lite forskjell. Jeg ser at det er en forandring. Men ja - vet ikke hvordan det skal forklares :p

Såklart ser jeg at jeg ikke har dobbelhake og kraaftig over skuldrene og sånn. Men, jeg ser nok ikke det du ser. Hun til venstre er fortsatt slik som hun til høyre. I mitt hode. Noe som ikke stemmer kan en si ;-)

Hva mener dere? er jeg forandret?:p

49 dager igjen!

Bare vent å se dere :-) haha!

Tanker, usikkerhet og litt frustrasjon. Krever jeg for mye?

Hei bloggen!

Det går mer og mer opp for meg at det er litt over 1 måned til operasjon. 1 måned til fjerning av uønsket hud. Hva om jeg faktisk ikke blir fornøyd? hva om ting blir verre? Jeg bryr meg lite om arret som jeg får på bikinilinjen, heller det en løshud hengende. Det kjipe er jo at jeg ikke får oppleve denne sommeren som "tynn" men må vente helt til neste år igjen.Vet ikke hvordan det er med bading og sånn - men vet at jeg ikke kan bruke bikini og må dekke over arret og vike unna sol i ca 1 år for å få ett fint arr. Men det er vell verdt det? Etter forrige operasjon var det første jeg tenkte når jeg våknet "ikke faen om jeg skal gjennom en operasjon til", men nå har jeg fått den operasjonen på avstand og husker liksom ikke helt hva som var "gale". Hvor jeg hadde vondt, osv. Husker såklart luftsmertene og kvalmen ved å se på sårene og tanken på blod osv. Men det var jo egentlig ikke så ille.

Jeg tenkte mer og mer, og en dag når jeg skulle prøve å dusje. (gikk helt fint) skulle barebere beina mine - men for å ikke få såpe og vann på magen, måtte jeg stå litt sånn halvveis utenfor dusjen. Jeg kikket tilfeldigvis ned på magen min. Det bare kom til meg. "jeg kan ikke leve med dette - jeg skal ha operasjon". Jeg ringte Voss for å forsikre meg om at kirurgen hadde funnet operasjonsdato noe som ikke var tilfelle - men hun som satt på inntakskontoret skulle snakke med hun som satt opp slike operasjoner. Hun ringte meg opp igjen en halv time senere. Ja, når har vi funnet operasjonsdato til deg - og det blir 10 April. LYKKE var det eneste jeg tenkte. For hver dag som går, blir det mer og mer naturlig at det er dette jeg skal. Jeg har gått ned alt jeg skal + mer. Har ingenting mer overvekt, er nærmere å være undervektig enn overvektig. Så livet er virkelig på rett plass. (altså, for å være helt rett her - jeg er ikke undervektig, har en BMI på 21) Så ligger liksom midt på :-) Vet ikke hvor mye løshud jeg har i KG, men håper det er 1-2 kg i alle fall. For da har jeg nådd mitt siste mål - å veie mellom 62 og 65 kg. :-) Neste steg (som ikke er livsviktig) er lårplastikk og rumpeplastikk. Det stresser jeg ikke så mye over enda - for tror KANSKJE jeg kan klare å trene det vekk, da det er mer sannsynlig å få store muskler i lårene og rumpen. Hakke sjans å stramme opp magen, der henger det altfor mye :(

 

Men ja! er litt redd for at jeg ikke får operasjon allikavell - at når jeg kommer opp der (har trent mye i det siste) så bare, nei - du får ikke operasjon. :( Hva om det skjer? Føler selv at jeg ikke har blitt strammet mer opp. Men har blitt smalere rundt magen og midjen. Men det er pga muskler og sånn. Har enda ikke fått brev i posten om operasjonsdag. Såå.. per dags. dato har jeg kun muntlig bekreftelse på at jeg får operasjon. UFF. Jeg er så usikker - samtidig en smule frustrert for jeg ikke vet mer.

MEN UANSETT - Jeg skal klare å få denne operasjonen. For nå - er jeg ikke fornøyd med meg selv. Kommer ikke til å bli det heller - uten en slik operasjon.Hva syntes dere? Krever jeg for mye av helsevesenet og andres skattepenger?

Sjekk meg ut da?

Hei søtisser! :-)

Idag har jeg stått på slalom og Jan har stått på snowboard! Må si vi har vært flink. Tatt vanlig trekk, T-trekk og stolheis.
Jeg har ikke stått på slalom mer enn 3-4 ganger og sist gang var i påsken 2012! Men må si jeg er mektig imponert over presentasjonen min idag. Jan sin og :-)

Beklager....

..Dårlig med blogging... Dagene har flydd ifra meg - og dagene på jobb er så hektiske og kaotiske at jeg ikke vet hva som er opp og ned. Denne uken har det også være minimalt med trening - har ikke vært helt i toppform. :/

 

I går var det jo denne berømte Valentines dagen, og heldige meg fikk roser på kontoret. :-) Visste ikke noe om hva som skulle skje - kom hjem, fikk 2 stk ansiktmasker og kommandoen "ta på deg en slik en og slapp av mens jeg lager noe mat - Quesedillas!" Min favouritt :-) Senere på kvelden skulle vi ut å spise - Jeg visste ikke hvor!

Vi tok bussen og jeg satt på bussen - "eeeer det, TGI? Er det Steakers? Er det Peppes? har jeg sagt navnet på resturanten flere ganger? Er det Neptun?" osv osv.. Men heldigvis ble det favouritt restauranten våre - Steakers! Maten er så fantastisk god der. Jeg bestilte en halv portion med pepperbiff (ca 100 g) med litt råstekte poteter og peppersaus. Spiste nesten alt opp! Måtte 2 ganger på do for å kaste opp - men maten var så god at jeg bare måtte spise :p (hørtes fælt ut... men var ikke så fælt!!)

Vi drakk øl først på dampen bar forresten også en til maten. mm :-) Kjempe fin kveld! :-) Elsker deg kjære <3

 

Ja, nå skal jeg snart gå ifra jobb - Jeg og Jan skal nemlig til Oslo idag, for å besøke pappaen min. Turen blir opp på Norefjell med det samme vi kommer frem :-) Så travel dag!! Kjenner at jeg er sulten :-| hoho
Men gleder meg til å stå på ski og kose oss på hytta til pappa og de. :-) Det blir kjekt!!

 

Men vi snakkes, skal prøve å få blogget litt i helgen :-)

 

<3

Har så lyyst på...

...noe godt :( Snussuget gjør meg helt gaaaal. Har en merkelig følelse i hodet. Baah. Vil ha absolutt alt som er søtt og salt. Nesten umulig å motstå. Sprakk på noen nøtter isted og 2 kjeks. Angrer!! :p Men liksom, av og til må man kunne få lov til å skeie ut. Syntes det er dumt av meg å bli sinna på meg selv :(

 

MEN JEG TULLER IKKE!! tror jeg snart BLIR gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal. :p Drikker vann hele tiden, har alltid vann i vannflasken, og er på min 3 vannflaske i dag. (1,5 l) - Sååå.. Spiser frokost, mellommåltid og lunsj.. men uansett så har jeg den sykeste matlysten :( What to do?!? Livredd for at jeg legger på meg nå!! Kan selvfølgelig ha med all treningen... MEN UANSETT!! :p

 

blir jo skikkelig oppgitt liksom..

 

Men men, nå er jeg på mitt 3 og et halvte måltid for dagen... Så nå skal jeg bare spise, så skal jeg gå å hente kidsa og han jeg er støttekontakt til. Så blir det bowling idag. Yoohoo! :D

 

Ha en fin dag, mine solstråler! :D

Glem Sit-ups! Det funker ikke.

En six-pack er nemlig mer avhengig av at man har lite underhudsfett på magen, enn av hvor mange sit-ups man tar hver uke. Magetrening kan selvsagt øke volumet i bukmuskulaturen, men det er ikke manglende muskelvolum som er hovedårsaken til at vaskebrettet uteblir. Mageruter er noe alle mennesker har, men de fleste har for høy fettprosent til at disse rutene skal være synlige. Er fettlaget rundt magen for stort, nytter det dermed ikke hvor mye man trener magen. Det er mer sannsynlig at vaskebrettet kommer frem som et resultat av diett og kondisjonstrening. Les mer her!

Tiden etter fjerning av galleblæren

Hei hei, bloggen!

Fått spørsmål i hvordan det går etter galleblæreoperasjonen som jeg hadde for 4 uker siden. Det går faktisk overraskende bra. Formen er strålende fin, og jeg merker lite til at jeg ikke har galleblære! :-) Jeg kan endelig spise mat igjen uten å kaste opp etter 2-3 skjeer. Så livet er virkelig MYE bedre etter denne operasjonen.

Det eneste jeg egentlig merker til at galleblæren er vekke er at jeg reagerer på litt fet mat. Blir litt kvalm og dårlig - og må gjerne kaste opp. Men har klart å få litt kontroll på det nå, og kaster ekstremt lite opp! Merker det også litt når jeg trener, men det kan ha med at jeg er nyoperert?:p Løper jeg lenge, merker jeg godt i siden at det er ubehagelig og vondt - blir gjerne kvalm og svimmel.
Har også fått verre blodtrykksfall etter operasjonen, så er mye svimmel.
Blir gjerne fort litt sliten og trøtt, og merker om morningen at jeg har fått lite søvn, da jeg har en tendens til å våkne en del om natten. Vet ikke hvorfor! Men begynte etter operasjonen. Kan det ha en sammengeng mon tro?

Når det kommer til trening tør jeg ikke å trene magen enda. Så venter litt til med den. Men satser på å begynne rolig neste uke. Må balansere kroppen. (Har så vondt i ryggen siden jeg er så svak, så hjelper ikke på å være svak i magemuskelen også :P)

Men ingenting av dette kan veie opp for smertene ett gallesteinanfall!! Fyy... Heller blodtrykksfall og litt kvalme enn intense smerter :-)

Fikk brev ifra legen hin dagen om at jeg fortsatt har litt høy CRP og gallesaft nivå eller noe og må derfor inn å ta noen kontrollprøver om noen uker. Regner med at alt er ok. :-)

 

Spør om det er noe :D

 

Klem klem

Gårsdagen trening/kosthold + nytt treningstøy!

Hei bloggen!

 

Sorry dårlig og lite blogging. Har vært hos mamma i helgen, så dårlig med internett. Min kjære har vært så flink å jobbet hele helgen, natt og dag. :-) Derfor har jeg vært hos mamma!

 

Men uansett, er så deilig å være inne i treningsrutiner, trener 3-4 dager i uken. Mindre enn det, og jeg blir super stresset. Har faktisk lagt på meg 2 kg med muskler :p Så gleder meg til jeg skal ha kroppsanalyse senere og se om jeg har fått vekk litt av fettet. Mener jeg hadde 28% fett når jeg var på voss nå i Januar. Så kan jo håpe at den har gått ned til 24-25%? Eller er det for mye å forlange?:p Tiden vil vise senere :-)

Merker i alle fall at jeg har blitt veldig opptatt av ett sunt kosthold og trening. Livstil og trening er liksom blitt en del av hverdagen :) Men det er jo viktig når man skal øke muskelmassen og gjøre litt overflødighud om til muskler. Jan sier han ser forskjell allerede, men det klarer jo ikke jeg :p merker kanskje litt på lårene, at de har blitt strammere. Kanskje jeg burde ta ett før og etter bilde? For å se om jeg ser noen forskjell om 1 mnd eller 2? Syntes i alle fall det er veldig gøy å trene fortiden. Her er en forenklet øktplan fra i går:

 

Oppvarming: 20-30 min

- Jogg og øke intensiteten etterhvert. * Få musklene varme og misnke sjansen for belastningskader. 

Hoveddel: 30-40 min

- Styrketrening. på alle aparater, 3 serier x 12 repitesjoner. Apparatvekter og frivekter. * Ikke for tunge vekter, da jeg skal øke muskelmasse.

Avslutning: 10 min

- Bruke beina å komme seg hjem * Ta en dusj og legg deg på sengen mens typen lager middag :-) Neida (Hadde ingen avslutning i går, siden det ikke er noen vits etter styrketrening :-) Kunne tøyet litt, men det får jeg gjøre neste gang.

Logg: neste gang, øke tyngden på vektene. Løpe mer. Ellers en god treningsøkt. Litt gangsperr i dag.

 

 Jepp. Slik så dagen ut i går. Kjøpte også nytt treningstøy. Vil du se? Ja, ok. Here you goo.

Så fornøyd med ny treningsthigts og treningstopp. Kjøpt på G-Sport trend i Åsane! Toppen er stor i str, så jeg har faktisk XS og thigsten S. I tilfelle dere likte den og ville ha selv. 3 eller 4 forskjellige farger :)  

 

I går ble det ikke så mye mat i denne kroppen. Sikkert fordi det var litt stress å begynne i jobb igjen, og mye tanker bak det. Så gårsdagen besto av:

Frokost: 1 skive

Lunsj: Et halvt rundstykke

Mellommåltid: Et halvt av et halvt rundstykke.

Middag: 3-4 skjeer lapskaus

Kvelds: Nesten en hel lefse (tilslutt) sånn Quesdillas stekt i ovn. Med kylling(ca 40-50g), purre, paprika og løk. Salat vedsiden av. Tacostyle. Brukte vell omtrent 1 time på den lefsen. Men den var så god, at jeg måtte ha :p

 

Vell vell, håper dere får en fin dag :D Jeg skal på trening igjen idag. Gleder meg allerede.

 

Q. Hvordan ser din trening ut? Noen tips til meg?:) 

 

Les mer i arkivet » Oktober 2016 » September 2015 » Februar 2015
Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)
legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.
gratisdesign av Tonjemt

hits