Trappe - trim!

Hei og hå Norge!

Det blir lite blogging på meg fortiden - men er tilbake igjen i jobb og har då svært dårlig tid til alt annet gøy! Som å blogge. :(
Men skal prøve å skvise det inn i arbeidstiden, og svare på eventuelle spørsmål. koselige komentarer osv! Jeg blir kjempe glad for alle kommentarer :)

Kan jo si at jeg har gått ned 12 kg etter operasjonen, men til sammen har jeg gått ned 22 kg (Fra 01.desember - til nå)
Jeg spiser veldig, veldig lite.. og får kanskje i meg altfor lite næring. Men det er noe jeg må skjerpe meg drastisk med! Ettersom at jeg kommer til å ende opp som underernært og sjuk!
Hvis noen har noen gode tips til hvordan jeg får best mulig næring - tar jeg i mot alle tips med et stort takk!

Ha en fin tirsdag alle!

 

-

Oppdatering !!

Sorry, har vært veldig veldig lite aktiv her på bloggen De siste ukene!

Jeg har gått ned 11 kg nå etter operasjonen, har ett greit forhold til mat. Har kommet til et punkt hvor jeg blir veldig dårlig av mat - mat jeg tålte forrige uke feks, så er redd jeg kanskje har en liten bivirkning eller noe sånn! Jeg trener vær dag - har begynt i jobb igjen. Og jeg har offisielt ikke et eneste klesplagg som faktisk passer! (som jeg eier) - jeg må i mamma sitt klesskap nå. Det er jo ganske digg - men skulle ønske at vi fikk dekket klær av staten etter en slik operasjon. For man må jo skifte ut klesskapet 2-5 ganger det første året!

Er og snus fri - nesten 2 mnd nå uten snus - og jeg elsker det!

Spør hvis det er noe :)

Det blir bedre... med tiden.

God morgen, alle.

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har orket å blogge i det siste. Har hatt noen tunge dager, men nå begynner ting å bli bedre.

Jeg spiser normal mat nå, og jeg føler meg utrolig heldig - for jeg tåler det meste.
Men det jeg hvertfall IKKE tåler er fastfood mat, Takk gud for det. Grunnen til at jeg vet at jeg ikke tåler det er at jeg og min lillebror og en jeg er støttekontakt til var å spilte Bowling, også hadde de så lyst å gå på Mc Donalds da, greit tenkte jeg - å de spiste vær sin barnemeny - men min lille bror spiste ikke opp alt, så jeg smakte på 2-3 pomfrier og en bit av hamburgeren hannes - for å si det sånn, aldri mer fastfood, jeg fikk så vondt i magen, det var helt forferdelig. Det var akkurat som om noen var inni magen min, og holdt på å presse seg ut gjennom magen. FORFERDELIG!

Men tåler ikke så godt "deigete" mat heller, som pitabrød, pizza, nanbrød, brød osv. Men det går greit :)

Så det går veldig mye i knekkebrød med salat og hvitost for å si det sånn!

Er også veldig deilig og en "Opptur" over at jeg slipper å si nei til alt, jeg kan fint spise en liten skål med super chips om lørdagen uten å bli dårlig. Så det er ganske befriende at jeg ikke er fastlåst til å bare spise grønnsaker osv :P Så dagene er litt bedre nå.

Syntes at vekten går veldig tregt - har gått ned ca 8 kg etter operasjonen (1 mnd og 1 uke siden), men kroppen går jo gjennom en forandring - så kan jo ikke forvente så mye av kroppen :P + at de må jo ikke gå for fort, da vil jo huden henge og slenge :) hehe.

MEN - hvis dere har spørsmål rettet til operasjonen som mat, trening, hvordan det er etter en operasjon må dere bare stille spørsmål, kommer det noen spørsmål - kan jeg kanskje lage et innlegg av det? :)

Ha en kjempe fin søndag alle sammen :D

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)
legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.
gratisdesign av Tonjemt

hits