Pain is temporery, glory is forever

Hei på deg! Idag har jeg overlevd 9 økter på 9 dager på Barry's Bootcamp Bergen! Jeg har "bare" to økter igjen før jeg tar meg en dag treningsfri! Så fredag er det jobb, og så årsfest med jobben. En fest jeg kan nyte med god samvittighet :) før det er tilbake igjen på mølla lørdag kl. 16.30!

Føler jeg at formen og kondisjonen blir betraktelig bedre i løpet av januar, melder jeg meg på halv marathon som er i april! Hadde vært en milepæl for meg å fullføre et slikt løp. Min kjære er allerede meldt på.. Så jeg burde jo egentlig bare kjørt på jeg og? Noen andre som skal løpe Bergen Marathon?

Her er noen bilder fra ldag:

Dag 5/5

Hei godtfolk! Er så deilig å være godt i gang med trening :-) har liksom blitt hekta! :-) kan ikke si jeg gleder meg til trening i morgen - men gleder meg til følelsen når treneren/instruktøren "30 sekunder igjen, så kan du slå av møllen for idag". Du aner ikke hvor deilig det er å legge seg ned å strekke ut, og bare få igjen pusten og føle seg fantastisk! Ferdig trent, og kan gå resten av dagen med god samvittighet :) jeg er virkelig barry's hekta. Haha

Noen andre som føler det sånn etter trening?

Her er bilde av dagens resultat på trening:

Must have

Godt å være tilbake - Har egentlig savnet å blogge, men har liksom vært helt tom for ideer om hva jeg skal blogge om. Men nå er jeg tilbake, og jeg satser på at bloggingen blir bedre fremover :) 

Det har akkurat vært jul, og de fleste har gjerne brukt mer penger enn de hadde planlagt. (jeg er en av dem) Så det er hardt å måtte møte det nye året med tom bankkonto, og så mange ønsker. Jeg har så lyst å reise verden rundt, og ta meg en skikkelig fin ferie til sommeren. Jeg har veldig lyst å reise å være med i Poker NM for damer, men det er så dyrt at jeg faktisk måtte ha vunnet i JackpotCity But, let´s hope. Fortsatt mulighet for det :) 

Nå er vi godt i gang med januar, og treningen har jeg kommet godt i gang med. Jeg er litt av den typen som blir motivert av nytt treningstøy. En føler seg liksom litt.. mer fresh? If you know what i mean xD

Så jeg har en del treningsklær jeg sikler etter. Her er litt av det jeg har tenkt å gå til innkjøpt av:

 

Siden sist..

..har det ikke skjedd så mye! Bruker mye av tiden min på trening! Nå er det virkelig hardkjør mot sommeren. Har skaffet meg medlemskap på Barry's Bootcamp- og har som mål å gå hver eneste dag nå fremover.

Jeg har som de fleste gjør i julen klart å legge på meg noen kilo, som nå skal av ASAP!

Legger med noen bilder som jeg skal bruke i fremgangsprosessen :)

Blogges

2015 ..

... Startet med et brak! Startet året med en time på Barry's bootcamp! Fantastisk følelse å være edru etter nyttårsaften, å faktisk yte maksimalt. Love it.

Dette skal bli et sprekere år - ingen operasjoner. (Kanskje en.) men det viktigste av alt - sunnere år! Har fått meg smoothiemaskin som skal bli flittig brukt i 2015! :)

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » September 2014
Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)
legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.
gratisdesign av Tonjemt

hits