Fløyen og stoltzen i fine været :-)

God kveld godt folk! Idag skinte solen fint over Bergenby, så derfor kunne ikke "ny"opererte Ida holde seg unna fjellet lengre! Jeg er så rastløs at jeg blir helt galen... Først gikk turen opp og ned fløyen, så møtte jeg Marius for å gå opp stoltzen, ned skredderdalen og bort i fjellveien før vi gikk ned til byn. Så idag ble det en fin fin tur! Kjenner det godt i såret, så tror ikke kroppen hadde så veldig godt av tur :( men det hadde virkelig hodet, så derfor.. Verd det!

Lilo var forresten med på både fløyen og stoltzen :-)

Etter alle fjellturene reiste jeg, Marius og lilo på middagsbesøk hos Kenneth og Aili - hvor vi fikk servert noe afgansk god mat. :-)

Lilo på fløyen :-)

Stoltzen :-)

Lilo er helt død etter all gåingen idag! :p blir godt med søvn ;-)

Lår oppdatering

Ja! Da var det på tide å vise frem mine nye lår igjen. Lenge siden nå ;-) Hehe

Ca 4 og en halv mnd siden lårplastikk - var hos kirurgen idag for kontroll og han var veldig fornøyd. Er en liten skjevhet i det ene låret, en liten "bul", for han har fjernet litt for lite der. Det er noe vi skal se på når det nærmer seg sommer :-) kanskje han må inn å fjerne litt til.

Ganske fornøyd :-)

Mageoppdatering

Slik ser magen min ut nå. Stiftene fjernet bortsett fra der sårinfeksjonen var/er. Har oppdaget en "kul" på siden. Enten har jeg blitt skeiv, eller så har jeg en hevelse/væskeansamling. Har også to små væskeansamlinger fremme. Skal til legen på fredag å fjerne de siste stiftene :-)

Her var/er sårinfeksjonen. Ser ut til at den har trukket seg tilbake! Heldigvis :-)

Er fortsatt veldig hoven, så den bulen fremme på magen vil trekke seg tilbake!:-)

Hva syns dere?:)

Kroppsideal

Vi jenter, i alle fall meg - er fæl til å sammenligne seg med andre. Det er noe vi jenter må slutte med! Vi må slutte å se ned på oss selv, og være stolt over den vi er. Vi vil aldri bli perfekt, vi vil alltid finne noe på en annen som vi selv ønsker. Feks hun brunetten under her, hun har den kroppen jeg ønsker. Perfekt størrelse på puppene som også er på riktig plass på kroppen, stram kropp, stramme lår, markerte muskler på armene, perfekt hår.. listen er lang. Noe jeg til daglig jobber med er å slutte å sammenligne meg med andre. Jeg er den jeg er, og det eneste jeg kan gjøre bedre, er å jobbe med det jeg har fått utdelt. Trene styrke, kondisjon, og gjøre det som kan for å oppnå ønsket resultat. Jeg vet selv at jeg aldri vil få den såkalte "drømmekroppen" eller den "perfekte kropp". Men hva er poenget? Er det å ha en perfekt kropp det som skal til for å være lykkelig?Jeg har i mange, mange år.. så lenge jeg kan huske vært hun "tjukke", "feite", "hvalrossen" osv, og ikke vært i nærheten av en deilig kropp. Den kroppen jeg hadde som tjukk, var ikke noe fin å se på - Det resulterte i mobbing, stygge blikk og drittslenging. Det fikk meg ikke akkurat til føle meg noe bedre. Tror nok det er hovedgrunnen til at jeg den dag idag, som slank sliter med å godta meg selv. Jeg finner feil på meg selv i speilet hvis jeg vil, jeg kan studere kroppen min fra topp til tå, og finne feil over alt. For etter å aldri vært god nok, til å plutselig ha en kropp som faktisk "passer" inn, er ikke så enkelt i praksis å tro på.

Som på bildet over er litt slik jeg selv ser på meg nå. Jeg klarer ikke å se at jeg er slank. Jeg føler meg ikke slank. Hvorfor ikke? For det har alltid vært så stort fokus på den "perfekte kropp". Jeg er sikker på at det er flere der ute i den store verden, som har det på akkurat samme måte som meg. Ikke bare personer som har hatt ett betydlig vekttap, men som ung har blitt veldig opptatt av å se slank ut - for i dagens samfunn er det stort fokus på den "perfekte kropp".

Jeg har innsett at jeg aldri vil få den "perfekte kropp", jeg er dekket av strekkmerker, arr og spor etter overvekt. Men jeg må finne en måte å klare å leve med det, og godta det. For kroppen min er jo ikke stygg? Jeg ser på kroppen min, og ser at jeg har vunnet en kamp. Kampen mot overvekten. Isteden for å fokusere på å oppnå det uoppnåelige, må jeg fokusere på å fortsette å holde meg sunn og aktiv.

Så til alle dere som sliter med å godta den kroppen du har, SLUTT. Godta den du er - Vær den du er, og gjør det beste utav det. Ingen er perfekt, og alle vil alltid ha noe å klage på. Men sånn er livet, vi kan ikke alltid få det som vi vil. Men en ting vi kan gjøre, er å gjøre det beste utav det! :-)

Hva mener du?

Treningsmål for 2014

Jeg vil gjerne dele mine mål med dere - for da føler jeg en større motivasjon for å gjennomføre de også! 

1. Mitt første mål er å komme i form igjen! Med engang jeg kan begynne å trene igjen, er det rett tilbake på Barry´s bootcamp! 

2. Perse på under 16 minutter opp Stoltzen! (Men aller helst, KNUSE Marius sin rekord;)) 

3. Fullføre 7-fjellsturen

4. Gå "Stoltzen opp" løpet. 


(Foto: Verdens beste kjæreste, Marius Stenfelt ;)) 

Dette er de målene jeg har planlagt nå, kommer nok HELT sikkert flere mål med tiden :-) Hva tror dere? Realistiske mål? 

Når kjæresten lager middag..

Idag var det godeste Marius som ville lage middag - på menyen var det kyllingfilet, søtpotet, brokkoli og sweet chilli saus (uten sukker!)

Marius er veldig flink på kjøkkenet, og maten smakte himmelsk! Elsker at jeg slipper å være den som alltid lager mat - men at kjæresten faktisk kan lage noe annet enn å steike en pizza , ol. Fremtiden ser svært bra ut kjære! :-)

Slik ble resultatet: Mm, prøvde ny chilli saus idag, da den på butikken har så mye sukker i seg - var jeg innom en asiatisk butikk å kjøpte en uten sukker! og den var faktisk, KJEMPE god :) anbefales! 

Marius måtte jo såklart snappe mesterverket sitt; :) 

 

Hva syns dere? Ser det godt ut? Ønsker dere at jeg blogger mer om hva jeg spiser? 

Sårinfeksjon etter bukplastikk

Jeg er så uheldig å har klart å pådratt meg sårinfeksjon i såret...:/ var på legevakten lørdag, begynte da på antibiotikakur og fikk beskjed om å smøre det med sårsalve. Skulle egentlig tatt utav stiftene, men glad legen ville vente til mandag da jeg skulle til fastlegen.

Her har jeg ganske vondt! Bodyen er ikke god å ha på!:-(

Her tar legen en titt på magen. Oppdaget en liten væskeansamling og en litt hissig sårinfeksjon!

Dårlig bilde, men det har dannet seg en cm lang sårinfeksjon. Samt der drenet har vært, har det ikke klart å lukke seg, derfor væsker det en del fra der!

Hvis dere ser der det buler ut, har det dannet seg litt væske + jeg er ganske hoven!

Var hos legen idag og tok stiftene. Men legen ville ikke ta ut stiftene der infeksjonen var, så må tilbake på fredag å fjerne de. Grunnen til at han ville at de skulle være i litt lengre er fordi at arret kan bli veldig stygt hvis en har en sårinfeksjon. Det kan sprekke opp, og etterlate ett stygt arr! Var forresten helt forferdelig å ta utav stiftene. Var ikke direkte vondt. Men var forferdelig ubehagelig, og vondt der jeg har små infeksjoner. For der satt stiftene godt fast i puss osv.
Har væsket en del idag over hele såret, så det er ikke noe gøy! Mye vondt, og fått streng beskjed om å holde meg ekstra mye i ro nå. Siden stiftene ikke lengre holder det sammen!Litt vanskelig å se - men er litt rød en del plasser over hele såret. Men hemsigvis ikke alvorlig og noe som vil gå fort over. Tror det hjalp på å gå ut stiftene :)

Men vi blogges på! :-)

Svar på spørsmålsrunde rundt slankeoperasjon osv

Da har jeg fått svart på de spørsmålene som har kommet inn på bloggen! :-) Har fått en del på e-post også, men det er litt lengre mail og mer personlig, så de velger jeg å beholde der - og svarer derfor ikke på de her. Men hvis dere lurer på noe annet, må dere bare skrike ut! :) 
Hvorfor valgte du gastric sleeve? Valgte du det selv?

Svar: Jeg valgte operasjon for jeg så ingen annen utvei på mitt overvektsproblem. Jeg hadde ikke tenkt tanken på noen slankeoperasjon før legen snakket om det etter jeg ble avvist fra et senter for overvektige. Så jeg tok valget selv, men ble anbefalt å søke om det av lege. 


(Noen måneder etter operasjonen) 

Tok det lang tid fra du var hos legen til du fikk operasjonen?

Svar: Hmm, husker ikke første gangen vi snakket om det. Men fra jeg søkte og til operasjon tok det ca 10-11 mnd. 

Hva har vært/ er det verste med å gjennomføre en slik operasjon?

Svar: Alle operasjonene i etterkant, som å fjerne overflødig hud. Men også det at det oppsto en bivirkning som gallestein, og at jeg måtte fjerne galleblæren. 

Er du 100 % fornøyd?

Svar: Jeg er 100% fornøyd med vekttapet, men sliter veldig med selvbildet og selvtilitt så alt i alt.. 80% fornøyd :) 
Hva kunne ha vært bedre?

Svar: Det beste ville jo vært at jeg ikke ble overvektig! Så hadde jeg sluppet å gått gjennom dette... Men oppfølgingen fra sykehus og ernæringsfysiolog kunne vært bedre. 

Hvor mye koster bukplastikk og lårplastikk?

Svar: det vet jeg desverre ikke :/ Tror det er veldig individuelt fra sted til sted osv. 

Hvorfor hadde du galleblæreoperasjon?

Svar: Pga fort og stort vekttap dannet det seg gallestein i galleveien min, og de steinene satt seg fast i galleveien, noe som resulterte i forferdelige smerter. Derfor var det beste å fjerne galleblæren. 

Hva skal til for å få en slik operasjon?

Svar: BMI på over 40 eller BMI over 35 + tileggsykdommer. (Diabetes, hjerteproblemer osv) 

Hva sa venner, bekjente og familie når du fortalte at du skulle opereres?

Svar: Jeg ble møtt med en fantastisk støtte fra alle sammen. :-) De unnet meg det, og de har støttet meg hele veien! 

Har du fått mange negative kommentarer?

Svar: Nei :) Svært lite faktisk!

Hva er du utdannet som?

Svar: Ingenting enda. Holder på med fagbrev og generell studiekompetanse =) Men regner med å være utdannet innen 2014 ;) 

Hvor ser du deg selv om 10 år?

Svar: I et fint hus ved sjøen, med verdens beste mann og tja.. hm, 2 eller 3 unger og en godt betalt jobb! Og såklart... Sprek og aktiv hverdag! :D 

Jobber du? I såfall med hva?

Svar: Jeg er kontorlærling, støttekontakt og ringehjelp i en butikk :) 

Drømmejobben?

Svar: Hotelldirektør eller eie min egen butikk! :)

Forslag til blogger om handler om slankeoperasjon?

Svar: www.kristinefjellestad.blogg.no, www.slankerelivemedgastricsleeve.blogg.no (de jeg kom på i farten!) 

Hvor lenge har du vondt i magen etterpå? kommer man seg fort igjen ? og tar de bort fettet på sidene ( hoftene ) også ?

Svar:  En stund.. 2 uker siden siste bukplastikk, å kjenner det godt enda. Men man kommer seg veldig fort :) Det kommer nok helt anpå, jeg fikk fjernet litt fra hoftene nå, men føler de kunne tatt litt mer. Du må nok bare poengtere om de kan prøve å få med litt fra sidene også ;)

Går det an å springe opp Stoltzen?

Svar: Da er du isåffall i veldig god form! :) Men er nok noen som løper hele veien. Men det er de beste. 
 

Hva er din rekord opp Stoltzen?

Svar: 18.26


 Hva liker du å gjøre på en vanlig dag?

Svar: Trene, være med venner, kjæresten og hund. Hva som gjøres er ikke så viktig. Men liker jo noe godt i glasset, kino, ut å spise, fjellet osv 

Hva skal du studere til høsten?

Svar: ANER IKKE... :/ 

Har du noen mål innenfor treningen?

Svar: Ja. Være klar til Stoltzen opp til høsten! :) Bli fin og stram i kroppen =) 

Har du alltid lyst til å trene?

Svar: Absolutt ikke! Men når jeg er ferdig, angrer jeg ikke :) 

Favoritt uteplass i Bergen?

Svar:
Hmmm.... Er ikke så mye ute. Men Metro kanskje? Kaos? Vet ikke :p 

lurer på om du har reflektert rundt hvorfor du ble overvektig? 

Svar: Ja, har nok det! Det ligger nok mye i dårlige matrutiner, mobbing og mye.. MYE trøstespising. Er nok mye som kunne vært annerledes, om jeg feks hadde blitt mer bevisst på hva jeg spiste fra jeg var mindre.


(Ca på mitt største, 126 kg)

Jeg lurer egentlig veldig på hvordan du spiste i forkant av operasjonen, for du har skrevet tidligere at du måtte gå ned 7kg på egenhånd. Jeg har så lyst å gå ned i vekt, prøver så godt jeg kan, men kjenner at det er så vanskelig. Så lurte jeg veldig på hvordan du spiste etter operasjonen, hvor store måltidene var. Kan du spise en sjokolade i ny og ne om du har lyst på eller er det fullstendig fyfy å bare tenke på godterier? :)
Jeg har lest at du ville ikke anbefalt slankeoperasjon til andre, og at om du kunne ville du latt være, hvorfor? Du har helst sikkert skrevet om det før, men det kommer jeg ikke på nå :)

Svar: Ja, når jeg gikk ned de 7 kg levde jeg på nutrilettbarer til hvert eneste måltid. Spiste en liten middag hver dag. Men ellers.. KUN nutrilettbar. Ja, absolutt kan jeg kose meg med en sjokolade. Men har en tendens til å bli kvalm av sjokolade, så her i gården går det mest i nøtter og chips :) om jeg kunne velge noe å kose meg med! =) Ja.. slankeoperasjon passer seg ikke for alle. Noen er ikke mentalt klar for det, og andre tror det er en lettvint måte å gå ned i vekt på. Men syns det er bra at de har innført obligatorisk livsstilsendringskurs i forkant av en operasjoon. Slik at de som ikke er klar og de såkalte "snylterne"(som mener det er en lettvint løsning, og tror en blir tynn over natten) blir silt ut, og de som trenger det, og er klar - kommer først i køen. :) 

Tenker du på å ta silikon? (Tenker på tyngdekraften etter en slik vektreduksjon, den er ikke alltid like snill..)

Svar: Ja, tenker på å ta silikon. Men det blir i allefall om noen år. Etter barn osv. 

Er du redd for å gå opp igjen i vekt om noen år?

Svar: LIVREDD. Det er vell mitt værste mareritt å stå på vekten å innse at jeg har gått opp feks 40 kg! Nei uff.. Gruer meg derfor til graviditeter osv, for jeg er nok en av de som fyker opp i vekt! Men er man bevisst på sunt kosthold, vil nok det gå bra :) 

Hvilken sko str bruker du?

Svar: 39. 

Har du noen gang vært i Lillehammer?

Svar: Nei har nok ikke det :P 

Hva er drømme yrket ditt?

Svar: Svart litt lengre oppe, men hotelldirektør eller eie egen butikk :) 

Hvordan gikk du frem hos legen?

Svar: Det kan du lese HER. 

hvor ofte trener du nå?:)

Svar: Akkurat nå trener jeg ingenting. Alt fra 2 - 7 dager i uken. :) 

kan du komme med eksempel på hva du spiser?

Svar: Ja, det kan jeg! =D

Hva går jobben din ut på som kontorlærling?

Svar: Akkurat nå er jeg kun der 2 dager i uken (40%) siden jeg studerer vedsiden av på fulltid. Men alt fra forfallende kontorarbeid, økonomi relaterte oppgaver, besvare e-post, telefon, møtebooking, bestilling av kontorrekvisita, bestille flybilletter, hotell, konferanser, nyhetsbrev (intern avis) osv osv. :) 

Når begynte du å tenke på slankeoperasjon?

Svar: Husker faktisk ikke spesifikt NÅR. men søkte februar/mars 2011, så engang i 2010 kanskje? 

 

Håper jeg har svart dere godt nok, og at dere fikk svar på det dere lurte på :) 


Helt sykt...

Kjenner meg ikke selv igjen! Hva syns dere om forvandlingen ?:-)

My scar hurts

I kveld er det en av de dumme kveldene! Vondt over på såret, kvalm og svimmel! Trodde det skulle hjelpe med dusj og bytting av bandasje med set gjorde alt bare verre. Fått meg noen kuler på magen som er ubehagelig. Sikkert bare hoven da jeg ikke klarer å sitte så mye i ro, men er mye i bevegelse. Skal til legen på mandag, så da får han se på det! Er nok ikke alvorlig, da ville jeg nok hatt det vondere. Går lite på smertestillende, så vondt er det ikke hele tiden. Men akkurat nå blir det nok en dose smertestillende!

Nå er det 9 dager siden operasjon. Og det ser nå slik ut. Legger du merke til kulen(e)?

Kommet inn en del spørsmål - svarer på de iløpet av helgen. Fortsett å spør! :-)

Lover at det kommer bilde av lår snart - glemmer det HELE tiden! Sorry.

Blogges

Slappis + spørsmålsrunde

Hei og god kveld!

Dette har vært en slapp dag. Gjort svært lite for å sei da slik! Var hos frisøren tidligere idag og fikset noen striper i håret. Lagde taco sammen med Marius til flokken, og spilt mye.. Mye FIFA! Marius lagde også kjempe gode skillingsboller som jeg bare måtte smake på! Reagerer egentlig på hvete.. Men Marius lager perfekte boller :-) mm!

Men ja.. Som sagt.. Slapp dag med masse FIFA. Knust Marius flere ganger noe jeg er svært stolt over! Men blir drit sur om han vinner. Dårlig taper delux. Merker jeg blir litt mandig når jeg spiller. Skriker, banner og sitter/ligger som en mann. Hoho.. FIFA potensiale hos meg!

Nå sitter vi å ser litt på TV, koser oss med en øl og bare nyter stille og fine dager på Bømlo. Lett om jeg skal tilbake her snarest mulig! :-)

Ser resultater av magen ja! :-)

Ny på håret! :-)

Lily og Baltus!

Kjører også i gang spørsmålsrunde da noen har etterlyst det :-) spør om hva du vil! Så skal jeg svare så godt jeg kan :)

Blogges!

Før og etter bilde bukplastikk

Hei og god morgen!

Litt dårlig etter bilde, men skal få tatt bedre når jeg skifter på neste gang :-)

Hva syns dere?

Magebilde uten bandasje

God kveld!

Da har jeg fått dusjet og sjekket ut min nye mage! Må si jeg ble litt sjokka når jeg så hvordan snittet har blitt lagt, men går utifra at når alt gror og artene blekner vil jeg nesten ikke se det :-) det viktigste for meg er jo at magen er flat! :-) noe den nå er.

Fortsatt litt Hoven og krokbøyd i ryggen.. Så gleder meg til å se endelig resultat! :D

Hva syns dere?:-)

Blogges

3 forferdelige måneder uten...

God morgen! :-)

Ligger i sengen å venter på at alle skal våkne (Marius, som småsnorker ved min side). Vært våken siden ca 8 idag! Vet ikke hvorfor jeg ikke får sove lengre.. Men kanskje en blanding av en hoste og at eg er nyoperert?

Uansett. Lagt å tenkt litt på veien videre. Gikk opp for meg for sånn 5 min siden at jeg ikke får trene på 3 måneder! Det er jo faktisk SYKT lenge... Trodde jeg kun ble satt på "benken" 6 - 8 uker.. Men neida.. Hele 12 uker!:(

Har heldigvis hørt at er man kommer fort tilbake i den formen man var i, så lenge en ikke trøkker i seg søtsaker og fymat. Av en eller annen grunn (jeg er veldig glad i chips og nøtter!) har jeg mistet litt lysten på fymat. Merkelig! Mb utrolig positivt for min del :-) den værste siden ved meg er vel at jeg er sykt svak for chips! Uff... :p men det er jo så godt!! Enig? Noen som har noen alternative løsninger for en som vil slutte med chips? Noe godt og sunt der ute jeg kan knaske på?? Hjelp mottas ved et stort takk !!:-)

Her er et bilde fra Siste Stoltzen turen min forrige uke. Rart med det.. Men det er noe som heter "Stoltzen-avhengighet". Elsker og hater Stoltzen :-)

Kommer til å savne Barry's bootcamp også! Kommer til å bli helt jævlig å begynne igjen... Men gleder meg allerede :-)

Min halvtrente mage. (Mange lurer helt sikkert hvorfor jeg har tatt en ny operasjon på magen. Men hvis dere ser navlen min, så henger den for lavt og henger løshud over den slik at jeg slet med væsking, betennelse og infeksjoner i navlen. Men siden navlen skulle flyttes på, tok han flankene og litt ekstra hud og fjernet det mens jeg allerede var på operasjonsbordet :-))

Her ser dere "flanke" løshuden bedre - som forhåpentligvis er fjernet nå :)

Men vi blogges!

Total avslapping!

Da har jeg kost meg i noen timer på Bømlo! Kjekke plass ditta! Gleder meg til å se mer i morgen :-) kvelden i kveld startet med Bali kylling gryte! (Nam nam), FIFA match, tecken match og call of duty! Nå måtte jeg legge meg nedpå litt, og da gjorde jeg det like så godt sammen med Lilly og baltus! Koser meg ihjel - deilig å bare slappe av og virkelig la kroppen restituere etter operasjonen. Merker litt ubehag i magen, og føler til tider at jeg "revner". I morgen er den store dusje dagen, og jeg kan endelig dusje hele meg i dusjen uten bandasje. Litt tungvint og henge med hodet inn i dusjen for å vaske håret osv. :-)

Men jeg har en tendens til å bli super dårlig når jeg tar av bandasje og dusje for første gang etter operasjonen, vet ikke hva det er - men kanskje jeg innser realiteten at jeg faktisk er kuttet opp? Haha. Gruer meg! Men glad jeg har Marius ved min side. :-)

Fine Lilly som fant ut at hun skulle ligge oppå jakken til Marius, OPPÅ tørkestativet. Normalt

Måtte ha en liten pause fra kompressorbeltet - jammen var det godt å få det av litt!! :-)

Vi blogges da! Tenkte å legge ut bilde av lårene mine senere eller i morgen :-) er jo en stund siden det har vært b oppdatering på de!! :-)

Velfortjent "ferie"

Hei og god dagen dere :-)
Idag reiser jeg og Marius til Bømlo! Gleder meg til å se hvor han har vokst opp og sånn, så det blir gøy! :-) vi tar båten litt senere, så regner med vi ikke er altfor sen i Bømlo.

Jeg er livredd for å ha pakket for lite... Men satser på at jeg har det jeg trenger. Det viktigste er jo smertestillende og penger! Alt annet kan kjøpes :)

Jeg tror nok jeg kommer til å bli gal av å ikke få gjøre på noen ting fremover... Men heldigvis kan jeg grave meg ned i skolebøkene! Mye å ta igjen... Ja.. Noen som vil hjelpe meg med særemne? Skrik ut.

Men vi blogges da :-) ta kontakt på idaeikenes91@yahoo.no om du lurer på noe! :-)

Magebilder

Hei og god morgen!

Blir litt lite søvn om dagen, og tidlig morgen.. Men får se det positive i det - får mer utav dagen!

Når jeg sto opp idag følte jeg en trang til å ta av meg bodyen for det var så trangt. Så da tok jeg noen bilder under "luftingen" :-)

Hva syns du? :)

Nå har jeg akkurat inntatt smertestillende og ser på "Fifi" på barnetv med mine småbrødre. Kjekt det!

Vi blogges!

Bilde av min nye mage :-)

Liten sneakpeek på magen min! Hva syns dere? Jeg føler meg veldig fornøyd. Gleder meg til å se selve resultatet, men jeg er litt pingle av meg, så jeg tørr ikke se før jeg virkelig må! :p såå.. vi får se når jeg tørr å se :) Det som skjer her er at sykepleier holder på å dra ut av drenene :) 

Hjem kjære hjem

Endelig hjemme! Ah... Beskrivende deilig følelse. På sykehuset finner man liksom ikke roen. Det er dårlige senger, en føler seg alene... Og ja! Nei kan ikke beskrives hvor deilig det var å komme hjem!

Men dagen kunne ikke blitt bedre enn at gutten min kom opp til meg med tog kl 9 i dag morres og holdt meg med selskap helt til jeg kunne reise hjem! Love you ;*

Ready to go home :-)

Ja.. Føler meg skikkelig fin :-) her med kompresjonsbandasje og en god og deilig sykehustruse + dere ser slangen til drenene henge nedover. (Sykt deilig å bli kvitt de!!)

Syns denne var litt søt :-) Hihi!

Ville egentlig bare fortelle at jeg har kommet hjem! I morgen tenkte jeg å komme med et innlegg om hvordan det var å fjerne drenene. Ble nemlig filmet! :-) interesse for det? Ble også tatt litt bilder i sted. Men må se hva Marius har :-)

Men vi blogges! Nå skal jeg hive i meg litt medisin å prøve å sove litt. Reiser nemlig til Bømlo i morgen sammen med Marius :-)

Au, det gjør så vondt!

Selvom smertene er her prøver jeg å holde humøret på topp! Ingen vits å ligge her å sutre. Vondt er det, men resultatet vil bli så bra så! Gleder meg til å tørre å se på resultatet. Idag har jeg virkelig ligget på latsiden og gjort lite. Prøvd å komme meg utav sengen så mye som mulig, men veldig krevende når jeg må drasse på 2 dren poser... Kirurgen har sagt at hn vil ha meg her 1-2 dager, så får vel ikke reise hjem før torsdag. Greit det, å ha noen som passer på meg :) men skulle så ønske marius var her! <3

Savner Mariusen min.. Tungt å være langt vekke alene!

Føler meg sexy :-)

Litt blod i drenet. Tømt/byttet tre ganger idag.

Mat må man ha! :-) ikke noe stor fan av sykehusmat.. Men viktig å spise!

Det viktigste for meg! Smertestillende...

dag 1 etter bukplastikk - Bilde

Hei til alle! :) 

Da har jeg kommeet meg gjennom første natten som forøvrig var helt jævlig! Sovet ganske lite i natt. Fikke sovetabelett i går kveld, men når sykepleier kommer inn å vekker meg for å gi meg blodfortynnende som jeg hadde fått tidligere på dagen klarte jeg ikke å sovne skikkelig igjen :/ sto opp i halv 6 tiden, for jeg hadde så sinnsykt vondt! 

Lege og 2 sykepleiere har skiftet på bandasjen min nå, og pingle som jeg er turte ikke å se helt underst, men fikk tatt bilde når jeg nesten ikke hadde mer bandasje, slik er resultatet: 


Føler meg mye flatere og strammere, så gleder meg så sinnsykt til det endelige resultatet!! Fikk også se min nye navle, og den så faktisk kjempe fin ut. Så for meg at den skulle bli eklere men den gang ei. Skal nok skifte på senere idag, eller i morgen tidlig skal prøve å manne meg opp til å ta et bedre bilde :)

Ellers er dagene tunge og ensomme. Kjedelig å være her "alene" og uten den trygghet jeg er vant med. Savner å ha Marius med min side, selvom han var her i går. Rart det med kjærligheten, hvor avhengig man blir når man ikke har det så bra. Så gleder meg masse til å få se han igjen, da tror jeg alt blir så mye bedre! :) 

Jeg går på tramadol, og får volatren og paracet innimellom, jeg hoster en del noe som er sinnsykt irriterende og vondt!. Får heller ikke i meg så mye mat, da jeg blir litt kvalm av tramadol. (Derfor gått litt over på voltaren) 

Har ca 60 mg væske i det venstre drenet, og nesten ingenting i det andre. Så derfor må jeg fortsattt ha dren i. Byttet pose på venstre side 3 ganger siden i går, så dvs at det er bra jeg har dren i!!

Fikk også vite isted at jeg er STIFTET!!! noe jeg virkelig ikke ville. Gruer meg til å måtte ta ut stiftene, har også slike sting rundt navlen som må fjerner. Det var jeg ikke foreberedt på! :( 

 

Ellers går det egentlig veldig bra, sinnsykt glad for at jeg tok med meg dataen! Noe jeg ikke hadde tenkt til siden jeg kun skulle være dagpasient :P takk gud for at jeg ombestemte meg :D 

 

Vi blogges senere <3 Spør om det er noe :)

Dagen idag - Full bukplastikk med flytting av navle

God kveld! :) Idag har det vært en stor dag for meg. Våknet som sagt glad og fornøyd halv 6 idag, og fikk absolutt ikke sove igjen! Så da var det bare å stå opp å komme seg ut. :-) Jeg og Marius sov på Park Hotell i natt, fordi vi ikke tok sjansen på å kjøre opp i dag tidlig, da det var sykt glatt i går. Så vi kjørte opp i går kveld, og brukte den tiden vi trengte. 

Anyways.. kom på sykehuset litt før 7, og satt å ventet på å få komme inn i en seng. Måtte barbere meg nedentil med den sykeste barberingsmaskinen og vaske meg godt i navelen. Ble kjørt ned på operasjonsbordet rundt 8.00, og hilste på alle de hyggelige menneskene. Var en Anestesistudent som skulle prøve å sette veneflon på meg, men endte med at hun sprengte hele greien. Fikk Surstoff og narkose, og sovnet fint! :) Plutselig var jeg våknet og det første jeg spør om er hvor mye de har tatt og om jeg kan få se. Fikk se, og angrer på at jeg ikke fikk tatt bilde!! De fjernet litt mer en et halvt kilo. 

Ble trillet opp på oppvåkningen og måtte være der noen timer før jeg fikk mitt eget rom. Da kom Marius med hele voss til meg!! Fikk jo beskjed om at jeg skulle være her til onsdag. og at jeg ikke skulle være dagpasient. Så hadde jo ingen ting med meg nesten. Så Snille marius hadde kjøpt ny singlet til meg, som jeg trengte så sårt! :D Våknet forresten opp med både kateter og 2 poser dren... uff, Dren var jeg virkelig ikke forberedt på!! :/ 

Men ellers har Marius vært her med meg i hele dag, og holdt meg med selskap. Men måtte kjøre igjen i halv 8 tiden! trist... sitte her helt alene på sykehuset er ikke noe kjekt. :(  

Legger med litt bilder fra dagen. Føler dette ble et litt kjedelig innlegg, så kommer nok et mer utfyllende etterhvert når jeg selv har fått sett resultatet :) 


Fylle ut papirene som jeg alltid glemmer å fylle ut før innleggelse. 


Im ready! Bring it, "bitch" 


Våken! Ser meget fin ut... 


Fikk også intravanøst! 


ANER ikke hva min kjære marius har tenkt på her... Men ja, har i alle fall snop for 1 år!! :p Men fikk kjempe fine blomster og en singlet, siden jeg ikke hadde det med meg. Takk pus, du tenker på alt <3<3 


Slik ser det ut nå, gleder meg til å se resultatet! Slangene du ser er til kateter og dren ;) 


Opp å stå! Ser veldig smart ut med 2 poser dren :P


Så måtte jeg ta blodfortynnende i låret! 


Ooh! Sexy nettingtruse :-) love it! 


Så måtte pusen min gå !! :( 

Blogges! :) spør om det er noe, og ikke nøl med å ta kontakt med meg på idaeikenes91@yahoo.no eller søk meg opp på facebook Ida Kristine Eikenes 

Artikkel i Allers

Hei!

 

Da kan dere lese om meg på www.allers.no . Kommer i papirutgaven i morgen også! :) 

 Kommer med et innlegg om dagens operasjon litt senere i kveld :) nå er det kosetid med Marius før han forlater meg! :/ 

 

Blogges

Ida opereres - Gjesteblogg!

Hei :-) Jeg heter Marius, er kjæresten til Ida, og har i dag fått frie tøyler til å skrive på bloggen hennes mens hun ligger på operasjonsbordet!

Vil først og fremst få si hvor imponert jeg er over henne. Jeg har spurt henne sikkert 100 ganger de siste dagene om hun er nervøs for operasjonen, og får alltid samme til svar, at nei, det er hun ikke. I dag våknet hun like entusiastisk som alltid, klar for å komme seg opp på sykehuset. I sengen sitter hun og gliser, og med en hvilepuls på 60 og tomlene opp gleder hun seg til å bli lagt under kniven. Selv hadde jeg vært kjempenervøs. Sykepleieren spurte så fint på venterommet om vi begge skulle opereres eller om jeg bare var følgesvenn. Fristet stort å svare ja til operasjon, da Ida nemlig ikke er den eneste i dette forholdet med litt overflødig hud: 

 

Jeg har nemlig også slanket meg litt. Jeg valgte ikke slankeoperasjon, har jo tross alt sprøyteskrekk. Derfor valgte jeg å utfordre en av mine andre frykter: det å trene. 
Her kan du lese om at jeg fant meg det bratteste fjellet i Bergen by og begynte å gå (etterhvert løpe) opp og ned der hver dag. 
Resultatet var bra, jeg gikk fra å være 139 kg og var nede på 94 til Stoltzen Opp løpet  

Hver gang jeg så meg i speilet følte jeg meg likevel tjukk. Fant fettvalker overalt. Men så kom verdens beste jente, Ida, inn i livet mitt. Og fikk meg til å innse at det ikke var fett jeg hadde på magen, men hud. Og hud går det ikke an å slanke vekk. Å løpe opp det fjellet er forresten det smarteste jeg har gjort i mitt liv. Ida leste artikkelen i BA og la meg til på facebook. Derifra var ikke veien lang til at jeg klarte å lure med meg denne flotte jenta på fjelltur.

Slik går det når man kun trener på å løpe opp et fjell, litt slapp i overkroppen, men man henter seg litt inn igjen på leggmusklene: 

Nå skal jeg snart opp igjen til Ida. Gleder meg veldig til å se henne.
Håper hun er like positiv som før operasjonen, at alt har gått bra, og at hun fremdeles ligger der med sitt fantastiske smil.

Og om de ikke har klart å fjerne all huden hun ville ha bort, så skal nok jeg klemme henne flat <3

 Barry's bootcamp & Stoltzen #4

Hei! :-) litt sent blogginnlegg, skulle egentlig komme ut på fredag, men vi avsluttet en fantastisk treningsdag med å gå ut med koselige mennesker!

Uansett. Vi gikk først på Barry's bootcamp (full kropp, den dagen) der var vi 4 ganger på møllen og 4 ganger på gulvet. Skikkelig tungt idag, da gangsperren hang igjen fra dagen før. Var mye løp, incline på 15%(!), og "fast run". Hannah er veldig motiverende, o man vil ikke skuffe henne heller - så det gjelder å bare løpe på og gjøre som hun sier :-) var totalt død etter timen.

Etter treningen gikk jeg bort til mamma en tur og Marius gikk hjem å begynte på lunsjen/middag. Så når jeg kom opp igjen ble jeg supriset med biff middag og en nydelig rose på bordet. (Love you!)

Jeg hadde og kjøpt ny treningsgenser med litt varme i og løpe jakke, så ville jeg teste det ut så da gikk vi på Stoltzen også! Gikk opp på ny rekord (18.26). Så når vi kom opp bestemte vi oss for å jogge til fløyen og ned fløyen. Brukte ca 50 min fra Stoltzen - fløyen - ned til sentrum (xhibition). Fin tur! Men sinnsykt mørkt. Hadde hodelykt, som ble brukt til hjelp for både meg og Marius. :-)

På fløyen!:-)

Håper dere får en fin søndag videre! Jeg skal kjøre til Voss nå. Operasjon i morgen tidlig. Så jeg og Marius legger oss inn på hotell for natten :)

Og - husk å kjøp Allers ukebladet neste uke. Der er nemlig jeg med i :-)

Blogges i morgen!

Stoltzen #3

God morgen! Sorry lite blogging. Har litt blogging og ta igjen :-)

Hin dagen en tidlig morgen rundt 08.00 gikk jeg, Lilo, Marius og Kenneth Stoltzen. En herlig måte å starte dagen på! Men med litt regn og dårlig vær, hadde jeg en litt misfornøyd hund med meg som overhode ikke ville opp Stoltzen. Resulterte i at Marius bar henne opp så og si hele Stoltzen. Tiden ble rundt 21.30, siden jeg slet med å få Lilo med meg. Jeg gikk ned munkebotn med Lilo mens Kenneth og Marius gikk ned Stoltzen igjen, siden Marius skulle rekke jobben sin til 10.00 :-)

Blogges :-)

Barry's Bootcamp, 6am

God morgen! Jeg har vært våken noen timer. Sto opp 04.45 idag for å rekke 06.00 timen på Barry's Bootcamp!

Deilig å starte dagen med en fantastisk time hos Hannah. :-) hun er skikkelig motiverende, og man vil ikke skuffe den damen der! Så her er det bare til å kjøre på!

Idag begynte jeg på møllen med Marius. Vi måtte dele klassen i 2, så vi måtte bytte mellom mølle og gulv. 3 runder, oppvarming i ca 5 min, på gulv i ca 5 min, på møllen igjen i ca 15 min (tyngste!) og gulv 15 min også avsluttet med 3 min løp på mølle, 90 sekunder jogg/løp og 90 sekunder sprint! Sykt deilig å slå av møllen når en er halv død i beina.

Så avsluttet vi på gulv med 3 min flyes, og 30 sekunder der vi holdt hendene i ro med vekter liksom. Statisk? :p

Anyways - deilig når uttøyings musikken skrur seg på, og Vi bare kan strekke ut!

Gleder meg til å få litt muskler på de spinkle armene mine!:p

En stk sliten kjæreste! :-)

Anbefaler alle å prøve Barry's Bootcamp! :-)

Ha en fortsatt fin treningsuke!

Stoltzen #2

Ukens og årets andre stoltzen tur! Deilig :-)

Perset igjen idag! 19.30 kom jeg meg opp på nå, en soleklar forbedring fra 28 min som jeg hadde for noen måneder siden! :-) dette er tilsammen stoltzen tur nr 5 fra rundt september i fjord. Så liker hvordan progresjonen er :-)

#sommerkroppen2014

Idag var det jeg, Marius og Kenneth som bega oss oppover stoltzen i mørket! Hodelykten på plass, og skoene godt plassert føk vi alle mann oppover :-) Marius kom såklart først opp, men med meg tett i ryggen! Pass deg Marius, snart fyker jeg forbi deg :-)

Har dere trent idag? I såfall hva?:-)

BLOGGES DA

Stoltzen #1

Hey ho! Da var årets første stoltzentur unnagjort 01.01.13 (litt sen på oppdateringen) - deilig å være i gang!
Ser frem til #sommerkroppen2014

Perset idag, 19.50! Storfornøyd :-)

Marius fikk sitt første stoltzenkyss!

Blogges

Les mer i arkivet » Oktober 2016 » September 2015 » Februar 2015
Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)
legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.
gratisdesign av Tonjemt

hits