Zumba!

Sorry for lite blogging - men....

Jeg har egentlig hatt noen vanskelige dager nå, savnet etter skikkelig mat har vært stort - jeg har rett og slett lyst på alt sammen.
Men det er bare til å bite tenna sammen, så blir det bedre!

Begynte forresten på most mat i går -
2 spanskekjøttboller, 1 halv mandelpotet og masse grønnsaker + Brunsaus.
Alt måtte være most!
Men jeg skal si deg det at det var utrolig godt, følelsen av mat var ubeskrivelig. Jeg ble heller ikke dårlig noe som tyder på at dette kanskje kan gå bra :D Spiste nettopp en liten kaketallerken med kjøttboller nå - og det smakte himmels :D Ikke det at jeg får i meg så mye, etter 3-4 små skjeer er jeg mett. Men det er egentlig like greit, for jeg har liksom fått i meg det jeg trengte, og dagen blir så mye bedre :)

Idag tidelig danset jeg zumba i 10 - 15 min og forbrente hele 900 kalorier - SYKT! :) Så nå blir det zumba hver eneste dag. (Har zumba på Wii)

Men nå skal jeg ut en tur - Skal følge han jeg er støttekontakt til på håndballtrening :)

Q: Hatt en fin dag?

Gått ned 9 kg

Ja da har jeg gått ned 9 kg etter operasjonen. Tilsammen har jeg gått ned 18 kg, fra 1. Desember. Syntes det er ganske bra!

Begynner forresten på most mat idag - miste kjøttboller med grønnsaker og potet. Alt skal gjennom food prossessoren eller hva det heter. Gru gleder meg, smakte på hamburger i går men det gikk rett opp igjen! Så dette kan bli spennende :)


OBS: den rosa (trenings)thightsen på bildet er noe jeg ikke går med til vanlig. Så den på Gina tricot idag - og bare måtte ha den! M-L i str, yay :D
Elsker det at jeg endelig kan bruke L og ikke XL,XXL - er selvfølgelig noen klær jeg fortsatt har XL, men alle klærne mine er for store nå, så nå må jeg låne av mamma :p

Hatt en fin tirsdag?

Klem :)

Beklager!

Sorry stillheten fra meg - men har vært så dårlig den siste uken! Kommer med et innlegg før dere vet ordet av det :) ha en fin kveld videre ^^,

-

18.000 steg og 8.5 km! - gastric sleeve

Ja idag har det vært en svært aktiv dag! Har hatt så mye overskudd at jeg nesten ikke har klart å holde kontrollen på meg selv!

Jeg føler at dagen har sportsrettigheter bestått av gåing.. Har gått overalt idag - og jeg har vært så heldig å få fint vær :)
Jeg har faktisk spist en del også idag:

Før frokost: biola 1 dl

Frokost: 1 dl med tomatsuppe

Mellommåltid: vann

Lunsj: tomat suppe 1 dl

Middag: 1,5 dl grønnsakssuppe

Kvelds: skyr drikke

Stolt!!:) ikke hver dag jeg får så mye mat i meg :)

Q: spist noe godt idag?

Dumt valg!

Var i middagsbesøk idag med mamma og brødrene mine hos tante og onkel. Var litt i stuss for å gå ettersom at jeg ikke kan spise vanlig mat. Men jeg lagde med meg 2 dl med tomatsuppe, så jeg kunne spise!

Vi kom opp, og til min store forskrekkelse skulle de ha en av yndlingsmaten min.... Eller nesten. Greskt med kylling, og pomfri. (min favoritt er Egentlig pitabrød med salat og strimlet svinekjøtt og pomfri) de hev no innpå, og jeg satt der med tomatsuppen min og hørte lyder som "mmmm", "Ååå", "dette var godt" så spør jeg " beskriv smaken da...." og alle så på meg og nesten i kor sa de"ehm,nei.. Smaken.. Dette var ikke så godt dette" tror de glemte at jeg satt der med slevet hengende fra munnviken og to store øyne stirrende på maten. Mn jeg klarte meg'!! Knabbet i meg en liten bit med crispy salat :-)

Desserten kom... Faen ... Gele! Jeg sprakk og smakte 2 skjeer. Alt gikk fint helt til nå... Aldri vært så dårlig i hele midt liv!! Fra nå av holder jeg meg til dietten !!!:p


Q: gjort noe spennende i dag?

Dagen idag - gastric sleeve

Har dessverre ikke fått blogget noe idag - timeplanen har vært full!

3 turer med hunden + by tur med familien. Har fikset øyenbrynene og farget vippene. Deilig!

Har ikke gått noe mer ned i vekt.. Så nå er det full kjerpings! :-)

Sprøyte i magen - Gastric Sleeve

Ja.. Hver dag i 10 dager må jeg selv sette sprøyte i magen. De første dagene gikk fint men nå har jeg ikke flere " ledige" plasser - så blir bare vondere og vondere - ettersom at jeg får "blåmerker"... Det er blodfortynnende, så er avhengi av å måtte ta dette hver kveld :) 10 dager som sagt.

Umotiverende...

I går var jeg kjempe aktiv og "spiste" bra (drakk) - men var skuffende å se at jeg hadde gått opp 300 gram :( har liksom gått ned 1 kg om dagen, så dette kom som et stort sjokk.. Nå har jeg lite lyst å gå ut å være aktiv, men er ikke vits å sitte å sutre? Får håpe at morgendagen blir dobbelt vekttap :)

Vekt er forresten 113,6 - start vekt fra 1 desember 126 kg. Så det går nedover! :)

Noen som har noen motiverende tips?

Ny header

Louise skogen var utrolig snill og lagde en gratis header til meg- og den ble bedre enn hva jeg hadde forventet.

Tusen takk - her er bloggen Hennes : http://louiseskogen.blogg.no/1326221738_jeg_liker__lage_heade.html. Obs: den blir linket i morgen!:)

JEG ER LEEI........

Jeg er så lei tomatsuppe nå.. Har noen ideer om suppe oppskrifter uten klumper og som ikke er sterk? Litt klumper kan gå ettersom at jeg bare siler suppen før jeg spiser.

Har lyst å lage en suppe fra bunn og ikke kjøpe så og si ferdig Toro supper!
Alle tips/ideer blir mottatt med takk!

8 km

Idag har jeg trosset smertene, kvalmen, svimmelheten, den tomme magen og gått 8 km lang tur :) deilig. må jo få med at det regnet sidelengs !

Fin dag!

Hallaaao alle sammen. Dette her var en god dag - ikke kvalm eller dårlig. Minimale smerter fra sårene og energinivået høyt oppe! :-) har gjort masse idag. Vært innom jobben og hilst på, NAV, senteret med lillebror, og Fretex med en venninne! Nå sitter jeg godt i sofaen, og her blir jeg 1 times tid før turen går videre i bursdagsbesøk. Jeg skal ta med meg skyr drikke som tydeligvis skal være veldig bra. Så kan de andre koooose seg med god mat, kake, brus og annet luddig som blir servert :) etter bursdagen tror jeg onkel og fille-tante kommer på besøk, så de blir en kos dag dette !


Hva med dere? Noen spesielle planer for dagen?:)

Tur, tur og atter tur !!

Obs, ble litt masse innlegg på en dag.. Men håper jeg kanskje kan få flere lesere og spørsmål fra personer som tenker å ta en slik operasjon eller har tatt en operasjon - trenger litt råd jeg også :-)

Men etter operasjonen sliter man med luftsmerter - en ting er løsningen på det... Vet du hva det er ?? TUR ... Ut å gå :)

Det perfekte mot kvalme

Etter en slik operasjon blir man ganske kvalm og slapp.. Men takket være denne fabelaktige appelsinjuicen er livet 1000000* bedre :)

Så om du ikke klarer å få i deg noe - spis en barneyoughurt eller ta ettpar slurker av appelsinjuicen :) funker for meg.. Sikker på at det funker for andre også!


OBS: denne bloggen er kun tips for personer som har tatt en slankeoperasjon, og dette er ikke for personer som ønsker diett! Rådfør deg med lege om du skal på diett :)

De som ikke tåler dette...

Kan klikke på tilbakeknappen! Dette er en blogg hvor jeg skriver om hvordan det var før og etter en mageoperasjon/gastricsleeve. De som ikke tåler det som blir skrevet, bilder or what so ever.. Burde ikke klikke seg inn her.

Nyoperert - Gastric sleeve

Her er da dagen etter operasjonen:-) som du ser er det bare blitt gjort "litt" :-) er et større sår på siden, men der var slangen og ville ikke ha den med på bilder :)

Da er jeg ferdig operert!

Ble ringt på mandag om at de hadde en ledig time til meg tirsdagen. Jeg tok muligheten å hastet av gårde til Voss sykehus. Jeg ble lagt inn, fikk alene rom og koste meg :-) dagen etter fikk jeg beskjed om at det hadde skjedd noe akutt den natten og at de ikke hadde tid til å operere meg. Men så lett ga ikke jeg meg. Fikk ordnet operasjon dagen etter. Yay! Dagen kom og kl 08.00 ble jeg kjørt ned på operasjonsstuen. Ble lagt i narkose og våknet i 16 tiden på intensiven. Hadde ingen smerter men mer ubehag. Hadde en slange inn i magen som gjorde meg forferdelig kvalm.
Damen vedsiden av var ikke like heldig som meg, hun hadde store smerter og kastet opp så jeg ble flyttet opp på rommet mitt igjen.
Dagene gikk og jeg klarte ikke å få i meg væske, det var forferdelig.. Jeg var så sulten men klarte ikke å drikke noen ting, ble kvalm av alt! Men nå 5 dager etter operasjonen har jeg funnet det som hjelper, barne youghurt!! :-) og fun light saft. Føler meg mer mett og mer oppegående, noe som er veldig bra.
Etter operasjonen har jeg gått ned 2 kg, og til sammen fra 1 desember har jeg gått ned 11 kg. Jeg ville absolutt gjort dette igjen, jeg føler meg forandret allerede.

Til dere som skal ha en slik opererasjom, det blir jævlig - men mye bedre!

Godt nyttår - 2012 skal bli et bra år!

Idag ligger jeg hjemme fyllasjuk og jævlig og med en smule dårlig samvittighet pga høyt inntak av alkohol...

Men over til noe awesome- jeg skal opereres 11 januar !! :-) jeg er spent men samtidig litt redd.. Vekten er hvertfall på 119 kg nå, dvs at jeg har gått ned 7 kg! Jeg er mektig stolt over meg selv, for jeg har vært super flink!!

I morgen skal jeg sende søknad til NAV om grunnstøtte til medisiner, og nye klær! Har hørt at det er en del personer som har tatt denne operasjonen og må skifte ut klesskapet 5-6 ganger - noe jeg som student ikke har råd til ..

Men nå er det sengen å jobb i morgen tidelig ! Ha en fortreffelig kveld -
-
Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)
legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.
gratisdesign av Tonjemt

hits