Hello.

Jeg er ikke så aktiv her - holder mest til på Instagram (idakristinee) og Snapchat (idaaen), for de som vil følge meg der 😊

Akkurat vært 1 uke i sydenland og første gang på lenge har jeg slappet av i egen kropp. Følt meg helt ok. Fin som jeg er.

Har kanskje godtatt meg selv? Jeg er jo delt i to å må leve med verdens styggeste arr som jeg hater over alt på jord - men, det er bedre enn utgangspunktet.

Snart 5 år siden jeg tok min første operasjon, og holder meg stabil!

Kanskje jeg blir aktiv igjen innpå her, vi får se.

Gi meg inspo 😍

Livet i Mallorca (bilder!)

Jeg og min kjære er på en aldri så liten romantisk kjærestetur på Mallorca :-) da har jeg i en alder av 22 år (snart 23) opplevd det å være med på skumparty! Og vet dere hva? Det anbefalest! SYKT GØY :) fikk ikke til å skrive tekst under bildene, så det får bli slik som dette :p bare en liten oppdatering fra Mallorca ??

B-12 sprøyte i skinken

Hei alle. =)

En liten oppdatering ifra meg. Suger på blogging for tiden, men aner ikke hva jeg skal blogge om. Så kom gjerne med forslag ;)

 

I går fikk jeg min etterlengtet dose med B-12 sprøyte i skinken. Merket med engang at det hjalp på! Har ikke merket noe endring tidligere, men nå merket jeg det. Så det viser bare at nå var nivået ekstremt lavt! :o Skal i grunn ta hver 3 måned, men kan ikke si at jeg har vært så særlig flink på det. Men nå er det faktisk full skjerpings der. Spesielt siden jeg merket så stor forandring på kroppen :-) og det bare etter 5 minutter!

Ellers er det ikke så mye å oppdatere. Livet går sin gang, og prøver å trene så mye som mulig. Har desverre ikke blitt like prioritert den siste uken, da det har vært mye jobb på gang. Har nemlig signert ny arbeidsavtale med TopTemp bemanning, slik at jeg har litt ekstra jobb vedsiden av studiene, og mulighet for sommerjobb. Er ferdig som lærling 10. juli, så da står jeg faktisk uten jobb. Lurer på hva jeg skal finne på! Skole eller rett i jobb? Tenker å bruke sommeren på å finne utav det :-) Det jeg må konsentrere meg om nå er å bestå 4 eksamner + en fagprøve. Så orker ikke helt å tenke hva som skal skje til høsten. Tenker det er på tide å leve litt i nuet! :D haha.

I går ble jeg faktisk utfordret til å bade, så jeg prøvde meg på det. Litt misslykka, da jeg feiget ut når jeg var 80% uti. Så skal prøve på nytt idag. Kanskje jeg legger ut video på bloggen og! Keen på det? ;) haha.

 

har du blitt utfordret til å bade?

 

Ha en fantastisk fin dag alle sammen! :)


 

JEG LEVER!! + ny hårfarge

Hei og god kveld vakre skapninger ??

Jeg har hatt en etterlengtet bloggpause! Jeg har ikke tenkt å slutte å blogge, men av og til er det litt deilig å ikke føle et press om at jeg må blogge!

Jeg har endelig tatt til fornuft å hørt på råd fra legen om å holde meg mer med ro! Så har ikke vært på Stoltzen på 8 dager - men i gjengjeld er infeksjonen vekke :-)

Jeg har farget håret mørkt, og må si meg veldig fornøyd! Hva syns dere?

 

Slappis + spørsmålsrunde

Hei og god kveld!

Dette har vært en slapp dag. Gjort svært lite for å sei da slik! Var hos frisøren tidligere idag og fikset noen striper i håret. Lagde taco sammen med Marius til flokken, og spilt mye.. Mye FIFA! Marius lagde også kjempe gode skillingsboller som jeg bare måtte smake på! Reagerer egentlig på hvete.. Men Marius lager perfekte boller :-) mm!

Men ja.. Som sagt.. Slapp dag med masse FIFA. Knust Marius flere ganger noe jeg er svært stolt over! Men blir drit sur om han vinner. Dårlig taper delux. Merker jeg blir litt mandig når jeg spiller. Skriker, banner og sitter/ligger som en mann. Hoho.. FIFA potensiale hos meg!

Nå sitter vi å ser litt på TV, koser oss med en øl og bare nyter stille og fine dager på Bømlo. Lett om jeg skal tilbake her snarest mulig! :-)

Ser resultater av magen ja! :-)

Ny på håret! :-)

Lily og Baltus!

Kjører også i gang spørsmålsrunde da noen har etterlyst det :-) spør om hva du vil! Så skal jeg svare så godt jeg kan :)

Blogges!

Helvetes Onsdag

Jepp! Som overskriften sier, er det helvetes Onsdag. Er akkurat kommet meg tilbake i jobb og på skolebenken. Onsdager er det jobb fra halv 8 - 16.00 og skole fra 16.35 - 19.45. Så ja! lange å kjedelige dager..Men har noe å se frem til idag, så da er ikke dagen så helvetes lengre. :-)

Bor hjemme hos mamma fortiden, og trives i grunn der. Deler rom med lillebror Adrian når han er her og lillebror Lukas når Adrian ikke er her! Koseelig. Er faktisk godt å få tilbringe mer tid med lillebrødrene, så jeg er sikker på at de ikke glemmer den fantastiske storesøsteren sin! :-)

I helgen var jeg ute på byn, og jeg har ikke vært på byn på månedsvis! Så det var veldig gøy :D Så kan si at denne helgen, har vært fantastisk! :D Har til og med fått tilbrakt tid sammen med verdens beste Camilla! Hun var hos meg i går, og jeg var så snill å lagde hjemmelagde tacoburgere! mmm, godt var det også. Er altid så deilig med Camillas selskap. Er så avslappende! og vi kan tyte om alt og ingenting. Vi har jo 20 års jubileeum i år. Så det må jo feires på ett vis! Tenk at vi har holdt ut i 20 år?! haha.

I morgen reiser jeg til Oslo, noe jeg gleder meg til. Blir deilig å klarne tankene på toppen av Norefjell. Sitte forran peisen å lese litt i historieboken og drikke vin. Spise god mat. Pappa og Kari lager ALLTID suvveren mat. Ahh, får vann i munnen når jeg tenker på maten de serverer! heheh. Blir der til søndag, sååå skal det bli godt med en "rolig" uke. Fokusere på skole og jobb. Prøve å komme meg på fjellet med "PTén" min Marius! Det er alltid like gøy. For han blir så irritert på meg, når jeg ikke klarere å prestere. Sååå.. blir gøy å se om han får meg opp stoltzen på under 20! Har dere troen? :)

Skal ha med meg kameraet til Oslo i helgen, så skal prøve å få oppdatert dere med bilder og sånn :-)

Skal også prøve å komme med låroppdatering med bilder i helgen også, om det er av interesse! Skrik ut. Noe dere savner jeg skriver om? Let me know.

Blogges

Dårlig periode

Helluen dere! Jeg har ikke hatt noen særlig god periode den siste tiden. Allmentilstanden er så og si på bånn, meeen... jeg er samtidig sinnsykt rastløs - så prøver å komme meg ut så mye som mulig i dette fine været. Men må derfor slappe godt av på kvelden. Øynene mine er tunge, å hodet mitt er tungt. Jeg er varm men samtidig kald. Mamma og kjæresten min har poengtert at jeg har guleøyne, jeg har ikke tenkt så mye på det, siden jeg forbinder det med galleblæreopersjonen. Men paranoide meg, måtte google det. Så nå ser jeg for meg en leversykdom. Uff... av og til skulle ikke google finnes. Snakket med en sykepleier isted, og hun mente at siden jeg hadde vært igjennom en så stor operasjon, pluss de 3 andre jeg har hatt, mente hun at leveren min kan ha blitt skadet av det. Ikke bare pga operasjonen i seg selv, men de sterke smertestillende i ettertid. Jeg har hatt gule øyne en stund, men som sagt - trodd det var pga galleblæren. Men nå etter at galleblæren er borte, har det egentlig bare blitt verre. Noen som har en formening om hva det kan være? :p

Ellers.. de siste dagene har vært så fiiine. Så det har blitt noen fine gåturer på meg og Lilo. Idag ble det til og med en liten tur med lillebrødrene mine, hvor vi matet endene! :-) Koslig dag. Men nå er jeg trøtt og sliten, så jeg blir å holde sengen til i morgen. Blir nok også en tur til legen.Fint ikke sant ? =)

 

Har dere gjort noe spennende i det siste? :-) Planer for resten av uken?

Da var dette intervjuet overstått

Idag har jeg hatt ett skikkelig dybde intervju med både journalist og fotograf. Det kommer til å bli publisert i ett ukeblad om en stund =) Både mamma, typen og lilo var med. Var kjempe gøy å ta masse bilder, og selve intervjuet gikk kjempe bra. Hadde gruet meg litt, men - hadde jo egentlig ingenting å grue meg for :) Mamma var med for hun skulle forklare litt sin side av saken, og hvordan hun opplevde det opp i alt. :)

Kommer til å publisere bilder etter intervjuet har blitt publisert :) Håper jeg får alle sammen! :D Fotografen var jo fantastisk morsom!! haha. Han likte jeg. Journalisten var veldig hyggelig dame, så vi følte oss trygg på henne, så dette blir ett veldig åpent og "sårt" intervju :)

Intervjuet kommer til å handle om overvekt(årsak til overvekt, osv), veien til slankeoperasjon og hvordan jeg har det idag :)

Kommer tilbake om mer når jeg vet når det blir publisert, velger å ikke si hvilket ukeblad det er, for å holde spenningen litt oppe! =)

Snart kommer det ett innlegg om "medaljensbakside del 2" håper dere vil lese det :)

Blogges


Husk å lik facebooksiden min HER.

what doesn't kill you makes you stronger

Jeg lovet dere kosthold og treningsinnlegg idag, men vet dere hva? Det må utsettes til i morgen! Dagen har bare løpt fra meg. Har funnet ut at det er lite time i ett døgn.. skulle gjerne hatt noen ekstra!

But anyways. Var jo på Fana Medisinske senter idag for å sjekke til sårene mine, veldig barsk sykepleier må jeg si. Veldig fast og bestemt, men samtidig ganske hyggelig. Var litt vanskelig å komme til ordet! var vell kanskje 2 sekunder der at jeg ville så inderlig slå henne, for hun var jo skikkelig slem med meg når hun skulle fjerne tapen på sårene. Hun bare DRO det av, då mener jeg ikke "1, 2, 3 nå drar jeg de av, Ida" Mer som "1,2 au" hvis dere skjønner. Verre var det når hun skulle ta på ny tape, helsikken. Hun PRESSET ned tapen på sårene mine, jeg visste ikke om jeg skulle le eller grine. Hvorfor var hun så stygg med meg? tenkte jeg. Jeg hadde jo ikke gjort henne noe :( Så i resultat av det, ligger jeg paddeflt å har hatt vondt i hele dag. Tidligere idag ble jeg skikkelig dårlig, og begynte å bli bekymret for at hun hadde trykket frem en infeksjon. Men tror det er ganske så urealistisk. Still in pain, men det går bra :) Hun sa også at sårene så fine ut, å at jeg måtte skifte tape om 1 uke :) Pluss det henger 2 lange tråder igjen, som jeg selv må klippe om 1 uke.

Ellers har dette vært en total daffe dag. Måtte hjelpe min mor å hente mine brødre i barnehagen idag, siden hun måtte jobbe litt ekstra, så da tok jeg, Jan og mine to brødre seg en tur på Sport Outleten(?) i åsane, å der fant jaggu meg Jan seg en super fin parkas til vinteren, å jeg en knall rosa gore-tex jakke, pluss en rosa fleece genser. :D

Meg idag, med min ultra gode kose genser <3 Skappel genser.
Er den ikke fin?

Dere legger kanskje merke til thigtsen jeg har på meg, den thigtsen må jeg ha på meg 24/7 i 3 eller 4 uker. Husker ikke helt. Er så lei. Må sove med den! Upraktisk. Heldigvis har jeg 3 forskjellige, en jeg bruker når jeg sover, den er kort, også en jeg har til innebruk/lett ute bruk også en som er litt varmere som er grei å ha ute! :) eller, den er liksom foret!


Har dere hatt en fin dag? Hva har dere gjort? Hva syntes dere om ariklen om meg på www.side2.no?


BLOGGES

Don`t give up

Dette har vært en fin dag. Idag har vi feiret min søte kusine´s bursdag. Så familien samles for god mat og kake, noe som er utrolig kjekt - da det alltid er så god stemining i familien våres. Humor, latter og morsomheter er mye av det du finner hos familien Eikenes. :-)

Jeg har hatt litt smerter i dag, men har ikke tatt smertestillende idag, så smertene er så klart ikke så ille. Men noen ganger virker det som om jeg sprekker, bokstavelig talt! Feks, når jeg skulle sminke meg og ordne håret mitt liker jeg å se på TV i sidesynet, med beina i "medistasjonsstilling", så glemte meg litt i dag. Jeg trodde seriøst at jeg skulle død, smertene bare gikk gjennom hele kroppen, og jeg hylte! Det var så vondt. Jeg kan ikke beskrive det engang. Samme var når jeg satt på en stol idag, jeg skulle bare dytte stolen sånn at jeg kom meg helt inntil bordet, og av en eller annen grunn brukte jeg lårene, og fikk skikkelig vondt! Men ellers så har jeg lite vondt. Det er værst å gå, gå i trapper og sitte. Men så lenge jeg sitter med beina strak eller ligger går det helt greit å har ingen smerter :)

Nå sitter jeg her å forbereder meg litt for morgen dagen. Jeg har nemlig ett intervju som skal gjennomføres så gruer meg litte granne! Men bare pitte litt. Kommer mer tilbake om det siden :)


Så her kan dere kose dere med ett lite bildedryss av meg og min skjønne Lilo.


Topp Gina Tricot 149,-                                     Skjørt, Vila 199,-Blir veldig glad om dere kommer med innspill til hva dere vil lese mer om, så skal jeg prioritere det! :-)Er også super glad for alle som har delt sin historie med meg, de vil bli postet litt sånn innimellom. Så ikke alt kommer på engang :-)

Snart kommer det ett innlegg om hvordan jeg lever med tanke på kosthold og trening! Keen på det?

Blogges alle!

 


#Hund #Bloggtips

 

Jeg vil lese din blogg! :-)

Hei dere! :D 

Jeg er litt tom for ting å blogge om, så kanskje dere har noen #bloggtips ? :-) Jeg er alene i helgen, min kjære er på firmatur, å koser seg! :D Jeg skal hjelpe mamma idag med å lage klart til bursdagsfeiring for min lillebror Lukas, som fylte 5 år igår! Helledussen, som tiden flyr. 

Akkurat idag har jeg ikke gjort så mye fornuftig, sett litt på lekser og merker at jeg blir helt gaaal.. er så mye å forholde seg til. Den lille hjernen min har ikke plass til så mye på engang, så glemmer fort. Merker det er vanskelig å være tilbake på skolen, siden jeg ikke helt klarer å konsentrere meg. (sliter med konsentrasjonsvansker) Men jeg er virkelig motivert, å nå skal jeg klare dette!! 

 

Fant akkurat ut at jeg har ett skikkelig gøy bilde program på Macén min, så dette var jo kjekt! :p Lilo likte det ikke så fult så godt.... #Hund Ha en fin dag! :-) 

Fortell meg gjerne om dagen din og gjerne legg igjen bloggadressen din, så tar jeg meg en titt :)

RISE AND SHINE, EVERYONE

Hei dere. 

Jeg har vell vært våken siden kvart på 7. Vi er barnevakt for min tøffe fetter Noah. Mens mams and paps er på konsert. Noah har virkelig vært snill både i går og idag. Han la seg kjempe fint, og uten trøbbel. Han er 3 år, og er kjempe flink på potten sin. Gjett om jeg vil ha en unge som Noah! :) 

Anyway, nå ligger jeg langflat på sofaen, Noah sitter i enden å følger med på film på TV. Jan gikk på do. :P Frokosten er inntatt, og det er bare en koslig morgen. Jeg har også sett litt på norskfaget på nett, å satt meg litt inn i det, matten skal jeg begynne med nå! :-) 

Ellers, så senere i dag ville min kjære ta meg med ut å spise <3 Så det blir vell en tur på TGIF senere idag! Wooho. Gleder meg, å jeg vet allerede hva jeg skal bestille. Fajitas med kylling! mmmm

Ville bare titte innom å gi dere en liten oppdatering! :-) 


Gode bestefar <3Have a nice day, fortell meg gjerne hva du skal idag/helgen? 

 

<3

Lykkelig!

Hei dere. 

Jeg hadde jo bursdag på fredag, og det var gøy! :-) Alltid gøy med bursdag. Jeg har spart en stund slik at jeg kan få råd til Mac, og endelig fikk jeg råd !:D Så idag kjøpte jeg meg en MacBook pro 13" med Retina skjerm. Lykkeeelig. I tillegg kom det jaggu meg ett Canon D650 speilreflekskamera i postkassen fra pappa! Masse klær har jeg også fått + penger som da har gått til Macén :) 

Var også i bryllup på lørdag, noe som var veldig gøy. Jeg leste til og med "Johannes Brev" i kirken. Skummelt. Etterpå ble det fest og morro. 

Nå har jeg endelig kommet hjem etter 1 uke i bilen. (sånn ca..) Har kjørt Bergen - Oslo, Oslo-Sverige, Oslo-Sverige igjen, Oslo-Nordfjordeid og Nordfjordeid-Bergen. Så kom vell frem til at vi hadde vært 26 timer i bil tilsammen. :p Tusenfryd, hotell, Hard Rock cafe, akerbrygge, harryhandel og shopping har vi også opplevd! Hatt en superfin ferie sammen med min kjære! 

Men skal si det var godt å komme hjem til Lilo, og hun var skikkelig glad for å se oss igjen :D 


Anntrekket i bryllupet :-) 

 

Har dere det fint? Hatt en fin sommer? :-) 

 

Blogges!

Oslo here i come! :D

Yes, om noen timer sitter jeg og min kjære i bilen mot Oslo! Gleder meg som en liten unge. 2 netter på hotell, harrytur til Sverige, besøke pappa, og trolig en tur på Tusenfryd! KUnne ikke bedt om mer. Også er det jo bursdagen min til Fredag! hele 22 år blir jeg da! :-) Tok meg ett halvt år å innse at jeg var 21, så bruker vell litt lengre tid å innse at jeg nå er 22 år. :-) 8 år til jeg er tredve! Innser at det er på tide å leve litt :-)

 

Håper dere alle har en fin sommer! :-)

Hva gøy har dere gjort? Å hvilke planer har dere videre? Noen som begynner på skole til høsten? Isåfall hvor? :-)

 Hyttetur med gode venner + Lilo!

Hei igjen. :-)

 

Jeg og min kjære ble invitert med på hyttetur i sogn og fjordane. Fantastisk fin plass! Vil virkelig tilbake der. Fikk virkelig slappet av, og nytt livet. Vi reiste med ett vennepar av oss, Diana og Atle. Digger dem, super kjekke folk! :-)

Vi reiste opp litt på kvelden fredag, men først skulle vi hamstre Rema av grillmat, alkohol og diverse andre matartikler! Så, vi møtte dem i knarvik, jeg, Jan og Lilo. Når vi kom frem etter ca 1 og en halv time, var det fortsatt lyst ute. Så, vi fikk litt kos ute også! Lagde taco til middag, spratt en vin flaske, og tok oss noen øl. Etter middagen begynte vi å spille kort. Super kjekt! Var skikkelig god stemining. Blir jo ikke bedre? Hyttetur med fine folk, kort, alkohol, og musikk? Loveit.

Vi gikk å la oss etter en fantastisk kveld, for å lade opp til morgendagen. Da begynte det med god frokost, fantastisk god frokost! Så stakk vi ut, og ned til vannet. Her er litt bilder derfra: (kommer mer)


Hææ!? Var ikke dette var dødsskjønt? Lilo bare satt seg ned med Atle, å så utover sjøen. IKKE planlagt! Digger dette bilde :)


Fina mi <3


Kjekken <3

 


Liker at sokkene stikker opp. Hello Kitty!

Diana og Atle har flere bilder på speilrefleksen. Så det blir lagt ut flere bilder. Selvom det kanskje ikke er så sinnsykt interessant :P

I alle fall;

Så ble det grillings oppe ved hytten.


Gutta får fyr på grillen! :) Ida Drikker Øl. Diana... litt usikker på hvor hun er. Tror hun hugger ved :P


Kjekken min <3


Verdens søteste hund, i mine øyne <3


<3 Lilo'en min!


Avslutter med ett bilde av familien min :-) hihi love <3

Hva syntes dere? Fine bilder? Gjorde dere noe gøy forrige helg?


Peace. 

Tørr å løpe etter bussen

Hei dere :-)

Kom på en liten ting som jeg tørr å gjøre nå, men som overhode IKKE var aktuelt før. Nemlig det å løpe etter bussen! Før var det sånn hvis jeg rundet hjørnet og så den lukke dørene, snakk om 30 meter i fra. Ikke snakk om å skru opp tempoet. Tvert om. Sakket gjerne ned, slik at det skulle se ut at jeg ikke skulle ta den bussen. Men var jeg nærmt nok å var sikker på at jeg skulle rekke den, da kunne jeg gjerne vise det. haha.

Men nå, om jeg så er 200 meter ifra løper jeg etter bussen. Føler meg ikke dum lengre når jeg løper. Rart er det. Men på en måte også litt forståelig?

 

Idag måtte jeg løpe etter bussen, og det er bare digg. Du får opp pulsen litt, og samtidig får du deg en spurt! :-D Er dere ikke enig?

Hvordan er det med dere? løper dere etter bussen? Eller tenker dere "kommer nok en til snart"? let me know.

 

:-) Dette var egentlig ett helt meningsløst innlegg! Men ville bare gi livstegn i fra meg :)

London here we come

Hei søtisser! :D

I morgen går endelig turen til London. Jeg gruer meg fælt siden jeg aldri har vært der før og har ansvar for 2, 15 åringer som jeg skal ta med på One Directions konsert i 02 arena. Jeg kan ikke si at jeg er noe stor fan, men de kan no synge - og har noen brae sanger. Så tror det blir bra. Jeg gleder meg mest til shopping på lørdag! Tror det blir Oxfordstreet om vi finner frem. Jeg er heldigvis blitt velsignet med geografisk minne, så har jeg vært der en gang, husker jeg det igjen. Jeg er også en sånn person som alltid har klart seg selv, og finner alltid frem - SÅ dette blir bra! :-D Kan si jeg alltid har vært veldig selvstendig.

Buut anywayyys. Avvreise er i morgen. Men av en eller annen grunn må vi bytte fly i Stavanger. Begge veier. Det er litt kjedelig. Så flyturen blir ekstra lang. Men men. :-) Når vi omsider kommer til Heatrow, London er det å finne bagasjen og "piccadilly" - banen som går til Green Park, hvor vi derfra bytter over til "Jubilee" som tar oss helt til North Greenwich for the 02. :-) Turen tar ca 1 time og 30 minutter. Vi har selvfølgelig bestilt hotell på feil side av London, men - siden 02 arena ligger 10 minutter fra Hotellet, går det litt opp i opp. Så vi kan bare gå frem og tilbake. Så vi slipper å tenke på buss eller andre transport muligheter! Yay :D

Lørdagen må vi klare å komme oss til Oxfordstreet, så jeg får shoppet litt. Har tross alt spart i noen mnd for å finansiere denne turen! :-) Det som er litt nedsig er at jeg ikke kan kjøpe bukser og sånn. Ettersom at neste uke blir en del hud på magen fjernet, og da går jeg kanskje ned en bukse str (?) så tørr ikke å gamble på det. Eller hva sier dere?

Hm, nei.. blir nok lite klesshopping. Skal i alle fall ha meg ett par nye joggesko, løpethigts, løpejakke og t-skjorte. Om jeg finner noe jeg faller for :-) hihi

 

Kommer i alle fall til å bli lagt ut bilder når jeg kommer hjem! :D

 

Skal prøve å få oppdatert litt i fra London også! :-)


Her er hotellet! :)

Blogges!Beklager....

..Dårlig med blogging... Dagene har flydd ifra meg - og dagene på jobb er så hektiske og kaotiske at jeg ikke vet hva som er opp og ned. Denne uken har det også være minimalt med trening - har ikke vært helt i toppform. :/

 

I går var det jo denne berømte Valentines dagen, og heldige meg fikk roser på kontoret. :-) Visste ikke noe om hva som skulle skje - kom hjem, fikk 2 stk ansiktmasker og kommandoen "ta på deg en slik en og slapp av mens jeg lager noe mat - Quesedillas!" Min favouritt :-) Senere på kvelden skulle vi ut å spise - Jeg visste ikke hvor!

Vi tok bussen og jeg satt på bussen - "eeeer det, TGI? Er det Steakers? Er det Peppes? har jeg sagt navnet på resturanten flere ganger? Er det Neptun?" osv osv.. Men heldigvis ble det favouritt restauranten våre - Steakers! Maten er så fantastisk god der. Jeg bestilte en halv portion med pepperbiff (ca 100 g) med litt råstekte poteter og peppersaus. Spiste nesten alt opp! Måtte 2 ganger på do for å kaste opp - men maten var så god at jeg bare måtte spise :p (hørtes fælt ut... men var ikke så fælt!!)

Vi drakk øl først på dampen bar forresten også en til maten. mm :-) Kjempe fin kveld! :-) Elsker deg kjære <3

 

Ja, nå skal jeg snart gå ifra jobb - Jeg og Jan skal nemlig til Oslo idag, for å besøke pappaen min. Turen blir opp på Norefjell med det samme vi kommer frem :-) Så travel dag!! Kjenner at jeg er sulten :-| hoho
Men gleder meg til å stå på ski og kose oss på hytta til pappa og de. :-) Det blir kjekt!!

 

Men vi snakkes, skal prøve å få blogget litt i helgen :-)

 

<3

Trening

Jeg og min kjære har nå kommet godt i gang med trening, og trener annen hver dag nå :-) Ganske deilig å ha den ene fri dagen, hvor jeg slipper å tenke på trening. Men la musklene restituere, og at gangsperren pleies. :-) 

Når jeg trener begynner jeg først med kondisjon i ca 20 minutter. Ikke noe løping helt enda, pga operasjonen. Men går i oppover bakke på tredemøllen, og går fort gange. Jogger litt. Når det er ferdig går jeg over til å trene musklene, først konsentrerer jeg meg om armene (som jeg personlig syntes er værst, da jeg er veldig svak i armene :p klarer jeg ikke så mye), jeg gjør samme øvelse 12 x og 3 repetisjoner. Ganske tungt! :p 

Når jeg er ferdig med armene, tar jeg ryggmuskelen - for etter operasjonen har jeg mistet masse muskelmasse i ryggen og har konstant vondt i ryggen, og har begynt å "sige" i ryggen. Så den må trenes opp igjen :) 

 

Skal egentlig trene magen også, men har ikke helt kommet dit enda, pga jeg ikke tørr å trene magen enda etter operasjonen :) Bein øvelsen hvor jeg trener rumpe, baksidelår, fremsidelår, innsidelår, ankelstrekker, setemuskel og hoftemuskel. Beinpresser er veldig bra for rumpen! Aldri hatt så mye gangsperr i stumpen før. 

 

Nå skal vi på trening - også fikk vi akkurat en middagsinnvitasjon ifra mamma, så vi skal spise middag der. Bali kyllinggryte :-) Har faktisk ikke spist det før, så det blir spennende :D hihi. 

 

Ha en fin dag! :)

Kaster opp + dagen idag

Hei bloggen! :-) Som skrevet tidligere, sliter jeg fortsatt en del med å ikke klare å holde på maten. Kaster gjerne opp 1-2 ganger om dagen. Men det begynte for fult igjen denne uken. Var helt fin rett etter operasjon og 2 uker frem ca. Har jo snakket med ernæringsfysiolog om dette, og hun mente at det var pga gallestein at jeg slet med maten. og at det ville gå over etter at galleblæren ble fjernet. Noe den altså ikke har gjort. Hva burde jeg gjøre?? Prøver å holde meg til sunn mat og spiser lite chips og sånn. Sier takk for alle råd og tips!!:) Dagen idag har jeg og Jan tilbrakt litt med Thian, lillebror på isen i åsane. Vi har gått på tur, vært en tur på senteret og kaffe hvor vi spiste kylling baguette :-) nam. Så kjørte vi Thian hjem, og hentet litt saker og ting før vi tok turen ut til tante hvor vi skal være barnevakt. De er nemlig på supriseparty og bursdagsbarna vet ingenting. De tror de skal på fest en annen plass :) så de får det nok kjekt i kveld!!:) vi har for ikke så lenge siden spist taco, og nå ser vi på filmen "modig" med litt godsaker på bordet :) kjempe koslig! Men nå må jeg runde av, siden jeg er en smule kvalm atm. Er så lei denne kvalmen. :/ Ha en fortsatt fin kveld :-)

Dette visste du kanskje ikke om meg?

Generelt: 

Jeg heter Ida Kristine, er 21 år og er født og oppvokst i Bergen. Jeg er halvt østlandsk da min far kommer fra og bor på Østlandet, (Asker). Min mor er fra Nordfjordeid, men flyttet til Bergen da hun var 15 år. 5 år senere kom jeg :-) 

Jeg har vokst opp i Sandviken men sommeren til 4 klasse, flyttet vi ut på bygda, nærmere sagt... Salhus.

Litt mer om meg: 

 1. Jeg har nå nesten fullført videregående, har et halvt år igjen som lærling. Jeg er kontorlærling på Universitetet i Bergen, hvor jeg sitter i ekspedisjonen og har ansvar for det meste av sitteplasser, parkeringsplasser, kontorrekvisita,  internavis, forskjellige personalrelaterte saker. Jeg er litt innom økonomi, som reiseregning og refusjonssjema. Steller i stand til arrangementer som strategisseminar, HMS dag, julebord, og sommerfest osv. :-)
 2. Jeg er også 75% elev på Sonans. Hvor jeg tar opp litt fag. Skal faktisk ha den første eksamen neste uke! Gruuuer meg. 
 3. Jeg elsker kjæresten min :) <3
 4. Jeg har en kjempe søt Tibetansk Spaniel, som jeg virkelig er glad i! 
 5. Jeg er glad i Barn, og har vært en aktiv barnevakt siden jeg var liten :-) (Nå er det vell snart min tur?) 
 6. Jeg ble slankeoperert for litt over 1 år siden, og har nå gått ned 60 kg. 
 7. Jeg fjernet galleblæren min 9 januar 2013. 
 8. Jeg  har vært inne i en depresjon, og gått på antidepressiva 
 9. Jeg har i en liten periode brukt sovetabeletter, men sluttet fort. 
 10. Jeg ble mobbet på barneskolen og ungdomskolen. 
 11. Jeg har aldri vært fornøyd med selvbildet mitt. 
 12. Jeg har skulket skolen for å slippe unna å bli mobbet. 
 13. Jeg fikk kjøpe alkohol og tobakk i en alder av 15 år. 
 14. Jeg har røykt. (Sluttet) 
 15. Jeg har snust. (Sluttet)
 16. Jeg trodde visst jeg kjøpte alkohol og tobakk til andre i klassen, skulle de endelig "se" meg og godta meg. Men den gang ei :-) 
 17. Jeg er naiv. 
 18. Jeg har gjort dumme ting. Men er ingen poeng i å angre på det nå. Gjort er gjort. 
 19. Jeg har vært en dårlig venn. 
 20. Jeg har vært selvopptatt og tenkt mye på meg selv og sånn. 
 21. De vennene jeg har nå, er venner jeg aldri vil gi slipp på. :-) 
 22. Jeg har en venninne som jeg har kjent siden vi var 2 år gamle :) Snart 20 år! (SYKT) 
 23. Jeg har en stefar som ikke lengre er sammen med mamma. Men som har stilt opp for meg siden jeg var 2 år. Hvorfor gi slipp på det nå? 
 24. Jeg er ikke skoleflink. 
 25. Jeg er flink praktisk. 
 26. Jeg eier ikke humor. 
 27. Jeg er ærlig, åpen, hjelpsom og omsorgsfull for de jeg bryr meg om. 
 28. Er du snill mot meg, er jeg super snill mot deg :-) 

Ja nå kommer jeg ikke på mer :p This is me! 

 

 

Hva vil dere vite? (Help me....)

Jeg er litt sånn små tom for ideer om hva jeg kan blogge om. Bloggen handler jo egentlig om livet etter Gastric Sleeve operasjon og nå livet uten galleblære. Men ønsker jo også å blogge litt om hverdagen, klær, trening, kosthold osv osv. Men er det noe dere ønsker jeg skal blogge om? Noe dere ønsker å vite? Om meg, om operasjonene eller annet? :p Jeg er som sagt veldig tom for ideer. Setter virkelig pris på litt hjelp her, slik at jeg ikke bare blogger om tull som ingen bryr seg om :-)

Ser på statestikken at det er en del innom hver dag som jeg setter stor pris på, men det hadde virkelig motivert meg mer til å blogge om dere la igjen en liten kommentar også :-) Alt gleder mitt store hjerte!

 

I morgen skal jeg på tur med min godeste Camilla :-) Kanskje det blir noen bilder fra turen våres? :-) Forresten: Les bloggen hennes her.

 

Ha en fortsatt fin mandag :D

Jeg ble helt satt ut!

 

Jeg ble skikkelig rørt jeg! Ble jo hentet på sykehuset av min kjære og min beste Ramona. Når jeg kom ut i bilen lå dette i fremsetet. Jeg skjønte først ikke helt hva det var, men da jeg leste kortet ble jeg bare kjempe overrasket. At de har tenkt å glede meg på denne måten! Jeg elsker jo klær og overraskelser. Så dette var jo virkelig TREFF! :):) Haha, var jo først litt små sur fordi de var forsinket. Fikk til svar at det var mye kø mot åsane og hun som skulle ta over for Ramona på jobb var forsinket. Men det viste seg jo bare at de to var på shopping til meg! hoho. 

Så nå må jeg finne en dag hvor vi skal gå på middag, meg, Jan, Ramona og Thomas skal på middag. Gleder meg! 

 

Hva syntes dere? Søtt?

 

Hvor er matlysten?

Hei og hå!

Ja begynner å bli litt fortvilet nå.. får liksom ikke i meg nok mat. I løpet av denne dagen har jeg fått i meg 1 skive og et t lite rundstykke er liksom helt greit, men det har på en måte vært påtvunget å få det ned. Sitter med en konstant kvalme i halsen, noe som er veldig ubehagelig! What to do?

De to siste ukene har det vært stor mangel på matlyst, får ikke i meg nok med middag heller. I går lagde jeg og min kjære kyllingwook med nudler, og jeg forsynte meg på en frokosttallerken, men.. det så liksom ikke ut som jeg hadde rørt maten da jeg var stappmett!

Jeg er veldig slapp og trøtt hele tiden, kan ikke reise meg opp uten at jeg blir ekstremt svimmel. Kan matlysten ha forsvunnet pga gallesteinen, mon tro?

Håper det er noen andre her som har opplevd det samme, og som kan betrygge meg med at det blir bedre! Nå nærmer det seg 1 års kontroll, så kan jo snakke med ernæringsfysiolgen da :-)

Ha en fin fin dag!

Livet er så fint!

God morgen!

Jeg er jo reserve mamma denne uken, noe jeg stor trives med! Lillebror er jo bare verdens skjønneste, større sjarm og personlighet skal det letes lenge etter :-) Flinke kjæresten min har vært verdens beste denne uken også, hjulpet meg masse om morningen og kvelden- Laget middag og gitt mat til lillebror. Han er jo bare super flink med barn! Noe som varmer hjertet mitt stort :-)

Nå til helgen skal jeg på julebord med jobben til min kjære, noe jeg ser veldig frem til! Å treffe kollegaene hans, + vi var jo på hyttetur med han ene kollegaen hans og kjæresten hans - de kommer også på julebordet! Så da kan hvertfall jeg og hun gå sammen, og er man 2 er det lettere å strekke seg bort til andre å si heii :-)

Nå er det under 4 uker, nærmere 3 uker til jeg og Jan reiser til Spania for å feire julen sammen, alene. Noe jeg virkelig ser frem til. :-) Målet mitt nå er å gå ned de siste kiloene før spania! :-) Klarer jeg det mon tro? Har vært litt plaget med halsbetennelse og bihulebetennelse den siste tiden, så matlysten har ikke vært helt på topp - så er redd for at nå siden matlysten er tilbake at jeg da legger på meg :/

Men satser på at god mosjon og ett sundt kosthold holder kiloene vekke :-)

Vil igjen takke alle sammen som har sendt meg e-post og fortalt sin historie - og alle de fine tilbakemeldingene om at siden jeg gikk i media med det at jeg er slankeoperert  - at jeg da har motivert andre mennesker til å klare å gå ned i vekt! Eller faktisk ta opp med fastlegen at NÅ er det på tide å gjøre en endring her. Setter virkelig stor pris på det!

Nå er det å få unna denne arbeidsdagen, slik at jeg kan hente lillebror i barnehagen å reise hjem å kose oss med middag! :-) Gleder meg allerede!! :D

 

Ha en strålende fin dag, alle sammen : ) Vi høres!

26.11.2012

Hei alle sammen!

Lite blogging fortiden - er reserve mamma for min lillebror denne uken. Så jeg og min kjære får kjørt oss hardt... Skal si det ikke er bare bare og passe en 1,5 åring! :p merker GODT at energien ikke er helt på topp - gikk å la meg klokken 20.00 i går, etter å ha vært oppe siden ca halv 8, med både lilletass (1,5 år) og store tass på 4 år. Han ble hentet i 12 tiden, så ble det kun lilletass, meg, min kjære og Rakel. Rakel kjørte jeg til bussen i 13.00 tiden, og min kjære var hjemme å passet lilletass i mens. :-) Når jeg kom tilbake, satt min kjære i sofaen med lilletass vedsiden, de var så skjønne der de satt!

Jan(min kjære), lekte og sto i med Thian (lilletass) så og si i hele går! :-) Det var så gøy å se at Jan går så godt overens med unger, og fatisk tar initiativ til å leke med han! :-) Varmer mitt store hjerte!

Vi var også på trilletur, Jeg, Jan, Thian og Lilo(hunden), en god trilletime var veldig deilig :-) Når vi kom hjem igjen, var det å mate Thian og gjøre han klar for sengen - så når han var lagt lagde Jan middag til oss. Kyllingfileet og grønnsaker, og som dessert en pitteliten snickers sjokolade! Det fortjente vi begge to :):) hehe

Matlysten er heldigvis tilbake, og jeg får i meg mye mer mat enn hva jeg gjorde forrige uke - så blir spennende å se på vekten om jeg har gått opp eller ned! :-)

Dagen idag går i jobb, skal hente Thian i barnehagen senere, og min kjære hjemme - før vi tar en liten tur på senteret for å bytte noe greier. :-)

Så har nok denne dagen også gått! :D

VI høres snart :)

En smule redusert - Kan man vell si...

Hei!

I går planlagte jeg instituttets dag, altså HMS-dag! og i den andledning opp under omorganisering av instituttetene skulle det også være en 3 retters middag - som skulle erstatte julebord.

Det var en hektisk dag - mange upåmeldte dukket opp osv osv! Men flinke meg klarte å fikse mer mat til tross den korte varselen til kjøkkenet :-) Alkoholen ble sjenket i glasset - og stemningen snudde brutalt! :D

Etter middagen gikk vi "unge" ut på bar, på Henrik - het den. Tror det var en sånn Ølbar! Ølen var god, og det var kjempe masse folk der. :-) Jeg måtte gå litt tidligere pga en litt overivrig mann som ikke helt skjønte at han gikk litt over grensen!

Når jeg våknet i dag kl 06.00, var jeg dau trøtt... sov til ca halv 8 igjen, også kjørte mamma meg på jobb. Men må si at jeg er en smuuule redusert idag :p

 

Vi høres!

Lykkerus!Hei alle sammen!

Dagen i går var bare helt spesiell for meg - Alle fine tilbakemeldinger om hvor tøff jeg var som turte å stille opp med ett ansikt har vært fantastisk! :-) Det har virkelig gitt meg motivasjon til å fortsette med det jeg gjør.

Var veldig redd for at det ville komme negative tilbakemeldinger osv, men kan med hånd på hjerte si at jeg ikke har fått en eneste negativ tilbakemelding! Det viser bare at folk begynner å forstå det at slankeoperasjon ikke er den lette utvei. :-)

Jeg har fått ekstremt mange mail, om personer som sitter å åpner seg for meg - og forteller sin historie. Både triste og glade historier. Det er så fantastisk gøy å høre!
Håper virkelig at slankeoperasjon blir ett mer åpent tema, og at personer som tar en slik operasjon ikke behøver å være redd får å si det høyt. Jeg var 20 år da jeg ble operert og, 19 år da jeg søkte henvisning til kirurg. Liksom.. Det var ikke noe kult å si det til venner at "heyy, jeg skal slankeopereres" - men nå, 21 år, tørr jeg å stå for den endringen jeg bestemte meg for! Jeg viser svakheten min. Men siden alle dere som har gitt så god tilbakemelding, føler jeg meg ikke svak lengre! Men sterk! :-) TAKK TIL ALLE SAMMEN!

Men nå er det på tide å jobbe litt :-) Holder på å arrangere ett stort arrangement med lunsj, konferanse og middag! Så vi snakkes :-)

Husk dere kan sende en e-post til: idaeikenes91@yahoo.no

Vi høres :)

Tusen takk for alle gode tilbakemeldinger og støtte!

Dagen idag har vært veldig spennende for meg - ikke bare fordi jeg visste jeg kom i avisen. Men har vært sykt spent på reaskjoner og tilbakemeldinger da jeg ikke har vært så særlig åpen om operasjonen i offentligheten.

Men nå kan jeg lene meg godt tilbake - for herre så mange mail og fine tilbakemeldinger jeg har fått av både kjente og ukjente. Spørsmål om hvordan jeg lever nå etter en slik operasjon har vært enorm!
Har fått både triste og fine historier om personer som har fått avslag på operasjon og andre som venter på operasjon og noen som vurderer operasjon!

Alle som har tatt kontakt er fantastiske mennesker - dere gjør dagen så mye bedre!

 

Tusen takk! :)

Gallestein

Hei!
Var på ultralyd i dag, og som jeg trodde fant de gallestein...masse! Men jeg må trolig fjerne galleblæren siden jeg er så plaget med det. I tillegg må jeg holde meg unna stekt mat, sterk mat og fet mat. Det sistnevnte holder jeg meg som regel unna :-) så den blir ikke noe problem. Men stekt mat og sterk mat der kommer jeg til å slite.... Hva skal jeg liksom spise om jeg ikke kan røre det?! Jeg er også følsom på diverse hvete produkter, melke produkter osv... Ser ut til at jeg må leve på kokt egg og knekkebrød fremover :p kjekt!

Det var dagens oppdatering :)

Ha en fin kveld videre!
Les mer i arkivet » Oktober 2016 » September 2015 » Februar 2015
Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)
legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.
gratisdesign av Tonjemt

hits