This can´t be good

Hei på dere! Litt for lenge siden sist. Men, den siste tiden har jeg slitt med forferdelig dårlig overskudd og lite energi. Jeg er slapp og sliten, svimmel, lavt blodsukker og oppå det hele små forskjøla. Mistet motivasjonen til å trene, for tanken på å trene gjør meg svimmel. Jeg har mine tanker om hva det kan være, da det er en stund siden jeg har tatt B12 sprøyte. Har akkurat hentet ut nye doser, så må komme meg til legen på tirsdag å få min etterlengtet dose. 

Nærmer seg snart 2 uker uten trening, og jeg har så sinnsykt dårlig samvittighet for det. :( Gi meg motivasjon!? Savner virkelig å trene, men samtidig ikke. Hadde jeg feks løpt opp stoltzen idag, hadde jeg nok besvimt. Føler meg virkelig ikke på topp! 

Meen.. jeg må ærlig innrømme at matinntaket ikke har vært så bra de siste ukene heller, så kansje jeg bare mangler næring, og må ta meg litt i nakkeskinnet å spise skikkelig, mer og oftere. Ligger på mellom 2-4 måltider om dagen, og det er virkelig ikke optimalt for meg. Spesielt ikke når jeg har vært/er så aktiv. 

Men tenkte bare å komme med en aldri så liten oppdatering til dere - Jeg lever! Men bloggen er desverre litt nedprioritert :/ 

Kan jo vise dere noen bilder fra da jeg lekte modell, slik at Rakel Christine Vangberg kunne øve seg på å ta bilder i studio :-) 

Hva syntes dere? :-) 

 

Vi blogges da, og ha en RIKTIG GOD PÅSKE ALLE SAMMEN <3

Går for gull!

Med en slik fremgang jeg har i Stoltzen nå, begynner jeg å smake på hovedmålet mitt som er på under 15 min! Litt til nå, så vet jeg at jeg klarer det. :-) Merker at det blir bedre og bedre, å komme seg opp fortere med tanke på at jeg har blitt så godt kjent i løypen, og jeg begynner å finne ut hvor i løypen jeg VET jeg kan gi mer. Jeg har så mye mer å gå på i både begynnelsen og slutten, at jeg håper jeg klarer å gi det jeg kan for å komme under 17 min idag. Har du troen? :)

Hadde virkelig ikke vært der jeg er idag, uten den fantastiske støtten fra min kjære Marius! :D Takk for at du pusher meg, og får meg til å gi maximalt. :-)

Men bare pass deg, kjære - Snart løper jeg forbi deg og. :-)

Blogges!

 

Q: Har du gått stoltzen? Hva er din tid? :-)

Ida opereres - Gjesteblogg!

Hei :-) Jeg heter Marius, er kjæresten til Ida, og har i dag fått frie tøyler til å skrive på bloggen hennes mens hun ligger på operasjonsbordet!

Vil først og fremst få si hvor imponert jeg er over henne. Jeg har spurt henne sikkert 100 ganger de siste dagene om hun er nervøs for operasjonen, og får alltid samme til svar, at nei, det er hun ikke. I dag våknet hun like entusiastisk som alltid, klar for å komme seg opp på sykehuset. I sengen sitter hun og gliser, og med en hvilepuls på 60 og tomlene opp gleder hun seg til å bli lagt under kniven. Selv hadde jeg vært kjempenervøs. Sykepleieren spurte så fint på venterommet om vi begge skulle opereres eller om jeg bare var følgesvenn. Fristet stort å svare ja til operasjon, da Ida nemlig ikke er den eneste i dette forholdet med litt overflødig hud: 

 

Jeg har nemlig også slanket meg litt. Jeg valgte ikke slankeoperasjon, har jo tross alt sprøyteskrekk. Derfor valgte jeg å utfordre en av mine andre frykter: det å trene. 
Her kan du lese om at jeg fant meg det bratteste fjellet i Bergen by og begynte å gå (etterhvert løpe) opp og ned der hver dag. 
Resultatet var bra, jeg gikk fra å være 139 kg og var nede på 94 til Stoltzen Opp løpet  

Hver gang jeg så meg i speilet følte jeg meg likevel tjukk. Fant fettvalker overalt. Men så kom verdens beste jente, Ida, inn i livet mitt. Og fikk meg til å innse at det ikke var fett jeg hadde på magen, men hud. Og hud går det ikke an å slanke vekk. Å løpe opp det fjellet er forresten det smarteste jeg har gjort i mitt liv. Ida leste artikkelen i BA og la meg til på facebook. Derifra var ikke veien lang til at jeg klarte å lure med meg denne flotte jenta på fjelltur.

Slik går det når man kun trener på å løpe opp et fjell, litt slapp i overkroppen, men man henter seg litt inn igjen på leggmusklene: 

Nå skal jeg snart opp igjen til Ida. Gleder meg veldig til å se henne.
Håper hun er like positiv som før operasjonen, at alt har gått bra, og at hun fremdeles ligger der med sitt fantastiske smil.

Og om de ikke har klart å fjerne all huden hun ville ha bort, så skal nok jeg klemme henne flat <3

 Forferdelig anfall i London

Har forresten glemt å fortelle dere om en hendelse som skjedde da jeg var i London! Var dagen etter vi hadde kommet til London, og vi tenkte vi skulle kose oss på Hard Rock Cafe. Jeg bestilte først en drink, som ikke var noe god, men Marius likte den - så han kjøpte en ny til meg. (Strawberry Deaquri). Mmm! Vi fikk tilslutt et bord, og bestilte en "starters", Nachos. Jeg spiste et par biter, men så brøt helvete løs! Fikk de værste magesmertene, å måtte bare forlate Marius helt alene ved bordet, å gå ned på do å sitte med hodet mellom beina, og pine meg gjennom smertene. Var et tidspunkt jeg hadde så vondt at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre - var livredd! Så for meg at NO dør jeg. Så gikk det plutselig bedre. YES, tenkte jeg. å gikk opp igjen til Marius. Men neida... det kom igjen, og ned igjen med meg! Følte en trang for å kaste opp men fikk liksom ikke noe opp, siden jeg hadde spist lite den dagen. Men når smertene ENDELIG forsvant, til en viss grad at jeg ikke hadde sånn vondt, gikk jeg opp igjen. Spiste såklart ikke den gode maten jeg hadde bestilt... men vi gikk tilbake til hotellet, og jeg var kvalm og dårlig resten av turen. For et godt selskap jeg er liksom! Men jeg prøvde i allefall å gjøre det beste utav alt.. men tror nok jeg kunne vært en bedre kjæreste for å si det sånn! Slapp uke.. Men klarte å komme meg ut på London Eye, og en liten tur ut hvor Marius viste meg Big Ben, London Bridge, Tower Bridge, Madame Tussauds, Winter Wonderland (hyde park, julemarked) osv osv. Kjempe koselig uke :D

Spiste lite den uken der for å si det sånn, så naturlig nok viste det litt på vekta. (like greit, da jeg har klart å gå opp litt i vekt :p, var det deilig å være nede på "tallet mitt")

Anbefaler om noen sliter med kvalme å kjøpe morgenkvalme/reisesyke arbånd, det hjelper! Ble kvitt kvalmen så og si med engang, å endelig fikk jeg smaksansen min tilbake og matlysten <3Fikk meg også en fin shoppingrunde i Oxford Street - fikk med meg Marius på hele runden min! Noe som er svært positivt, at han holder ut med shoppingen min :-) haha

God Jul alle sammen! <3

Ville bare ønske alle sammen en riktig God jul og et godt nyttår! :D Håper alle får en fantastisk jul, romjul og nyttår! :D

Her i gården blir julen feiret hos bestefar, noe som ikke har blitt gjort siden jeg var pitteliten - så dette er stas for både oss og bestefar. Litt morsomt at de to minste ikke er interessert i alle julegavene under treet, og at storesøster er mest ivrig! :D hehe

Nå tar turen ut til Sandane, før vi reiser hjem igjen for å spise årets julegrøt! :D

 

Hvordan er deres juletradisjon? :-)

Blogges :)

Hva vil dere lese mer om?

Hei og god kveld dere! :-)

Jeg står litt stille - og tenket lenge nå at det er på tide med en låroppdatering men jeg kommer meg aldri til å ta de bildene! Shame on me. Men skal prøve å få gjort det i løpet av morgen dagen!!! Så det er på vei. :-) Men sånn ellers, noe annet dere ønsker å lese mer om? Alt innen slankeoperasjon, plastikkoperasjoner, trening og kostholdet mitt :-) Bare skrik ut!

Jeg er i full gang med eksamenslesing til matteeksamen den 27 november, noe jeg gruer meg veldig til!! (Kan ikke akkurat si jeg er så flink å lese... men jeg tenker mye på den!!!)

 

Ellers, så har livet mitt tatt en ny vending, og har en spennende tid i møte nå! :-)

 

Vi blogges, nå skal jeg på kino!! :-)

Ultralyd av magen

Hei, og god morgen. :-) Er formen fin idag? Jeg er i alle fall sinnsykt sliten idag, etter en aldri så liten bytur med Marius som fylte år i går! :-) Alltid trodd at Contra bar er en dyr plass å drikke, men tok visst feil der :-) Koooselig sted.

Anyways - Curator ringte meg i går, og lurte på om jeg kunne komme til ultralyd allerede samme dag! Har jo slitt litt med anfall i magen den siste tiden, og skulle inn å sjekke om det lå steiner i galleveiene eller om det var noe annet gale. Hun fant ingenting, som forsåvidt er positivt - men dog... da må jeg til videre uteredning. Dvs... GASTROSKOPI og MR. VIL IKKE ha gastroskopi... tanken på at de skal føre ett kamera ned i halsen min gjør meg psykisk dårlig. i dont want to.


Her er bilde av noe inni magen miin. hohoho. vet ikke om det er galleveien eller noe. :p

Anyways! Har ikke hatt anfall på 1 uke nå, BANK i bordet :-) Har hatt noen sånne små ubehagelige episoder, men det har ikke slått helt ut. Har kjent litt smerter i korsryggen og i magen, men har gått bra :-)

 

Hva er deres planer idag? :-)

 

Kommer snart nytt innlegg og oppdatering av lårene med bilder :-)

 

Blogges <3

Ett smertehelvete

Denne morningen har vært helt for jææævelig. For å si det mildt! Det hele startet egentlig når jeg sto opp, men tenkte ikke mer over det, for det hender jeg får litt små murringer/smerter der galleblæren var før. Men når jeg kom på jobb, var alt egentlig OK. men følte meg igrunn litt rar i kroppen. Så boom, akkurat som om noen knivstakk meg i ryggraden, smertene kom så plutselig, jeg trodde virkelig jeg skulle dø. Satt sikkert en halvtime på toalettet å prøvde å kaste opp. Men, endte bare med brekninger. Det var så vondt, smertene satt i mellomgulvet, ned mot navlen, under ribbebeina, bak i korsryggen og helt oppe på ryggraden. Det var så vondt! Tok turen til en lege, og han syntes det hele var merkelig. Han la også merke til at jeg var veldig gul i øynene. Smertene hadde avtatt litt, og jeg klarte å "leve" med smertene. Jeg tok noen prøver, og satt meg ut i gangen på svar. Når jeg kom inn til legen igjen, kom smertene igjen. MYE vondere. Jeg måtte bare løpe på do, for fikk en følelse av at jeg måtte kaste opp, men klarte ikke det. Når jeg kom inn igjen snakket han om en mulig innleggelse, men at ingen ville åpne meg nå siden jeg var så bevisst som jeg var. Men, han vurderte det - men foreslo at vi først skulle prøve å ta en betennelsesdempende sprøyte i skinken. Fikk den å måtte sitte der en halvtimes tid. ahh, det var så deilig! Smertene ble sånn at jeg kunne leve med det. Men har fortsatt en del murringer i ryggen, og det kommer litt små stikk her og der, som er ganske vonde.

Ble henvist til ultralyd, så skal de se om det finnes noen steiner i galleveien som irriterer. Finner de ikke noe der, må jeg nok inn til en gastroskopi! :((((( Hjelp! Fikk skrevet ut en kur jeg skal gå på i 2 uker, å se om det hjelper. Hjelper de, er det tegn på noe gale i magesekken. Mulig magesår. :/ Nå venter jeg på svar fra leverprøvene, galleprøvene og noen andre prøver.


Lei smertene! :(( Vet ikke om dere ser gulheten/missfarginen i øynene?

Jaja! Satser på at jeg blir bra igjen snart!! :) Kryss fingrene for meg :-)))

 

BlOGGES

Svar på spørsmål rettet mot Gastric Sleeve operasjon

Fikk inn en del spørsmål fra en person som går under navnet "sommerfugl", så syntes spørsmålene var så relevante at jeg la de ut i ett innlegg :)

-hvordan ser arrene på magen ut nå? og hvor lang tid tok det før de ble "finere"?


Jeg har jo hatt en galleblæreoperasjon, så derfor telte jeg 8 arr. Har egentlig 9, men finner ikke det siste :PMan ser de egentlig ikke så godt, men har 2-3 stykker som er litt stygge pga overkuddshud. :p Men ellers har de fleste forsvunnet nesten! :)

-Spiser du mer mat nå, enn hva du gjorde rett etter flytende perioden?
Ja, spiser litt mer. Men ikke så veldig mye! :) Men rett etter flytende perioden spiste jeg ekstremt lite. Men har gradvis fått plass til litt mer. :)


-hvor ofte trener du?
Hm, nå etter 2 tette operasjoner, har jeg ikke klart å komme meg tilbake i skikkelig trening. Men generelt trener jeg 2-6 dager i uken :) Men løper hver dag, og går flere turer med hunden :)


-hvordan var vektnedgangen din etter operasjonen? gikk du raskt ned, eller gikk det kilo for kilo? og "stoppet" du opp på vekten på et punkt?
Gikk periodevis ned. Først gikk jeg ned en del, også stoppet det litt, så gikk jeg ned enda mer. Men har alltid gått jenvt og trutt ned i vekt. Men med noen stopp innimellom :)


-gikk du fort ned i størrelser? eller tok dette mer tid?
Heheh! Ja.. Måtte skifte garderobe sånn annen hver uke! Klærne ble alltid for store, så tørr ikke å tenke på hvor mye penger som har gått med på klær... haha! Fra sånn mai i år har jeg kanskje brukt samme str, men merker fortsatt at noen klær blir for store! Så du må regne med å skifte garderobe OFTE!


-hvordan reagerte folk du ikke har et så alt for nært forrhold til(eks. folk fra barneskolen osv).
Svært positivt. Plutselig var det OK å snakke med meg. For jeg var ikke tykk lengre. Jeg liker ikke helt måten det har skjedd på, at ok "nå er hun tynn, da kan vi snakke med hun"  Men har absolutt kun fått gode og positive tilbakemeldinger. Så vil tro alle har reagert positivt :)

-Kunne man raskt se at du hadde en stor vektnedgang, og tror du det gikk fortere på deg, siden du er ung?
Ja, jeg vil tro det. :p Bare juli til august 2012, ser man stor forskjell. Så man kunne se forskjell uke til uke :)

Har du andre spørsmål må du bare stille, så kan jeg se om det kommer nok spørsmål til å lage enda ett innlegg av det :)


LIK FACEBOOKSIDEN MIN HER, SÅ KAN DERE FØLGE MEG ENDA TETTERE, FLERE OPPDATERINGER, OG OFTERE BILDER OSV!

Jeg er med i en konkurranse, vinn ROSA HEADSET

Hola dere! Ville bare tipse dere om denne konkurransen... selvom jeg helst vil ha minst mulig med slik at jeg kan vinne selv :p men dere finner i alle fall konkurransen HER. :)

Om dere IKKE er interessert i konkurransen, må dere i alle fall ta en titt innom, for denne dama her kan det å blogge! Skikkelig fin blogg :-) VERDT å lese.

 

LYKKE til!

 

:)

 

I feel like crap

Ja, som overskriften sier - i feel like crap. Crap er ordet idag. Mandag er som regel den kjedeligste dagen i uken! Jeg kjeder meg, jeg eier ikke energi, dårlig matlyst, får ikke til skolearbeidet, kjæresten min er vekke hele uken, og alt er liksom bare.. ett ork.

Jeg tuller ikke, jeg orker så vidt å skrive dette... men følte at jeg måtte få det ut en plass.


hehe, ja...føler meg litt deppa idag!

Men det er vell normalt når du føler deg isolert pga du kan ikke gjøre slike fysiske aktiviteter som du egentlig vil? Jeg sliter fortsatt med smerter i lårene mine, gudene må vite hvorfor det fortsatt er så vondt, men jeg sliter fortsatt med å gå opp en trapp, å klarer i alle fall ikke å gå mer enn en halvtimes tid før jeg bare vil legge meg ned å grine! Jeg er fortsatt så sinnsykt hoven at det er vondt med thigts på. haha. Uff.. unnskyld altså.. var veldig grinete innlegg dette :p

Men kanskje dere vil komme med noen oppmundtrende ord og kanskje noen #bloggtips? Så har jeg i alle fall noe å henge fingrene i... Jeg eier ikke motivasjon til å blogge heller, så derfor.. slike grine innlegg. haha!

Si hva dere ønsker å lese om, så skal jeg lage ett innlegg om det senere :) Jeg er som sagt åpen om nesten alt, bare til å komme med tips! Kom også gjerne med spørsmål, så kan jeg se om det kommer nok spørsmål slik at jeg kan bruke det i ett innlegg! :) Har fått en del, som jeg kun har fått på e-post som jeg eventuelt kan poste her!

Ha en fortsatt fin mandag <3

Medaljens bakside ved slankeoperasjon

Vell, jeg har desverre opplevd en del av den siden! Jeg kan jo først begynne med at jeg slet med matlyst store deler, og om jeg spiste en bit for mye så ble jeg så dårlig at jeg måtte kaste opp igjen den siste biten. Slankeopererte har egentlig mistet evnen til å kaste opp, så det blir mest brekninger, og det siste som har kommet ned. Det har vært en tung prosess, men har heldigvis funnet ut når jeg faktisk er mett, for jeg kjenner ikke til den metthetsfølelsen som jeg hadde før. Nå spiser jeg sakte, og tygger godt, men - så må jeg ta noen pauser innimellom, for å sjekke etter om jeg faktisk er mett. Så venter jeg kanskje litt for lite av og til, å tar en bit til - og da er jeg stappmett! og blir skikkelig dårlig. Men har sluttet med å brekke meg og kaste opp - heldigvis.

Ca 8 mnd etter slankeoperasjonen våknet jeg opp midt på natten i store smerter. Det var så vondt at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg trodde der og da at jeg skulle dø. Ingenting hjalp, jeg løp frem og tilbake på do for jeg fikk en følelse av at jeg måtte tisse. Jeg la meg ned i fosterstilling på badegulvet for jeg visste ikke bedre. Det ble bare verre, jeg løp inn igjen i sengen og nå var smertene så store at tårekanalene sto for fult. Jeg la meg på kne med noen puter under meg, og da fikk jeg litt kontroll på smertene, men når jeg bevegde meg igjen, kom de tilbake. Snille svigermor kjørte meg på legevakten, og fikk beskjed om at jeg hadde ikke vondt nok til at det kunne være vits med noe røntgen av magen. Jeg ble sendt hjem med en magesyre tabelett... Noen dager senere kom smertene tilbake, å jeg måtte igjen på legevakten, uten at jeg fikk noe mer hjelp. etter uttallige ganger på legevakten, fant de ut at de skulle gi meg morfin, og da forsvant smertene, dere aner ikke hvor deilig det var å slippe de smertene i flere timer! Jeg snakket med legen min, og han henviste meg til ultralyd. Noen uker senere med enda flere smerter fikk jeg endelig komme til ultralyd. Når hun sjekket magen min, var det bare "eh, ja.. her var det mange gallesteiner." Jeg ble henvist opp til Voss for kirurgisk vurdering for fjerning av galleblæren. De ville allerde ha meg inn uken etter, men det passet svært dårlig siden jeg skulle til spania den julen sammen med kjæresten min. Så jeg fikk skrevet ut noen tabeletter jeg skulle ta om smertene kom. Så jeg reiste opp til voss rett over nyttår, å fjernet galleblæren. Pga gallestein hadde jeg fått ett usunt forhold til mat, for jeg ble veldig dårlig av mat, å spiste svært lite det halve året, pga smertene kom av ingenting. Jeg skulle holde meg unna: Alkohol, sterkmat(favoritt maten min:(), stektmat, fetmat osv. Så var liksom ikke så mange alternativer igjen! Så siden det gikk i det samme hele tiden, ble jeg veldig lei mat. I perioden galleanfallene var, kastet jeg mye opp. Så det halveåret gikk jeg ned mesteparten av vekten min på rekordfart. Når den endelig ble fjernet, fikk livet en hel ny mening, å jeg fikk i meg mer mat, kastet ikke så mye opp lengre og anfallene var ikke så vonde lengre. Nå får jeg KUN galleanfall etter inntak av alkohol (så drikker så og si aldri), ekstremt fet mat som: Frytert mat, kaker, usunn mat generelt. (noe som er like greit:))

Overflødighud: Som alle overvektige som går ned ett så stort vekttap, vil det forekomme overflødighud. Ikke alle i like stor grad, men nok til at selvbildet blir totalt ødelagt. Det er ikke bare slankeopererte som vil få overflødighud, en uten slankeoperasjon som opplever ett høyt vekttap vil på samme måte som en slankeoperert også (som regel) få overflødighud. Så de fleste velger å ta plastikkoperasjoner for å få fjernet overflødighud. Jeg vil si at det går under katogorien "Medaljens bakside" for, det er jo ikke noe kjekt å måtte legge seg under kniven. Men det er faktisk nødvendig for de fleste. Tenker og føler jeg. Er du uenig, si ifra!

Lavt blodtrykk: Jeg har etter operasjonen fått ett veldig lavt blodtrykk. Har alltid hatt ett litt lavt blodtrykk, men nå er det enda lavere, noe som resulterer i: MYE svimmelhet og blodtrykksfall. Hvis jeg ikke har spist på lenge, kan jeg får skjelvinger i kroppen, og ett stort ubehag som at jeg blir helt nummen i magen, beina, armene og kroppen. Men med engang jeg får noe mat i meg, går det fort over. Anfallene kommer som regel når jeg anstrenger meg, eller løfter armene høyt over hodet. Feks, om jeg skal ta noe fra en høy hylle og må anstrenge meg litt, kommer anfallene. Svimmelhet får jeg hver eneste dag, når jeg står opp om morningen og skal ut av sengen, reise meg generelt, eller ikke har spist på en stund. Men har funnet ut av de meste årsakene til at anfallene og svimmelheten inntreffer, så prøver alltid å være obs på det. Det er ganske tungt å leve med, men så lenge jeg har kontroll, går det bra :)

Vinterleddgikt: Jeg har også fått påvist vinterleddgikt, noe som gjør at når jeg fryser stivner hendene mine, og jeg klarer ikke å bruke de før de er "varme" igjen. Det er veldig frustrerende på vinteren, for jeg kan feks ikke sende melding når det er kaldt ute :p for da er hendene mine så frosne at det gjør vondt! Dette er nok noe jeg vil slite med for resten av livet. Tror legen fant utav det for jeg har urinsyre i blodet eller noe i den duren der.... :p husker ikke helt!

Vitaminer: Jeg må nok for resten av livet gå på B12 sprøyter. Injeksoner i skinken hver 3 måned. Noe som i seg selv er ganske krevende, siden man må inn på legekontoret å stikke dem der. Føler heller ikke at de fungerer, så ser ikke poenget.. men B12 nivået mitt er i alle fall bedre nå! Må også ta jern tabeletter, trolig resten av livet pga jeg har veldig lavt jernlager. Multivitaminer og C-vitaminer må jeg også ta.

Sykdom: Man blir utrolig lett syk når man har så dårlig immunforsvar. Så jeg kan lett ha 5-7 halsbetennelser i løpet av året. Når som helst. Jeg blir forferdelig fort smittet, og er noen forkjøla eller har influensa og de er i samme rom som meg, å er borti meg - er løpet kjørt for min del! Da er jeg sengeliggende 1 uke!

Jeg må også resten av livet være obs på hva jeg spiser. Hvis jeg vil beholde den vekten jeg har idag, må jeg holde meg til ett sunt kosthold! Noe som er positivt i seg selv, siden jeg ikke vil tilbake i gamle vaner, er jeg egentlig bare glad for at jeg reagerer på fet mat. :)

Til slutt: Til tross for alt over, vil jeg si at operasjonen har vært svært vellykket for min del. Jeg har endret livsstil, å foretrekker hjemmelaget mat enn ferdig mat. Jeg spiser så og si ALDRI mat som er ferdiglaget fra butikken. Jeg prøver alltid å få laget mat fra bunnen av, siden jeg må få i meg nok næringsstoffer gjennom maten, å da nytter det ikke å spise grandiosa til middag feks. Ikke at den er noe god heller... men det var no bare ett eksempel :)

Hva syntes du? Var dette ett nyttig innlegg? Er du slankeoperert, å har andre problemer enn hva jeg har? Kjenner du deg igjen?


Vil dere også ha ett innlegg om medaljens framside?


HUSK Å LIK FACEBOOKSIDEN MIN HER FOR FLERE OPPDATERINGER!

 

Oh my gad - Its working!

I dag kom pakken i posten, jeg har nemlig fått i oppgave å prøve ut hjemme tannbleking for www.dentasy.no. Jeg var egentlig ganske skeptisk, men tenkte pyttsann! Tennene mine ser jo ut som ett helvete etter år med drittmat. Å har alltid ville bleiket tennene!

Fikk som sagt pakken i posten idag og siden jeg er sykemeldt passet det seg jo veldig greit å bare begynne med engang. Jeg skulle vell egentlig prøve det ut noen ganger før jeg skrev en liten "omtale" men vet dere hva? Jeg kunne ikke vente noen dager, for jeg ser allerede forskjell. å det er etter EN gang, en gang med en virkning på 15 minutter! Jeg er sånn ferdig for 10 minutter siden, å den jobber fortsatt på i inntil 4 timer til. Jeg tuller ikke, skal vise dere bilde lengre nede - Det er såklart ikke WOW forskjell, men jeg ser faktisk forskjell. Mulig dere ikke ser den forskjellen jeg ser, men skal vise bilde i morgen ogsåå! 

DERE FÅR 10 % på første kjøp. Finn rabattkode helt nederst av innlegget.

Det kjøpes HER

Tannbleking

Garantert hvitere tenner raskt, trygt og enkelt!

Det tar bare 20 minutter per behandling, og du gjentar behandlingen til du får det ønskede resultat. Det kunne ikke vært enklere og få hvitere tenner.

  • 100% fornøyd garanti og akkurat nå med gratis frakt
  • Peroxidefri
  • Skånsom mot emalje og tannkjøtt


Dette er for 6 behandlinger! 1 pakke skal det være nok til 3 behandlinger :)


Slik ser pakken ut innvendig :) hehe


Tannbleiking gelen :) Så for meg at jeg kom til å få den ekle følelsen i munnen, men den smaker godt! :) hehe


Her er den du tar gelen oppi, og inn i munnen! Lover deg, du ser dødshot ut med denne på. :)

Så kommer før og etter bilde etter EN gang!
Jeg kan no fortelle årsak for mine stygge tenner, å det er års drikking med brus og fastfood! Blir godt å få hvite tenner igjen! :)

Dette er noe jeg gjør helt frivillig, å har ikke blitt bedt om å skrive positivt. Bare om jeg kan prøve det, å om jeg liker det - dele det med dere. Jeg anbefaler virkelig dette produktet, å hvis du selv vil ha det kan det kjøpes HER

Jeg personlig syntes startpakken som de selger har en fin pris, og som ikke brenner hull på lommeboken :)I tillegg vil jeg gi dere en rabattkode som gir dere 10% ved første kjøp! Oppgi rabattkode: idakristine


Q: Har dere prøvd denne? eller prøvd noen andre?

Husk å lik facebooksiden min HER.

Update

Jeg ville bare si at jeg setter utrolig stor pris på så fine tilbakemeldinger fra alle sammen! Mailboksen min sprenger snart, av andre som ønsker å dele sin historie med meg. Det er så spennende og interessant å lese, å vite at folk faktisk har lest min historie. Setter virkelig stor pris på om alle har muliget til å dele dette innlegget videre, så jeg kan nå frem til så mange som mulig, med nettopp min historie. Fedmeoperasjon og overvekt er noe jeg virkelig engasjerer meg for, samt trening og kosthold. Tusen takk for all hjelp. Del i vei. Husk at det er bare til å ta kontakt på

idaeikenes91@yahoo.no om du har spørsmål, eller lurer på noe annet! :-)


Elllers, idag er det 1 uke siden lårplastikken, jeg føler meg finere i formen nå, men har fortsatt litt vondt, men går ikke på smertestillende lengre :-) Jeg er veldig hoven, så klarer ikke helt å se resultatet skikkelig enda! Vet ikke helt hva som skjer på denne kontrollen, men jeg gruer meg alltid til sånne ting! :( hehe wish me luck? Hvis det er interesse for det, kommer det oppdateringer på lårbildene senere. Skrik ut om jeg skal legge det ut senere!

Lik facebook siden min HER.

Lik og del dette innlegget på facebook (trykk på thumbs up, rett under her)

Ta kontakt om det er noe du lurer på! idaeikenes91@yahoo.no (Svarer alle)

 

HA EN FORTSATT FIN DAG, nå stikker jeg på kontroll :)

Hei.

I morgen er dagen hvor turen går til ukes kontroll på Fana Medisinske! Gruer meg litt, for jeg har fortsatt en del smerter, ubehag - å jeg forventer alltid det værste. Krysser dere fingrene for meg?

 

Håper alle har det fint - husk å kom med #bloggtips for da blir jeg så glad :D

BLOGGES


Lik facebooksiden min HER.

 

KÅRING AV UKENS BLOGGANBEFALING - Ble det deg?

Bedre sent enn aldri, det er fortsatt mandag. Hehe! Anyways - Da har jeg lest meg gjennom alle bloggene, å må si at denne skilte seg litt mer ut denne gang! Denne jenta har ofte oppdateringer, stilrent design og fine bilder! :-) Virkelig en blogg som er verdt å stikke innom! :-)

Så anbefaler alle til å besøke Hanne sin blogg! Gratulerer Hanne - Send meg ett bilde du ønsker å ha i sidebaren (om jeg får den inn der såklart.. kan no prøve! haha)

http://hannepre.blogg.no/

 

Til dere andre, bedre lykke nestegang! :-)

The minute you think of giving up, think of the reason why you held on so long

Sliten.. Herremann! Jeg er så sliten i beina, og smerten har slått til for lengs. Når jeg nå beveger meg, ser det bare ekstremt rart ut. Kan ikke beskrives. Jeg går liksom med rumpen ut, og litt bøy i knærne. Ser du det for deg?

Anyways, grunnen til at jeg kanskje er litt knebøyd idag, er fordi idag har jeg hatt ett møte med www.ba.no, som vil skrive en oppfølginssak fra forrige gang! Du finner forrige artikkel HER. Jeg møtte en koslig journalist(samme som sist), Eirik. Veldig hyggelig fyr! :) Vi snakket først litt der BA holder til, og når vi var ferdig der, prøvde han å ta portrettbilde av meg.. vell, ikke min sterkeste side. :p Så spent på hva som kommer på trykken! Etter det, gikk vi ut i Bergens fine gater, å tok litt "gå" bilder, "in action" - Følte meg passe dum når jeg bare gikk i mot kameraet, spent på de bildene også! :p Det hele avsluttes med ett fint bilde av meg og ett tre. Yep!
Gleder meg til å se det endelige resultatet! Er dere spent?

Og ikke nok med at bare BA ville snakke med meg - www.side2.no ville også ha en liten prat med meg! Føler meg litt som en liten kjendis for 1 dag! :p

Begge artiklene handler om meg, overvekt, slankeoperasjon, plastikkoperasjoner, trening, kosthold og "veien videre".

Håper mange av dere leser begge artiklene, og gjerne gir meg en tilbakemelding på hva du syntes! Jeg er i alle fall veldig spent, å gjør dette både for meg selv og for å hjelpe andre! :-) Håper dere liker det.


Husk å meld dere på Ukens Blogganbefaling HER.
Lik facebooksiden min HER.

IT´S NOT A GOOD MORNING

God morgen! Trøtt sa du? Neida... jeg har jo sovet i sånn 2 timer i natt. Baah! Jeg er så overgitt over at jeg ikke har fått sovet i natt. Sånn halv 5 så jeg på klokken å kunne ikke skjønne hvorfor jeg ikke var trøtt. Jeg har vridd og vendt på meg i hele natt noe som har vært smertefult i seg selv. Oppi det hele har jeg en liten snorker/høyt pustende samboer. Vell vell.. Men er ikke noe annet å gjøre enn å gripe dagen, å bare begynne! Sove kan jeg gjøre når jeg blir gammel.

Tenkte egentlig bare for å minne dere på at dere må huske å melde dere på "UKENS BLOGGANBEFALING" - Mulig, (hvis jeg er teknisk anlagt) jeg klarer å finne ut hvordan jeg legger ut bilde i sidebaren, så får vinneren en uke der! Dette er muligens en god uke å ligge der, ettersom at det skjer litt fremover. Kommer tilbake til det senere!! :)

DERE MELDER DERE PÅ HER!!!!

Nå holder jeg på å gjøre meg klar for det som skjer idag! Kommer tilbake til mer om det senere idag :-)Deres planer for dagen? Noen spesielle? Hatt en fin helg?

 

BLOGGES

GO CRAZY, GO WILD

Jeg og min kjære har funnet ut at vi vil bli flink å ta bilde (mest min kjære), så for at han skal bli flink - må han jo ha en modell. Der kommer jeg inn. haha.
Jeg syntes det er gøy å stå forran kameraet, så da passer det jo fint at min kjære liker å ta bilder. :-)
Vi har 2 speilreflekskameraer, Canon 650D (som er mitt) og Nikon 7200(som er Jan sitt).

Akkurat idag var det mest jeg som har vært litt rastløs, så spurte om han ville ta noen bilder av meg, siden jeg idag hadde sminket meg (pga bursdag!) Sjeldentkost nå til dags, siden jeg stortsett har en del smerter og ikke akkurat orker å stå så lenge omgangen. But anyways!

Her skal dere få en smakebit av dagens fotoshoot.

Hva syntes dere? Blir veldig glad for en kommentar, det gjør bloggingen så mye gøyere! Motivasjonboots.


Husk å meld dere på Ukens Blogganbefaling HER.
Lik facebooksiden min HER.

Follow me

...Glemte å fortelle at jeg har opprettet en facebook side som er knyttet til denne bloggen. Bare at der vil det bli mer oppdatering med tanke på hva jeg spiser, om jeg trener og selvfølgelig når det kommer en oppdatering på bloggen!

 

Så om dere ønsker å følge med enda tettere kan dere like facebooksiden min HER.

Snakkes vi på fjesboken? :)

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)
legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.
gratisdesign av Tonjemt

hits