Im back!

Hei og god dag dere! Nå har jeg hatt et stort fravær fra bloggen. Noe jeg har bestemt selv. Men nå ønsker jeg å starte å blogge litt igjen - da ting ikke er så lett fortiden, finner jeg mye trøst og glede ved å skrive her :)

Det har skjedd mye siden sist. Har feks flyttet hjem til mamma igjen. Singel, og sliter litt med mat, og selvbilde. Tror det har sammenheng med at jeg er singel, og gjerne vært i en veldig trygg sone i flere år, tenker jeg. Har ikke måttet tenke på å alltid se "smashing", "opplagt", "pyntet", osv til enhver tid.

Anyways. Selvom ting ikke går på skinner, har jeg det fint. Jeg tar en dag om gangen å jobber med å klare å spise det jeg skal. De siste ukene har jeg ikke vært flink. Men jeg er bevisst på det, å det er det viktigste :)

Nå er det snart 4 måneder siden jeg fikset på magen (igjen), og arrene har desverre ikke grodd noe fint. :-( jeg er mer fornøyd enn før operasjon - men 100% fornøyd vil jeg aldri bli. :)

Slik ser jeg ut nå. Har vel lagt på meg ca 3-4 kg siden jeg var på mitt "tynneste". Så stresser litt med det, men ikke mye.

Herregud. At det skal være mulig å syte sånn? Jeg burde bare klare å akseptere den jeg er! Alle burde det. Vi er fantastiske på hver sin måte ❤

Ha en fin kveld da, dere :)

Min nye mage :)

Hei alle sammen : -) 

I skrivande stund ligger jeg langflat i sengen, å ser på alle menneskene som går ute i det fine værret. Jeg klarer bare ikke å få meg til å gå ut :/ bah. Vil så gjerne ut! Men kan tenke meg det blir en liten stoltzentur om ikke så lenge, når kjæresten/samboeren kommer seg hjem fra jobb! :-) 

 

Anyways - tok noen speilbilder i sted, som jeg tenkte å dele med dere. Er sikkert veeeldig spennende for dere å se hvordan magen min ser ut.. haha. Not. Men, kanskje noen syntes det er kjekt hvordan resultatet er? Håper i alle fall det :-) Jeg har desverre litt røde arr, noe som er litt kjipt... men satser på at de lysner mer og mer! Hva syns dere?:)

Blodtrykksfall, lavt blodsukker.. og det som hører til

Hei! 

NÅ begynner jeg å bli rimelig lei - Jeg har hatt noen forferdelige dager nå. Kvalm med oppkast, slapp, svimmel, trøtt, blodtrykksfall og ekstremt lavt blodsukker. Skal heldigvis til legen på mandag, men begynner å bli rimelig lei nå! 

Skal egentlig tilbake i jobb på mandag, så satser og krysser alle fingre på at jeg får klar signal for å starte i jobb igjen! :-)

Ellers har jeg lite å oppdatere dere med desverre. Skjer lite fra min side kan en si! :p 

Kan jo slenge med et bilde fra før og etter bukplastikk nummer to! 


Vi blogges :-)

Mage oppdatering

Da er det 5 uker og 1 dag siden bukplastikk og jeg begynner å bli vant med min nye mage!

(Har ikke fått byttet tape her. Den jævla bodyen gjør sånn at jeg får sånn taperester:()

Hva syns dere? Noe dere savner jeg blogger om? :-)

Blogges

Før og etter bilde bukplastikk

Hei og god morgen!

Litt dårlig etter bilde, men skal få tatt bedre når jeg skifter på neste gang :-)

Hva syns dere?

Magebilde uten bandasje

God kveld!

Da har jeg fått dusjet og sjekket ut min nye mage! Må si jeg ble litt sjokka når jeg så hvordan snittet har blitt lagt, men går utifra at når alt gror og artene blekner vil jeg nesten ikke se det :-) det viktigste for meg er jo at magen er flat! :-) noe den nå er.

Fortsatt litt Hoven og krokbøyd i ryggen.. Så gleder meg til å se endelig resultat! :D

Hva syns dere?:-)

Blogges

Bilde av min nye mage :-)

Liten sneakpeek på magen min! Hva syns dere? Jeg føler meg veldig fornøyd. Gleder meg til å se selve resultatet, men jeg er litt pingle av meg, så jeg tørr ikke se før jeg virkelig må! :p såå.. vi får se når jeg tørr å se :) Det som skjer her er at sykepleier holder på å dra ut av drenene :) 

Au, det gjør så vondt!

Selvom smertene er her prøver jeg å holde humøret på topp! Ingen vits å ligge her å sutre. Vondt er det, men resultatet vil bli så bra så! Gleder meg til å tørre å se på resultatet. Idag har jeg virkelig ligget på latsiden og gjort lite. Prøvd å komme meg utav sengen så mye som mulig, men veldig krevende når jeg må drasse på 2 dren poser... Kirurgen har sagt at hn vil ha meg her 1-2 dager, så får vel ikke reise hjem før torsdag. Greit det, å ha noen som passer på meg :) men skulle så ønske marius var her! <3

Savner Mariusen min.. Tungt å være langt vekke alene!

Føler meg sexy :-)

Litt blod i drenet. Tømt/byttet tre ganger idag.

Mat må man ha! :-) ikke noe stor fan av sykehusmat.. Men viktig å spise!

Det viktigste for meg! Smertestillende...

dag 1 etter bukplastikk - Bilde

Hei til alle! :) 

Da har jeg kommeet meg gjennom første natten som forøvrig var helt jævlig! Sovet ganske lite i natt. Fikke sovetabelett i går kveld, men når sykepleier kommer inn å vekker meg for å gi meg blodfortynnende som jeg hadde fått tidligere på dagen klarte jeg ikke å sovne skikkelig igjen :/ sto opp i halv 6 tiden, for jeg hadde så sinnsykt vondt! 

Lege og 2 sykepleiere har skiftet på bandasjen min nå, og pingle som jeg er turte ikke å se helt underst, men fikk tatt bilde når jeg nesten ikke hadde mer bandasje, slik er resultatet: 


Føler meg mye flatere og strammere, så gleder meg så sinnsykt til det endelige resultatet!! Fikk også se min nye navle, og den så faktisk kjempe fin ut. Så for meg at den skulle bli eklere men den gang ei. Skal nok skifte på senere idag, eller i morgen tidlig skal prøve å manne meg opp til å ta et bedre bilde :)

Ellers er dagene tunge og ensomme. Kjedelig å være her "alene" og uten den trygghet jeg er vant med. Savner å ha Marius med min side, selvom han var her i går. Rart det med kjærligheten, hvor avhengig man blir når man ikke har det så bra. Så gleder meg masse til å få se han igjen, da tror jeg alt blir så mye bedre! :) 

Jeg går på tramadol, og får volatren og paracet innimellom, jeg hoster en del noe som er sinnsykt irriterende og vondt!. Får heller ikke i meg så mye mat, da jeg blir litt kvalm av tramadol. (Derfor gått litt over på voltaren) 

Har ca 60 mg væske i det venstre drenet, og nesten ingenting i det andre. Så derfor må jeg fortsattt ha dren i. Byttet pose på venstre side 3 ganger siden i går, så dvs at det er bra jeg har dren i!!

Fikk også vite isted at jeg er STIFTET!!! noe jeg virkelig ikke ville. Gruer meg til å måtte ta ut stiftene, har også slike sting rundt navlen som må fjerner. Det var jeg ikke foreberedt på! :( 

 

Ellers går det egentlig veldig bra, sinnsykt glad for at jeg tok med meg dataen! Noe jeg ikke hadde tenkt til siden jeg kun skulle være dagpasient :P takk gud for at jeg ombestemte meg :D 

 

Vi blogges senere <3 Spør om det er noe :)

Dagen idag - Full bukplastikk med flytting av navle

God kveld! :) Idag har det vært en stor dag for meg. Våknet som sagt glad og fornøyd halv 6 idag, og fikk absolutt ikke sove igjen! Så da var det bare å stå opp å komme seg ut. :-) Jeg og Marius sov på Park Hotell i natt, fordi vi ikke tok sjansen på å kjøre opp i dag tidlig, da det var sykt glatt i går. Så vi kjørte opp i går kveld, og brukte den tiden vi trengte. 

Anyways.. kom på sykehuset litt før 7, og satt å ventet på å få komme inn i en seng. Måtte barbere meg nedentil med den sykeste barberingsmaskinen og vaske meg godt i navelen. Ble kjørt ned på operasjonsbordet rundt 8.00, og hilste på alle de hyggelige menneskene. Var en Anestesistudent som skulle prøve å sette veneflon på meg, men endte med at hun sprengte hele greien. Fikk Surstoff og narkose, og sovnet fint! :) Plutselig var jeg våknet og det første jeg spør om er hvor mye de har tatt og om jeg kan få se. Fikk se, og angrer på at jeg ikke fikk tatt bilde!! De fjernet litt mer en et halvt kilo. 

Ble trillet opp på oppvåkningen og måtte være der noen timer før jeg fikk mitt eget rom. Da kom Marius med hele voss til meg!! Fikk jo beskjed om at jeg skulle være her til onsdag. og at jeg ikke skulle være dagpasient. Så hadde jo ingen ting med meg nesten. Så Snille marius hadde kjøpt ny singlet til meg, som jeg trengte så sårt! :D Våknet forresten opp med både kateter og 2 poser dren... uff, Dren var jeg virkelig ikke forberedt på!! :/ 

Men ellers har Marius vært her med meg i hele dag, og holdt meg med selskap. Men måtte kjøre igjen i halv 8 tiden! trist... sitte her helt alene på sykehuset er ikke noe kjekt. :(  

Legger med litt bilder fra dagen. Føler dette ble et litt kjedelig innlegg, så kommer nok et mer utfyllende etterhvert når jeg selv har fått sett resultatet :) 


Fylle ut papirene som jeg alltid glemmer å fylle ut før innleggelse. 


Im ready! Bring it, "bitch" 


Våken! Ser meget fin ut... 


Fikk også intravanøst! 


ANER ikke hva min kjære marius har tenkt på her... Men ja, har i alle fall snop for 1 år!! :p Men fikk kjempe fine blomster og en singlet, siden jeg ikke hadde det med meg. Takk pus, du tenker på alt <3<3 


Slik ser det ut nå, gleder meg til å se resultatet! Slangene du ser er til kateter og dren ;) 


Opp å stå! Ser veldig smart ut med 2 poser dren :P


Så måtte jeg ta blodfortynnende i låret! 


Ooh! Sexy nettingtruse :-) love it! 


Så måtte pusen min gå !! :( 

Blogges! :) spør om det er noe, og ikke nøl med å ta kontakt med meg på idaeikenes91@yahoo.no eller søk meg opp på facebook Ida Kristine Eikenes 

Magebilde oppdatering

Nå er det 7 uker siden op. Og her er 7ukers resultat. :-)

Fortsatt ikke fornøyd, ventet på svar fra Voss om når jeg kan søke korrigering.

Blogges

Før og etter bilder etter bukplastikk (6 dager siden)

Hei dere! :-) 

Jeg er så utholdmodig, og bandasjen var sånn halvveis av idag, og tenkte at jeg sikkert kunne dra av bandasjen. Men for å være helt sikker ringte jeg opp til Voss og fikk klarsignal på at det var OK. Har gått med kompressor en uke (noe som har vært syyykt irriterende!!) Så var deilig å få av å få luft til magen. Kan ikke dusje enda, så må punkt vaske meg. Så idag er det håret som skal få en vask! :-) Blir så sliten av krevende ting, så må ta en ting av gangen :) 

 

Anyway - Her er det da før og etter bilder, ja - jeg ser litt tjukk ut på før bildene. :p Jeg ser at jeg har fått en smalere midje faktisk, og er blitt mye strammere! Bøyer jeg meg fremover er det lite som henger, og det er visst noe jeg kan trene opp selv. Er fortsatt litt hoven, så vill nok ikke se endelig resultat før om 3-6 mnd. :-) 

Ser dere forskjell? 

Jeg vil jo si at jeg er fornøyd, men helt fornøyd er jeg ikke..enda! Føler fortsatt jeg har ett lite heng. Men det er nok pga jeg er hoven? Gleder meg i alle fall til endelig resultat. :) (Føler egentlig at jeg ser litt gravid ut..) haha 

Jeg har slitt med en del smerter de siste dagene, lite søvn om natten da smertene slår til som værst. Veldig slapp å sliten, mistet 2 kg, dårlig matlyst men stigende, klarer ikke helt å gå skikkelig, og blir fort sliten. 

Yeah. :-) Det er hva jeg sliter med!

 

Kommer flere bilder etterhvert! :) 

 

Blogges <3

Helt ødelagt

Hei dere!

 

Jeg ligger lang flat i sengen, kommer meg så vidt ut :/ Er så sinnsykt dårlig og får i meg minimalt med mat. Vet ikke om det er smertestillende som gjør meg dårlig eller generelt såret? Har jo ikke dren, så kan jo ha fått en væskeansamling i buken. Hvis jeg ikke er bedre i morgen, tror jeg at jeg må ta meg en tur til legen. Eller? 

Kan også være dårlig fordi jeg ikke får i meg mat. Har fått i meg litt, men det er bare fordi jeg vet jeg må ha mat i meg. Men blir sinnsyk kvalm av tanken på mat. 

Men jeg har lite smerter, det som har slått meg ut er kvalmen. Angrer ikke enda på denne operasjonen - må nesten se neste uke når jeg skal ta av kompressoren. Sover nesten hele natten, våknet i natt med en del smerter i magen, men snudde meg i fosterstilling så gikk det mye bedre :-) Sovnet i gjen, 

 

Orker desverre ikke noe langt blogg innlegg - men om dere lurer på noe blir jeg veldig glad for spørsmål. Skal derfor svare dere så godt jeg kan. Nå må jeg legge meg igjen, å prøve å sove litt og vente på at kjæresten kommer hjem senere og tar vare på meg <3 AKkurat nå har jeg lille Lilo som tar vare på meg :-) Kosejenten min< 3

 

Ha en fin dag dere, blogge <3

Beklager så mye

De siste dagene har det gått til jobb og forbredelser til operasjon neste uke. Mye som må bli gjort! Er litt stresset, for jeg aner ikke hvordan jeg skal komme meg hjem fra sykehuset, siden veiene er stengt og store omkjøringer! Så litt teit, men er redd for å måtte bære på sekken min, og sitte på tog helt alene. Tenk om noe skulle skje?

 

Uansett! Finner alltid en løsning på det :-)

 

Men skal prøve å få oppdatere dere når jeg er på sykehuset :-) Håper at ingenting skal skje denne gangen! kryss fingrene for meg?

 

Blogges :) Kommer ett innlegg fra hytteturen straks også:)

Ble bare sendt hjem igjen

Hei dere!

Nå er jeg sur, lei meg, skuffet og oppgitt. Jeg har gått flere måneder og ventet på denne dagen. Også skal det bare snu seg så fort? 30 min før jeg skulle være på operasjonssalen, kommer kirurgen inn og sier at det har kommet ett akutt tilfelle - og kan derfor ikke operere deg idag! Verden bare raste sammen. Alle forberedelser som er gjort i forkant... til ingen nytte!

Kirurgen var til og med innom litt før å tegnet på magen min. Snakket med sykepleier klokken 1130. INGEN forsinkelser. men 12.00... da var det plutselig ett akutt tilfelle. Jeg forstår veldig godt at min operasjon er mindre prioritert. Men det er så sinnsykt irriterende. Kommet langt, fastet, til og med fått smertestillende... så får du vite at det ikke blir noe av og du må bare reise hjem igjen.

Jeg ble så oppgitt at jeg bare kledde på meg og gikk. Rakk toget 12.36. Så brukte ikke lange tiden på å komme meg ut av sykehuset. Nå sitter jeg her. i sengen min. Fortvilet. Jeg skulle vell egentlig ha vært på oppvåkning nå. Men den gang ei. Jeg visste dette ville skje! Dette skjedde når jeg skulle slankeopereres, men da klarte jeg å få operasjon dagen etter istedet. hrmph. Typisk min flaks dette her!

 

Fikk ny time igjen 29 april. så da blir det 2 nye uker med venting. Tilbake igjen i morgen. Jeg var jo ikke klar for det! men men - sånn er no livet. Krysser fingrene for at det går bra neste gang.

Tenkte å bare oppdatere dere.

 

Ha en fin dag!  

Ikke lenge igjen!

Hei dere :-)

Idag er det 1 uke til jeg sitter på toget opp til Voss. 1 uke og 1 dag til smertehelvete inntreffer. Jeg kjenner jeg virkelig gruer meg nå! Har du tatt keisersnitt før? Bukplastikk er så og si det samme. Bare her tar man vekk overflødighud og syr igjen, slik at det strammer i flere uker i magen. Herre, hva har jeg begitt meg utpå? Jeg kan fortsatt snu. Men det vil jeg ikke. Jeg vil virkelig bli ferdig med denne operasjonen, så kanskje neste sommer tørr jeg å sprade rundt på stranden i bikini. Who knows. Det kan jo bli ett elendig resultat. Ser for meg att strekkmerkene blir dradd utover hele magen. DET blir jo ikke ett pent syn. Er jo såklart spent på resultatet. :-)

Noen som har erfaring med enten bukplastikk eller keisersnitt som kan fortelle meg hvordan de kommende ukene vil bli for meg? Jeg har forstått det slik at dette inngrepet er verre en slankeoperasjon og galleblæreoperasjon. Hmm!

Jeg får i alle fall opplevd noe bra før jeg blir sengeliggende i flere uker - London på torsdag! Yes. Gleder meg.

Har forresten lagt opp treningen for denne gang. Nå blir det ikke trening før om 2-3 mnd. Ganske nedsig å tenke på. Jeg som endelig er på topp når det kommer til formen min. Men jeg har rett og slett ikke tid å trene nå. Det blir jo såklart kondisjonstrening frem til neste uke. Men styrketreningen er nå lagt på hylla! :/

Jeg lå i påsken med omgangsyken, men fredagen var jeg ganske OK i formen. Men har jo svimlet av meg 2-3 kg på noen dager. Omgangsyken er ikke bra for oss slankeopererte - Har hørt at de fleste ikke kan kaste opp? Merket det selv også. Jeg kastet liksom opp, men.. ikke slik som før :p haha. Hadde jeg spist måtte jeg gjerne hjelpe meg selv til å kaste skikkelig opp og ikke bare brekke meg. (I ett øyeblikk trodde jeg faktisk at jeg skulle dø!)

En annen ting som virkelig er tilbake for å plage meg er galleanfall. Hvorfor? Jeg aner ikke. Har jo ikke galleblære lengre. Tror anfallene ble utløst etter en fuktig tur på byen. Dagen derpå var helt jævlig. Heldigvis hadde jeg liggende noen tabeletter jeg brukte under anfallene tidligere. Så gikk ganske OK over.

 
Mine herligheter! Thian Aleksander og Lukas Tiger <3


Har dere hatt en fin påske? hva har dere gjort? :-) Tell me!

Ikke lenge igjen nå - Gruer meg!

Hei fine bloggen.

Nå nærmer det seg virkelig ny operasjon. Jobb idag og i morgen, så noen dager påskefri, 2 dager til på jobb neste uke, så london noen dager. Siste arbeidsdag 8.april, så voss 9. april. Åå herre, det er faktisk rett rundt hjørnet!


For de som ikke har fått det med seg, skal jeg altså operere vekk overflødig hud. Jeg har vært sykt heldig, og er sikker på at det kun er på flaks at jeg kom så fort til. Jeg var jo å fjernet galleblæren nå i januar, og på kontroll til den operasjonen tok jeg opp det at jeg ønsket å fjerne hud, og at jeg slet veldig psykisk med det så hang og slang. Han tok en titt og sa "hvis jeg får tid under galleblæreoperasjonen, så skal vi fjerne huden". Yes, tenkte jeg.

Når jeg da kom opp på sykehuset og skulle opereres snakket jeg med Maria (kirurgen) det viste seg at det nå var hun som skulle ta den operasjonen  på meg, og hun ville ikke fjerne hud siden det ble for risky. (lakk det gallesaft og det spredte seg til såret der de hadde fjernet hud ville jeg få arr som ser verre ut enn brannsår..) Så vi ble enig om at hun skulle finne en ny operasjonsdato til meg, siden Hans-Jørgen allerede hadde sagt ja. Så derfor, kommer jeg så tidlig til. Egentlig er det kjempe lang venteliste, og det gjøres egentlig på fana medisinskesenter. Men, Hans Jørgen gjør en slik operasjon ca 1 gang i mnd. Lucky me, så kom jeg til så kjapt!

Mange tenker litt sånn "ja men skal du ikke ha unger og sånt snart da? Vil ikke huden din trekke seg ut igjen da?" Vel, jo. Jeg har tenkt å få barn en gang, men ikke nå. Jeg vil fullføre utdanningen min før jeg tenker på barn. :-) Så, derfor gjør jeg dette nå og ikke om 5-6 år. Jeg er enda ung, og endelig kan jeg få sjansen til å føle meg vell på stranden, uten å måtte holde meg for magen eller sitte der med t-skjorte. :-) So om magen min går ut igjen når jeg får barn? Det er i alle fall helt naturlig og mulig å trene på plass igjen. Det er helt umulig med det jeg har hengende nå :)

Anyways - Jeg gruer meg sinnsykt. Smertene etter er visst verre enn både slankeoperasjon og galleblæreoperasjon. Såååå! Jeg kommer ikke til å klare å gå oppreist på flere dager/uker. Siden de har strammet magen min, vil det nok rive litt i magen en stund. Husker ikke om jeg har fortalt om da jeg var å fjernet galleblæren, så havnet jeg på rom med en som hadde operert inni livmoren din. De hadde snittet henne på samme måte som de skal med meg, bare ikke like langt. Hun gren flere ganger for dagen, klarte ikke å reise seg uten å felle en tåre. Hun haadde det skikkelig vondt! Dette var en litt eldre dame, så må virkelig si at etter jeg så henne "Nei, ikke flere operasjoner nå" - Men nå har liksom det kommet litt på avstand og jeg har glemt smertene etter forrige operasjon. Så, dette skal gå bra! :-)

Det eneste som bekymrer meg nå - er at operasjonen blir avlyst, siden det ikke er en prioritert operasjon, nøler de ikke med å sende meg hjem. Det skjedde faktisk når jeg skulle slankeopereres, men klarte å få ordnet ny operasjon dagen etter. Uansett, typsik min flaks at noe sånt skjer meg igjen :p Egentlig skulle jeg komme opp 10 april (samme dag som op) men jeg syntes ikke noe om det, så jeg klarte å ordne det sånn at jeg fikk komme opp kvelden før, og få dusjet der og sovet der til dagen etter. Jeg skal komme fastende, og jeg blir ikk eoperert før langt utpå dagen (siste mann), så tenker det er bedre at jeg er der oppe og faster. Meg og tog + ingen kos? = usant. Hahah.

Vell - vi blogges! :D Får jobbe litt.

Jeg er med - er du med?

Jeg er med i denne ESCADA kampanjen som vandrer rundt på bloggene :-)

esc13che
Stikkord:

49 dager igjen!

Bare vent å se dere :-) haha!

Tanker, usikkerhet og litt frustrasjon. Krever jeg for mye?

Hei bloggen!

Det går mer og mer opp for meg at det er litt over 1 måned til operasjon. 1 måned til fjerning av uønsket hud. Hva om jeg faktisk ikke blir fornøyd? hva om ting blir verre? Jeg bryr meg lite om arret som jeg får på bikinilinjen, heller det en løshud hengende. Det kjipe er jo at jeg ikke får oppleve denne sommeren som "tynn" men må vente helt til neste år igjen.Vet ikke hvordan det er med bading og sånn - men vet at jeg ikke kan bruke bikini og må dekke over arret og vike unna sol i ca 1 år for å få ett fint arr. Men det er vell verdt det? Etter forrige operasjon var det første jeg tenkte når jeg våknet "ikke faen om jeg skal gjennom en operasjon til", men nå har jeg fått den operasjonen på avstand og husker liksom ikke helt hva som var "gale". Hvor jeg hadde vondt, osv. Husker såklart luftsmertene og kvalmen ved å se på sårene og tanken på blod osv. Men det var jo egentlig ikke så ille.

Jeg tenkte mer og mer, og en dag når jeg skulle prøve å dusje. (gikk helt fint) skulle barebere beina mine - men for å ikke få såpe og vann på magen, måtte jeg stå litt sånn halvveis utenfor dusjen. Jeg kikket tilfeldigvis ned på magen min. Det bare kom til meg. "jeg kan ikke leve med dette - jeg skal ha operasjon". Jeg ringte Voss for å forsikre meg om at kirurgen hadde funnet operasjonsdato noe som ikke var tilfelle - men hun som satt på inntakskontoret skulle snakke med hun som satt opp slike operasjoner. Hun ringte meg opp igjen en halv time senere. Ja, når har vi funnet operasjonsdato til deg - og det blir 10 April. LYKKE var det eneste jeg tenkte. For hver dag som går, blir det mer og mer naturlig at det er dette jeg skal. Jeg har gått ned alt jeg skal + mer. Har ingenting mer overvekt, er nærmere å være undervektig enn overvektig. Så livet er virkelig på rett plass. (altså, for å være helt rett her - jeg er ikke undervektig, har en BMI på 21) Så ligger liksom midt på :-) Vet ikke hvor mye løshud jeg har i KG, men håper det er 1-2 kg i alle fall. For da har jeg nådd mitt siste mål - å veie mellom 62 og 65 kg. :-) Neste steg (som ikke er livsviktig) er lårplastikk og rumpeplastikk. Det stresser jeg ikke så mye over enda - for tror KANSKJE jeg kan klare å trene det vekk, da det er mer sannsynlig å få store muskler i lårene og rumpen. Hakke sjans å stramme opp magen, der henger det altfor mye :(

 

Men ja! er litt redd for at jeg ikke får operasjon allikavell - at når jeg kommer opp der (har trent mye i det siste) så bare, nei - du får ikke operasjon. :( Hva om det skjer? Føler selv at jeg ikke har blitt strammet mer opp. Men har blitt smalere rundt magen og midjen. Men det er pga muskler og sånn. Har enda ikke fått brev i posten om operasjonsdag. Såå.. per dags. dato har jeg kun muntlig bekreftelse på at jeg får operasjon. UFF. Jeg er så usikker - samtidig en smule frustrert for jeg ikke vet mer.

MEN UANSETT - Jeg skal klare å få denne operasjonen. For nå - er jeg ikke fornøyd med meg selv. Kommer ikke til å bli det heller - uten en slik operasjon.Hva syntes dere? Krever jeg for mye av helsevesenet og andres skattepenger?

Les mer i arkivet » Oktober 2016 » September 2015 » Februar 2015
Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)
legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.
gratisdesign av Tonjemt

hits