BYTTET BLOGG- følg meg på

Hei! :-)

Jeg har byttet blogg for å starte helt på nytt - jeg er å finne på: www.aktivbondekjerring.blogg.no

Følg meg der! Blogger om slankeoperasjon, jakt og friluft, trening og kosthold og livet som bondekjerring.

:-) håper vi sees der!

Bitt av basillen

Hei godt folk! :-)

Jeg kommer nok ikke til å oppdatetere her noe særlig mer - men kommer innom en tid til annen å oppdaterer. Jeg er å finne stortsett daglig på instagram under navnet idakristinee. Blir veldig glad om du følger meg ??

Jeg trener en del fortiden å har nå bestemt meg å gjøre dette skikkelig. Har derfor kjøpt inn proteinpulver, shaker og protein/karbs barer. Jeg fikk anbefalt et proteinpulver for Damer - veldig spent på om den er god.

Ellers legger jeg ved litt treningsbilder ?? HUSK Å FØLG MEG PÅ INSTAGRAM: IDAKRISTINEE FOR FLERE OPPDATERINGER :)

Følg meg på instagram :-)

Jeg er ikkke så flink å oppdatere bloggen - men oppdaterer instagram så og si daglig ?? følg meg på idakristinee :-)

See you on instagram?

Fullført Stoltzen-opp!

Idag 09.40.10 var det jeg som skulle i ilden. Planen var å begynne å gå, men etter å ha stått der i en halvtime og ikke en eneste sjel begynte med å gå - kunne ikke jeg være den som bare gikl i starten!

Begynte med rolig jogg, men ikke så lenge - små trippet oppover å følte jeg plutselig var hallveis - så i mål.. Gikk jo så fort! Var døden nær ved melkesyreskiltet, men hadde noen ord marius sa til meg tidligere idag "Pain is temporary, glory is forever!" , som fikk meg til å presse meg selv ENDA hardere! Hin dagen var min beste tid på flere måneder 19.19. Men idag tikket jeg inn på 18.04! Så stolt over meg selv :-) "bare" tre som gikk forbi meg, og jeg klarte å gå forbi tre selv! :D sååå!

Til neste år håper jeg at jeg ser 14-tallet :-) dette var gøy - men forferdelig kaldt og vått!

Hoho - krysser mållinjen med stil!(not)

Nyoperert

God morgen!

Da har jeg vært gjennom min 6 operasjon - i går hadde jeg en korrigering på lårene hvor ca 350-400 g ble fjernet via fettsuging.

Jeg har slitt enormt i denne varmen pga lårene har "gnisset". Har ikke klart å gå med skjørt, kjole ol uten strømpebukse. Vært et blodslit med å bare gå i shorts.. Snakket med kirurgen min rett før sommeren angående problemene mine, og han mente at han hadde tatt litt for lite på det ene låret. Hadde en forskjell på lårene. Så han har nå fjernet mest på venstre lår og gått vekk to "fettputer".

Gleder meg til endelig resultat! Men må sies at kun fettsuging er mye verre en å bli snittet fra lysken og ned. Har så sinnsykt vondt og sliter med å gå på do, gå, sove, sitte og trapper er min værste fiende. Og trapp er noe jeg må gå i hvergsng for å gå på do :(

Litt bilder:

Ser dere forskjell? Det røde er sårvæske, og sikkert lekket flere liter ut! Uff.. Blir så kvalm av å se på det :p

Magebilde oppdatering - 6 mnd siden bukplastikk!

Da har det gått hele 6 mnd siden jeg tok siste bukplastikk! Jeg er mye mer fornøyd nå enn etter 1 operasjon - meeen.... Liker ikke at jeg har henge hud på flankene å ryggen :( men er vel noe jeg bare må lære meg å leve med! :-) kan aldri få en perfekt kropp. Så , jeg må slutte å henge meg opp i "småting"! :-)

På tide med en ny start

Et lite livstegn fra meg! Det er sommer, sol, ferie og alt som hører med - kiloene kommer snikende tilbake, så sommer eller ei - nå er det på tide å ta seg selv i nakkeskinnet og spise sunt! De siste ukene har det gått i altfor mye fymat. "Flytte pizza", "male pizza", "aldri hjemme hos mamma, da må vi kose oss med chips!", "is i solen", "øl til maten", "koseøl", "kosevinflaske", "hangoverburger", "slækkepåstrandenBrezeer", "pommes frites til all sydenmat", "trener i morgen!!" og listen er uendelig! Det er liksom alltid noe. "Skal bare ha en øl - ender opp med 5", "skal bare ha litt hamburgerdressing på - woops, tok visst halve flasken". Nei nå er det slutt ida! Har som sagt klart å legge litt på meg. Og jeg har mange unnskyldninger til hvorfor:
1. Eksamen kaos (egentlig ikke, men er en unnskyldning!)
2. Mye jobbing (oog? Hvorfor ikke spise sunt fordi?)
3. Vært i syden. (Kanskje den eneste holdbare unnskyldningen:p)
4. Ferie. (Har kanskje ferie fra skole og jobb. Men finnes vel ikke ferie i trening og kosthold?)
5. Obs. Hadde visst bare 4 unnskyldninger.


Anyways! Idag startet jeg mitt nye og sunne liv. Ned kutt på brus og andre usunnheter. Mer trening og mer hvit kjøtt! Gikk til innkjøp av en pakke NOKA bolognes, som jeg skal bruke til 3-5 ganger i uken. Kjøpte meg 5 styk svinefileet på 100 g, (fersk - dødsgod!), brokkoli, paprika, råløk, gulrot, kålrot, chilli og chillisaus. (Jeg må ha en eller annen saus til maten. Så da ble det sweet chilli. Tips til god saus/dressing som passer til svin og kylling?)
Har også kjøpt meg knekkebrød som er supergode! Det er de knekkebrødene du får på Rema 1000 og kommer fra mesterbakeren!:) og som pålegg, salat, vita hjertego hvitost og paprika!

Jeg har ikke tenkt å gå på noen superdiett, da planen ikke er å gå noe særlig ned i vekt men holde vekten stabil. Skal unne meg 1 kose dag i uken hvor jeg kan Spise litt sånn som jeg vil! Og deg er sommer så is og øl/vin kan jeg ikke boikotte. :p skal også prøve å unngå unødvendig tilbehør til mat, som potet og ris. Men heller få i meg mer grønnsaker da jeg må prioritere hva som skal få plass i den lille magesekken min. Hvete produkter er fyfy - blir uansett bare dårlig av hvete, så like greit å holde seg unna :-)

Jeg skal også bli flinkere på å få i meg vitaminer slik at kroppen er mer i balanse. Noe den ikke er nå. Mye hodepine, humørsvigninger, generelt slapp, trøtt, sliten og sliter med magesmerter.

Treningen skal også skjerpes. Meldte meg inn på nytt treningssenter hin dagen da jeg og min kjære har flyttet til Askøy. Ganske greit med treningssenter 200 meter fra huset :) elsket det treningssenteret!! Der skal jeg virkelig slå meg løs og utnytte det de har å by på :-)

Såå.. En liten oppdatering :-) legger med noen bilder og:

Er forresten snart 6 mnd siden bukplastikk nå! :-)

Blogges

Stoltzen for the win - fremgang

Hei og hå. Denne uken har solen skint over Bergen by. Så i løpet av 4 dager har jeg klatret meg til tops 8 ganger opp stoltzen denne uken :-)

Har forbedret tiden min hele 2 ganger! :D fra 17.55 min til 17.34 min, og 17.34 min - ny personlig rekord på 17.15! Jeg er stolt over fremgangen min :-) ser jeg 16 tallet neste uke?

Så fra jeg begynte med stoltzen i september i fjord har jeg forbedret tiden min med nærmere 11 minutter. Det syntes jeg er veldig bra, med tanke på at jeg har vært gjennom 2 operasjoner og trent relativt lite i vinter halvåret. :) sykt å gå fra over 28 min og ned til 17.15 min! Føler meg i skikkelig god form :) hadde aldri trodd for over 2 år siden at jeg skulle begynne å gå stoltzen 2 ganger for dagen. Sjuuukt.

Litt bilder fra uken på stoltzen ! :-) gotta love it.

Blogges :-) nå er det sovetid og jobb i morgen tidlig : D

Endelig samboere!

Da har jeg og min kjære flyttet midlertidig inn på et koslig fint rom i sandviken. Hvor vi skal bo frem til sommeren! Vi er nemlig på leilighetsjakt, så derfor passet det med en liten prøveperiode før vi flytter til noe mer permanent :p so far, so good. Elsker å tenke på at jeg skal våkne opp sammen med verdens fineste og beste gutt hver dag! :D

Det som er så super genialt ved å bo her, er at vi bor sånn 2 min fra stoltzen! Så de dagene vi nå har bodd her har vi faktisk vært to ganger på stoltzen hver dag! Kommer tilbake til det i neste innlegg :-)

Your the best man in the whole world. <3

Igang med trening igjen - DEILIG

God morgen alle :-) eller for meg er det ikke god morgen lengre, da jeg har vært våken siden kl. 5.00.

Idag ble det barrys igjen! Trøtt som bare det, etter en dårlig nattesøvn. Idag bar deg mage, rygg og bryst trening - og idag fikk vi kjørt oss! Jeg måtte ta det litt med ro med magetreningen, da magen min ikke er helt klar for hardtrening :-)

Idag følte jeg at jeg hadde så mye å gi, da Hannah er så sinnsykt motiverende, får man en indre styrke til å gi maksimalt. Jeg ga nok litt for mye på runde 1 og 2, så slet på siste runden kan en si! Men kom meg opp i en fart på 16,4. Ikke så mye å skryte av, men er som sagt ikke helt i form og tørr ikke å gi 110% enda pga siste operasjon :)

Idag avsluttet alle sammen med 10 runder push-ups, og det var tungt! Helt ødelagt i armene. Haha.

Så nå (for en stund siden) inntok jo frokost og litt sjokolademelk, for å bedre restueringen etter trening :-)

Blogges

Hoven og utslitt

Idag begynte jeg og Marius dagen hos #Barry's Bootcamp klokken 6.00.

Jeg må ta det veldig med ro med treningen, for jeg blir så sykt hoven i flere dager på magen! Sykt ubehagelig, for det presser sånn på magen.

Idag var det rumpe og lår trening, og tirsdagen er den værste dagen i uken på barrys! Men alt man gjør for å forhåpentligvis ende opp med en stram og fin rumpe :)

Ser kanskje ikke så godt at jeg er hoven her, men det er jeg!

Kanskje det Seest bedre her?:p

Ha en strålende tirsdag! :-) husk; 30 minutters tur bedrer helsen din :-) så, beveg deg, tren og oppnå overskudd i hverdagen :-)

Blogges

Nå er det slutt

Ja da har jeg tatt et valg - i går smakte jeg på brus igjen etter over to år uten. Grunnen til at jeg slutter, er pga avhengigheten jeg fikk til red bull uten sukker. Jeg er/var helt hekta. Prøvd å slutte flere ganger, men det å leve på bare vann og saft gjør en lei.

Så derfor, har jeg valgt å drikke litt brus enn mye red bull.

Jeg smakte derfor i går på Pepsi Max, og det smakte ikke godt! Husker overhode ikke at når jeg var pepsiholiker at smaken var slik. Haha.

Men så langt har jeg ikke hatt noen redbullsug, så dette er lovende!

Men merker jeg er veldig trøtt og sliten, for gjennom red bull, fikk jeg i meg B12 vitamin som jeg mangler i kroppen. Så må derfor bli flinkere til å gå til legen å ta B12 sprøyte i skinken :)


Vi blogges

Dag #7 og ny personlig rekord opp Stoltzen

Hei og hå! Idag var det 7ende dag på rad opp stoltzen - og jeg tikket inn med ny personlig rekord på 18.11! Deilig. Ser jeg 17 tallet i morgen? Har du troen?:)

Haha jeg skulle få en dude på toppen til å ta bilde av oss... Slik ble resultatet! Haha skjer med at ingen klarer å ta bilde med en iPhone?!

Så nå har jeg akkurat inntatt middag! Grønnsaksuppe med røkt kjøttpølse. Mmmmm... Min store kjærlighet som mat, er grønnsaksuppe/betasuppe/lapskaus... Vet ikke hva jeg kan kalle det :) men uansett.. Alltid når jeg lager dette, laget jeg for 10 personer! Glemmer jo helt at jeg er slankeoperert og forsyner meg alltid for mye. Det er så godt!:)

Hva har du spist til middag? Har du trent? I såfall hva?:)

Blogges

Dag #6 - Ny pers opp stoltzen

Hei og god dag godt folk :-)

Idag bestemte jeg meg for å ta turen alene på stoltzen! Marius var på jobb, og ingen ville joine meg, derfor ble det en tur alene! Var grunn greit det og, bare meg selv å tenke på. Idag var det sol og fint vær, så super deilig opp løypen idag!

Min nye personlige rekord opp stoltzen nå, er 18.18! 8-)

Når jeg kom opp, ble det litt selfies på toppen før jeg tok turen bort og ned fløyen :-) så opp til Marius for å skifte, spise og gjøre meg klar for skolen! :-)

Mmm. Idag ble det en halv kyllingfilet med en håndfull grønnsaker toppet med sweet chillisaus. Nomnom.

Hva har dere gjort idag? Vært på fjellet? :-)

BLOGGES

Ingen god dag idag

Uff! De siste dagene har jeg vært skikkelig trøtt og sliten. Kroppen vil ikke samarbeide med meg. Alt er bare et ork! Det eneste som gir meg overskudd er hvis jeg får beveget meg. Men er helt død om morningen. Er et ork å lage mat bare...

Det er tungt å være sunn! Hahah.

Tungt å henge med på skolen og når en er tiltaksløs - så mulig det og tynger meg litt. Med tanke på at jeg tenker på skole 24/7..

Jeg føler meg veldig fin i formen med tanke på operasjonen - men har fortsatt infeksjon i såret, mulig det og gjør meg slapp og sliten? Har ikke tatt B12 sprøyte på flere måneder og. Kanskje på tide?

Begynner å bli lei av bodyen nå... Blir godt å slippe å gå med den 24/7!

Men idag blir det en rolig dag. En liten tur på stoltzen, lese litt norsk og historie - kose meg med verdens beste Marius. Og bare ikke tenke på noe!

Hva skal dere idag?

Stoltzen i ruskevær

Idag ble det en liten tur på stoltzen, men merker jeg må ta det litt mer med ro. Tar det litt rolig oppover, og tar meg god tid. Merker at om jeg har gått Stoltzen er det ikke så mye mer jeg kan gjøre den dagen :p får nok kjæft av legen når jeg skal dit i morgen! Hahah. Formen er fin, men merker jeg er litt sliten fortiden, sover ikke alltid så godt da jeg har litt vondt på den ene siden. Men arrene og såret ser fint ut :-)

Lilo var med i dag og - men nå skal hun få noen velfortjente stoltzenfridager :-)

Tre fjellturer på to dager

Det er lørdag, Marius er på jobb og jeg er hjemme og passer huset til ho mor - Stoltzen kaller, så jeg og lilo hiver oss på bussen, tar den kjedelige turen fra den ene bussen til den andre. Når vi omsider kommer dit vi skal, går vi av bussen og med det vi kommer med døren og døren åpnes, slår den kalde vinden seg rett i mot oss. Brrr.

Vi møter Marius ved Sandviken sykehus da han kommer fra jobb andre veien - vi småhaster opp til bunnen av Stoltzen, prøver å manne lilo opp, med "kom igjen lilo", "kom da lilo, skal vi på stoltzen?" Skal sies at jeg har en litt spesiell hund, er det kaldt, vått eller dagen er "jeg gjør hva faen jeg vil", er hun ekstremt sta - så det vi fryktet var at vi måtte bære henne opp, noe vi måtte gjøre en del dagen før - men i dag begynte jeg først, fikk et lite forsprang på ett minutt eller noe. Jeg ser Marius komme bak meg, det er en del i løypen - var en mor med to sønner foran meg som breiet seg noe sykt, og som nesten ikke ville gå til side og slippe meg forbi! Sikker på at jeg hadde slått rekorden min hadde de sluppet meg forbi ;p anyways.. Marius nærmer seg, og når vi har kommet opp til halvveis, tar han meg så og si igjen, men ligger litt bak for meg Lilo følger etter meg. Båndet til Lilo er av, og hun har et fint tempo oppover! Går jeg fort, går hun fort. Marius vil skynde seg, tar opp lilo og går forbi meg. Men etter et stykke må han se seg nødt til å slippe henne ned, og da protesterer lilo med full stopp, siden jeg henger etter - så venter hun på meg. Tretrappene kommer, føler at jeg har litt ekstra og gi og begynner å løpe.. Not good, for var død etter noen meter. Kommer meg opp, Marius lar meg gå først så lilo holder følget og - jeg ser toppen, ser på klokken 18.13 jeg kan slå tiden - småløper men kommer inn på 18.40 eller noe. (Glemte å skru av tiden).

Men den følelsen å komme opp til et snødekket Stoltzen, sliten, melkesyre i beina, andpusten, er ubeskrivelig! I løypen var tankegangen "hva holder jeg på med?" "Jeg dør, er så sliten - aldri mer stoltzen", men når en kommer opp glemmer man alt det, og har følelsen av mestring og at dette vil jeg gjøre igjen! Knuse personlige rekorder - bli bedre!

Når vi kom opp - ble det litt selfies, før vi tok turen ned Munkebotn og hjem for å lage pizza til vårt koselige besøk - for vi fikk besøk av Ida Camilla og Aleksander! Pizza, litt alkohol, snop og spill kaller jeg en fin "premie" for å ha fullført Stoltzen. Nå er det bare å komme seg opp av sengen, og bestige Stoltzen på nytt - lykke! <3

Mageoppdatering

Slik ser magen min ut nå. Stiftene fjernet bortsett fra der sårinfeksjonen var/er. Har oppdaget en "kul" på siden. Enten har jeg blitt skeiv, eller så har jeg en hevelse/væskeansamling. Har også to små væskeansamlinger fremme. Skal til legen på fredag å fjerne de siste stiftene :-)

Her var/er sårinfeksjonen. Ser ut til at den har trukket seg tilbake! Heldigvis :-)

Er fortsatt veldig hoven, så den bulen fremme på magen vil trekke seg tilbake!:-)

Hva syns dere?:)

Sårinfeksjon etter bukplastikk

Jeg er så uheldig å har klart å pådratt meg sårinfeksjon i såret...:/ var på legevakten lørdag, begynte da på antibiotikakur og fikk beskjed om å smøre det med sårsalve. Skulle egentlig tatt utav stiftene, men glad legen ville vente til mandag da jeg skulle til fastlegen.

Her har jeg ganske vondt! Bodyen er ikke god å ha på!:-(

Her tar legen en titt på magen. Oppdaget en liten væskeansamling og en litt hissig sårinfeksjon!

Dårlig bilde, men det har dannet seg en cm lang sårinfeksjon. Samt der drenet har vært, har det ikke klart å lukke seg, derfor væsker det en del fra der!

Hvis dere ser der det buler ut, har det dannet seg litt væske + jeg er ganske hoven!

Var hos legen idag og tok stiftene. Men legen ville ikke ta ut stiftene der infeksjonen var, så må tilbake på fredag å fjerne de. Grunnen til at han ville at de skulle være i litt lengre er fordi at arret kan bli veldig stygt hvis en har en sårinfeksjon. Det kan sprekke opp, og etterlate ett stygt arr! Var forresten helt forferdelig å ta utav stiftene. Var ikke direkte vondt. Men var forferdelig ubehagelig, og vondt der jeg har små infeksjoner. For der satt stiftene godt fast i puss osv.
Har væsket en del idag over hele såret, så det er ikke noe gøy! Mye vondt, og fått streng beskjed om å holde meg ekstra mye i ro nå. Siden stiftene ikke lengre holder det sammen!Litt vanskelig å se - men er litt rød en del plasser over hele såret. Men hemsigvis ikke alvorlig og noe som vil gå fort over. Tror det hjalp på å gå ut stiftene :)

Men vi blogges på! :-)

Helt sykt...

Kjenner meg ikke selv igjen! Hva syns dere om forvandlingen ?:-)

My scar hurts

I kveld er det en av de dumme kveldene! Vondt over på såret, kvalm og svimmel! Trodde det skulle hjelpe med dusj og bytting av bandasje med set gjorde alt bare verre. Fått meg noen kuler på magen som er ubehagelig. Sikkert bare hoven da jeg ikke klarer å sitte så mye i ro, men er mye i bevegelse. Skal til legen på mandag, så da får han se på det! Er nok ikke alvorlig, da ville jeg nok hatt det vondere. Går lite på smertestillende, så vondt er det ikke hele tiden. Men akkurat nå blir det nok en dose smertestillende!

Nå er det 9 dager siden operasjon. Og det ser nå slik ut. Legger du merke til kulen(e)?

Kommet inn en del spørsmål - svarer på de iløpet av helgen. Fortsett å spør! :-)

Lover at det kommer bilde av lår snart - glemmer det HELE tiden! Sorry.

Blogges

Total avslapping!

Da har jeg kost meg i noen timer på Bømlo! Kjekke plass ditta! Gleder meg til å se mer i morgen :-) kvelden i kveld startet med Bali kylling gryte! (Nam nam), FIFA match, tecken match og call of duty! Nå måtte jeg legge meg nedpå litt, og da gjorde jeg det like så godt sammen med Lilly og baltus! Koser meg ihjel - deilig å bare slappe av og virkelig la kroppen restituere etter operasjonen. Merker litt ubehag i magen, og føler til tider at jeg "revner". I morgen er den store dusje dagen, og jeg kan endelig dusje hele meg i dusjen uten bandasje. Litt tungvint og henge med hodet inn i dusjen for å vaske håret osv. :-)

Men jeg har en tendens til å bli super dårlig når jeg tar av bandasje og dusje for første gang etter operasjonen, vet ikke hva det er - men kanskje jeg innser realiteten at jeg faktisk er kuttet opp? Haha. Gruer meg! Men glad jeg har Marius ved min side. :-)

Fine Lilly som fant ut at hun skulle ligge oppå jakken til Marius, OPPÅ tørkestativet. Normalt

Måtte ha en liten pause fra kompressorbeltet - jammen var det godt å få det av litt!! :-)

Vi blogges da! Tenkte å legge ut bilde av lårene mine senere eller i morgen :-) er jo en stund siden det har vært b oppdatering på de!! :-)

Velfortjent "ferie"

Hei og god dagen dere :-)
Idag reiser jeg og Marius til Bømlo! Gleder meg til å se hvor han har vokst opp og sånn, så det blir gøy! :-) vi tar båten litt senere, så regner med vi ikke er altfor sen i Bømlo.

Jeg er livredd for å ha pakket for lite... Men satser på at jeg har det jeg trenger. Det viktigste er jo smertestillende og penger! Alt annet kan kjøpes :)

Jeg tror nok jeg kommer til å bli gal av å ikke få gjøre på noen ting fremover... Men heldigvis kan jeg grave meg ned i skolebøkene! Mye å ta igjen... Ja.. Noen som vil hjelpe meg med særemne? Skrik ut.

Men vi blogges da :-) ta kontakt på idaeikenes91@yahoo.no om du lurer på noe! :-)

Magebilder

Hei og god morgen!

Blir litt lite søvn om dagen, og tidlig morgen.. Men får se det positive i det - får mer utav dagen!

Når jeg sto opp idag følte jeg en trang til å ta av meg bodyen for det var så trangt. Så da tok jeg noen bilder under "luftingen" :-)

Hva syns du? :)

Nå har jeg akkurat inntatt smertestillende og ser på "Fifi" på barnetv med mine småbrødre. Kjekt det!

Vi blogges!

Hjem kjære hjem

Endelig hjemme! Ah... Beskrivende deilig følelse. På sykehuset finner man liksom ikke roen. Det er dårlige senger, en føler seg alene... Og ja! Nei kan ikke beskrives hvor deilig det var å komme hjem!

Men dagen kunne ikke blitt bedre enn at gutten min kom opp til meg med tog kl 9 i dag morres og holdt meg med selskap helt til jeg kunne reise hjem! Love you ;*

Ready to go home :-)

Ja.. Føler meg skikkelig fin :-) her med kompresjonsbandasje og en god og deilig sykehustruse + dere ser slangen til drenene henge nedover. (Sykt deilig å bli kvitt de!!)

Syns denne var litt søt :-) Hihi!

Ville egentlig bare fortelle at jeg har kommet hjem! I morgen tenkte jeg å komme med et innlegg om hvordan det var å fjerne drenene. Ble nemlig filmet! :-) interesse for det? Ble også tatt litt bilder i sted. Men må se hva Marius har :-)

Men vi blogges! Nå skal jeg hive i meg litt medisin å prøve å sove litt. Reiser nemlig til Bømlo i morgen sammen med Marius :-)

Barry's bootcamp & Stoltzen #4

Hei! :-) litt sent blogginnlegg, skulle egentlig komme ut på fredag, men vi avsluttet en fantastisk treningsdag med å gå ut med koselige mennesker!

Uansett. Vi gikk først på Barry's bootcamp (full kropp, den dagen) der var vi 4 ganger på møllen og 4 ganger på gulvet. Skikkelig tungt idag, da gangsperren hang igjen fra dagen før. Var mye løp, incline på 15%(!), og "fast run". Hannah er veldig motiverende, o man vil ikke skuffe henne heller - så det gjelder å bare løpe på og gjøre som hun sier :-) var totalt død etter timen.

Etter treningen gikk jeg bort til mamma en tur og Marius gikk hjem å begynte på lunsjen/middag. Så når jeg kom opp igjen ble jeg supriset med biff middag og en nydelig rose på bordet. (Love you!)

Jeg hadde og kjøpt ny treningsgenser med litt varme i og løpe jakke, så ville jeg teste det ut så da gikk vi på Stoltzen også! Gikk opp på ny rekord (18.26). Så når vi kom opp bestemte vi oss for å jogge til fløyen og ned fløyen. Brukte ca 50 min fra Stoltzen - fløyen - ned til sentrum (xhibition). Fin tur! Men sinnsykt mørkt. Hadde hodelykt, som ble brukt til hjelp for både meg og Marius. :-)

På fløyen!:-)

Håper dere får en fin søndag videre! Jeg skal kjøre til Voss nå. Operasjon i morgen tidlig. Så jeg og Marius legger oss inn på hotell for natten :)

Og - husk å kjøp Allers ukebladet neste uke. Der er nemlig jeg med i :-)

Blogges i morgen!

Stoltzen #3

God morgen! Sorry lite blogging. Har litt blogging og ta igjen :-)

Hin dagen en tidlig morgen rundt 08.00 gikk jeg, Lilo, Marius og Kenneth Stoltzen. En herlig måte å starte dagen på! Men med litt regn og dårlig vær, hadde jeg en litt misfornøyd hund med meg som overhode ikke ville opp Stoltzen. Resulterte i at Marius bar henne opp så og si hele Stoltzen. Tiden ble rundt 21.30, siden jeg slet med å få Lilo med meg. Jeg gikk ned munkebotn med Lilo mens Kenneth og Marius gikk ned Stoltzen igjen, siden Marius skulle rekke jobben sin til 10.00 :-)

Blogges :-)

Stoltzen #2

Ukens og årets andre stoltzen tur! Deilig :-)

Perset igjen idag! 19.30 kom jeg meg opp på nå, en soleklar forbedring fra 28 min som jeg hadde for noen måneder siden! :-) dette er tilsammen stoltzen tur nr 5 fra rundt september i fjord. Så liker hvordan progresjonen er :-)

#sommerkroppen2014

Idag var det jeg, Marius og Kenneth som bega oss oppover stoltzen i mørket! Hodelykten på plass, og skoene godt plassert føk vi alle mann oppover :-) Marius kom såklart først opp, men med meg tett i ryggen! Pass deg Marius, snart fyker jeg forbi deg :-)

Har dere trent idag? I såfall hva?:-)

BLOGGES DA

Stoltzen #1

Hey ho! Da var årets første stoltzentur unnagjort 01.01.13 (litt sen på oppdateringen) - deilig å være i gang!
Ser frem til #sommerkroppen2014

Perset idag, 19.50! Storfornøyd :-)

Marius fikk sitt første stoltzenkyss!

Blogges

Siste innspurt

De 2 siste dagene i 2013 må jo brukes fornuftig! Så jeg og min kjære Marius brukte dagen i går og idag til 2 gode treningsøkter! I går var det arm og mage og idag lår og rumpe. :-)

Idag fikk jeg også prøvd pulsklokken min, og det var gøy! Men Marius mente jeg hadde litt høy "heart rate" haha. Pluss klokken min slo ut på 3 maskiner så både Marius og en vedsiden av meg fikk opp pulsen min på møllen sin. :p

Og det beste er jo når jeg kommer opp til Marius er så og si det første jeg får høre fra han Marius bor med "du har fått litt mage, ja" fyy! Shame on u :-)

Ønsker dere alle et riktig Godt Nyttår! Måtte 2014 bli et fantastisk år :-)

Blogges til neste år!

Les mer i arkivet » September 2017 » Oktober 2016 » September 2015
Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)
legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.
gratisdesign av Tonjemt

hits