"minimagetest" dag 1

hei ☺️

Idag har jeg bestemt meg for å ta en "omstart" på magesekken. Noe som betyr at jeg skal gjennom den samme fasen som rett etter slankeoperasjonen. Men såklart ikke over like lang tid. Dette er en 5 dagers test. Så idag og i morgen er jeg på bare flytende mat, og onsdag går jeg over på most mat :-) skal poste hele testen, men har litt problemer med mobilbloggappen. 

Idag har jeg drukket 6 dl klar grønnsaksuppe, ca 1 dl styrk sjokolade melk, og masse vann. Til kvelds blir det en silt rett i koppen og et lite glass med Biola. (Biola pga jeg trenger litt næring!) jeg har kjøpt nøytralt proteinpulver fra apoteket og et virkelig good to go! 

Føler meg fantastisk etter bare noen timer. Innser det at jeg spiser en del mat jeg ikke tåler. Er overhode ikke oppblåst, og føler meg ikke gravid. Deiliiiig.

Prøvde å laste opp bilde, men det gikk ikke :( kommer tilbake med bilder! ☺️

Ha en fin kveld a dere ❤️

5 kommentarer

Tjorven

29.09.2015 kl.22:12

Heisann 😄 du er super god. Hendte det at vekta sto tille en periode etter på? Har gått ned 32 kg siden mai, men nå står d litt stille. Blir litt utålmodig da..... Har du noe tips her😜😄

Ida Kristine Eikenes

07.06.2016 kl.04:09

Tjorven: det er jo kjempe bra!!! stå på ??

Tjorven

29.09.2015 kl.23:16

Hei, lurer på om du fikk et opphold etter 3 med i vektnedgangen ? 😀 står stille og blir litt fortvila😔

Ida Kristine Eikenes

07.06.2016 kl.04:11

Tjorven: platåer skjer, vær tålmodig!! Kroppen skjønner ikke helt hva som skjer å tviholder på det den kan :)

Madelen

18.10.2015 kl.11:29

Ja :D Post hva du har spist under minimagetesten. Jeg vil også teste.

Ida Kristine Eikenes

07.06.2016 kl.04:12

Madelen: sorry! Men denne datt litt ut.. Gikk ned 3 kg, å spiste vel så og si ingenting på en uke... Men! Den hjalp på med å minske magesekken:-)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits