Im back!

Hei og god dag dere! Nå har jeg hatt et stort fravær fra bloggen. Noe jeg har bestemt selv. Men nå ønsker jeg å starte å blogge litt igjen - da ting ikke er så lett fortiden, finner jeg mye trøst og glede ved å skrive her :)

Det har skjedd mye siden sist. Har feks flyttet hjem til mamma igjen. Singel, og sliter litt med mat, og selvbilde. Tror det har sammenheng med at jeg er singel, og gjerne vært i en veldig trygg sone i flere år, tenker jeg. Har ikke måttet tenke på å alltid se "smashing", "opplagt", "pyntet", osv til enhver tid.

Anyways. Selvom ting ikke går på skinner, har jeg det fint. Jeg tar en dag om gangen å jobber med å klare å spise det jeg skal. De siste ukene har jeg ikke vært flink. Men jeg er bevisst på det, å det er det viktigste :)

Nå er det snart 4 måneder siden jeg fikset på magen (igjen), og arrene har desverre ikke grodd noe fint. :-( jeg er mer fornøyd enn før operasjon - men 100% fornøyd vil jeg aldri bli. :)

Slik ser jeg ut nå. Har vel lagt på meg ca 3-4 kg siden jeg var på mitt "tynneste". Så stresser litt med det, men ikke mye.

Herregud. At det skal være mulig å syte sånn? Jeg burde bare klare å akseptere den jeg er! Alle burde det. Vi er fantastiske på hver sin måte ❤

Ha en fin kveld da, dere :)

8 kommentarer

laylow x 👀

08.09.2015 kl.17:15

Ha en flott dag videre ♡

Ida Kristine Eikenes

08.09.2015 kl.20:16

laylow x 👀: takk det samme ??

IDineSko

11.09.2015 kl.15:33

Tror jeg så deg på Øyrane for et par dager siden? Jeg gikk gjennom GS for snart syv uker siden, og har på ni uker gått ned 17 kg. Nå ser det endelig ut som om jeg kan begynne å trene igjen, og det gleder jeg meg til! Tredje uken gikk jeg fire fjellturer (lange) og det var kanskje litt i overkant (sårene var jo ikke grodd skikkelig) Men jeg var så utålmodig, og det var jo sooool!

Uansett, hadde vært kjekt å møte deg en gang og fått noen treningstips :)

m

16.09.2015 kl.23:09

Så kjekt du er tilbake☺

Har lest bloggen din over lengre tid og for en uke siden tok jeg min sleeve operasjon.

Du er en stor inspirasjon!

Ida Kristine Eikenes

18.09.2015 kl.12:46

IDineSko: det har nok uke vært meg. :/ du får ta kontakt med meg på Facebook så kan vi snakkes der! :)

Bra å være aktiv - men vær aktiv med måte den første tiden :)! Husk det tar lang tid før sårene i magesekken gror :)

Ida Kristine Eikenes

18.09.2015 kl.12:47

m: aww takk for det ??

Silje Gundersen

30.11.2016 kl.20:54

Wow! Bra kropp👌🏽 Ser ingen arr:)

Ida Kristine Eikenes

16.12.2016 kl.18:35

Silje Gundersen: Takk :)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits