Bitt av basillen

Hei godt folk! :-)

Jeg kommer nok ikke til å oppdatetere her noe særlig mer - men kommer innom en tid til annen å oppdaterer. Jeg er å finne stortsett daglig på instagram under navnet idakristinee. Blir veldig glad om du følger meg ??

Jeg trener en del fortiden å har nå bestemt meg å gjøre dette skikkelig. Har derfor kjøpt inn proteinpulver, shaker og protein/karbs barer. Jeg fikk anbefalt et proteinpulver for Damer - veldig spent på om den er god.

Ellers legger jeg ved litt treningsbilder ?? HUSK Å FØLG MEG PÅ INSTAGRAM: IDAKRISTINEE FOR FLERE OPPDATERINGER :)

Én kommentar

❤️

08.03.2015 kl.23:22

Hei! liker bloggen din veldig godt! :) jeg har et spørsmål: jeg er 14 år gammel og har litt sånn 'ridebukselår" og er (helt ærlig) en av de relativt få komplikasjonene på kroppen min. Har utrooolig lyst til å få de vekk, men vet ikke helt hvordan? har hatt de så lenge som jeg kan huske. har du noen tips? :) er glad i muskler og trener gjerne styrke, spesielt siden jeg går på turn og bruker en god del tid på det. er veeeldig lite glad i og jogge :pp

Ida Kristine Eikenes

11.03.2015 kl.13:35

❤️: hei du! Litt vanskelig å si. Men å trene styrke i beina vil nok hjelpe deg godt på vei. Jogging/løping er også en veldig god trening for beina. :-) jogging er kjempe gøy!! Bare gi det noen dager så skal du se at du syns det er gøy du og :)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits