Pain is temporery, glory is forever

Hei på deg! Idag har jeg overlevd 9 økter på 9 dager på Barry's Bootcamp Bergen! Jeg har "bare" to økter igjen før jeg tar meg en dag treningsfri! Så fredag er det jobb, og så årsfest med jobben. En fest jeg kan nyte med god samvittighet :) før det er tilbake igjen på mølla lørdag kl. 16.30!

Føler jeg at formen og kondisjonen blir betraktelig bedre i løpet av januar, melder jeg meg på halv marathon som er i april! Hadde vært en milepæl for meg å fullføre et slikt løp. Min kjære er allerede meldt på.. Så jeg burde jo egentlig bare kjørt på jeg og? Noen andre som skal løpe Bergen Marathon?

Her er noen bilder fra ldag:

4 kommentarer

Lotte

24.01.2015 kl.11:58

Så bra at du blogger igjen! Har vært innom ofte for å se om det er kommet innlegg. Du motiverer meg til å fortsette å trene og spise sunt! 👍👍

Johanna

27.01.2015 kl.06:03

Hvilken vei går du når du skal ned fra Stoltzen? Å hvilken vei er raskest ned? :)

Ida Kristine Eikenes

27.01.2015 kl.20:50

Johanna: jeg går som regel skredderdalen :) stoltzen er kjappest ned, men ikke bra for beina og sykt irriterende for de som går opp. Hender jeg jogger ned munkebotn og eller bort til fløyen og ned :) men skredderdalen er fin å gå ??

Marie

13.02.2015 kl.13:41

Hei,

Det er så kjekt å lese det du skriver på bloggen din. Skjønner at tiden og prioriteringer forandrer seg så en ikkje får tid til å skrive så ofte. Eg venter på å sleeve operasjon før sommeren og er veldig spent. Det eg lurer litt på er hvordan det går med deg nå i matveien? Er det fremdeles babyporsjoner og har du noen utfordringer med det å drikke vann til måltidet? Blir det plass til mat og drikke? Og får du i deg nok drikke når du trener? Eg kan godt styrte 0,5l med vann etter en tung oppoverbakke, men eg forstår at dette blir det ikkje plass til etter operasjonen. Føler du allikevel at du får i deg nok drikke? Stå på videre! Du har gjort en kjempeinnsats og er en stor inspirasjon :-)

Ida Kristine Eikenes

16.02.2015 kl.12:16

Marie: hei Marie :-) prøver så godt jeg kan å blogge - men nå har det blitt mer at jeg bruker instagram å oppdaterer der. (Idakristinee)

Men går veldig bra i matveien. Spiser 3-6 ganger dagen, og spiser en bArneporsjon. Spiser aldri mer enn en runde så bruker feks frokostfat til middag osv osv. :) jeg kan ikke styrte drikke - trodde det ble et problem etter op, men det ble det ikke. Går seg til :) jeg drikker gjerne ikke optimalt, men drikker sånn nesten nok. Har litt å bli bedre på der :) men du må ha masse masse lykke til!! :)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits