Siden sist..

..har det ikke skjedd så mye! Bruker mye av tiden min på trening! Nå er det virkelig hardkjør mot sommeren. Har skaffet meg medlemskap på Barry's Bootcamp- og har som mål å gå hver eneste dag nå fremover.

Jeg har som de fleste gjør i julen klart å legge på meg noen kilo, som nå skal av ASAP!

Legger med noen bilder som jeg skal bruke i fremgangsprosessen :)

Blogges

4 kommentarer

Mona Emilie

08.01.2015 kl.22:55

Du ser helt fantastisk ut.. Er på grunn av deg jeg valgte å sparke meg bak og gå til legen for å få Sleeve. Jeg angrer ikke et sekund og gleder meg virkelig til operasjonen :-) mitt største ønske er å oppnå samme resultat som deg. Blod, svette og tårer? Im in! :-)

Du er virkelig et stort forbilde for meg. Virker som vi er ganske like på mange måter. :-) ser frem til å lese innleggene dine fremover :-)

Ida Kristine Eikenes

08.01.2015 kl.23:16

Mona Emilie: så kjekt å høre!! Håper du blir like fornøyd som jeg er :) og ja! Her er det blod, svetter og tårer i bøttevis!! Ønsker deg masse lykke til - fortell meg gjerne hvordan det går når du evt får din sleeve :))

Mona Emilie

09.01.2015 kl.00:04

Det skal jeg! Takk :-D stå på videre!

Henniie

16.02.2015 kl.22:31

Jeg vet det er litt random på dette innlegget her da men, hva tenker du om arrene egentlig?

Jeg har gått ned 50 kg selv, takket være en slanke oprasjon - og ble nå gravid - så da utsetter vi den litt til alle andre oprasjoner. Bukplastik og lår og rompe. Herregud så lyst jeg har og fjærne "englevingene" på lårene. Men sannheten er at jeg er livredd arr. Noen kikkhullsarr på magen, det er ingenting... men på utsiden av lårene? over rompa? Over magen?

Når jeg skulle ha første gang, så gikk vannet men ingenting mer skjedde. Det gikk så lenge at de begynte og snakke smått om at det kunne bli aktuelt med et keisersnitt.. jeg steila! Jeg nekta, jeg ble hysterisk. Ikke av oprasjonen, den kjenner man ikke. Men arrene og smerten etter på. Er jeg rar?

Sorry for å legge alt over på deg!

Ida Kristine Eikenes

17.02.2015 kl.21:36

Henniie: jeg har absolutt ingenting i mot arrene! Arrene er en del av den jeg er. Heller arr enn hengehud for å si det enkelt :) jeg er stolt over arrene - å skammer meg ikke! Jeg hadde lite smerter etter operasjonen å er ikke så ikle i grunn (individuelt). Men nei du er ikke rar. Alle er forskjellig :))

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits