Dag 2 av 7 fullført - Hellweek

Hei, på deg. 

Idag var det rumpe og bein-økt som sto for turen på #Barrysbootcamp - I helveteee... så sinnsykt tungt det var idag! Opp kl. 05.10, for å rekke timen kl 06.00. Jeg har vondt i hver eneste muskel i kroppen min jeg! Klarer nesten ikke å sette meg på do, uten å lage de rareste grimaser for det er så vondt. I tillegg sitter gangsperren i etter mandagensøkt.. så dette skal bli en spennende uke! Lurer på om jeg klarer å gå neste uke. haha. 

 


Fikk no forbrent litt på timen idag! 

Anyways.. ble tilkalt på et vikaroppdrag i en resepsjon idag - så jeg sitter her i smerte og redsel for at noen skal spørre om jeg kan hjelpe de med noe å jeg må reise på meg. haha. Livet.. 

Nå sitter jeg å craver etter mat. jeg er så sulten at jeg snart besviiiimer. Skulle ønske jeg tok med meg noe mat på jobb idag - men hadde rett og slett ikke tid, da jeg fikk tildelt vikaroppdrag tidligere idag, å jeg bare måtte hive meg ut døren, å rekke båten til byn! 

 

Har du trent idag? Eller skal du trene? 

 

See you later, aligator. 

Én kommentar

anonym

09.11.2014 kl.16:06

Hei. Er det en mulighet for at du kunne gitt meg en eme mail jeg kan kontakte deg på? Vurderer slanke operasjon. Er 19 år og virkelig misfornøyd med meg selv. Trenger å prate med noen som vet hva jeg går gjennom. Kunne du evt. Kontaktet meg om du kan se eposten min?

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits