Motivasjon!

Jeg har en litt sær måte å holde meg motivert! Så lenge jeg har freshe, kule, og ikke minst sprekt treningstøy - holder det for å holde meg motivert! Jeg er kanskje litt sær. Men føler jeg meg bra i treningstøy, er motivasjonen på topp! haha. Noen andre som føler det sånn? 

Jeg har allerede lagt klart hvilket treningstøy jeg skal bruke på stoltzenopp løpet - da går det i (viktig): 2XU thigts med rød/rosa/orange farge, og 2XU knæsj orange/rosa topp som matcher og en hvit/grå gjennomsikt Nike løpejakke. Men har et lita skodilemma, har seg nemlig slik at de skoene som passer til antrekket, ikke er egnet for motbakkeløp.. så ender nok opp med en liten kræsj på skoene.. altså ender nok opp med favouritten, Asics :-) Det får faktisk bare bli sånn! Enig? haha. Satser på at jeg siden jeg ikke kommer til å vinne løpet, i allefall blir den kuleste i løypen. (mohaha.) (Det nederste bildet blir forresten årets antrekk, bortsett fra skoene!) 

Ellers slenger jeg bare med noen selfies! :D haha. 

#Motivasjon #Fresh #Nike #2XU #Running #Strength #Selfie #Selfies 

Ingen kommentarer

Sandra

24.09.2014 kl.17:20

Du er ikke alene der, treningsklær motiverer meg utrolig mye også! :-)

Ida Kristine Eikenes

24.09.2014 kl.18:44

Sandra: mmm!!:)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits