I´m back.. again!

Hei og god dag alle sammen! :-) 

Er en stund siden jeg har blogget, å har faktisk ingen unskyldninger til mitt bloggfravær. Men tenkte å prøve å komme tilbake igjen - med et friskt pust? 

Lite som har skjedd den siste tiden, men treningen har begynt å ta seg godt opp igjen, og allerede nå til fredag er jeg å se i Stoltzekleiven-opp løpet! Jeg er i elendig form, så jeg gjennomfører BARE pågrunn av at jeg satt det som et mål tidligere i år. Jeg har nesten ikke trent på 3 mnd pga operasjon, og ferie. Men.. jeg er fornøyd bare jeg kommer meg opp på under 20 minutter! Har dere troen? 

Gikk en liten tur i går, å da knakk jeg bokstavlig talt sammen hallveis, med at jeg klarte å trakke over, så slet skikkelig med å komme meg opp til tops. haha! Uff. Startnummer er hentet - og jeg gleder meg bare til fredagen er ferdig! Da har jeg 1 år på meg å faktisk trene meg opp til å prestere BRA i neste løp! Vi snakkes på :-) 

#Trening #Stoltzen #Stoltzekleiven #Nike 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits