Hvor er du motivasjon?

God dag godtfolk.

Jeg er på jakt etter treningsmotivasjon! Jeg trenger virkelig hjelp - etter måneder med lite trening, ser jeg meg lei av å ikke trene.. Jeg trenger virkelig mer rutine i hverdagen - og trening er en av de viktigste rutinene jeg må få inn i hverdagen!

Jeg har kjøpt og fått en del nye treningsklær den siste tiden. (Fikk en del til bursdagen!) og hadde troen på at det skulle gi meg ny motivasjon. Men neida.. Nå er jeg jo nede for telling etter operasjon. Men planen er å begynne neste uke å trene igjen.

Noen som har noen treningstips? Motivasjonstips? Slik at jeg kommer meg tilbake igjen, ASAP! :-) ?

Lite utdrag av de nye treningstøyet :-)

3 kommentarer

cathrine nielsen buer

12.08.2014 kl.19:36

skjønner hva du mener, sliter med motivasjon selv ;o bare stå på!

Monica

13.08.2014 kl.11:42

Fy søren så flink du har vært. En får mer energi av å trene :) Best å få med seg noen på trening. Da er veien lengre for å ha en unnskyldning :) Styrketrening på meg i dag. Ellers er det motbakke nesten hver dag. Har nesten bare motbakker her jeg bor :)

Ingrid

18.08.2014 kl.03:55

Hei, du har kanskje skrevet innlegg om det tidligere, men jeg greide ikke å finne det. Kunne du fortalt litt hva du omtrent spiser per dag?

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits