Tidenes gangsperr

Hei alle sammen! :-)

I skrivende stund sitter jeg på jobb, å jobber med lister og dill dall. Ikke så veldig gøy, men det må gjøres det og! :-) Nærmer meg ferdig som kontorlærling, noe jeg både ser frem til og samtidig gruer meg litt. Har liksom vært på Universitetet i snart 3 år! Så blir rart å ikke jobbe her lengre. Men gleder meg til å komme meg videre i livet, og virkelig finne ut hva jeg vil, og hva jeg vil bli. Tror ikke en kontorjobb er noe som passer meg i lengden, da jeg er mer den som liker å jobbe nærmt kunder og mennesker. Har vært sinnsykt lærerikt og gøy å være her jeg er nå. Men på tide å skifte kurs, og jobbe med det jeg alltid har villet. Nemlig i klesbutikk! (Har også en drøm om å bli hotelldirektør, så den er ikke helt lagt på hyllen enda. hahahah)

Men anyways.. tidenes gangsperr. Var på Barrys Bootcamp på fredag, og har ikke trent skikkelig styrke på flere måneder på grunn av siste operasjon i Januar. Så var deilig å komme tilbake, men var ikke så fult så deilig dagen etter. Du vet du har trent og gikk alt når du så vidt kommer deg utav sengen, ta på deg klær, sette seg på do, løfte beina i trappene osv osv. Hjalp ikke på å gå stoltzen litt senere på dagen, etter barrys heller. Gikk Stoltzen i går kveld og, og heldigvis... hjalp det litt på gangsperren! Ikke like gale idag. Så, idag.. 16.15, har jeg og Marius booket oss inn på armer og mage trening hos den fantastiske instruktøren, Hannah! Hvis dere vurderer å prøve Barrys Bootcamp, kan jeg anbefale hennes timer! :-)

Kjøpte også min første Barrys Bootcamp singlet, som var sykt deilig å ha på seg. Vil ha fler. hoho. Kan vise dere den senere :-)


Her er bilde på toppen av Stoltzen, på fredag :-) Nydelig utsikt!


og enda finere var det i gårkveld, men den fantastiske solnedgangen! :-)

 

Vi blogges da!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits