B-12 sprøyte i skinken

Hei alle. =)

En liten oppdatering ifra meg. Suger på blogging for tiden, men aner ikke hva jeg skal blogge om. Så kom gjerne med forslag ;)

 

I går fikk jeg min etterlengtet dose med B-12 sprøyte i skinken. Merket med engang at det hjalp på! Har ikke merket noe endring tidligere, men nå merket jeg det. Så det viser bare at nå var nivået ekstremt lavt! :o Skal i grunn ta hver 3 måned, men kan ikke si at jeg har vært så særlig flink på det. Men nå er det faktisk full skjerpings der. Spesielt siden jeg merket så stor forandring på kroppen :-) og det bare etter 5 minutter!

Ellers er det ikke så mye å oppdatere. Livet går sin gang, og prøver å trene så mye som mulig. Har desverre ikke blitt like prioritert den siste uken, da det har vært mye jobb på gang. Har nemlig signert ny arbeidsavtale med TopTemp bemanning, slik at jeg har litt ekstra jobb vedsiden av studiene, og mulighet for sommerjobb. Er ferdig som lærling 10. juli, så da står jeg faktisk uten jobb. Lurer på hva jeg skal finne på! Skole eller rett i jobb? Tenker å bruke sommeren på å finne utav det :-) Det jeg må konsentrere meg om nå er å bestå 4 eksamner + en fagprøve. Så orker ikke helt å tenke hva som skal skje til høsten. Tenker det er på tide å leve litt i nuet! :D haha.

I går ble jeg faktisk utfordret til å bade, så jeg prøvde meg på det. Litt misslykka, da jeg feiget ut når jeg var 80% uti. Så skal prøve på nytt idag. Kanskje jeg legger ut video på bloggen og! Keen på det? ;) haha.

 

har du blitt utfordret til å bade?

 

Ha en fantastisk fin dag alle sammen! :)


 

6 kommentarer

Ida

07.05.2014 kl.10:27

Hei,

Syns det er kjekt å følge deg og fremgangen din! Du er jammen meg flink! Godt å høre at litt vitaminer hjelper på :-) Eg kunne godt tenkt meg å høre om du er fornøyd med operasjonen og livet etter. Kva tanker gjør du deg omkring "bivirkninger" etter en slik operasjon? Kor mye spiser du sånn ca nå og må du være ekstremt nøye med maten med tanke på næring/fett og slikt? Eller kan du leve et nesten normalt liv i matveien etter en slik operasjon? Lykke til videre :-)

Ida Kristine Eikenes

07.05.2014 kl.10:35

Ida: Skal lage ett innlegg til på det :) mener jeg gjorde det for noen måneder siden! Men, kan alltids lage ett til. Prøve å få med litt bilder og sånn av hva mat jeg spiser ol!

Linn Therese Dagsland

07.05.2014 kl.11:21

Heei! :-)

Jeg må bare si at jeg ser opp til bloggen din! Du er så flink til å blogge, og jeg beundrer måten du er deg selv på. Jeg leser bloggen din mange ganger til dagen, men er ikke alltid like flink til å kommentere. Men jeg synes du fortjener litt ros.. Eller foresten, MYE ros! For du er kjempe flink, og ikke minst pen :-)

Stå på!

Ida Kristine Eikenes

07.05.2014 kl.15:38

Linn Therese Dagsland: aww tusen takk for det du :-)

Tina

07.05.2014 kl.15:55

Trykker innpå siden din hver dag, men er skjeldent oppdatering :O Men jeg forstår det.. har selv en blogg, jeg ikke har skrevet på over 1 år :P hehe.. Keen på bade film :P Har blitt utfordret to ganger, men jeg NEKTER å bade :P er alt for pysete :P

forresten, fikk du mailen jeg sendte til deg? :) Er en god stund siden no :O

Ida Kristine Eikenes

12.05.2014 kl.10:37

Tina: Nei, jeg er litt dårlig på oppdateringer fortiden, desverre !! :( Prøver å bli flinkere.

Hmm, nei.. den kan jeg ikke se å ha fått :o kan jo ha havnet i "spam" mail, og de sletter jeg ofte. Send på nytt :)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits