Fin dag med mye motbakke!

Hei alle! :-)

Idag har jeg rukket litt av hvert. Var først en tur på Stoltzen sammen med Marius. Fy så tungt det var idag. Virkelig hardt med påskeferie... Men sykt deilig å være igang igjen. Ser frem til å se progresjon og fremgang i Stoltzen i allefall! Gleder meg til den dagen jeg ser 15-tallet oppe på Stoltzen. Lenge leve Stoltzen liksom. Men jeg har litt små angst for å gå i stoltzen igrunn, da det i går ble sett en orm i trappene mens den solte seg så fint... Traff heldigvis ikke på en orm idag! Takk guuuud. Fått perfekt drikkebelte av min kjære Marius også, noe som jeg har ønsket meg utrolig lenge også! Perfekt i stoltzen nå om dagen, når solen steiker sånn! :-) 

 

Etter stoltzen var det rett hjem å få i seg noe mat, for såååå å møte en kompis å gå Veten. Aldri vært der før, men var kjekt å nå en ny fjelltopp idag og :-) Så i dag har jeg virkelig vært i mange motbakker! :-) 

 

Hva har dere gjort idag? 

 

Blogges

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits