This can´t be good

Hei på dere! Litt for lenge siden sist. Men, den siste tiden har jeg slitt med forferdelig dårlig overskudd og lite energi. Jeg er slapp og sliten, svimmel, lavt blodsukker og oppå det hele små forskjøla. Mistet motivasjonen til å trene, for tanken på å trene gjør meg svimmel. Jeg har mine tanker om hva det kan være, da det er en stund siden jeg har tatt B12 sprøyte. Har akkurat hentet ut nye doser, så må komme meg til legen på tirsdag å få min etterlengtet dose. 

Nærmer seg snart 2 uker uten trening, og jeg har så sinnsykt dårlig samvittighet for det. :( Gi meg motivasjon!? Savner virkelig å trene, men samtidig ikke. Hadde jeg feks løpt opp stoltzen idag, hadde jeg nok besvimt. Føler meg virkelig ikke på topp! 

Meen.. jeg må ærlig innrømme at matinntaket ikke har vært så bra de siste ukene heller, så kansje jeg bare mangler næring, og må ta meg litt i nakkeskinnet å spise skikkelig, mer og oftere. Ligger på mellom 2-4 måltider om dagen, og det er virkelig ikke optimalt for meg. Spesielt ikke når jeg har vært/er så aktiv. 

Men tenkte bare å komme med en aldri så liten oppdatering til dere - Jeg lever! Men bloggen er desverre litt nedprioritert :/ 

Kan jo vise dere noen bilder fra da jeg lekte modell, slik at Rakel Christine Vangberg kunne øve seg på å ta bilder i studio :-) 

Hva syntes dere? :-) 

 

Vi blogges da, og ha en RIKTIG GOD PÅSKE ALLE SAMMEN <3

6 kommentarer

prinsessen

17.04.2014 kl.11:43

off, noen uker er ikke like bra når det kommer til trening! håper du finner motivasjon

Hadde blir så smiilende om du titta på mi blogg <3

Ha en strålende påske videre!

Kaisa Elise

17.04.2014 kl.11:49

Fine bilder :)

Ida Kristine Eikenes

17.04.2014 kl.11:51

prinsessen: ehhe nei ;)

Ida Kristine Eikenes

17.04.2014 kl.11:52

Kaisa Elise: Takk :)

MariaExpressen

17.04.2014 kl.23:02

Så vakre bilder;)

Ida Kristine Eikenes

18.04.2014 kl.10:08

MariaExpressen: takk :-)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits