JA - Endelig så jeg 16-tallet!!! :D

Hei og god kveld alle sammen! :-) 

I skrivende stund sitter jeg småforlatt i sengen, mens mannen sitter inne med gutta å ser på United kamp. Jeg får med meg de fleste oppdateringer med jubel, banning og voldeligetendenser. Så.. hittil har jeg fått med meg at det er 0-0 til pause. Så vet no dere det.. :) 

Uansett, så må jeg beklage at denne gledelige oppdateringen fra min side ikke kommer før nå i kveld! Men i går, perset jeg noe jeg aldri hadde trodd jeg skulle gjøre. Klarte å klatre meg opp fra bunn til toppen av stoltzen på utrolige 16.56 minutt! Jeg er så stolt over egen presentasjon og ikke minst fremgang! Merker det blir lettere og lettere. Før kunne jeg aldri gått en "rolig" tur opp stoltzen, uten å bli sliten. Men i dag, feks. Gikk jeg med en, som ikke er i toppform, så ble en ganske rolig tur opp, og jeg ble verken andpusten eller sliten. Så merker at formen er betraktelig bedre! :D 

Så nå som jeg har nådd ett av mine delmål jeg har satt meg, er det bare å fortsette på neste - nemlig å se 15 tallet! Fortsetter fremgangen slik den har gjort til nå, så er det kanskje ikke så altfor lenge til !:) 


Lykkelig jente, som kom seg i mål på 16.56 minutt!

Kan med dette, 22.00 bekrefte at United scoret. Fy faen, som jeg kvapp av stormende jubel. haha! 

Vi blogges! 

 

4 kommentarer

Evia

01.04.2014 kl.22:04

Gratulerer! Eg hadde aldri klart det :P

Ida Kristine Eikenes

01.04.2014 kl.22:11

Evia: Med noen uker opp stoltzen, ville du nok klart det! til slutt går det mest på viljen :-) Blir "lettere" for hver gang. For du går automatisk litt fortere, og pusher deg selv mer - og finner ut i løypen hvor du har sekunder å hente! :-)

Charlotte

02.04.2014 kl.00:11

Gratulerer!! :D

Ida Kristine Eikenes

02.04.2014 kl.07:52

Charlotte: takk:)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits