Mage oppdatering

Da er det 5 uker og 1 dag siden bukplastikk og jeg begynner å bli vant med min nye mage!

(Har ikke fått byttet tape her. Den jævla bodyen gjør sånn at jeg får sånn taperester:()

Hva syns dere? Noe dere savner jeg blogger om? :-)

Blogges

6 kommentarer

Mamma Hill

18.02.2014 kl.23:27

JEg trur dette blir bra jeg :D MEN jeg lurer på hva du syns om det? Da andres mening egentlig ikke har noe å si, så ville gjerne at du skal nevne hva du tenker i etterkant vs i forkant, og hvordan du syns det selv har blitt hittil :)

Ida Kristine Eikenes

19.02.2014 kl.00:03

Mamma Hill: Jeg er ganske fornøyd med resultatet nå, enn før operasjonen. Jeg har fått flatere mage, strammere mage og en mage jeg tror jeg skal klare å leve fint med! Det eneste som plager meg nå er strekkmerker og ett merkelig snitt etter bukplastikken. Men tenker å ta en arrkorreksjon om noen år om det VIRKELIG plager meg. Nå håper jeg det lysner naturlig, slik at jeg ikke ser det så godt selv :-)

Tina

19.02.2014 kl.19:14

Jeg leser bloggen din hver dag, og skal selv operere i mai! Jeg sendte deg en mail om norn spm for litt siden, og håper på svar ;) Du er en kjempe inspirasjon for meg! Og kan nesten ikke vente ;)

Sigrunn

19.02.2014 kl.21:02

Hva er en arrkorreksjon? :) Kan man få et arr til å se bedre ut?

Jeg synes det ser ut som operasjonen har vært veldig vellykket i alle fall :) Er jo enda tidlig, o garret vil jo bli mindre synlig :)

Ida Kristine Eikenes

20.02.2014 kl.09:36

Tina: å? Da må jeg inn å lete! Beklager at jeg ikke har svart!! :o

Ida Kristine Eikenes

20.02.2014 kl.09:37

Sigrunn: vet ikke helt hva de gjør, men de fikser på arret! Flytter gjerne litt på det osv. Gjør det finere liksom :) veldig fornøyd med mine så langt, bortsett fra det arret på magen!

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits