Ingen god dag idag

Uff! De siste dagene har jeg vært skikkelig trøtt og sliten. Kroppen vil ikke samarbeide med meg. Alt er bare et ork! Det eneste som gir meg overskudd er hvis jeg får beveget meg. Men er helt død om morningen. Er et ork å lage mat bare...

Det er tungt å være sunn! Hahah.

Tungt å henge med på skolen og når en er tiltaksløs - så mulig det og tynger meg litt. Med tanke på at jeg tenker på skole 24/7..

Jeg føler meg veldig fin i formen med tanke på operasjonen - men har fortsatt infeksjon i såret, mulig det og gjør meg slapp og sliten? Har ikke tatt B12 sprøyte på flere måneder og. Kanskje på tide?

Begynner å bli lei av bodyen nå... Blir godt å slippe å gå med den 24/7!

Men idag blir det en rolig dag. En liten tur på stoltzen, lese litt norsk og historie - kose meg med verdens beste Marius. Og bare ikke tenke på noe!

Hva skal dere idag?

4 kommentarer

Stine

04.02.2014 kl.13:30

Hei!

Nå har jeg endelig fått dato for bukplastikk jeg også, og det skjer om bare to uker! jippii :) Jeg bare lurer på hvor du eventuelt har kjøpt bodyen din? og hva slags modell det er?

Lykke til videre :)

Ida Kristine Eikenes

04.02.2014 kl.14:42

Stine: oi!! Det er ikke lenge til :-) jeg kjøpte den av en venninne. Men den er fra "Voe". Vet at boots apotek selger og sykeartikler eller noe :) hør der du skal operere!

Renate

04.02.2014 kl.19:46

Så kjedelig. Håper du får mer energi utover uken. Ha en fin kveld.

Ida Kristine Eikenes

04.02.2014 kl.21:42

Renate: mm! Takk du og :-)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits