Sårinfeksjon etter bukplastikk

Jeg er så uheldig å har klart å pådratt meg sårinfeksjon i såret...:/ var på legevakten lørdag, begynte da på antibiotikakur og fikk beskjed om å smøre det med sårsalve. Skulle egentlig tatt utav stiftene, men glad legen ville vente til mandag da jeg skulle til fastlegen.

Her har jeg ganske vondt! Bodyen er ikke god å ha på!:-(

Her tar legen en titt på magen. Oppdaget en liten væskeansamling og en litt hissig sårinfeksjon!

Dårlig bilde, men det har dannet seg en cm lang sårinfeksjon. Samt der drenet har vært, har det ikke klart å lukke seg, derfor væsker det en del fra der!

Hvis dere ser der det buler ut, har det dannet seg litt væske + jeg er ganske hoven!

Var hos legen idag og tok stiftene. Men legen ville ikke ta ut stiftene der infeksjonen var, så må tilbake på fredag å fjerne de. Grunnen til at han ville at de skulle være i litt lengre er fordi at arret kan bli veldig stygt hvis en har en sårinfeksjon. Det kan sprekke opp, og etterlate ett stygt arr! Var forresten helt forferdelig å ta utav stiftene. Var ikke direkte vondt. Men var forferdelig ubehagelig, og vondt der jeg har små infeksjoner. For der satt stiftene godt fast i puss osv.
Har væsket en del idag over hele såret, så det er ikke noe gøy! Mye vondt, og fått streng beskjed om å holde meg ekstra mye i ro nå. Siden stiftene ikke lengre holder det sammen!Litt vanskelig å se - men er litt rød en del plasser over hele såret. Men hemsigvis ikke alvorlig og noe som vil gå fort over. Tror det hjalp på å gå ut stiftene :)

Men vi blogges på! :-)

8 kommentarer

Anita

28.01.2014 kl.07:42

Uff dette så vondt ut :-(håper det går fort over.

Ida Kristine Eikenes

28.01.2014 kl.10:09

Anita: håper jeg og!

Kaisa Elise

28.01.2014 kl.13:19

Masse god bedring !!

Ida Kristine Eikenes

28.01.2014 kl.14:04

Kaisa Elise: Takk! =D

Susanne

28.01.2014 kl.16:06

Uff, det så ikke godt ut. Riktig god bedring! Helt på siden - har du klippet deg, eller hadde du extensions før?

Ida Kristine Eikenes

28.01.2014 kl.16:51

Susanne: mm! takk. :) Nei, hadde nok extations!

Hannah

28.01.2014 kl.20:52

Hei du

Jeg har lest en del på bloggen før og må si jeg blir veldig imponert over hva du har fått til!

Men jeg bare lurte på hva som skjedde med x-en din.. når jeg gikk inn for å lese igjen nå(etter en lang stund uten pc) ser jeg at du har fått ny kjæreste?

Ikke meningen å grave! ser ut som ett fint par uansett :)

Ida Kristine Eikenes

28.01.2014 kl.21:13

Hannah: Jo takk for det :-) Ja, stemmer at jeg har fått ny kjæreste. Hva som har skjedd med x-en er ikke noe jeg ønsker å ta opp igjen. :-) Jeg og x-en min er ikke sammen lengre, ingenting har skjedd, bare sånn det har blitt - og vi er venner :-)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits