3 forferdelige måneder uten...

God morgen! :-)

Ligger i sengen å venter på at alle skal våkne (Marius, som småsnorker ved min side). Vært våken siden ca 8 idag! Vet ikke hvorfor jeg ikke får sove lengre.. Men kanskje en blanding av en hoste og at eg er nyoperert?

Uansett. Lagt å tenkt litt på veien videre. Gikk opp for meg for sånn 5 min siden at jeg ikke får trene på 3 måneder! Det er jo faktisk SYKT lenge... Trodde jeg kun ble satt på "benken" 6 - 8 uker.. Men neida.. Hele 12 uker!:(

Har heldigvis hørt at er man kommer fort tilbake i den formen man var i, så lenge en ikke trøkker i seg søtsaker og fymat. Av en eller annen grunn (jeg er veldig glad i chips og nøtter!) har jeg mistet litt lysten på fymat. Merkelig! Mb utrolig positivt for min del :-) den værste siden ved meg er vel at jeg er sykt svak for chips! Uff... :p men det er jo så godt!! Enig? Noen som har noen alternative løsninger for en som vil slutte med chips? Noe godt og sunt der ute jeg kan knaske på?? Hjelp mottas ved et stort takk !!:-)

Her er et bilde fra Siste Stoltzen turen min forrige uke. Rart med det.. Men det er noe som heter "Stoltzen-avhengighet". Elsker og hater Stoltzen :-)

Kommer til å savne Barry's bootcamp også! Kommer til å bli helt jævlig å begynne igjen... Men gleder meg allerede :-)

Min halvtrente mage. (Mange lurer helt sikkert hvorfor jeg har tatt en ny operasjon på magen. Men hvis dere ser navlen min, så henger den for lavt og henger løshud over den slik at jeg slet med væsking, betennelse og infeksjoner i navlen. Men siden navlen skulle flyttes på, tok han flankene og litt ekstra hud og fjernet det mens jeg allerede var på operasjonsbordet :-))

Her ser dere "flanke" løshuden bedre - som forhåpentligvis er fjernet nå :)

Men vi blogges!

8 kommentarer

Madeleine

18.01.2014 kl.11:55

Noe som jeg synes er veldig godt er snack a jacks med sweet chili. En pose inneholder rundt 120 kalorier :)

Ida Kristine Eikenes

18.01.2014 kl.12:17

Madeleine: da må jeg prøve det :D tusen takk!

18.01.2014 kl.12:45

Kan jeg bare spørre om hvordan puppene dine har blitt etter en så stor vektnedgang?

Jeg har selv gått ned en del, ikke på langt nær like mye som deg, men puppene mine henger og er helt jævlige. Og jeg er bare 18 år.

Slet mye psykisk(depresjon osv) og da fikk jeg medisiner, som resulterte i en stor vektoppgang(25 kilo på 6 måneder) når jeg da gikk ned igjen når jeg sluttet med medisinene, så ble puppene tomme.. masse slapp hud

Hvordan har du opplevd at puppene har blitt?

Ida Kristine Eikenes

18.01.2014 kl.12:56

Anonym: hehe kan si deg at det ikke finnes noe særlig me pupper her i gården! De forsvant nok sammen med alle kiloene. Aldri hatt spesielt store, men nå hR jeg ingenting. Før kunne jeg få en kløft liksom, men det går ikke lengre. Er egentlig bRe hud jeg har, og så og si ingen brystvev/fett... Sykt kjipt at puppene forsvinner!

18.01.2014 kl.13:21

Jeg skjønner. Har du tenkt til å gjøre noe med det? får du det evnt dekket?

Ida Kristine Eikenes

18.01.2014 kl.13:29

Anonym: man får ikke dekket silikon. Men har vurdert å fylle inn av egen lomme. Men det får bli når jeg er ferdig med barn og sånn. Puppene stresser jeg ikke med :-)

18.01.2014 kl.15:38

Man kan faktisk få det dekket, men ikke silikon :)

Ida Kristine Eikenes

18.01.2014 kl.16:00

Anonym: ja man kan få dekket løft og brystreduksjon :)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits