Total avslapping!

Da har jeg kost meg i noen timer på Bømlo! Kjekke plass ditta! Gleder meg til å se mer i morgen :-) kvelden i kveld startet med Bali kylling gryte! (Nam nam), FIFA match, tecken match og call of duty! Nå måtte jeg legge meg nedpå litt, og da gjorde jeg det like så godt sammen med Lilly og baltus! Koser meg ihjel - deilig å bare slappe av og virkelig la kroppen restituere etter operasjonen. Merker litt ubehag i magen, og føler til tider at jeg "revner". I morgen er den store dusje dagen, og jeg kan endelig dusje hele meg i dusjen uten bandasje. Litt tungvint og henge med hodet inn i dusjen for å vaske håret osv. :-)

Men jeg har en tendens til å bli super dårlig når jeg tar av bandasje og dusje for første gang etter operasjonen, vet ikke hva det er - men kanskje jeg innser realiteten at jeg faktisk er kuttet opp? Haha. Gruer meg! Men glad jeg har Marius ved min side. :-)

Fine Lilly som fant ut at hun skulle ligge oppå jakken til Marius, OPPÅ tørkestativet. Normalt

Måtte ha en liten pause fra kompressorbeltet - jammen var det godt å få det av litt!! :-)

Vi blogges da! Tenkte å legge ut bilde av lårene mine senere eller i morgen :-) er jo en stund siden det har vært b oppdatering på de!! :-)

4 kommentarer

Julie

17.01.2014 kl.22:32

Kjempe fin blogg! :) Gleder meg til og fortsette og se på den ;)

Henriette

17.01.2014 kl.22:35

Leste om deg på fvn.no, og jeg har bare en ting å si: WOW!! Så sinnsykt imponerende - du ser helt fantastisk ut! God bedring og god helg:)

Ida Kristine Eikenes

17.01.2014 kl.22:40

Julie: takk :))

Ida Kristine Eikenes

17.01.2014 kl.22:45

Henriette: tusen takk for det :-) god helg til deg og! :)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits