Hjem kjære hjem

Endelig hjemme! Ah... Beskrivende deilig følelse. På sykehuset finner man liksom ikke roen. Det er dårlige senger, en føler seg alene... Og ja! Nei kan ikke beskrives hvor deilig det var å komme hjem!

Men dagen kunne ikke blitt bedre enn at gutten min kom opp til meg med tog kl 9 i dag morres og holdt meg med selskap helt til jeg kunne reise hjem! Love you ;*

Ready to go home :-)

Ja.. Føler meg skikkelig fin :-) her med kompresjonsbandasje og en god og deilig sykehustruse + dere ser slangen til drenene henge nedover. (Sykt deilig å bli kvitt de!!)

Syns denne var litt søt :-) Hihi!

Ville egentlig bare fortelle at jeg har kommet hjem! I morgen tenkte jeg å komme med et innlegg om hvordan det var å fjerne drenene. Ble nemlig filmet! :-) interesse for det? Ble også tatt litt bilder i sted. Men må se hva Marius har :-)

Men vi blogges! Nå skal jeg hive i meg litt medisin å prøve å sove litt. Reiser nemlig til Bømlo i morgen sammen med Marius :-)

4 kommentarer

Tone

16.01.2014 kl.22:31

Åh har sett på den fit for fight singletten, har lyst påå! :-D

ninaoglivet

16.01.2014 kl.22:34

Gar bare en ting å si om deg: FLOTTA!!! <3

Ida Kristine Eikenes

16.01.2014 kl.22:36

Tone: Sykt digg :):) anbefales!! :D

Ida Kristine Eikenes

16.01.2014 kl.22:36

ninaoglivet: Aww, takk for det <3

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits